Nuhanenien terkut

29.04.2014

Sunnuntai-iltana mulle iski ihan yhtäkkiä ilman mitään varoituksen merkkejä kauhea kuume, nuha ja kurkkukipu, juuri kun olin sopinut maanantaille syyskuusta asti odottamani tapaamisen. Kaverini sai nimittäin viime viikolla ihanan pienen vauvan ja olen malttamattomana odottanut että päästään nuuskuttamaan pientä, mutta eipä me tosiaankaan haluta flunssaa mennä minille tartuttamaan, eli vielä pitää odotella vähän.

Olin eilen aivan pihalla, kuumeilin vaan sohvalla peiton alla koko päivän ja söin tippaleipää, miksi kipeänä ollessa tekee aina mieli herkkuja? Illalla Tiarallekin nousi sitten kuume ja toinen oli niin raukka kun istui sohvalla peiton alla katsomassa Seikkailija Doraa ja sanoi että ”Tiara on vähän raukka. Minulle tuli flunssa!”. Onneksi kuume oli yön aikana vähän laskenut ja Tipa on vähän pirteämpi nuhanenu, toivotaan ettei kuume nouse  uudelleen korkeaksi. Ja toivotaan vain että Zelda ei sairastu, olisi niin ihana kun päästäisiin vappuna käymään torilla ja picnikeilemään!

Sunnuntaina kerettiin ulkoilla ihanassa säässä perheen kesken, ja käytiin myös ex tempore ostamassa sähkögrilli kun alkoi tehdä mieli grillipihvejä ja pekoni-tuorejuustoherkkusieniä. Saatiin hyvät sapuskat, vaikka vähän jännitti ensikertalaisgrillaajia. Tai ollaan me aiemminkin grillattu mutta kavereiden tai sukulaisten kanssa, jolloin on aina ollut apua tarjolla. Mutta tosiaan hyvin selvittiin, tästä tulee mahtava grillauskesä!

IMG_1704 IMG_1709 IMG_1735Uudet farkut mä esittelinkin jo, ne on ihan parhaat, kuten myös H&M:ltä ostamani neonpinkki college. College on superpehmeä, lämmin ja rento, kaikkea sitä mitä sunnuntaiasulta toivonkin. Sunnuntaina en jaksanut meikata hulluja sotamaalauksia tai laittaa hiuksia kunnolla, vaan menin pitkästä aikaa meikkivoide+kulmakarvat ja sotkuponnari -kombolla. Ihan mukavaa vaihtelua välillä meikata vähemmänkin!

IMG_1722x IMG_1762 IMG_1766Mulla olisi kauheasti inspiraatiota bloggailla, mutta flunssa vie nyt vähän turhan paljon voimia. Jos olo tästä helpottaa niin palailen illemmalla ehdottomasti! Ensi viikko on muuten blogini 3v-synttäriviikko, ja tuttuun tapaan tulen toteuttamaan toivepostauksia koko viikon, ideoita niihin poimin tuosta Sylvanian Families -arvonnan kommenttiboksista,  mutta jos jollekin tulee vielä erityistoiveita mieleen niin saa sanoa tähänkin.

Nyt vajoan takaisin sängynpohjalle lepäilemään, mukavaa päivää kaikille!♥


32 Responses to “Nuhanenien terkut”

 1. Annnika sanoo:

  Heeeii iha ehoton toive ois sellanen jossa kertoilisit mitä tykkäätte asuu Helsingissä lapsiperheenä eli mitä plussia ja miinuksia 🙂 itse kun olen tälläinen Helsinkiin muutosta haaveileva!

  Ihanaa kevättä ja kesää perheellesi :)! Pidän todella paljon blogistasi joka huokuu ihanaa energiaa ja iloisuutta <3

  • Iina sanoo:

   Tämä toive oli suosittu myös siinä arvontapostauksessa, eli voisin melkeinpä jo luvata että tämä postaus toteutuu ensi viikolla ;)! Kiitos hurjan paljon sun kauniista sanoista, ja aurinkoista kevättä sinnekin♥

 2. M sanoo:

  Ootpas ollut kaunis! Olet upea äiti lapsillesi 🙂

 3. Minde sanoo:

  Oot kyllä tosi kaunis ilman paksuja meikkikerroksia:)

 4. Anna sanoo:

  Keväiset moikat toiselta puolelta Eurooppaa! Näin viime viikolla ihanan videon ja jostain hassusta syystä sinä tulit mieleen! 🙂 Minusta on hassua miten blogisi kautta sinusta on välittynyt minulle niin symppis fiilis, että ehdottomasti halusin jakaa tämän videon sinun kanssa! Hassua mutta totta 🙂 Tsemppiä nuhanenille <3

  http://www.youtube.com/watch?v=HB3xM93rXbY

 5. NIINA sanoo:

  Tipsu ja sinä ootte aivan ihana ja upeita! <3

 6. huomio sanoo:

  Sulle kyllä ehdottomasti passaa tuollainen vähän luonnollisempi meikki! 🙂 Kokeile ihmeessä useamminkin, vähäisempi meikki antaa jotenkin tilaa sinun kasvoille ja niiden persoonallisille piirteille.

  • Inga sanoo:

   Pitääpä kommentoida vielä tähänkin 😀 Mutta oon samaa mieltä kuin huomio-nimimerkki, sulle sopii kevyempikin meikki loistavasti! 😉

  • roosa sanoo:

   Samaa mieltä! Ihanan raikas ulkonäkö! Ootte niin söpöjä Tiaran kanssa 🙂 jaksan harvoin kommentoida, joten täytyyypä nyt kiitellä vielä tässä samassa kommentissa tästä ihanasta blogista! Sun juttuja on aina niin mukava tulla lukemaan, kun oot niin aurinkoinen ja kirjoitat niin kivasti 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon teille kaikille ihanuuksille<3 Ihana kuulla! Ehkä mä näin kesää kohden vähän vähennän pakkelimäärää :)!

 7. Ada sanoo:

  Kiinnostaisi postaus nuorena lapsien saannista, miten omat opiskelusi ja työkuviosi ovat muokkautuneet perheen perustamisen ympärille, mitkä olleet suurimmat haasteet ja parhaimmat jutut?

 8. Inga sanoo:

  Voi ei, sattuipa harmillisesti. 🙁 Pikaista paranemista sinne! <3 Oot hurjan kaunis noin vähäsiellä meikkiä, luontaista kauneutta!! <3

 9. Johanna sanoo:

  Ihan täydellinen vaalea väri noissa sun hiuksissa! Millä värillä värjäät, jos siis värjäät itse? 🙂

 10. Vemppu sanoo:

  Haluisin kuulla miten teiän perheessä ruotsin kieli vallitsee ja toinen, vaipasta vieroittautuminen tipan kanssa; milloin ja miten?

  • Iina sanoo:

   Ruotsin kielestä on tulossa asiaa, potalle opettelu ei kuulu mielestäni blogiin, mutta sen verran olen vastannut kysyjille että tammikuussa jäi vaipat kokonaan pois 🙂

 11. Nimetön sanoo:

  Sulla on niiin ihanat hiukset! Mitä väriä/tuotteita käytät niihin, että saat pidettyä ne ton sävyisenä?:)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon! Lorealin blondissimes extreme platinumilla värjäsin viimeksi, käytän Lorealin hopeashampoota ja joskus colormaskin silvermaskia :)!

   • Nimetön sanoo:

    Kiitos paljon vastauksesta! Pitääpäs kokeilla noita seuraavalla kerralla kun edelliset purkit loppuu 🙂 Täytyy vielä sanoa, tämä on ehdottomasti mun lempi blogi, niin myös sisällöltä kun siitä, että vastaat aina kommentteihin niin positiivisesti, niistä huomaa että käytät niihin aikaa ja että lukijat on sulle tärkeitä 🙂 Tällänen fiilis ainakin mulle tulee! Ja kun miettii, et sulla on kuitenkin kaksi pientä lasta plus kaikkea muuta siinä vielä, sais moni bloggaaja ottaa susta mallia. Oon seurannut sun blogia siitä asti kun Tiara oli vielä sun masussa, ja vaikka blogin suosio on kasvanut kokoajan niin silti sulla ei oo vähääkään noussut pissi päähän, vaan oot pysynyt yhtä ihanana kuin aina ennenkin. <3 Sori super pitkästä kommentista! Kiitos Iina kun kirjotat meille tätä ihan superia blogia! Tämä piristää takuulla huonoimpinakin päivinä. Toivon kaikkea parasta sulle ja sun koko perheelle, ootte todellakin sen ansainneet! 🙂

 12. Oona sanoo:

  Ihana, kun olette koko tyttöpoppoo aina niin raikkaissa ja pirteissä väreissä! Ja olet aivan mielettömän kaunis noissa asukuvissa 🙂 Hyvää vappua!

 13. Jenni sanoo:

  Ihana ja kivan värinen paita sulla, mistä se mahtaa olla?:)

 14. Elisabet sanoo:

  Mulle iski maanantai aamuna nuha ja kolotukset. Jännä, kun jotain unta näin, että valittelin omaa tukkoista oloa jollekin ja sitten kun heräsin niin kappas.. Aika todellinen uni olikin. Tälle viikolle vielä oli kivoja suunnitelmia, mutta eiköhän ne toteudu kun ei anna olon häiritä. Kunhan ei vaan mies ja tyttö tule kipeäksi, niin mua ei haittaa. 🙂 Mikähän ihme siinä on, kun jotain suunnittelee taas pitkästä aikaa niin just pitää jonkun riesan iskeä. Ihania kuvia, oot niin kaunis!

 15. Sini sanoo:

  Iina oot tosi kaunis vähemmälläkin meikillä! Tosi raikkaan näkönen 🙂 Ja huomaa paljon paremmin kuinka paljon tytöissä on sun näköö, varsinkin Zeldassa! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.