Joulukalenteri luukku 24

24.12.2013

luukkukuva24Viimeinen luukku, huh! Mulla oli vaikka mitä hienoja suunnitelmia tämän luukun varalle, mutta kaikkien sattumusten summa oli se että en niitä ehtinyt toteuttamaan ja pahoittelut siitä. Nyt jaan kuitenkin teille ihanan kuvan meidän joulusta ja sen jälkeen vetäydyn nauttimaan joulusta hetkeksi. Palaan blogin pariin mahdollisimman pian, mutta hetken aion nyt nauttia joulun rauhasta ja yhdessäolosta perheen kanssa!

ilmeMukavaa, rauhallista ja maailman parasta joulua kaikille teille ihanille lukijoilleni♥ Mä oon onnekas kun olen saanut vaihtaa sanan ja ajatuksen jos toisenkin teidän upeiden tyyppien kanssa jo näin pitkään, eikä loppua näy! Kiitos kaikesta tuesta ja ihanista sanoista, joita olen teiltä saanut näiden vuosien varrella. Nauttikaa joulusta♥♥

PS: Seuratkaa Facebookissa blogini sivuja tai Instagramissa @iinalaura, jos haluatte nähdä pieniä paloja meidän joulusta etukäteen!


16 Responses to “Joulukalenteri luukku 24”

  1. nea sanoo:

    Ilmeellä 😀 kylläpäs on söpö :3 😀

  2. Cindyy sanoo:

    Ihana tipa! Nauttikaa joulusta! 🙂

  3. Saara sanoo:

    Ei onneksi ollut itkuparkupotku niinkuin meillä…:D ja sitä huutoa sitten kestikin! Pukki oli vissiin arveltua pelottavampi meidän 2v neidin mielestä.
    Rauhaisaa joulunaikaa teille!

  4. Nimetön sanoo:

    Hyvää joulua! ♥

  5. Martsu sanoo:

    Kylläpä on tytöllä silmän ihmetyksestä suuret 🙂 Toivottavasti teillä oli ihana joulu<3

  6. katja sanoo:

    Sä näytät muuten Iina tosi paljon Viivi Pumpaselta!!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.