Meidän joulu kuvina

26.12.2013

Koko joulukuun on tullut suollettua aika paljon tekstiä, kun olen tehnyt kaikkien aikojen postausennätykseni joulukalenterin muodossa. Siksi ajattelinkin että jouluaattopostauksen toteutan enemmän kuvapainoitteisesti ja kuvia onkin kertynyt aika liuta! Meidän jouluaatto sujui aika ”sinne päin”, Zeldaa kiusasi korvatulehdus ja antibiootin aiheuttamat masuvaivat ja vauvaparka oli aika surkeana. Nyt on jo onneksi alkanut helpottaa parin viikon sairastelun jälkeen (ensin flunssa ja jälkitautina sitten tuo ilkeä korvatulehdus) mutta jouluaatto oli kyllä yksi rankimpia päiviä tänä vuonna.

Paistettiin kinkku yöllä kun ei ehditty illalla, ja aamulla heräiltiin jo kuuden aikaan koko perhe kun Zeldalla oli niin huono olo ettei uni maistunut. Jotenkin siinä sai sitten kuitenkin kasattua itsensä ja kun Tiara heräsi yhdeksän maissa niin joulutunnelmaakin alkoi vähän löytyä ja maisteltiin riisipuuroa koko perhe. Aamu sujui ruokia loppuun valmistellessa ja iltapäivällä sitten käytiin saunassa, syötiin ja odoteltiin pukin tuloa.

1111 1888 2222233333 4444 5555 IMG_1426 IMG_1435 IMG_14427777 8888 66666 IMG_1863Meillä meinasi tulla oikeastaan kiirus siinä ruokaillessa, korjailtiin juuri viimeisiä astioita pois pöydästä kun pukki ja muori jo kolkuttelivat ovella! Tiara oli aivan haltioissaan eikä jännittänyt pukkia ollenkaan. Tipa jakoi lahjat yhdessä pukin ja muorin kanssa oikeille omistajilleen tosi reippaasti ja lopuksi vielä halasi molempia ja toivotti hyvää joulua, ja sanoi ”kiitos ja näkemiin”! Mä siis pelkäsin ihan turhaan että Tiaraa pelottaisi! Vielä tänäänkin Tipa on innoissaan höpötellyt että pukki tulee taas ensi vuonna ja sitten lauletaan uudelleen ”joulupukki, joulupukki”.

9999 1222 1000000000 14444415555Pukin käytyä me vaan availtiin lahjoja lasten kanssa ja loppuilta sujuikin hyvin kun Zelda innostui hetkeksi omista lahjoistaan ennenkuin nukahti seitsemän jälkeen yöunille. Kipeänä on rankkaa, voi Zelda pientä mitä on joutunut kokemaan ja vielä ensimmäisenä joulunaan raasu. Onneksi jouluja tulee vielä ja Zelda ei tästä joulusta muista vielä mitään. Tiaralle joulu taisi olla uskomaton kokemus ja aika hyvin onnistuttiin vissiin peittämään Oton kanssa edellisen yön valvomisen merkit. Me oltiin kaavailtu vaikka mitä Wii- ja lautapelisessioita mutta lopulta mä nukahdin sohvalle ennen yhtätoista jo ja hipsin siitä sitten kiltisti nukkumaan. Eilen oli vähän aktiivisempi päivä jo mutta se onkin sitten ihan toinen tarina!

16666 17777 199999Kaikesta huolimatta meillä oli silti ihana joulu, ja tärkeintä oli että Tiara nautti! Miten teidän joulut sujuivat, toivottavasti ei sairastellessa?


No Responses to “Meidän joulu kuvina”

 1. Karo sanoo:

  ihanan näköinen joulu <3 ja ihanat tytsykät!

 2. Noora sanoo:

  Superihania joulukuvia! Niin kaunista ja rauhallista. :)

  Meillä meni aattoilta niinkin hyvin, että juuri kun olin saanut lautasen täynnä juustoja ja lasillisen viiniä eteeni, niin nukkuva poikanen päätti oksentaa koko sänkynsä täyteen. :D Siinä sitten siivoiltiin ja lohduteltiin pikkuista reppanaa, mutta nukahti se lopulta uudelleen ja sain vetää herkkujuustot naamaan, viime jouluna kun jäi välistä sattuneesta syystä. :D

 3. Laura sanoo:

  Voi miten paljon ihania kuvia! Oot niin kaunis <3
  Ja ihana Tiara, toisen innostuneisuus näkyy kuvissa, ja niin söpö mekko toisella! :)
  Zeldalle paranemisia <3

 4. Nimetön sanoo:

  saaks kysuä et paljo toi joulupukkimakso? mistä muuten pukin otitte?:)
  tipa näyttää nii onneliselta!

 5. Jemmi sanoo:

  Voi mikä ihana kilometrisäärimama! <3

 6. Ilona sanoo:

  Ihania jouluherkkuja teillä, oijoi! Muutenkin oikein tunnelmallisissa merkeissä Joulu ilmeisesti meni. Kaunista (:

 7. Krista sanoo:

  Meillä meni Joulu myös sairastaessa, mutta onneksi minä olin se, joka sairasti pahiten. Koko perheellä oli silmätulehdus, minulla poskiontelontulehdus, sekä keuhkoputkentulehdus. Tyttö onneksi selvisi vain pienellä nuhalla. Mutta onneksi jo vuoden päästä tulee uusi Joulu, ja toivon mukaan silloin maistan jopa mitä syön sieltä joulupöydästä :D

 8. Minnis sanoo:

  Kuinka suloinen Tiara on! Ihan haltioissaan :D <3 ja voi pieni Zelda raukka :( onneksi kuitenkin Zelda on niin pieni, että ei muista tätä joulua, mutta silti ikävää että jouluna piti ilkeä tauti iskeä! Täälläpäin aatto meni mukavissa merkeissä, kunnes 25pvä iski vatsatauti ja täällä makoilen potilaana ja lueskelen blogeja :D Zeldalle paranemisia ja toivottavasti uusivuosi menee sitten terveenä :)

  • Iina sanoo:

   Tipa oli aivan innoissaan! :D Ja joo onneksi Zelda ei muista tätä joulua isompana, toivottavasti ensi jouluna ollaan terveitä kaikki. Toivottavasti säkin voit jo paremmin ja tekin olette uutenavuotena terveenä!♥

 9. lukijasi sanoo:

  Kuulosti tosi kivalle teidän jouluaatto :)
  upeita kuvia !! haluisin kysyä, että mikä uus kamera sulla nyt on ja mikä objektiivi? tai millä objektiivilla nämä kuvat on otettu? nimittäin huomaan aivan selkeän eron kun sulla on tuo uusi kamera käytössä nyt, ja siis tietenkin positiivisesti!:)

  onko sulla noi hiukset niin täysin omat? Onko ne jo noin paljon kasvaneet? ovat nimittäin tosi kivan näköset :)

  Hauskaa joulunaikaa vielä teille, innolla odottelen seuraavaa postausta :)

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia ihan hurjan paljon!♥ Mulla on nyt Canon eos 600d ja nää kuvat on otettu Canonin f 50.1/1.8 -objektiivilla! Ihan mahtavaa kuulla että kuvanlaatu on parantunut :)! Se on tavoitteenakin :D

   Mulla on tuuhennokset tukassa, eli ei oo täysin omaa, mutta kylläkin on saman pituiset kuin mun oma tukka :)!

   Ihanaa uutta vuotta sinulle aj kiitos vielä :)!

 10. LPP sanoo:

  Ihania kuvia <3
  Mä olin kanssa ihan ihmeissäni, että Pienin ei pelännyt pukkia lainkaan :o Olin satavarma, että saa tapansa mukaan jonkin kevyen paniikkikohtauksen kuten yleensä :D

 11. M sanoo:

  Saiko Zelda maistella joulupöydän ruokia? :)

 12. Inga sanoo:

  Ihania kuvia! Voi Zelda raasua kun oli kipeä, paranemisia sinne jos ollaan vielä toipilaana! <3 Ja hei, toi oli kyllä tosi kiva kun teillä oli sekä muori että joulupukki! :) Meilläkun on aina vaan käynyt pelkkä joulupukki.

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia♥ Onneksi täällä voidaan jo paremmin! Mustakin oli kiva kun oli sekä muori että pukki, siksi varmaan Tipa pelkäsi vähemmän kun muori oli sellainen rento ja vähemmän pelottava :D

 13. Johanna sanoo:

  Meidän joulu meni miten meni.. Paremmin kuitenkin mitä kuvittelin, kun ei odotukset olleet korkealla. :-) Ensi jouluna sitten paremmilla fiiliksillä!

  Ja tuo alin kuva. ♥ Jäin tuijottamaan sitä. Ihana!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.