Tyylikäs ajannäyttäjä

14.03.2014

Sain muutama kuukausi sitten mahdollisuuden valita itselleni kellon Fashionstoren laajasta ja tyylikkäästä Guess -kellovalikoimasta. Moni teistä onkin kysellyt mistä kaunis kelloni on peräisin, ja nyt ajattelin kertoa siitä vähän lisää! Guess on varmaan kaikille tuttu merkki, itsellänikin löytyy viisi Guessin laukkua ja jonkinverran vaatteita, sekä muita asusteita ja koruja. Mulla ei ole vuosikausiin ollut kelloa päivittäisessä käytössä, vaikka pitkään olen kelloa halunnut. Pelkäsin vielä vähän aikaa sitten, että en oppisi kelloa joka päivä käyttämään, mutta pelko on osoittautunut turhaksi. Saatuani kellon, olen käyttänyt sitä joka päivä hääpäivää lukuunottamatta, enkä enää osaisi olla ilman. Otto hihittelee mulle kun kotona verkkareissa hengatessakin mulla on kello kädessä.

Mietin tovin ruusukultaisen ja hopeisen kellon välillä, päätyen lopulta hopeiseen strassikoristeltuun Guessin Viva -kelloon. Valitsin hopean siitä syystä, että käytän eniten hopeakoruja, vihkisormukseni ja kihlasormukseni ovat valkokultaa, ja koen hopean olevan ajattoman tyylikäs valinta. Viva on aika kookas kello, ja siksi tykkäänkin siitä niin paljon. Halusin näyttävän kellon, joka on samalla kaunis kuin koru. Viva -kello viimeistelee kauniisti asut niin arkeen kuin vähän hienompiinkin tilaisuuksiin. Tärkeintä mulle oli että kello kestää arkea kahden pienen muksun kanssa, ja hienosti se on kyllä kestänytkin, kuukausien aktiivisen käytön jälkeen kellossa ei ole havaittavissa naarmun naarmua, eikä tarvitse varoa kokoajan.

Kellossani on normaalin kellotaulun lisäksi päivämäärä- ja viikonpäivänäyttö, sekä 24:n tunnin kello. Strassit tuovat kellotauluun näyttävyyttä, mutta itse ranneke on yksinkertaisen tyylikäs. Guess -kelloja voi lyhennyttää Guessin jälleenmyyjillä, itse lyhennytin omani kätevästi Fashion Storen outletissa, ja se vei vain muutaman minuutin. Guess -kelloilla on kahden vuoden takuu.

IMG_7086 IMG_7092x IMG_7102 IMG_7117xViva -kelloa saa myös ruusukultaisena, hopea-ruusukultaisena, kultaisena, sekä nyt myös superherkullisella vaaleanpunaisella rannekkeella, ruusukultaisin yksityiskohdin. Se vaaleanpunainen houkuttelee mua nyt oikein todenteolla, sen verran kesäinen ihana piristysruiske se on! Guessilla on kyllä paljon muitakin ihania kelloja, uskon että laajasta, monen värin kattavasta valikoimasta löytyy jokaiselle oma suosikkinsa.

Postaus toteutettu yhteistyössä Fashionstore.fi:n kanssa.

1176152_10201742037730886_548105345_nMillaisia kelloja teillä on? Oletteko kelloihmisiä?


No Responses to “Tyylikäs ajannäyttäjä”

 1. Avatar Sannni sanoo:

  Toi on kyllä ihana toi hopeakin! Itse sain joululahjaksi poikaystävältä saman kellon hopea-ruusukultaisena ja oon kyllä ihan rakastunut <3 on se vaan niin täydellinen!

 2. Avatar ellu sanoo:

  Sama ihana kello mullakin Guessiltä ja yks pienempi versio myös :) Ja monta muuta ei niin mainitsemisen arvoista.. Joku kultainen ”pakko saada” malli pitäis löytää ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Haha :D Guessin kellot on kyllä super kauniita! :) Mä haluan ruusukultaisen, jäi kaihertamaan :DD

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Sun blogi on nykyään melkoinen mainosblogi. Seitsemässä viimeisessä postauksessa on esillä saamiasi tuotteita. Itse kaipaisin enemmän ihan peruspostauksia, jossa ei esiteltäisi mitä tuotteita vaan kerrottaisiin ihan muita juttuja.

  • Iina Iina sanoo:

   Se että asukuvissa näkyy saatuja tuotteita, ei mielestäni ole ”mainospostaus” :) Mua ei kukaan käske niitä vaatteita kerta toisensa jälkeen vetämään päälle, vaan ihan omasta halustani niitä käytän kuten muitakin vaatteita. Laki kuitenkin velvoittaa mainitsemaan erikseen joka ikinen kerta kun saatu tuote asukuvissa näkyy, ettei se ole piilomainontaa :) Ikävää jos sinusta tuntuu tuolta, itse koen kirjoittavani ihan normaaleja kuulumisia, vaikka asukuvien yhteydessä lukisikin että ”saatu”. Varsinaisia mainospostauksia oli tarkoittamallasi ajanjaksolla ollut kaksi kappaletta seitsemästä, eli ei mielestäni liian montaa, mutta toki makuja on monia.

 4. Avatar Ade sanoo:

  Hieno kello! Minullakin on ollut guessin kello. Siitä vaan aika pian tippui kellotaulua ympäröivät korukivet pois, ja niiden korjaaminen ei kuulema mene takuuseen. Ärsyttää niin paljon, että toista guessin kelloa en osta enää ikinä.

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos! :) No ompas kyllä outoa :O Kai tuollaisen pitäisi kuulua takuuseen? Mulla on kyllä aina kestäneet kaikki Guessin tuotteet tosi hyvin, ja olen käyttänyt niitä vuodesta 2007 :)

 5. Avatar tupu sanoo:

  oot kyllä niin älyttömän kaunis <3

 6. Avatar Tiina sanoo:

  Miten sä teet noi upeat kiharat? Voisko siitä kenties saada postausta? :)

Kommentoi