Joulukalenteri luukku 13

13.12.2013

luukkukuva13Perjantaisin kuuluu ottaa rennosti, joten tämän päivän joulukalenteriluukku pitää sisällään jotain (ainakin mun) nauruhermoja kutittavaa ja sydäntälämmittävää, nimittäin muutaman kuvan piskuisesta Tiara-tontusta vuodelta 2011. En näitä kuvia katsoessani voi uskoa, että tuo pieni ruipelo on tänä päivänä ihana, puhelias kaksivuotias omatoiminen neiti, jonka jutut ovat maailman parhaimmat.

IMG_2516 IMG_2522 tipanparhaatjututMä oon niin iloinen että oon muistanut kirjoittaa ylös noita Tiaran höpötyksiä, niille tulee olemaan niin hauskaa nauraa yhdessä Tiaran kanssa sitten kun hän on isompi♥

Millaisia höpöttelijöitä teillä asuu? Mikä on huvittavinta mitä lapsenne ovat päästäneet suustaan?


10 Responses to “Joulukalenteri luukku 13”

  1. sara sanoo:

    Meillä 4-vuotias otti omat juhlakengät, missä in pieni korko. Hän kipsutteli hetken, jonka jälkeen otti minun korkokenkäni toiseen jalkaan. Kipsutteli hetken ja totesi;
    -Joo, kyllä näistä tulee sama ääni.

    Seuraavana päiväni kun oltiin jo joulujuhlaa harjoittelemassa, tyttö oli laittanut mun pistokkaat jalkaan. Kysyi jonkin ajan kuluttua, että vaihetaanko kenkiä 🙂 (mulla oli omat kumisaappaat jalassa)

  2. Nimetön sanoo:

    Oi, on kyllä ihania kuvia, mutta aivan parhaita nuo Tiaran jutut! 😀 Varsinkin kolme ensimmäistä ovat vain jotenkin aivan mahtavia. ”Kyllä ylhäisyys” 😀 😀 Kiva että laitoit tänne bloginkin puolelle noita, itse olen mieltynyt lähinnä lukemaan blogeja ”perinteisesti” ilman facebookin yms. seuraamista. Tosi kiva luukku (:

  3. anna sanoo:

    ihania kyllä noi tiaran letkautukset 😀 ootan innolla sitä aikaa, kun meidän tyttö oppii puhumaan kunnolla 😀

  4. enpu sanoo:

    Yleensä en pidä pienistä lapsista, mutta nää letkautukset on ihan mahtavia! 😀 Toivotaan, että omasta lapsesta (jos sellaista koskaan tulee..) tulis samantyylinen höpöttelijä, eipähän oo koskaan tylsää.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.