Kahden gaalan asukriisi

18.03.2014

Huhtikuussa minulla, kuten monella muullakin bloggaajalla on sellainen uskomaton viikonloppu, että blogigaaloja on kahdelle peräkkäiselle päivälle juhlittavaksi. Perjantaina 11.4. on Aussie Blog Awardsit ja lauantaina 12.4. Indiedays Blog awardsit. Ihan huikean mahtavaa päästä molempiin gaaloihin, ja oikeastaan ihan hauskaa että ovat samana viikonloppuna, niin pääsen paikalle kun äitini on täällä muutenkin Zeldan synttäreiden vuoksi. Nyt on kuitenkin sellainen juttu, että kärsin aivan hullusta asukriisistä! Jos gaalat olisivat vaikka kuukauden välein, voisin harkita samoja asusteita tms. vaikka eri mekot laittaisinkin, mutta nyt kun ne ovat peräkkäisinä päivinä, tarvitsen ehdottomasti kaksi täysin erilaista asukokonaisuutta.

Jonkun korvaan varmasti kuulostaa turhamaiselta, mutta kyllä veikkaan että mieluummin lukijatkin katsovat kahta erilaista asua postauksissa vaikka tämä ei muotiblogi olekaan, kuin kahta samanlaista. Niin myös minä. Molemmat tilaisuudet ovat juhlavia, ja asukseni haluankin jotain inspiroivaa ja tajunnanräjäyttävää, ei mitään täysin perus kotelomekkoa. Olen tutkinut nettikauppojen valikoimia päivittäin kutsujen saapumisesta lähtien mutta päätöksen tekeminen on hankalaa. Odotan että pääsen irl-shoppailemaan, mutta sitä joudun odottamaan vielä hetken kun ei ole vapaata hetkeä jolloin rauhassa pääsisin yksin sovittelemaan, ilman lapsia.

Olen arponut värikkään, mustan ja valkoisen välillä, pohtinut helman pituutta, koruja ja materiaaleja pääsemättä mihinkään fiksuun tulokseen. Kokosin muutaman kollaasin eri verkkokauppojen valikoimista, ja ajattelin pyytää teiltä apua. Mikä tyyli kolahtaa eniten?

värikkäätasutKevät ja aurinko toivat heti ensimmäisenä mieleeni kirkkaat värit asuja pohtiessani, ja aloinkin heti etsimään kirkkaita mekkoja. Kirkasvärisiä, yksinkertaisen tyylikkäitä mekkoja oli kuitenkin yllättävän hankalaa löytää. Mä arvostan mielenkiintoisia leikkauksia, pieniä, viimeisteltyjä yksityiskohtia ja pelkistettyä muotoa; ei mitään krumeluureja timanttihärpäkkeitä tai kiiltävää halvannäköistä kangasta. Oranssi Warehousen mekko on ehkä suurin suosikkini näistä, mutta pidän kovasti myös haalarista koska se on erilainen asuvalinta. Neonvärinen mekko on ihana ja jakardikangas kaunis sekä kuvioltaan että väriltään, mutta loppupeleissä mekko on ehkä kuitenkin liian tylsä ja turvallinen valinta, vai mitä olette mieltä?

maxikollaasi Ainakin jompaankumpaan gaalaan haluaisin pukeutua maximekkoon tai iltapukuun. Niissä on aivan oma, juhlava fiiliksensä ja ne saavat kantajansa näyttämään pitkältä ja arvokkaalta (tietysti mekon mallista riippuen). Näistä kolmesta vaihtoehdosta mun suosikkini on ehkä tuo kerman värinen, mustin pitsiyksityiskohdin varustettu Topshopin mekko. Se on kaunis ja vaalea, ja kivan erilainen. Mietin kuitenkin, että onkohan musta pitsi liian tunkkaista näin keväällä? Kaksi muuta mekkoa ovat vielä yksinkertaisempia, ja vaatisivat ehkäpä asusteilta ja kampaukselta sitten sitä wowfactoria enemmän. Mustia, näyttäviä mutta pelkistettyjä maksimekkoja oli myös hankalaa löytää. Vai onkohan mulla vain hankala maku?pikkumustatparempi

Kuvat: topshop.com warehouse.co.uk asos.com newlook.com & nelly.com

Alussa sanoin että en halua mitään täysin perus kotelomekkoa, mutta kuitenkin fakta on se että ne sopivat mun vartalolle ja ovat aina ajattoman tyylikkäitä. Paljettinen Topshopin mesh-mekko ei ehkä ole ajattoman tyylikäs, mutta tajunnanräjäyttävä kylläkin. Otin sen mukaan kollaasiin kontrastiksi noille pelkistetymmille mekoille, näyttävätkö ne teidän mielestänne paljettimekon rinnalla tylsältä? Mustassa kotelomekossa on kauniit verkkoyksityiskohdat olkapäillä, ja käärmekuosinen upeus taas on varustettu vyötärön kohdalta cut-outeilla ja on ilmeeltään erikoinen.

Huomasin postausta tehdessäni että yhä edelleen brittimerkit vaan vetoavat muhun kerta toisensa jälkeen. Kuuden vuoden takainen Englannin reissu teki lähtemättömän vaikutuksen muhun, ja yhä vain sinne haikailen takaisin, toivottavasti myös pääsen nopeammin kuin arvaankaan. London look on se mitä tavoittelen, ja yleensä muhun kolahtaa aina brittimerkkien ja -verkkokauppojen tuotteet. River Island, Asos, Warehouse, Topshop – sulaa rakkautta. Vielä kun kyseiset merkit saataisiin Suomeenkin muutenkin kun verkkokauppoihin, olisi mulla varmasti monta asukriisiä vähemmän.

PS: Mua voi edelleen äänestää Aussie blog awardsien Reader’s choice -kategoriassa tai ehdottaa ehdolle Indiedays Blog awardseihin. Aussie blog awards -äänestäjät voivat voittaa 600:n euron luksusristeilylahjakortin tai Aussien hiustenhemmottelupaketteja, Indiedays Blog Awards -äänestäjien kesken arvotaan Asus fonepadeja sekä kahden hengen lippupaketteja Blog Awardseihin. Kiitos ihan mielettömän paljon kaikille teille jotka olette äänestäneet mua!♥

Mikä tyyli vetosi teihin kaikkein eniten? Tykkäättekö brittimerkeistä?


No Responses to “Kahden gaalan asukriisi”

 1. Ilona sanoo:

  Toi haalari olis mielenkiintonen valinta ja sopis varmasti sulle tosi hyvin ! :) Ja tuo kermanvärinen mustilla pitsi yksityiskohdilla myös upea !

  • Jelena sanoo:

   Mä oon myös näiden kannalla :)

   Lisäks pakko sanoa, että toi paljettimekko on rakkaus <3
   Ainiin ja voisin myös mainita, että jos saat aikaan suht nopeasti, niin CityCenterin 3. kerroksessa on Spiritstoren ja Warehousen loppuunmyynti. Siellä on ihan mielettömiä alennuksia, mutta suht vähän kamaa jäljellä… Mut jos kiinnostaa nii kannattaa käydä vilkasemassa, jos jotakin löytäisit ;) Halvalla ainaki osa tuotteista lähtee nyt…

  • Kaisa sanoo:

   Mä oon samaa mieltä! Haalari ja toi kerma-pitsinen maksimekko olis UPEAT sun päällä!

   • Ellu sanoo:

    Samaa mieltä ollaan myös täällä! Toi haalari on siinä mielestäni hankala, että monille vartaloille se ei oikein sovi, mutta voisin kuvitella että sä näytät siinä upealta. Sen takia se olisi ihanan erilainen valinta. :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon mielipiteistä, ja tuosta alevinkistä! Pitää käydä kurkkimassa :)! Mä oon kyllä niin ihastunut tuohon haalariin, se ois niin hauska :)! Kiitos♥♥

 2. hihihi sanoo:

  mäki ajattelin että toi haalari jäis mieleen ja ois erilainen. kaunis ja naisellinenkin.

 3. Laura sanoo:

  Toiseen gaalaan neonkeltainen asukokonaisuus ja toiseen maximekoista vasemmanpuoleisin :)

 4. nneeaelisa sanoo:

  Harvoin tänne kommentoin, mutta nyt oli aivan pakko kommentoida, että mun mielestä toi haalari pukis sua ihan täydellisesti ja toiseen gaalaan joku noista maximekoista :)
  Kaikkea hyvää ja mukavaa jatkoa teidän koko perheelle! Teillä on todella suloset neitokaiset :)

 5. Jonna sanoo:

  Tuo topshopin maximekko pitsisellä yläosalla on aivan ihana! :)

 6. K sanoo:

  Ehdottomasti pinkki haalari nude korkkareiden kanssa ja sun biker takin! Toisena vois olla käärmeen nahka mekko tai sitten eka maximekoista :)

 7. Jenni sanoo:

  Ihan ehdottomasti joku Värikäs asu toiseen ja joku vaalea toiseen. Musta on jotenkin niin synkkä, nyt kun ilmatkin on kirkastunu. :)

 8. karo sanoo:

  kaikki ihania, äääk en mä osaa auttaa :D mutta sanon että haalari toiseen gaalaan!! :)
  ps. bloglovinissa se sun esittelyteksti mikälie kaipaa päivitystä :D

 9. aidaS sanoo:

  Siis ihan ehdoton asu sun päällä soituisi toi haalari ja keskimmäisen kuvan oikean puoleiSet kengät, bappi valinta sekä eleganttinen! Seuraavan päivän asuun sulle sopisi hyvin toi vikan kuvan käärmekuvio mekko ja ensimmäisen kuvan vasemman puoliset kengät, noilla tuut säihkymään huoneen toisesta puolesta toiseen puoleen :)

 10. Suvi sanoo:

  Mielestäni olisi tosi mielenkiintoista jos laittaisit jompaan kumpaan gaalaan tollasen haalariasun ;) ja sitten toiseen tommonen maximekko, aivan ihana juurikin tuo topshopin musta jossa pitsiyksityiskohta!

 11. AnnaMaria sanoo:

  Mulla on kaksi suosikkia ylitse muiden ja ne ovat tuo ensimmäisen kollaasin haalari (Sopisi sulle aivan varmasti loistavasti, eikä olisi ihan perinteinen valinta. Jos jollain olisi tuo haalari, niin sulla. Sä osaisit kantaa sitä varmasti arvokkaasti.) sekä kermanvärinen maximekko. Täysin erilaiset asut, mutta molemmat sun tyylisiä ja ihania<3 (tosin itselläni ei olisi rohkeutta pukeutua haalariin, mutta mä pidän sua suunnannäyttäjä-tyyppinä. Ja tämä todella on kohteliaisuus. :))

  Tuli tosi pitkä kommentti, mutta pakko oikeasti kertoa vielä tämä, että kun nyt olen seurannut blogiasi noin vuoden verran, on minusta itsestänikin tullut huomattavasti itsevarmempi ja rohkeampi pukeutuja, joka uskaltaa käyttää värejä. Ja tämä on täysin sinun ja blogisi ansiota! Että ihan superkiitos sinulle Iina<3 Pysyn vakkarilukijana jatkossakin :)

  • Iina sanoo:

   Oikeesti sun kommentti oli kyllä sellainen itsetunto- ja hyvänmielenboosti että ei mitään rajaa! Kiitos ihan uskomattoman paljon, sä et arvaakaan miten paljon sun sanat mulle merkitsi :)! Mahtavaa saada tuollaista palautetta! Mä oon aina ollut tosi kiinnostunut pukeutumisesta ja on huippua kuulla että inspiroin pukeutumsellani sua :)! SUperkiitos siis itsellesi vain, oot huipputyyppi! Aurinkoista ja ihanaa kevättä♥♥

 12. Jelena sanoo:

  Täälläkin samaa mieltä että tuo haalari sopisi sulle täydellisesti! Siihen jotkut upeat korkkarit ja hiukset rennosti kiharalle ja silleen sivulle :) ja sitten myös se vaalea maksimekko!

 13. Elisa sanoo:

  Toi haalari olis ihana nähdä sun päällä! Sopis varmaan täydellisesti sun hoikalle vartalolle ja ois myös vähän erilainen. Ihania juhlia tulossa! Mä en yleensä kommentoi, mutta pakko on nyt sanoa, että Iina sulla on huippu blogi ja paneudut tähän täysillä, sen vaan näkee näistä teksteistä. Sull on myös aivan ihana perhe ja upea elämänasenne! Keep it up girl:) tuot inspiraatiota ja iloa monen elämään.

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjan paljon sun kauniista sanoista!!♥ Mahtavaa kuulla että inspiroin ja tuon iloa, enempää en osaisi toivoakaan :)! Kaikkea hyvää sinulle ja aurinkoista kevättä!♥

 14. Julia sanoo:

  Tuo haalari on ihana, ja erilainen! :) Sitte tuo vaalea maksimekko on toinen mun suosikki, tai sen vieressä oleva maksimekko :)

 15. emme sanoo:

  haalari, ehdottomasti!

 16. Yks sanoo:

  1. Oranssi mekko tai pinkki haalari
  2. Kerman värinen mekko

 17. Siiri sanoo:

  Oranssi mekko! Ei ole tylsä! :)

 18. siiri sanoo:

  niinkun monet muutkin, myös mä olen sitä mieltä, että toi pinkki haalari on ihana ja sopisi sulle varmasti tosi hyvin ! pisti heti silmään tosta kollaasista ja vaikka muutkin vaihtoehdot muissa kollaaseista on tosi kauniita niin toi kyllä on silti ihan ehdoton lemppari. :) noi muut ei jotenkin erotu joukosta samalla tavalla vaikka ihania ovatkin. :)

 19. lilium sanoo:

  Harvoin kommentoi mut iski silmiin tuo kerman värinrn mekko..haalari olisi mahtava idea ja väriltään herkulline…mutta hiukan miettii juuri tuon haalarin leikkauksia sinun kohdalle..jos vyötärö linja olisi hivenen alempana ja yläosassa olisi joki sopivampi hiha&linja valinta.

 20. Louna sanoo:

  Valkoinen mekko kyl vetoaa muhun.

 21. Nimetön sanoo:

  Kuviesi perusteella sulla on pitkät jalat ja sinuna mä lähtisin kotelomekkolinjalle! Ja täysin erilaisuutta saat kehiin, kun laitat vaikka toiseen juhlaan pitkän mekon. Toiseen vois ottaa teemaksi minimaalisuuden, yksinkertainen mekko ja ei niin silmiin pistävät asusteet ;) toiseen juhlaan voisit oikein räväyttää! :)

  • Iina sanoo:

   Mä haluan räväyttää molemmissa, en halua missään nimessä jäädä seinäruusuksi!! :D Mutta klassisella asullakin voi räväyttää, jos onnistuu olemaan tappotyylikäs niinkuin Manhattanin blondit -kirjassa kuvailtiin :D

 22. Iita sanoo:

  Haalari! Oot pitkä ja hoikka niin oon varma että se pukis sua aivan täydellisesti. :)

 23. pikkukananen sanoo:

  Tuo haalari on ihana!!! Sopisi sulle tosi hyvin ja ois ihan erilainen ja räväkkä! Myös keltainen kotelomekko on ihana :) mun mielestä ehdottomasti jotain värikästä päälle!

 24. Sanni sanoo:

  Toi haalari olis niin sua! Ja maximekoista kivoin tuo valkoinen. Nuo kotelomekot tuntuvat väriensä puolesta vähän talvisilta… Laita vaan pitkä mekko kun kerrankin on tilaisuus mihin saa laittaa:) Mäkin käyttäisin joskus maxi-mekkoa, jos vaan mitenkään sopis mulle, mutta ei tällä 150 cm varrella, ei :D

 25. Jenna sanoo:

  Oon samaa mieltä kuin suurinosa muukin täällä, toi haalari olis niin sua! Näkisin jotenkin ton vaan sun päällä :-) Ja ehdottomasti sitten maximekoista toi eka, wau miten upee! Mutta pistitpä päälle mitä tahansa, tuut jokatapauksessa olemaan 100% varmuudella aivan älyttömän kaunis ja lumoava. :–)

 26. Emppu sanoo:

  Moi! Halusin antaa vähän erilaista palautetta sinulle, kun blogia olen seurannut jo pitemmän aikaa. Kirjoitustyylisi on parantunut huomattavasti mutta yksi asia häiritsee. Et nykyään kerro ollenkaan perheesi elämästä samalla tavalla kuin ennen kideblogeja. Olisi kiva kuulla vaihteeksi ihan pelkkää höpötystä, eikä vain viikosta toiseen näitä selvästi ”maksettuja” postauksia vaatteista ja esittelyistä.

  • Iina sanoo:

   Sun kommenttisi kaikessa lyhykäisyydessään on aika loukkaava, sillä syytät mua piilomainonnasta. Tämä postaus ei ole ”selvästi maksettu”, tässä ei ole edes linkkejä kauppojen tuotteisiin, eikä minkäänlaista yhteistyötä taustalla. Jos luit tekstiä niin huomasit varmaan että kyseessä ovat brittiläiset nettikaupat, joiden kanssa suomalaisen bloggaajan olisi aika hankala tuosta noin vaan tehdä yhteistyötä, eikä tämä postaus ole minkään yhteistyökuvion kalasteluun tarkoitettu, vaan ihan puhdasta pohdintaa mahdollisista gaala-asuista.

   Mä kirjoitan kyllä myös meidän kuulumisia, viimeksi toissapäivänä postaus käsitteli pelkästään meidän kuulumisia, sen jälkeen olen kirjoittanut kidejen synttäreistä (kuulumisia) ja Zeldan synttärilahjapohdintaa. Kai se vaan on niin että kun haluaa nähdä asiat negatiivisesti, niin näkee.

 27. Kaisla sanoo:

  Näyttäisit ihan missä vaan upeelta! <3 Mut toi TopShopin pitsimekko on munki ehdoton suosikki. Toi pinkki haalarikin on upea! Jotenki tämä kevät huutaa niitä kirkkaita värejä ja sulle ne sopii. Voisin helposti kuvitella sulle jonku upeen oranssin/turkoosin/keltaisen pitkän sifonkiunelman! Tai sitten joku valkoinen, jossa on jotain älyttömän hienoja kirjailuja. Kannattaa kulta käydä kattoo Polyvoresta ( http://www.polyvore.com/cgi/shop?category_id=3&filter_category_id=6 ), mitä ne siellä ehdottaa.

  ikävä <3

 28. E sanoo:

  Mäkin äänestän haalaria! Oot niin hoikka, että voit pitää tollaista. :)

 29. diu sanoo:

  Toi haalari + noi nudet kengät on ehdottomasti mun suosikit! Ehkä vielä lisäisin vyötärölle jonkun vyön:) Sopisi sulle tosi hyvin, voi jo kuvitella ne sulle! Toi oranssi mekko ja sitte toi valkoinen maksimekko on kans tosi nuorekkaita, kesäisiä ja värikkäitä. Ne jotenkin sopii luonteeltaan sulle:D
  Toi keltanen mekko on vähän tätimäinen.. en ehkä sitä pistäisi. Ja noi kotelomekot on mun mielestä järjestään ihan järkyttävän rumia ja oudon mallisia :D

 30. jensku sanoo:

  Mä oon ehdottomasti oranssin tai haalarin kannalla! Väriä pirteään kevääseen, rohkeampaa kuin perustylsät musta tai valkoinen :) Sulla on niin hoikka ja siro vartalo, että kumpikin noista näyttäisi kerrassaan upealta! Ja varmaan muutkin, heh :)

 31. Laura sanoo:

  Aivan ihania kaikki!! ♥ mutta jos jotain om pakko äänestää niin ääänestän topshopin pikkumustaa! :) voikun itekin pääsis indidaysin gaalaan! :)

 32. : sanoo:

  Aiotko siis molempiin ostaa uuden asun?
  Mietin vaan että ku kai sulla on jotain vanhojakin asuja kaapissa, joita kai vois vielä käyttää ?!
  Mutta ihan miten tykkäät ja kukkaron nyörit kestää :)
  Ite ihastuin tohon keltaseen mekkoon! aws! Ois varmasti pirtsakka myös sun päällä! Ja tuo keskimmäinen maksimekko on kivan näkönen.

  • Iina sanoo:

   On mulla asuja, mutta mä en vaan ole se tyyppi joka laittaa vuoden kuumimpiin blogibileisiin vanhan mekon, en pysty siihen :D pinnallista tai ei, niin se ei vaan ole mua varten! Ne on kyllä kauniita mekkoja molemmat :)!

 33. Amanda sanoo:

  Ehdottomasti toi pinkki haalari ja kerman värinen pitkä mekko! :)

 34. Inga sanoo:

  Jos valkkaisin sulle asut, ne olis ehdottomasti toi oranssi mekko ja pinkki haalari, toi haalari jäis varmasti monien mieleen, eikä oo just se tavis mekko! ;) Myös toi musta kotelomekko, jossa on paljetteja olkapäillä kolahtaa varsin kovasti!

 35. Jarno sanoo:

  Tää on paha, mutta mä nään, että sulle sopii ihan mitä tahansa, mut toiseen vois valita jotain mustavalkosta ja toiseen hieman värikkäämpää. Enempää ei meikältä irtoa :D

 36. Sanni. M. sanoo:

  Oon ehdottomasti ton pinkin haalariasun ja keskimmäisen maximekkoasun kannalla! :)

 37. Nimetön sanoo:

  Minua näistä viehätti eniten värikkäät ja iltapukupituiset (: Haalaria ovat ilmeisesti monet muutkin ehdottaneet, ja sinne suunnalle kallistuisin itsekin: Sen kirkas väri on vähän erilainen ja sopisi varmasti tosi upeasti vaaleiden hiusten kanssa. Noista pitkistä lempparini oli TopShopin keskimmäinen, koska siinä on jotenkin ylellisyyttä ja klassista juhlavuutta. TopShop on muutenkin ihan ehdoton lempparivaatekauppani, siellä on vaan niin paljon tosi kivoja juttuja, ja parhaiten istuvat farkut (:

  • Iina sanoo:

   Topshop on kyllä aivan ihana kauppa, mut jotenkin musta tuntuu että netistä löydän aina kauheesti kaikkea ihanaa Topshopista, mutta kun menen liikkeeseen (käynyt vuoden sisään esim Köpiksen ja Tukholman Topshopeissa) niin en löydä melkein mitään kivaa :(! Jotenkin tuntuu että kauppoihin valitaan ihan ihme vaatteita, ja pieni valikoima, vaikka netissä löytyis niiiiin paljon kaikkea ihanaa :D Lontoon Topshopeissa ei ollut kyllä samaa ongelmaa vuonna 2008!

 38. Rullus sanoo:

  Mun ehdotus asuiksi on tuo ihana haalari ja käärmennahkainen kotelomekko. Molemmat on sun tyylisiä ja varsinkin tuo kotelomekko on aivan upea! Myös oranssi maksimekko on kaunis…

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.