Glitterin hiusaamu

28.03.2014

Käytiin eilen Polhemilla Kaislan kanssa Glitterin hiusaamussa. Tilaisuus oli tosi kiva, ja sain itselleni aivan ihanan kampauksenkin, mitä en osannut odottaa, kun aikaisin aamulla kauheassa kiiressä suin tukkaa edes jotenkuten kuosiin ja tuskailin. Glitter on jo useana keväänä, ja syksynä julkaissut ihanan hiusoppaan, jonka olen aina bongannut jonkin lehden välistä ja innoissani selannut. Mä tykkään Glitterin ideologiasta – yksinkertaisia, helposti toteutettavia kampauksia kohtuuhintaisilla ja kätevillä apuvälineillä toteutettuna.

Olen monta kertaa inspiroitunut lehden perusteella ostamaan hiusjuttuja, sen avulla uskaltauduin mm. kokeilemaan isoa nutturavalkkia viime vuonna. Usein tulee oltua niin laiska ettei jaksa laittaa hiuksia eri tavalla kuin tavallisesti. Mutta silloin kun uskaltaa kokeilla jotain uutta, ja onnistuu, tulee yleensä tosi hyvä fiilis ja on ihana lähteä tapahtumiin tai ihan vaikka vain kauppareissulle, tietäen että hiukset näyttävät kivalta.

DSC_1491xDSC_1459 DSC_1460x DSC_1461x DSC_1463x DSC_1468xOtin tytöt mukaan Polhemille, ja he olivat tosi nätisti koko aamun. Tiara söi onnesta soikeana croissanttia, ja Zelda veteli ananasta ja vesimelonia tyytyväisesti Stokken Xploryissa, joita lainattiin tilaisuuden ajan. Taisivat meidän tytöt sulattaa muutaman sydämen, haha. Tiara kertoili innoissaan Vilmalle ja Emilialle lempiväreistään ja lempikukistaan, kun tilaisuudessa oli esillä Glitterin ihania, herkullisen värisiä kukkapantoja.

Mä sain valita Hiusoppaasta kampauksen joka mulle tehtiin, ja valitsin upean Fashion Twistin, joka koristeltiin hopeisella pannalla. Fashion twist oli helppo tehdä hiuslasson avulla, ja nyt mä haaveilen samaisesta lassosta itselleni. Näin senkin jo viime vuoden lehdessä mutta en uskaltanut ostaa kun olin jo niin radikaali että testasin sitä valkkia. Ehkä tänä vuonna on sitten hiuslasson vuoro!

DSC06425x DSC06442xIMG_8077xEilen oli kyllä ehdottomasti kevään lämpimin ja upein päivä, vaikka aika ihanalta tuo sää nytkin näyttää! Hylkäsin talvitakit ja nyt en suostu enää ottamaan niitä käyttöön, talvi saa luvan olla ohi. Eilen olin liikkeellä Sheinsiden tikatussa nahkatakissa ja se oli melkein vähän liikaa. Se että ulkona voi jo tulla liian kuuma, on ihan mahtavaa!

DSC_1469x DSC_1475x DSC_1478xTakki Sheinside* / Farkut Dr.Denim / Kengät Nike / Laukku Michael Kors / Hiuspanta Glitter* / *= saatu blogiyhteistyön kautta.

Tänään(kin) meillä on tarkoituksena nähdä kavereita ja lähteä ulos. Illemmalla luvassa kuitenkin arvontaa! Mahtavaa alkavaa viikonloppua kaikille♥♥


5 Responses to “Glitterin hiusaamu”

  1. CURIOUSNOORA sanoo:

    Aivan ihana kampaus! <3 Mua niin kovin harmitti, että en ehtinyt Tampereelta tilaisuuteen tulemaan, Glitterin hiusopas on nimittäin ollut tälläkin suunnalla kovassa käytössä! 🙂

  2. Aino sanoo:

    Ai että kun on kaunis kampaus, sopii sulle tosi hyvin! 🙂

  3. Rattaista sanoo:

    Hei!
    Päädyit siis stokken rattaisiin? Voisitko tejdä näistä vaunuista mahd. Postausta! Kaunis olet!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.