Suklaata, alusvaatteita ja hyvää seuraa

13.03.2014

Niistä on kulunut viikko tehty. Eilen olin Polhemilla Triumphin kevätmalliston alusvaatteita katsastamassa, ja samaan yhteyteen oli järjestetty ihan mieletön suklaakurssi meille bloggaajille! Päästiin näkemään kuinka syntyy suussasulavia konvehteja ja jopa vähän koristelemaan niitä itsekin. Eilen jo postasinkin Instagramiin (@iinalaura) kuvan konvehdeista joita syötiin, ne olivat teemaan hauskasti sopien rintojen muotoisia. Siellä mä pursottelin nännejä konvehteihin, oli super hauskaa ja sain pienen rasiallisen herkkuja kotiin tuomisiksi. Nyt on pahan päivän varalle mahtavat herkut, jos maltan pitää niistä näpit erossa.

DSC_0691xtriumphcollege suklaakollaasiDSC_0699x DSC_0727xTapahtuma sattui alkamaan juuri tuntia ennen kuin Otto pääsi duunista, mutta onneksi ihana Jemmi otti meidän tytöt hoitoon siksi aikaa että Otto kerkesi hakemaan. Mua jännitti vähän miten tytöillä sujuu, kun he eivät ole olleet pitkään aikaan (Zelda ei ikinä) hoidossa muualla kuin mun äidillä, ellei hääpäivän lastenhoitajaa, joka kulki meidän mukana, lasketa. Tytöillä oli kuitenkin sujunut tosi hyvin, ja Jemmi laittoi mulle ihania kuviakin tyttöjen leikeistä. Ehkä mä viimein voin vähän relata, ja hiffata että meidän Zelda-neiti täyttää kuukauden päästä vuoden eikä ole enää ihan pikkuvauva. Miksipä touhukas kuopus ei viihtyisi tutussa ja turvallisessa paikassa, oman siskonsa ja tuttujen leikkikavereiden kanssa?

IMG_7244-001 IMG_7296-001 IMG_7307-001 IMG_7371-001Tänään vietettiin sitten menojen vastapainoksi ihan perinteistä kotipäivää pientä puistoreissua lukuunottamatta. Sää oli niin huikea että olihan siitä auringosta pakko lähteä ulos nauttimaan! Meidän paras naapurin Oona tuli seuraksi koko päiväksi ja kierrettiin pikku lenkki sekä käytiin siellä puistossa. Mä löysin vahingossa kaappeja siivotessani viime viikolla erään trenssitakin, jonka olen ostanut uutena Hietalahden kirpputorilta vuonna 2004. Myyjä oli tuolloin ostanut itselleen liian pienen Vero Modan trenssin, ja myi sitä sitten pilkkahintaan pois. Mä ihastuin takkiin, ja ostin sen itselleni.

Jostain syystä en kuitenkaan koskaan ole saanut takkia päälle asti, vaikka joka kevät otan sen esille ja päätän pukeutua siihen. En ole kuitenkaan raaskinut luopua siitä, vaikka käyttöä ei olekaan ollut, sillä joku on vain estänyt mua! Tänään päätin tehdä jotain tavallisesta keväästä poikkeavaa näin mun ja takin suhteen 10-vuotispäivän kunniaksi, ja puin sen päälleni.  Sanokaa te, onko jo aika dumpata 10:n vuoden kylmä suhde vai alkaa lämmittelemään sitä uudelleen?

IMG_6846x IMG_6850xTrenssi Vero Moda / Nahkaleggingsit ZARA / Laukku Michael Kors / Kengät ZARA / Aurinkolasit Glitter (saatu)

Lapsetkin nauttivat auringosta täysillä, ja oli ihanaa kuinka iloinen Zelda oli saadessaan keinua sydämensä kyllyydestä. Tytöillä oli eka kertaa tälle keväälle vk-haalarit päällä, ja vk-vaatteista tulen muutenkin kirjoittamaan ensi viikolla postausta! Zeldalla kuvissa oleva ihana punainen haalari me saatiin Reimalta, ja siitäkin kerron ensi viikolla lisää. Mutta se on aivan super ihana, tykkään tosi paljon sen raikkaasta värityksestä!

IMG_6858 IMG_6865x IMG_6868x IMG_6915x IMG_6950xZelda täyttää tunnin päästä 11 kuukautta, en voi uskoa sitä! Mun pieni vauvani on jo niin iso tyttö, vaikka äidin vauva onkin. Mulla pitäisi olla jo synttärijärjestelyt täydessä tällingissä, vaan eipä ole edes juhlapäivää päätettynä. Mutta kyllä tässä onneksi on vielä muutama viikko aikaa! Huomennakin on tarkoitus viettää rauhallista perjantaita, puistoillen jos sää sallii. Lauantaina Otolla on pitkästä aikaa vapaapäivä ja aiotaan ottaa siitä kaikki irti. Huomenna luvassa asiaa kellosta, ja viikonlopun aikana tulossa myös Zeldan 11kk-postausta, mahdollisesti pientä arvontaa ja asukriiseilyä, sekä kuulumisia tottakai!

Hyvää yötä ihanat, toivottavasti tälläinen megasillisalaatti ei haitannut!♥


No Responses to “Suklaata, alusvaatteita ja hyvää seuraa”

 1. Avatar Siiri sanoo:

  Ihana tuo takki, en ymmärrä mikset ole pitänyt sitä! Toinen pukeutumisasia: tiedän että on lämmin mutta olet juuri parantumassa flunssasta joten jalat piiloon ja sukat jalkaan! :D

 2. Avatar Laura T. sanoo:

  Musta toi takki ois just hyvä, jos veisit sen ompelijalle vähän lyhennettäväks, on ehkä hiukan liian pitkä mun makuun. :)

 3. Avatar Jelena sanoo:

  Toi takki on ihana!! :) Ite ainaki lämmittelisin tota suhdetta takin kanssa uudestaan…

  Ja mä en tajuu miten oot voinu olla nilkat paljaana ulkona :o Onhan siellä ollut suhteellisen lämmin maaliskuuhun verraten… Mutta kyllä vielä saa vähän aikaa ainakin mun jalat pysyy piilossa sukissa tai sukkahousuissa :D Vaikka tekiski mieli käyttää avojaloin mun neonvärisiä ballerinoja :3

 4. Avatar Annika sanoo:

  IHANA TAKKI! Suhde lämpiämään vaan! Ja hei ihanat työ :) Teidän perheen elämäänne on ilo seurata ja aina tulen niin hyvälle mielelle sun blogista.

 5. Avatar Jarno sanoo:

  Tuo takki pukee sua, älä heitä menemään! :D
  Ihan mahtavia kuvia. Noi haalarit on ihan törkeen makeet, ihana toi kuosi Tiaran asussa! :) ♥

 6. Avatar Emilia sanoo:

  Mä en oo pitkään aikaan ehtinyt kommentoimaan, joten nyt sanon samalla parista vanhemmastakin jutusta! Koita kestää tää maratonikmmentti ;)

  Nimittäin se kasvatuspostaus oli niiiin hyvä!!! Vaikka oottekin Oton kanssa nuoria, ei se tarkota sitä että te ette osais kasvattaa teidän tytöistä kunnon kansalaisia! ;) Mä ite oon 17v ja oon aina miettinyt että jos joskus saan lapsia kasvatan ne just tolla tyylillä, niin ihana huomata että se toimii oikeesti ja vielä noin hyvin! Teidän lapsista tulee oikeesti ihania ja muita kunnioittavia ihmisiä vanhempana, oon siitä ihan varma :) Ainoo missä toimisin itse ehkä erilailla on toi aamupalan syönti olkkarissa. En tiedä miten se on teillä tuntunut, mutta mulla on jotenkin sellanen käsitys että jos kerran antaa lapsen tehdä jotain ”erikoista” niin se muistaa sen kyllä aina. Ja puhuu ”sillon viime kerrallakin mä sain syödä sohvalla…” ja siinä sitä sitten ollaan :D Miten teillä toi toimii?

  Ja sitten se Oton postaus. IHANA. Sulla on kyllä mahtava mies ja oon niin onnellinen teidän puolesta, vaikken edes teidän perhettä tunne! :)

  Tähän postaukseen vielä kannanotto. Pidä ehdottomasti toi takki! Tosi nätti :) Ehkä vähän pitkän ilonen, mutta muuten erittäin kiva :)

  Mukavaa alkavaa kevättä teille kaikille♥ Koitan jaksaa kommentoida jatkossa hieman enemmän!

  • Iina Iina sanoo:

   Kiva että nyt kerkesit kommentoimaan, ja etenkin ihanaa että halusit kommentoida vanhempiakin postauksia, mä oon tosi otettu!

   Kiva että tykkäsit kasvatuspostauksesta :)!! Meillä tämä aamupalajuttu ei ole mikään viikottainen tai edes kuukausittainen juttu, vaan se oli lähinnä esimerkki siitä periaatteesta; että aina ei tarvitse kieltää kaikkea kivaa lapsilta vain koska niin ”kuuluu tehdä” vaan joskus voi tehdä jotain joka ei ehkä ole niin sopivaa, mutta sitäkin mukavampaa eikä vahingoita ketään ;)! Meillä ei ainakaan toistaiseksi ole jäänyt mitkään spessujutut päälle, vaan Tipa on ymmärtänyt että kyseessä on jokin poikkeuksellinen, ekstrakiva juttu ja toiminut sitten seuraavalla kerralla samassa tilanteessa taas niinkuin aina ennenkin :)!

   Oton postaus oli kyllä huippu, niinkuin Ottokin♥ Ja kiva että tykkäsit takistakin :)!

   Mukavaa kevättä myös sinulle ja kiitoksia vielä hurjasti!♥

 7. Avatar Linkku sanoo:

  Mitä ihmettä! Zelda täyttää kohta vuoden? Vastahan se oli puolvuotias! Apua :D

  Aivan ihana takki muuten, oi!! Käytä ihmeessä :o tosi hyvin sopii sulle :)

 8. Avatar Pihla sanoo:

  Kuvia katsoessa tuli heti mieleen sama kuin muutamilla muillakin, eli tuon takin lyhentäminen saisi sen näyttämään omaan silmään hieman paremmalta – eli luopua ei kannata ennenkuin on kokeillut lyhentämistä! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Mä olen pohtinut kyllä lyhentämistä, mutta tänä keväänä mun lukemani mukaan juuri polvipituiset takit on muodissa ja se sai mut innostumaan takista uudelleen :D

 9. Avatar Kiss sanoo:

  Miten jaksat johonkin puistoon mennä ykköset päällä ja hiukset kiharettuna :D

  • Iina Iina sanoo:

   Klipsipidennysten helppoutta on se että kihartaa ne kerran hyviä pohjatuotteita käyttäen ja sen jälkeen on kestävät kiharat vaikka kaksi viikkoa jotka aamulla vaan laittaa parissa minuutissa päähän, ja illalla napsauttaa taas irti ;) Pukeutuminen on mun intohimo, ja mulle tulee hyvä fiilis kun saan miettiä kivoja asuja :D

 10. Avatar Nimetön sanoo:

  no lämmittelet suhdetta ehdottomasti!! :D

 11. Avatar metsänpeikko sanoo:

  Miten sä oot nii laiha? Mitä niinku syöt ja miten liikut?
  Mistä ostat ittes Tiaran ja Tseldan vaatteita? Ne on nii ihania. :) !

  • Iina Iina sanoo:

   Mä oon kirjoittanut useamman kroppapostauksen, löytyy tuosta sivupalkin arkistosta hakusanalla vartalon muutokset :) Kiitos paljon! Omat lempikaupat on ehkä Zara, Asos ja Sheinside, BikBok myös, lapsille mini rodini, Polarn O. Pyret ja Zara :)!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.