Viikon kuulumisia ja arvonnan voittaja

22.03.2014

Kulunut viikko on ollut tapahtumia ja lennokkaita tulevaisuudensuunnitelmia täynnä. Joka päivä ollaan ravattu paikasta toiseen, ja huominen himapäivä sunnuntai tulee kyllä enemmän kuin tarpeeseen. On ollut pressitilaisuuksia, kaveritapaamisia, ulkoilua, kynsihuoltoa ja eilen viimeisimpänä Kideblogien ihanat 1v-synttärit Långvikin kartanossa. Tämä viikko on kyllä ollut lastenleikkiä tulevaan huhtikuuhun verrattuna, sillä tulossa on enemmän menoa ja meininkiä kuin koskaan. Hirvittää jo valmiiksi, mutta onneksi mun äiti tulee meille niin saa hoidettua menoja blogigaaloista Zeldan synttäreihin ja mahdollisen pienen blogimatkankin.

Alkuviikolla iskenyt takatalvi latisti vähän fiiliksiä, mutta onneksi kevät on tullut takaisin ja nyt tekee vain mieli suunnata ulos ja nauttia auringon lämmöstä. Olin juuri kerennyt siivota eteisen kaapit ja pakata kaikki talvivaatteet,-kengät ja asusteet varastoonviemistä varten, kun kurkkasin ikkunasta ja huomasin että lunta tulee kuin viimeistä päivää. Onneksi en ollut ainoa, kuulin monelta kaverilta samaa. Kävikö jollekin teistäkin niin, että kerkesi juuri tehdä kevätvaatteille tilaa, ennenkuin huomasi että talvivaatteita tarvitaan taas?

IMG_7559 IMG_7564 IMG_7569Kuvissa päiväunilta herännyt punaposki, joka käy välillä halimassa äidin ja isin unelmanpehmeitä Marimekon tasaraitapussilakanoita, ja sanomassa ”aaaaai”.

Zelda on oppinut tällä viikolla leikkimään puhuvansa puhelimessa, hän laittaa aina puhelimen korvalle ja toistelee ”haa, haa”, ihana pieni! Tuntuu että tällä viikolla muutenkin Zelda on ottanut aivan uuden ulottuvuuden puheen ymmärryksessä ja ymmärtää monia ohjeita hienosti, esimerkiksi tulee luokse tai näyttää oikeaa lelua kysyttäessä, jos kyseessä on jokin tuttu lempilelu. Viimeisiä vauvavuodenrippeitä karistellaan nyt selkeästi pois kovaa vauhtia, ja muutaman viikon kuluttua on neidin ensimmäiset synttärit.

Viikko ei ole missään nimessä ollut huono, olen päässyt kokemaan kivoja juttuja joista kerron lisää blogissa kunhan saan kuvat käytyä läpi ja käsiteltyä. Kuitenkin tuntuu että pitkästä aikaa on tullut useampia pieniä, ärsyttäviä vastoinkäymisiä. Sellaisia joita ei olisi ollenkaan osannut odottaa, ja vaikka ne eivät olekaan olleet mitään isoja juttuja, on välillä vähän harmittanut että miksi juuri nyt käy niin. Mutta pienet vastoinkäymiset kuuluvat elämään ja saa olla iloinen siitä että kaikki on pääosin hyvin, ei niissä pikkujutuissa kannata jäädä rypemään. Mieluummin suuntaan ulos ja aurinkoon ja ostan kevään ensimmäisen jäätelön, mikä voisikaan piristää paremmin?

IMG_7574 IMG_7580Nyt kuitenkin iloisempiin aiheisiin, eli arvonnan voittajaan. Lumoavan Serafina -korvakorujen voittajaksi selviytyi nimimerkki Sanna! Laitatko Sanna mulle sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen couturecouture(ät)windowslive.com niin saadaan palkinto oikeaan osoitteeseen. Paljon onnea arvonnan voittajalle! Mulla on tulossa nyt lähiaikoina muutama muukin arvonta, ei siis hätää jos ei voitto osunut nyt omalle kohdalle.

nimetönIhanaa ja aurinkoista lauantaipäivää kaikille, mä palailen myöhemmin!


No Responses to “Viikon kuulumisia ja arvonnan voittaja”

 1. titti sanoo:

  Mä ehdin kans meidän Ticketin rymypuvun pestä pois ja sit tulikin talvi takas. Onneks jäi vielä toinen haalari millä nyt voi ulkoilla. Meillä oli täs muutto samalla niin silläkin tuli sit osa laitettua sivuun. Onneksi nyt näyttää, et viimeisetkin lumet lähtee viikonlopun aikana taas pois ja toivottavasti ei enää sada uutta. Olis niin ihana saada jo välikausivaatteet käyttöön ja ulkoilla aurinkoisessa säässä :)

 2. Nimetön sanoo:

  Hei tuli noista pussilakanoista mieleen, että aiotko tehdä postausta teidän häälahjoista? Niistä olisi kiva lukea ja katsella kuvia, jos haluat niitä esitellä (:

 3. jenna sanoo:

  Meillä kans parin viikon päästä vuoden täyttävä tyttö on oppinut ”soittamaan” puhelimella. Aina kun sanotaan, että haloo, niin ensimmäisenä käteen osuva esine viedään heti korvalle ja puhutaan siihen KOVAAN ääneen:D ja meillä myös tuo taaperokärry käytössä, tyttö ei vain enää tykkää työntää sitä, vaan siellä pitää just istua, niin kuin Zelda, ja seistä kyytissä:D huh, mitä menoa. Ei ne meidän pienet oo enää vauvoja:)

 4. Anmari sanoo:

  Meillä kävi juuri kanssa noin! Kerkisin pakkaamaan talvivaatteet varastoon ja seuraavana aamuna isompi tyttö tuli herättämään ja kerto, että pihalla sataa lunta : D ps. Meiän pienemmällä tytsyllä on samat leggarit kun Zeldalla : )

 5. Jokuvaan sanoo:

  Halusin näin muuten vain tulla kiittämään blogistasi ja siitä, miten paljon jaksat panostaa siihen :) Olet lempibloggaajani ja aina on mukava huomata uusia postauksia tulleen. Blogistasi huomaa, että teet mitä tahansa elämässäsi, panostat siihen täysillä. Kiitos, että jaksat arvostaa lukijoitasi niin paljon, että päästät meidät seuraamaan perheesi elämää näin läheltä. Upeaa työtä!

  • Iina sanoo:

   Voi miten kauniisti sanottu, mulle tuli tosi hyvä mieli! Kiitos ihan hurjan paljon♥♥ Ja anteeksi että vastauksessa kesti näin kauan! Kaikkea hyvää sinulle :)

 6. Siiri sanoo:

  Ovatko lapset yleensä mukana tapaamisissa? Eikö heidän päivätytminsä sotkeennu? Missä he ovat hoidossa jos ovat? Olis kiva lukea teidän tavallisista päivistänne tarkemmin :)

  • Iina sanoo:

   Ovat yleensä mukana, paitsi jos mun äiti on täällä niin silloin ovat mun äidin kanssa meillä kotona, tai jos meno on Oton töiden jälkeen niin ovat Oton kanssa kotona :) Mutta siis 90% ovat mukana :)

 7. Jenna sanoo:

  Sulan aina Zeldan söpöydelle! Mukava lukea saman ikäisestä tytöstä kuin oma tyttöni on. :)

 8. Heta sanoo:

  Zelda on kyllä niin mainio noissa kuvissa :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.