Kideblogien 1v-synttärit

23.03.2014

Perjantaina ihana Kidekollegani Korinna huristeli Turusta tänne, nappasi mut mukaan kyytiin ja sitten ajettiin Kirkkonummelle upeaan Långvikin kartanoon. Mä en ollut aiemmin koskaan käynyt Långvikissa, mutta kuullut olin kyllä. Paikka oli henkeäsalpaavan upea! Mä kerron lisää Långvikista myöhemmin keväällä, tässä postauksessa keskityn meidän huikeisiin Kidenaisiin ja ihaniin synttärijuhliin.

Oli tosi kiva nähdä osaa pitkän tauon jälkeen, ja osaa vasta aivan ensimmäistä kertaa. Meidän porukka on harvoista näkemisistä huolimatta tosi hitsautunut yhteen aktiivisen FB-keskustelun ansiosta, mutta oli kiva nähdä ihan kunnolla eikä aina vain näpytellä puhelimella vastauksia. Hurjia bileitä ei ollut odotettavissa, kun puolet porukasta oli viimeisillään raskaana, mutta seura oli loistavaa, ruoka herkullista ja miljöö ihana, en mä olisi bileitä kaivannutkaan.

10013528_10152262761707768_490372566_n IMG_7623x IMG_7638xAluksi kokoonnuttiin ihanassa Ritari-sviitissä koko porukalla kuohuvaa, macaronseja, tuoreita hedelmiä ja konvehteja maistellen, minkä jälkeen siirryttiin aulaan ottamaan kuvia ja maistelemaan herkullisia drinkkejä. Voin kertoa että kamerat räpsyivät kun paikalla oli joukko innokkaita bloggaajia, mutta se oli juuri siksi niin hauskaa. Kaikki asettelivat drinkkejä oikeaan asentoon ja haroivat tukkaa kuosiin että kuvat onnistuivat, yleensä saa aina olla se joka yksin ilmoittaa kuvaavansa annoksen ennen syömistä, hahah! Syötiin kahdeksan ruokalajin illallinen pitkän kaavan mukaan, ja höpötettiin sydämemme kyllyydestä.

IMG_7586 IMG_7595 IMG_7612 IMG_7654 IMG_7657IMG_7668Mä jouduin valitettavasti lähtemään kotiin jo perjantai-iltana, kun meidän lauantain lastenhoitojärjestely peruuntui ja mun piti tulla kotiin lasten kanssa että Ottokin pääsi töihin. Olisin mielelläni testannut vielä varmasti superherkullista aamiaista ja ylellistä kylpylää, mutta onneksi jo perjantain ihana ilta antoi kunnon energiaboostin ja vahvisti entisestäänkin sitä oloa, että olen löytänyt oman paikkani blogimaailmassa. Mulle on ilo ja kunnia saada olla näin ihanassa seurassa täällä Kideissä!

Långvik jäi kuitenkin lyhyen visiitin perusteella siinä määrin kutkuttamaan, että tekisi mieli varata sinne lähitulevaisuudessa vaikka yhden yön romanttinen reissu Oton kanssa. Mutta näistä suunnitelmista tosiaan lisää myöhemmin. Tässä vielä bloginkin puolelle muuten linkki radio Novan haastikseen, joka tänään julkaistiin Novan nettisivuilla. Haastattelussa kerron vähän omia fiiliksiäni bloggaamisesta!

Ihanaa iltaa kaikille♥


No Responses to “Kideblogien 1v-synttärit”

 1. Avatar Katri sanoo:

  Aivan mielettömän kaunis on tuo mekko, oon ihan kympillä ihastellut sitä siitä asti kun sen ostit! Ja superkiva haastattelu, oot niiiiin ihana tyyppi :)

 2. Avatar Äitilandia sanoo:

  Voi jospa oisin saanut olla muukaana :D
  Ootte te olleet niin nätteinä ♥

 3. Avatar Pita sanoo:

  Meillä oli mun toisen duunipaikan porukan kanssa pikkujoulut tuolla samassa mestassa :) Oli kyllä kiva paikka. Kannattaa tosiaan käydä myös testaamassa sitä kylpylää. Se on aika pieni, mutta mukava!

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Moi! Toivottavasti ei ole liian henkilökohtainen kysymys, mutta olen kiinnittänyt huomiota siihen, että teidän lasten vaatteissa on pesuista huolimatta pysynyt värit tosi hyvin. Siispä kyselisinkin, että mitä pesuainetta (+huuhteluainetta) käytät? :-) Meillä kun tuppaa lasten vaatteiden värit kulumaan laadukkaista materiaaleista huolimatta tosi nopeasti… :/

 5. Avatar Melina / Minishow sanoo:

  Ehdottomasti Oton kanssa vielä tonne uudelleen! Mekin ajateltii miehen kanssa joskus käydä, niin hyvät fiilikset paikasta jäi. Oli ihana nähdä, toivottavasti pian uudelleen :)!

  • Iina Iina sanoo:

   Joo se oli kyllä aivan ihana paikka, pakko päästä uudestaan! Niin oli, toivotaan että nähdään pian, ehkä jo parin viikon päästä jos tuutte sinne Aussiehin!♥

 6. Avatar Kirsi sanoo:

  Mums mums mitä herkkui!

  Ootko kuunnellu ite ton haastattelun? Sun äänes ei kulje vapaasti, huomaatko itse? Jos meinaat työksesi puhua, kannattaa jo nyt ottaa pari äänenkäytön tuntia :)

 7. Avatar Emma sanoo:

  Hihii, oot kirkkonummelle päässyt. Meinas tippuu silmät päästä kun luin että oot täällä ollut :D

 8. Heh, varmasti hauska näky, kun kaikki koko ajan kuvaa. :D
  Paikka näyttää kyllä hienolta ja ruoka mmm… :D

 9. Avatar Janni sanoo:

  Tuo mekko on vaan niin ihana!

 10. Avatar puskasta huutelija sanoo:

  Ihanaa, tulin pitkästä aikaa lukemaan blogiasi, ja olet todellakin parantanut kirjoittamisesi suhteen! Viimein jaksaa lukea lauseet loppuun pilkuttamisen ja paremman lausejaon takia. Hyvä Iina! :)
  T. ex-lukija

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.