Vuoden vikat kuulumiset

30.12.2013

Moikka! Taas on uusi viikko pyörähtänyt käyntiin ja vuoden viimeisiä päiviä viedään, ihan huikeaa. Kliseiset ”täävuosionmennytniinnopeaa” -vuodatukset säästän kuitenkin huomiseen vuosikoosteeseen ja tänään keskityn vielä näihin vuoden viimeisiin päiviin. Meillä on ollut tosi mukavia päiviä sen jälkeen kun Zelda parani korvatulehduksestaan, lukuunottamatta sitä että Zelda on herännyt jokaikinen aamu viimeistään klo 4.30 mikä vähän on vaikuttanut väsyttävästi mun aivotoimintaan ja tuntuu että en oo kyllä saanut mitään järkevää ajatusta ulos moneen päivään.

Yritän nyt kovasti kuitenkin kasata itseni ja kertoilla teille vähän mitä ollaan tehty! Viikonloppu sujui mukavasti lomaillessa perheen kesken. Perjantaina meidän ystävät ja tyttöjen kummit Kaisla ja Simo tulivat meille kylään ja lasten mentyä nukkumaan me jatkettiin Bakers’iin istumaan iltaa rankan sairasteluviikon päätteeksi. Teki kyllä niin höpöä, eikä me turhan usein päästä käymään missään. Tytöt nukkuivat nätisti Mummunsa hellässä huomassa kotona, eivätkä tienneet että äiti ja isi olivat juhlimassa. Zelda heräsi sinäkin yönä kello 4.30 mutta onneksi mun maailman ihanin äitini heräsi hänen kanssa niin sain nukkua ruhtinaallisesti kymmeneen ennen kuin heräsin ihan itse, mikä tuntui aivan uskomattoman ihanalta muutaman kello neljän herätyksen jälkeen!

Tänään kokeiltiin laittaa Zelda nukkumaan vasta 21 aikaan, jos se auttaisi, kun tähän asti Zelda on nukahtanut aina kahdeksan aikoihin. Tunti lisää aamu-unia auttaisi jo kummasti, heräisin huomattavasti mieluummin vitosella kuin nelosella alkavan kellonlyömän aikaan. Jännä nähdä moneltako huomenna noustaan ylös, toivottavasti saan yllättyä iloisesti. Mun täytyy kirjoittaa muutenkin Zeldan 8kk-päivitystä viimein, tämä kuukausi on ollut hurjien kehitysharppausten ja hampaiden kuukausi ja ne varmaan myös omalta osaltaan ovat vaikuttaneet yöunen laatuun.

Moni on kysellyt objektiivin lisäksi myös kameran rungosta, eli ostin siis Canon eos 600d:n rikkoutuneen kamerani tilalle. Mulla oli tästä kamerasta ainoastaan positiivisia kokemuksia kun olin kavereiden omia testaillut, ja nyt muutaman viikon onnellisen omistuksen jälkeen en voi kuin ylistää edelleen. Kuvanlaatu on todella paljon parempi kuin ikivanhalla 450d:llä, myös ilman tuota uutta objektiivia. Mutta kyllä selkeästi suurimman eron kuviin tekee tuo ihana objektiivi. Mä tykkään myös siitä että 600d:ssä on videokuvausominaisuus ja nyt meillä on se jalustakin niin videopostausten tekemisestä tulee huomattavasti helpompaa, mikä toivottavasti näkyy kasvuna niiden määrässä ensi vuonna!

IMG_2119 IMG_2131 IMG_2145Tipan velmuilme onkin jo FB-seuraajille tuttu, mutta ajattelin jakaa sen teille kaikille sillä se on mun mielestä vaan niin loistava! Tiara on innostunut kamerasta äitinsä vanavedessä ja tällä hetkellä poseeraaminen on neidin mielestä huippukivaa, mikä on ihan tervetullutta vaihtelua pitkään jatkuneen ”en katso kameraan, enkä ainakaan pysy sekuntiakaan paikoillaan” -vaiheen jälkeen ainakin blogikuvia ajatellen.

IMG_2384x IMG_2385x IMG_2394Sunnuntain rentoiluasu / Takki Sheinside (saatu) / Pipo Asos / Toppi H&M / Ruutupaita JC / Farkut Cubus / Laukku Michael Kors / Kengät Converse

IMG_2273x IMG_2278x IMG_2301xZelda on oppinut nousemaan itse istumaan ja konttaamaan muutaman askeleen, ja pääsee jo tosi rivakkaa vauhtia eteenpäin hienolla ”kontaan pari askelta ja syöksyn mahalleni eteenpäin” -tyylillä. Mä kirjoittelen Zeldan muista taidoista ja jutuista lisää tosiaan sitten siinä kuulumispostauksessa! Tämä nyt oli vähän tälläinen sillisalaatti, toivottavasti ei haittaa. Kommentit on viimeinkin nyt ajantasalla ja tästä lähtien vastaan taas ihan normaalitahtiin kaikkiin! Huomenna luvassa vuosikoostetta ja uudenvuoden juhlintaa.

Mukavaa vuoden viimeistä päivää kaikille <3


No Responses to “Vuoden vikat kuulumiset”

 1. lillalove sanoo:

  Tuo pitsicollari on ihana <3

 2. Inga sanoo:

  Ihania kuvia Tipasta ja Zeldasta jälleen kerran. <3 Mä niin ihastelen Iina sua kuinka tyylikkäästi sää puet teidän neidit, niillä on aina vaan niin ihania vaatteita! Ja noi Batman-conssit on mageet! Onko ne ollut sulla kauaa? :)

  • Iina sanoo:

   Kiitos ihan hurjan paljon!♥ Mä rakastan lastenvaatteita, tai no kaikkia vaatteita niin tuli kyllä super hyvä mieli sun kehuista! :) Batman-conssit on jo tosi vanhat, mä ostin ne mun kaverilta joskus 2009(?) ja hän oli ostanut ne aiemmin jo.

 3. millamainen sanoo:

  Ihania tyttöjä! :) Tiara näyttää jo niin isolta tytöltä tuossa ekassa kuvassa. :)

  Sun asukin on oikein kiva ja just hyvä rentoiluasu.

 4. Jarno sanoo:

  Eihän tässä itsekkään pysy perässä :D Herranjumala Zelda on kohta vuoden!
  Ihan mahtava tuo kuva tipasta :D siis toi veikee ilme. Pahat mielessä ;D eiku!

  Oot upee noissa kuvissa ♥

 5. Emppu sanoo:

  Ihanat noi consit!! Ja jee mulla on sama jc:n ruutupaita ja se on kyllä niin kiva kans! :)

 6. Johanna sanoo:

  Hyvää uutta vuotta!

 7. en osaa pukeutua eikä mua kutsuta bileisiin sanoo:

  välillä mietin, että tiara on tyylikkäämpi ko mitä mie ikänä tuun olemaan. surullista, mutta totta

 8. Nimetön sanoo:

  Ihana Tiara, näyttää niin ”isolta” tytöltä! <3 Ja Zelda, mikä pikku pallero. :D

 9. Annika sanoo:

  Voi vitsit, miten ihania ilmeitä teidän tytöillä on kaikissa kuvissa :D Ihan mielettömiä hurmureita! Mielettömältä näytät kyllä itsekin :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.