Parhaita tyyppejä

20.02.2014

… eli kaasot ja bestmanit, joista multa on toivottu postausta jo pidempään. Tässä postauksessa esittelen meidän loistavat tyypit, sekä heidän mielettömät hääkoruvalintansa jotka Lumoava tarjosi.

Alunperin kaasojen valinta oli mulle haasteellinen, kaasoja piti nimittäin olla kolme joka oli sekä liian vähän että liian paljon. Jälkeenpäin ajateltuna kaasoja oli juuri oikea määrä, ja kaasoina maailman parhaat ja ihanimmat ystäväni Emmis, Netta ja Kaisla. Kaasojen määrä määräytyi bestmanien määrän mukaan, sillä Otto ilmoitti heti että hänelle tulee kolme bestmania. Kaasot ja bestmanit todistivat kykynsä jo meidän molempien polttareissa, jotka todella osuivat ja upposivat. Me saatiin Oton kanssa kummatkin juuri sellainen ilta, jollaista oltiin toivottukin ja sellaisia aktiviteetteja jotka meidän mielestä olivat huippuja. Mä oon kirjoittanutkin jo täällä omista polttareistani pitkän selostuksen, jonka voi käydä lukemassa täältä.

11_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 81_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 82_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva86_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva112_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 113_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva

© Täydenkuunkuva

Kaikille bestmaneille, sekä Otolle tuli Lumoavan uudenuutukaiset Eelis Aleksin suunnittelemat Hunaja -kalvosinnapit, jotka ovat upean hienostuneet ja sopivat mielestäni nuorille miehille todella hyvin. Hunajainen pinta on eläväinen ja näyttävä, mutta kuitenkin hillityn tyylikäs.

Hääjärjestelyissä riittää puuhaa enemmän kuin tarpeeksi, ja en kyllä yhtään huijaa jos sanon että meillä ei varmaan olisi ollut mitään valmiina hääpäiväksi ilman näitä huipputyyppejä. Sen lisäksi että kaasot väänsivät mun kanssa bingolappuja, hääauton koristeita ja muita askartelusettejä täysin mukisematta, vaikka puuha ei ollut ehkä sieltä jännimmästä päästä, he myös kuuntelivat mun häätsressitilityksiä ja rauhoittelivat hermoilevaa morsianta parhaansa mukaan. Bestmanit taas järjestivät meille autot käyttöön häitä edeltäväksi päiväksi, kuten myös hääpäiväksi ja auttoivat roudaamaan tavaroita ympäri Helsinkiä. Kaikki kaasot ja bestmanit tulivat auttamaan koristeluissa, kahdeksan hengen voimalla meillä kesti neljä tuntia saada koristelut valmiiksi, vaikka kaikki tekivät hurjasti hommia jatkuvalla syötöllä.

En ikinä unohda sitä kun bestmanit taittelivat servettejä  tai sitä kun  me kaikki kiroillen availtiin pirun hankalia pompomeja yhdessä ja tuskasteltiin. Meillä oli koristellessa superhauskaa, ei mitään hampaiden kiristelyä vaan rento meininki, ja mielestäni me saatiin juhlatila tosi kivan näköiseksi yhteistyöllä. Illalla vielä koristeluiden jälkeen käytiin hääpäivän ohjelma läpi ja suunniteltiin kaikki puuhat, aikataulut ja kuljetukset. Hääpäivänä kokoonnuttiin meillä heti aamusta kaikkien kanssa, ja sitten suunnattiin hotellille valmistautumaan tyttöjen kesken ja pojat jäivät tänne. Järjestely oli toimiva, niin kummassakaan paikassa ei ollut liikaa porukkaa.

45__haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 97_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva

Emmiksen kaulassa Eelis Aleksin suunnittelemat upea Kiara -kaulakoru, ranteessa Kiara-rannekoru ja korvissa ihanat Kiara -nappikorvikset. Kiaran kiehkuraiset muodot ovat todella kauniit, mutta rikkaista muodoistaab huolimatta korut ovat vähäeleisen tyylikkäitä.  Kiara oli mun toinen vaihtoehto hääkoruiksi, ennenkuin päädyin lopulta toiseen upeaan korusarjaan jota myöhemmin esittelen tarkemmin.

98_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva

Kaislan koruvalinta oli kenties Lumoavan mahtipontisin kaulakoru, Eelis Aleksin Finlandia, joka ei kyllä jätä ketään kylmäksi! Hetken tunsin itseni jo seinäkukkaseksi kun vertasin omaa hillitympää koruani Finlandiaan, mutta toisaalta mun puvussa oli niin paljon happeninkia että siihen ei noin näyttävä koru olisi mielestäni sopinutkaan. Kaislalle se sensijaan sopi täydellisesti!

111_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva

Netan valinta oli Heikki Hartikaisen upea Ilona, joka oli myös yksi mun vaihtoehdoistani. Ilonassa on ihania pyöreitä muotoja ja se on todellinen katseidenkääntäjä. Mun mielestä on tosi hauskaa, että vaikka kaikki saivat valita korunsa ihan itse ilman mitään rajoituksia, me päädyttiin kaikki todella samantyylisiin koruihin jotka sopivat upeasti yhteen.

103_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva110_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva

Vihkimisestä olen kirjoittanutkin jo pidemmästi, mutta myös itse hääjuhlassa kaasot ja bestmanit olivat tietysti suuressa roolissa. Meillä toimi seremoniamestarina Oton bestman Simo, joka oli hommassaan ihan loistava. Simo sai kaikki mukaan aktiviteetteihin ja kertoi aina oikeaan aikaan mitä tapahtuu. Tunnelma on suurelta osaltaan kiinni seremoniamestarin taidoista, ja meidän häissä oli ihan loistava tunnelma. Sekä kaasot että bestmanit pitivät ihan mielettömät puheet meidän häissä, ja kyyneleet kyllä valuivat poskille kun niitä kuunneltiin, sekä itkusta että naurusta. En malta odottaa, että näen videolta puheet ja kaiken muunkin hauskan mitä häissämme tapahtui!

Olen niin kiitollinen sekä kaasoille, että bestmaneille, että en tiedä miten voin ikinä heitä tarpeeksi kiittää. Mutta voin vain toivoa että me päästään sitten tulevaisuudessa auttamaan ystäviämme kaason ja bestmanin tehtävissä!

16_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 62_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 66_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva

Hääblogini yhteistyökumppani Lumoava tarjosi kaasoille ja bestmaneille hääkorut, mistä olen täällä aiemmin maininnutkin esimerkiksi haastatteluvideolla. Kaasot näyttivät valitsemissaan koruissa aivan uskomattoman upeilta, ja bestmanien kalvossinapit toivat todellista tyylikkyyttä heidän lookeihinsa. Musta on ihan mieletöntä, että Lumoavan ansiosta meidän läheisille jäi myös ihana korumuisto meidän häistä kuvien ja videoiden lisäksi. Kiitos Lumoava♥

Tulen kirjoittamaan erillisen postauksen vielä omista hääkoruistani, kunhan olen saanut kaikki kuvat. Postauksen yhteyteen tulee myös pieni Lumoava arvonta, joten pysykäähän kuulolla!


15 Responses to “Parhaita tyyppejä”

 1. Avatar Kaisla sanoo:

  Aa, apua! Tulin takas se ihmeellisyys fiilis mikä oli sillon tuona aamuna! : D Koko ajan mietti, että onko tää kaikki nyt tosiaankin tapahtumassa? : D Hahah ihana <3 Nauran joilleki noista "selityskuvista" vedet silmissä. ::'D

 2. Avatar lauramaista sanoo:

  Nää lumoavan korut on niin upeita! Ite kävin kipasemassa just äsken koruliikkeestä hakemassa omani joka oli vihdoin tullu sinne, ihan ehdottomasti tää hertta on mun jokapäiväsessa käytössä tästä lähin.

 3. Avatar Kaisa sanoo:

  Kerrotko sä Oton polttareista ollenkaan? Niistä olis kans kiva kuulla! :)

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  ”Mä oon kirjoittanutkin jo täällä omista polttareistani pitkän selostuksen, jonka voi käydä lukemassa täältä.”
  Unohtuko sulta kenties linkki tästä siihen postaukseen? :D

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Unohtukohan sulta että tuossa pyydettiin kertomaan Oton polttareista, ei omista. (:

   • Avatar Nimetön sanoo:

    Hmm… Siis tuo kohta mitä lainasin oli tässä postauksessa. :D En tiedä mitä tarkoitat, (eihän mun kommenttini ollut vastaus ylemmän kommentoijan kommenttiin?), mutta luepas vähän tarkemmin! :D

 5. Avatar A sanoo:

  Saivatko kaasot siis nuo korut ilmaiseksi itselleen? Upeat korut ja huima etu kyllä!:)

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Hei muuten, Iina vastailetko ollenkaan tän blogin kommentteihin? Kun katselin jotain paljonkin vanhempia postauksia, mutta et ollut mihinkään oikein vastaillut. Vaikka ymmärrän kyllä varsin hyvin jos ei aika oikein tahdo riittää! :D

 7. Avatar Kata sanoo:

  Tosi kivat nuo kaasojen mustat mekot! Jos itse menisin talvella naimisiin niin varmaan haluaisin itsekin mustat mekot kaasoille. Kesähäihin ne eivät välttämättä yhtä hyvin sopisi :)

 8. Avatar Suvi sanoo:

  Hei! Mulla tuli joskus jossain mieleen, että voisiko sun kaaso/kaasot ehkä kertoo jossain postauksessa sun hääsuunnitelmista, niiden mietteistä, itse häistä jne?! Miksei bestmänitkin..? Mä tiedän et he eivät välttämättä oo bloginkirjoittajia, mut tuli vaan mieleen. Vaativa, mut mieluisa aihe kuitenkin. :)

 9. Avatar jännä sanoo:

  Olin yksissä häissä noin viikko sitten ja mietin että nää bileet tuntuu kovin ”tutuilta”. Ensimmäisenä huomasin siellä photo boothin ja karkkipöydän. Salissa katsahdin morsiusparin pöytään. Sitten huomasin morsiammen puvun. Arvaatko jo?
  Sulla on fani Kankaanpäässä :D

Kommentoi