Vuoden ekat videomoikat

17.01.2014

Tattadadaaadadaa! Mä ajattelin yllättää teidät videopostauksella, jonka kuvasin tänään tyttöjen kanssa enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Video on taattua höpötysmateriaalia, siis ihan pelkkää puutaheinää vailla päätä tai häntää, mutta hei, sentään kuvattu Canon eos 600D:lläni, ja niin että kamera oli jalustalla, eli kuvanlaatu ainakin on kunnossa jos vertaa kaikkiin aikaisempiin puhelinvideoihin.

Videon lisäksi olen tässä yrittänyt tehdä mahdollisimman paljon postauksia varastoon, jotta mulla olisi teille jotain julkaistavaa myös niinä kiireisinä päivinä jolloin koneella istumisesta ei voi edes haaveilla. Tulossa on asiaa siis ainakin hampaiden valkaisusta, vaatehaaveista kevääksi, helppo arkiruokaresepti, sekä yksi toteuttamatta jäänyt kiva haaste jonka viimein sain tehtyä.

Nyt on hyvä alkaa viikonlopun viettoon! Mun kaaso tulee tänään miehensä kanssa Budapestista takaisin Suomeen ja saadaan vähän iltavieraita, ihanaa! Huomennakin Otto on töissä, mutta kyllä me jotain kivaa keksitään tyttöjen kanssa siksi aikaa. Mukavaa viikonloppua kaikille♥


No Responses to “Vuoden ekat videomoikat”

 1. Avatar Linkku sanoo:

  Mulla ei ainakaan kännykällä tuu tohon mitään videota :(

  • Iina Iina sanoo:

   Ompas outoa? Mulla näkyy sekä puhelimella että koneella kyllä! Mistähän johtuu :(

  • Avatar Aama sanoo:

   Mullakaan ei näy puhelimella :(

   • Avatar Veronika sanoo:

    Johtuu varmasti siitä, että video on kuvattu tällä kertaa järkkärillä ja tiedosto on erilainen. Omallakaan Lumian puhelimella ei tätä videota nähnyt vaikka kaikki muut videot on toiminut normaalisti.

 2. Avatar K sanoo:

  Ootpa kaunis!! Ja ihanat lapset :)

 3. Avatar Maria sanoo:

  Ihana video! Ootte kyllä niin mahtava perhe. :) Voitko tehdän joskus postauksen siitä miten hiuksista saa noin tuuhean näköiset? Tai miten teet tuon kampauksen. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti♥ Voin mä tehdä, mutta tosiaan suurin tekijä mun tukan tuuheudessa on lisätukka, eli ilman sitä ei mun hiuslaadulla tälläistä kampausta saisi ikinä! :D

 4. Avatar Petra sanoo:

  Mäkään en nää kännykällä mitään videota :( vaa semmonen valkonen tyhjä paikka näkyy :o

  • Iina Iina sanoo:

   Androideilla näkyy ilmeisesti ongelmitta, ainakin meidän puhelimilla, iphone ja Lumia taas ei tykänneet :D

 5. Avatar Jenni sanoo:

  Hienosti Tiara kyllä jo osaa kirjaimia ja jopa tunnistaa ne! :)

 6. Avatar Iivie sanoo:

  Kuinka hurmaava video! Tiara on jo niin fiksu pikkuinen tyttö, että voi mahoton! :)

 7. Avatar Jenni sanoo:

  Mullakaan ei näy. iPhone käytössä :o

 8. Avatar savah sanoo:

  ei mullakaan käy mitään tossa puhelimella :/

 9. Avatar Milja sanoo:

  Maailman suloisin Tiara ♥

 10. Avatar ripa sanoo:

  Miten saat sun hiukset pysymään tossa sivulla noin hyvin, vaikka jakaus on aika reunassa? :o Epistä, mä en saa omiani mitenkään pysymään noi :(

 11. Avatar Nimetön sanoo:

  Jos on vielä pulma mistä löydät rintsikat häihin suosittelen kurkkaamaan tän postauksen:) http://ilikeit-taru.blogspot.fi/2014/01/ylistys-wonderbralle.html

 12. Avatar Janina sanoo:

  Hei,

  Olisiko mahdollista tehdä postausta tyttöjen vaatteista? Eli mistä ostat ja vähän mielipidettäkin niistä liikkeistä :)

 13. Avatar Jelena sanoo:

  Haha, ihana video!

  Zeldaki on jo niin isopieni tyttö! Ootko muuten ollu ite pienenä tai onko Otto ollu pienenä blondi? Mietin, kun Tiaralla on tollanen vähän tummempi tukka… Yleensä lapsilla on tosi vaaleet :)
  En yhtään malttais odottaa teidän häihin, että näkee puvun ja saa onnitella! :D

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Miten niin yleensä? :D Aika hassu yleistys, ei läheskään kaikki lapset ole pienenäkään blondeja… :D

   • Avatar Saara sanoo:

    No mulla ainakin on nykyään ihan tummanruskeat hiukset luonnostaan ja lapsena ne olivat platinablondit :) näin on myös ollut monella tutullani !

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos paljon! :) Ei olla kummatkaan oltu blondeja pienenä, mulla oli samanvärinen tukka kuin Tiaralla ja Otolla vielä tummempi :)! Hihi ihanaa kun odottelet meidän häitä jo, niin mäkin!! :D

 14. Avatar Minävaan sanoo:

  Voi että, miten ihana video! Tästä tuli kyllä niin hyvälle mielelle. Jotenkin tosi kiva tämmönen höpötysvideo:) Ja Tiara ja Zelda on kyllä molemmat niin hurjan sulosia tyttöjä, että alkaa ihan väkisinki hymyilyttää. Ja sinäki tosi kaunis, aivan ihanat on noi sun hiukset! Nii ja hei, on muuten kiva kattoa kun jotenkin puhut niin välittävällä ja ilosella äänensävyllä tytöille. Ihanan onnistunut video siis ainakin mun mielestä, hih!

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon♥ Ihanaa että tykkäsit ja video oli mielestäsi onnistunut! Meidän tytöt on kyllä parhaita, rakastan maailman eniten♥

 15. Avatar Jutta sanoo:

  Mullakaan ei näy ja iphone myöskin kyseessä :( voisitko linkata tähän sen youtube linkin? :)

 16. Avatar Johanna sanoo:

  Moikka, en tiä onks tää vähä hölmöö, mutta oon menossa ens kuussa häihin vieraaksi ja oon ihan hukassa mitä sinne kannattas laittaa päälle. En oo ennen häissä ollu ja vielä talvihäät. Osaisiksä antaa jotain vinkkejä mekon ja kenkien suhteen? :)

  • Iina Iina sanoo:

   Moikka! Ei oo hölmöä, ekana mulla tulee ainakin mieleen että ei liian vaaleaa, joku nudenvärinen esim voi olla tosi lähellä valkoista jos on oikein vaalea sävy. Ja sitten tietty hääparin ja juhlien tyyli kannattaa ottaa huomioon, jos kyseessä on rento pari joka ei niin välitä hienostelusta niin rennompaa, ja jos taas pari on sellainen joka tykkää kovasti ulkonäköön panostaa ja haluavat sellaiset hienommat juhlat niin itsekin pukeutuisin silloin hienompaan mekkoon :)

 17. Avatar Emppu sanoo:

  Ihana video!♥ Oot kyllä ihana niin ihana äiti! :) Ja en kestä kuinka taitava Tipa on!! :D
  P.S. Ekan kerran tajusin linkata oman kotisivuni tohon, aina ennen jotenkin ohittanut sen kohdan. Oon tosiaan lukenut sun blogia melkein alusta asti ;) Ja tää on kyllä edelleen ihan lemppari!

  • Iina Iina sanoo:

   Voooi kiitos paljon♥ Täytyy käydä kurkkimassa sunkin blogisi, kiva että linkkasit sen tähän :)!!

 18. Avatar Jansku sanoo:

  On kyllä suloset lapset sulla :) kivoja tälläset höpötykset!

 19. Avatar karo sanoo:

  hei ootko koskaan tehnyt postausta sun ja oton vauva-/lapsuuskuvista? :–) yhden kuvan muistan otosta joskus nähneeni, ja susta Facebookissa sen pottatukkakuvan :–D mutta ois kiva nähdä lisää! ja postausehdotuksena, olis hauska jos ottaisit tytöistä samantyylisiä kuvia teidän lapsuuskuvien kanssa ja laittaisit vierekkäin! :–)

  • Iina Iina sanoo:

   Oon tehnyt! http://kideblogi.fi/butimahumannotasandwich/2012/06/30/toivepostaus-vauva-iina/ :D sieltä vaan katsomaan ja hihittelemään!

   • Avatar AnnaMaria sanoo:

    Kävin katsomassa tuon postauksen ja Zelda on kyllä niin paljon sun näköinen! Jos vierekkäin laittais sun ja Zeldan vauvakuvat, niin ei välttämättä tietäisi kumpi kuva oli kummankin… Paitsi ehkä vaatteiden perusteella :)

    Samasta postauksesta huomasin myös, että olet ollut opiskelemassa kampaamokoulussa. Missä päin ja jäikö koulu pahasti vaiheeseen? Entä vieläkö meinaat jossain vaiheessa kampaamoalalle vai onko muita suunnitelmia.. Näistäkin asioista olisi kiva saada vaikka postaus. Siis jos ei mene liian henkilökohtaiseksi. :)

    Itsekin olen nimittäin opiskellut yksityisessä kampaamokoulussa Tampereella parturi-kampaaja/meikkaaja-maskeeraajaksi, mutta parturi-kampaajapuolelta en koskaan suorittanut näyttöjä kouluaikana puhjenneen allergian vuoksi.

 20. Avatar Ilona sanoo:

  Voi vitsi miten söpöt lapset! Tulee videol viel paremmin esille :) ei voi muuta ku hymyillä ku kattoo niiden puuhasteluja :)

 21. Avatar Elisabet sanoo:

  Kivoja nämä höpöttely videot. :) Eikää, niin vähän aikaa teidän häihin! Odotan niin innolla niitä, ja uskon et varmasti sinä päivänä oon täpinöissäni. Oon tällanen myötäeläjä. :D

 22. Avatar Mertsi sanoo:

  Ihana video :) Etenkin just tästä videosta oikein huokuu, kuinka aidosti välität tytöistä. Oot jotenkin niin kannustava ja muutenkin teidän välillä on jotain ihan erityistä. Sulosia tyttöjä ja Tiara on kyllä todella fiksu, mutta enpä yhtään ihmettele, kun katsoo, miten sinä lasten kanssa toimit (ja varmaan Ottokin). Mä oon sitä mieltä, että kukaan lapsi ei ole syntyessään tyhmä tai viisas, vaan vanhemmilla on todella iso rooli asiassa kuin asiassa (erikseen toki kaikki oppimishäiriöt tai muut). Ja myös minä ihmettelen noita sun hiuksia! Osaisinpa itekin. Tai oispa tollaset hiukset pikemminkin. :) Mut tällasia videoita lisää!

  • Iina Iina sanoo:

   Voi että, kiitos ihan hurjan paljon sun kauniista sanoista, mulle tuli melkein kyynel silmään kun niin nätisti puhuit musta ja meistä :)!!♥ Mä oon kyllä samaa mieltä että vanhemmilla on iso rooli siinä mitä lapset oppii, mutta toisaalta en mitenkään tietoisesti pyri pakko-opettamaan lapsia vaan yritän tarjota molemmille sellaisia virikkeitä jotka heitä itseään kiinnostaa ja tukea uuden oppimista silleen positiivisesti :)

   Mun hiukset on tuuhennosten ansiota, oma tukka on ihan surkean lyhyt ja ohut! :D Kiitos vielä♥

 23. Avatar hölölölö sanoo:

  ihana tiara: ”haluaisitko lukea?” jospa ne instagramin älykkäät kommentoijat (jotka valittivat siitä ettei tiaraa ole opetettu kohteliaaksi) olisivat nyt hiljaa :D

 24. Avatar aanuu sanoo:

  oi että! nää videot on aina yhtä ihania :) oot tosi kaunis! ja Tiara puhuu kyllä niin hyvin :o

 25. Avatar Heidi sanoo:

  Joo kännykällä ei näy! :/

 26. Avatar Saara sanoo:

  Voi, Zeldalla on niin ihanat posket!! Mikä supersuloisuus :)
  Ja Tiara on kyllä todella fiksu ja kohtelias tyttö. Ootte onnistuneet kasvatuksessa niin hyvin!
  Toivottavasti meidänkin neiti 9kk oppii joskus vanhempana pyytämään anteeksi/puhumaan kohteliaasti kun ainakin ollaan sitä miehekkeen kanssa itse korostettu :)
  Ja enää 3viikkoa häihin, hui! Vastahan mä kesällä herkistelin sen teidän hääblogin postauksen kanssa, johon olit koonnut kuvia teistä Oton kanssa yhdessä taivallettujen vuosien varrelta :’) ihanat te ja tsemppiä järjestelyihin! omakohtaisen kokemuksen pohjalta voin sanoa, että ainakin meillä viimeinen viikko oli stressaavin ja kiireisin, mutta saatiin niin upea hääpäiväkin että oli se sen arvoista!

  • Iina Iina sanoo:

   Voiei miten ihana kommentti! Kiitos ihan hurjan paljon♥ Mä oon kyllä ylpeä meidän tytöistä, ihania tapauksia molemmat :) Ja varmasti teidänkin tyttö on ihana neiti!

   Kiitos paljon myös häätsempeistä, sitä tarvitaan! Varmasti viimeinen viikko on stressaavin, varsinkin kun me joudutaan jättämään monta asiaa sillä viikolla hoidettavaksi kun ei aiemmin ehditä :( Mutta toivottavasti kaikki tämä palkitaan sitten hääpäivänä :)! Mukavaa kevättä teidän perheelle!

 27. Avatar Helluw sanoo:

  Aivan ihana video taas kerran! ♥ Nämä sun höpötysvideot on vaan niin parhautta.♥ Tosi luonteva oot muuten kameran edessä, näitä on tosi kiva aina katsellla. Ja voi tuota Tiaraa ja Zeldaa, miten suloisia neitejä molemmat.♥ Ja sinä kans Iina olet niin upea ilmestys että. :) Susta tulee kyllä varmasti niin yliyli kaunis morsian. :) Jännityksellä odotan sun pukua ja muita juttuja teidän häistä.:)

  Ps. Hahaa miten musta tuntuukaan että kommentoin aina vaan näillä samoilla sanoilla samoja juttuja, mutta pakko vaan aina tulla kehumaan ja kommentoimaan!:D
  +Ihanaa viikonloppua teille! :)♥

  • Iina Iina sanoo:

   Voi että, kitios niin paljon!♥ Sä oot niin ihana kun jaksat aina piristää ja kommentoida, sun sanoista tulee niin hyvä mieli :) Mä oikeasti arvostan todella paljon niin sua kuin kaikkia muitakin teitä ihania jotka aina jaksatte kommentoida :) Mukavaa viikkoa sulle, oot mahtava tyyppi!♥

 28. Avatar Late sanoo:

  Oisko joskus mahdollista tehdä video missä olisit ihan yksinään?
  Ku nykyään nää kaikki videot on tälläsiä missä lapset pyörii ja koko video keskittyy siihen että kommentoit lasten tekemisiä ja kyselet niiltä asioita..On ne välillä kivoja mutta ei aina oo kivaa katella sitä mitä noi lapsoset puuhailee kun sulta iteltäs ei tuu esim samalla mitään ns fiksua kerrottavaa.. Muuten puhutko aina tiaralle ja zeldalle noin niinsanotusti lässyttäen :D?

  • Avatar Kaisa sanoo:

   Hah, mä taas oon täysin päinvastasta mieltä tästä asiasta. :) Musta on kiva nähdä videolla juuri tyttöjen touhuamista, sitä kun ei voi tekstiin niin hyvin tiivistää, kun taas Iina sun ajatukset ja puuhat tulee selkeesti teksteissäkin esiin. Eli mun puolesta lisää vaan ihania sillisalaattivideoita ihanista tytöistä! ♥

   Ja muakin nauratti toi Tiaran ”Haluaisitko lukea?”-kommentti, kun mäkin sitä riitaa seurasin instagramissa missä joku valitti että Tiara olisi epäkohtelias. :D Eipä moni lapsi noin nätisti pyydä lukemaan! :D♥

   Ja tähän samaan sekalaiseen kommenttiin voin myös todeta että facesta on ihana lukea Tiaran hassuja sanomisia, ne aina piristää ihan mielettömästi mun päivää! Bussissa vieressä istuvat ihmiset tosin välillä ihmettelee kun mä yksin hihittelen Tiaralle… :D

   Mutta tiivistettynä siis, ihana blogi, ihanat tytöt, ihana Iina ja mahti meininki! Keep it going :) ♥

  • Iina Iina sanoo:

   Late, varmasti on mahdollista tehdä sellainenkin, 90% vaan toivoo multa näitä höpötysvideoita joissa lapset ovat mukana ja siksi yleensä niitä teen :). Lässyttäminen on mielestäni eri asia kuin puhua selkeästi ja iloisesti lapsille, lässyttäminen on sellaista pikkuvauvalle puhuttavaa mushunmushunmäshyä jota en mielestäni videolla kyllä harrastanut. Mutta kyllä, puhun lapsille aina samalla tavalla kuin tällä videolla, ja ainakin jos Tiaran puheenkehitystä katsoo niin mielestäni se on todella ollut vain ja ainoastaan hyvä asia, vai mitä olet mieltä?

   Kaisa: Ihana kommentti!! :D Kiitos paljon♥♥ Musta on kiva ottaa tytöt videolle mukaan touhuamaan, kun saatan aina samalla saada ikuistettua jonkun hauskan tilanteen tai jotain hupsua mitä Tiara sanoo :D

   Ihanaa kuulla että tykkäät ja seurailet meidän juttuja monen eri kanavan kautta, kiitoksia vielä hurjasti♥ Ja kiva että Tipan sanomiset piristää, se on kyllä niin ihana hupsu neiti :DD Mukavaa viikkoa sinulle!♥

 29. Avatar AnnaMaria sanoo:

  Ihana video! Tällaiset arkiset höpöttelyt ovat mukavaa katseltavaa. Tiarasta kyllä näkee, että on oikea lukutoukka, kun osaa jo aakkosiakin niin hyvin. Itselläni on ollut tuo sama Aapinen ekaluokkalaisena ja täytyy myöntää, että Kouluhiiren aakkoslaulu on minunkin mielestäni hyvä :)

  Aika on mennyt tosi nopeaan, kun miettii, että teillä on häät jo kolmen viikon päästä, vau! Viimeinen viikko on varmaan aika poikkeuksetta se ”rankin” ja stressaavin, mutta lopussa odottaa ihana, haaveiltu päivä. Tsemppiä viimehetken järjestelyihin ja terkkuja ihanille Tiaralle ja Zeldalle!<3

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos, kiva että tykkäsit videosta!♥ Tipa on kyllä todellinen lukutoukka, aina kirja kourassa :D Toi iloinen aapinen on ihan paras!

   Mä oon samaa mieltä, ihan hurjan nopsaa on aika mennyt eikä oikein voi tajutakaan että tässä ollaan jo näin lähellä häitä :D Kiitos tsempistä, mä luulen että me todella niitä tarvitaan kun on apljon vielä hommaa edessä! :D Tipalta ja Zeldalta terkut takaisin♥

 30. Avatar Inga sanoo:

  Ihana video, nää höpötysvideot on parhaita! <3 Onko Otto muuten samanikäinen kuin sää? :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos, ihanaa että tykkäsit!♥ Otto on vuoden vanhempi eli täyttää kesällä 24 :)!

 31. Avatar SV sanoo:

  Ensimmäinen kerta, kun katsoin tekemääsi videopostausta, ja pakko on kommentoida. Todella ihanaa katsottavaa! En ollenkaan ihmettele, jos ne ovat suosittuja. Siulla on kaunis ääni ja selvä artikulaatio, joten puhettasi on ilo kuunnella :) Nauratti välillä oikein ääneen, kun niin suloiset lapset teillä on, ja ihana ”ote” siulla on heihin :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voii kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäsit videosta!!♥ Ja erityisesti lämmittää mieltä kun sanoit että mulla on kaunis ääni, mä oon nimittäin nuorempana ollut tosi epävarma mun äänestä ja mua on jopa kiusattu kun olin niin lapsen kuuloinen pieni piipertäjä, mutta oon yrittänyt harjoitella puhumaan selkeämmin ja ilmeisesti onnistunut :)! Kiitos vielä ja kaikkea hyvää sulle!♥

 32. Avatar Marika sanoo:

  Hei! Mikä odotuskirja sulla oli, siis tuo mitä Tiara lukee?:D Oon kääntäny koko netin ympäri, ja löysin vain yhdenlaisen – Yhteinen odotus. Tuo näyttää ainakin erilaiselta! Kiitos!

  • Iina Iina sanoo:

   Se on siis mun omatekemä Ifolor-kirja, jonka täytin mahakuvilla ja muilla odotusmuistoilla, sekä itse kirjoittelin tarinoita :)! Mun mielestä se oli kiva idea!

 33. Avatar Linkku sanoo:

  Vihdoin tulin koneelle kattomaan tän videon! Aivan ihana jälleen kerran ja oot aivan sairaan kauniina :)<3 Tuli pikkusen tässä sun ulkonäöstä jotenki mieleen Salkkari-Peppi! En tiiä miks, ei oo kyllä koskaan aiemmin tullu mieleen :D

  • Iina Iina sanoo:

   Voi sua ihanaa, kiitos♥♥ :) Oot aina niin kiltti ja kannustava! Ja aijaa, no Peppi on kyllä kaunis että ei mua haittaa siihen tulla verratuksi ollenkaan :D!

Kommentoi