Savulohipastaa ja ihania ystäviä

04.01.2014

Meillä on ollut tää viikko sellainen aika leppoisa rentoiluviikko, sillä ensi viikosta on tulossa kiireisin pitkään aikaan. Ensi viikolla on hammaslääkäriä, usean kaverin tapaamista, mun boudoir-kuvaukset liittyen Oton huomenlahjaan, sekä isoimpana juttuna kaikista; mun polttarit viikon päästä lauantaina. Mua jännittää jo polttarit ihan hulluna, enkä malttaisi odottaa, eikä tätä odotusta helpota yhtään se että en tiedä mitään, en kerrassaan mitään. Mutta eihän polttareista kuulukaan tietää, mä oon vaan tälläinen malttamaton hätähousu!

Tällä viikolla ollaan oltu rennosti kotona, ulkoiltu, ja syöty hyvin. Ajattelin jakaa teille erään kauppareissun satunnaisen päähänpiston tuloksena syntyneen kylmäsavulohesta tekemäni pastan joka olikin todella herkullista, vaikka heittelin vaan aineksia sekaisin. Otto ei ole mikään kovin suuri kalaruokien ystävä, mutta tämä pasta tuntui olevan hänenkin mieleensä, kuten myös Tiaran.

Eilen meillä kävi kylässä mun ystävä Ina (se samainen ihana joka neuloi mulle maailman siisteimmät villasukat joita taannoin esittelin blogin FB:ssä) ja tänään sitten oli vuorossa vanhojen tarhakavereiden jälleennäkeminen kahvin ja pakastepullan merkeissä. Musta on maailman siisteintä että pidetään mun vanhan päiväkotikaveriporukan kanssa edelleen yhteyttä ja nähdään säännöllisen epäsäännöllisesti. Asuinpaikat, koulut ja elämäntilanteet ovat vieneet meitä vaikka ja mihin, välillä hyvinkin kauas toisistamme, mutta silti ollaan aina pysytty ystävinä ja oltu osana toistemme elämää.

IMG_2461x IMG_2472xxx IMG_2968x IMG_2982x IMG_2992x IMG_3011x IMG_3017x IMG_3027x IMG_3045x IMG_3073x IMG_3086xZelda vipeltää nyt jatkuvasti Tiaran kannoilla ja neiti isosiskolla on välillä rankkaa kun toinen niin kovasti haluaa osallistua leikkeihin. Mutta yllättävän hyvin kuitenkin on leikit sujuneet yhdessäkin ja Tiara on myös huomioinut Zeldaa ja leikkinyt tämän kanssa. Zelda hosuu jatkuvasti jokasuuntaan ja kiipeilee enemmän kuin isosiskonsa ikinä, tänäänkin Zelda nousi melkein syöttötuolissa seisomaan, mutta onneksi kerkesin estää.

Ihan mahtavaa että on loppiainen maanantaina, sillä niin me saatiin kahden päivän viikonloppu Oton tämän päivän duuneista huolimatta, ja niin on myös pakko viimeinkin löytää aikaa ja jaksaa kerätä kaikki joulukoristeet taas vuodeksi varastoon. Jos ei olisi loppiaista niin tänä vuonna meidän joulu kestäisi ainakin maaliskuuhun saakka, sillä häästressi alkaa puskea voimalla päälle kun häihin on aikaa enää 34 päivää.

Nyt aion kuitenkin ottaa rennosti tämän illan ja tarttua huomenna työn touhuun, meillä alkaa nimittäin viimein Breaking Badin vikan kauden katsominen Oton kanssa! Muistatteko kun alettiin katsomaan kyseistä sarjaa? Siitä on monta, monta, monta kuukautta. Sinä aikana me ei olla katsottu mitään muuta sarjaa, ja ollaan siitä huolimatta vasta nyt pääsemässä vitoskauteen. Tuntuu hurjalta, miten vähän meillä on ollut yhteistä vapaa-aikaa. Mutta onneksi häiden jälkeen helpottaa, kyllä me vielä jaksetaan nämä muutamat viikot kun tiedetään että sitten on tiedossa duunien kannalta paljon rennompi loppukevät.

Ihanaa lauantai-iltaa ja yötä kaikille♥


No Responses to “Savulohipastaa ja ihania ystäviä”

 1. Siiri sanoo:

  Miksi tiedät etukäteen polttareista? :D

 2. joanna sanoo:

  meilläkin alkaa just vika kausi sitä:) ihan älyttömän koukuttava ja hyvä sarja :D kohta pitää jo miettiä uus tilalle.. höh :(

 3. Inga sanoo:

  Huih, teidän häihin on enää niin vähän aikaa!! Zelda taitaa mennä pää kolmantena jalkana nyt joka suuntaan kun oppii konttaamaan…. Vai? :D

  Mulla on sulle pari häihin liittyvää kysymystä, toivottavasti ei haittaa vaikka kysyn ne tän blogin puolella.
  Aiotko käyttää huntua? Entä tiedätkö vielä millaisen hääkampauksen otat? :)

  • Iina sanoo:

   No niin on, enää reilut kolme viikkoa!! :D Ja joo Zelda ei pysy sekuntiakaan paikallaan enää, vilistää jatkuvasti joka suuntaan :D

   En aio käyttää huntua, ja hääkampauksesta teen oman postauksen hääblogiin, sillä en vielä tiedä millainen kampaus mulle tulee :)!

 4. Nomppa sanoo:

  Kuinka monelle tolla reseptillä riittää savulohipastaa? :) kuulosti niiin herkulliselta, että täytyy kokeilla tehdä kotona..

 5. Minnis sanoo:

  Uskomatonta!! noin vähän aikaa enää häihin. Muistan, kun vasta ilmoitit kyseisestä suuresta juhlasta ja nythän se on jo oven takana! Eihän toi 34pvä ole enää aika eikä mikään! Wou! Alkaa itsellenikin stressi pukkaa, valmistun nimittäin 70päivän päästä :D Nyt voi jo päiviä laskea! Jihuu :)

  • Iina sanoo:

   Huh, olispa vielä 34 päivää mutta eeei, enää reilut kolme viikkoa nyt kun sain aikaiseksi istuttua alas vastaamaan kommentteihin! Mulla on kamala stressi :DD Onnea valmistumisen johdosta jo etukäteen :)!

 6. :) sanoo:

  Breaking bad on kyllä ihan mahtava sarja! :D Mä sain ensimmäisen kauden katsottua laittomasti (hyi minua) netistä, mutta sitten oli pakko ostaa netflix, sillä kaverini kertoi, että siellä olisi muut kaudet katsottavissa :) Asiasta kukkaruukkuun. Nuo boudoir kuvaukset vaikuttavat kivan omaperäiselle idealle! Yleensä huomenlahjat ovat joku perinteinen koru tai kello (mikä kyllä on sekin kiva lahja), mutta tuollaiset erikoisemmat huomenlahjat ovat siinä mielessä kivoja, että saaja näkee kuinka toinen on suunnitellut ja nähnyt vaivaa huomenlahjansa eteen. :)

  • Iina sanoo:

   Breaking Bad on kyllä ihan huippu sarja, ja Netflix on super kätevä :)! Mä tykkään kans antaa jotain erikoisempaa lahjaksi, Otto on kuitenkin saanut multa jo kelloja ja koruja ja ties mitä niin on hauska välillä käyttää mielikuvitusta :)!

 7. Linkku sanoo:

  Ai hitto tuo pasta näyttää namilta! Hyvä ettei kuola valu XD

  Voi apua teiän häihin on enää niin vähän aikaa! En malta oottaa oikeesti että pääsee näkemään millaseen pukuun sitten lopulta päädyit :)

 8. noora sanoo:

  ihania vaatteita sinulla<3

 9. Nimetön sanoo:

  Mikä objektiivi sulla on?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.