Dark Paradise

27.04.2014

Eilen tosiaan vierailtiin Kaislan kanssa Natali K:n upean Dark Paradise -valokuvanäyttelyn avajaisissa galleria 4-kuudessa Uudenmaankadulla. Jotkut mun blogia pitkään lukeneet saattavat muistaakin, että Natali kuvasi mua edelliseen näyttelyynsä viime vuoden tammikuussa mun ollessa jo suhteellisen tukevasti raskaana. Kuvaukset Helsingin talvipuutarhan pihalla, 20 asteen pakkasessa olivat ihan huikea kokemus ja mä oon vieläkin niin otettu ja iloinen että pääsin osallistumaan niihin.

1660742_10202865335648737_2568361422225039759_nIMG_1684Tämänvuotinen, paljon mediahuomiota saanut Dark paradise -näyttely, pitää sisällään todella vaikuttavia valokuvateoksia, joiden yhtenä päätähtenä on Nightwishin Tuomas Holopainen. , Hän esittää kuvissa mm. hullua sirkustaitelijaa leijonan kanssa. Kuvat olivat niin hienoja, me vaan Kaislan kanssa ihasteltiin niitä! Natali on tosi ihana tyyppi ja mä oon niin iloinen että olen saanut mahdollisuuden tutustua häneen ja hänen perheeseensä. Käykää katsomassa näyttelyä jos kiinnostaa, Galleria 4-kuusi on tosiaan Uudenmaankadulla nimensä mukaisesti Uudenmaankatu 4-6:ssa.

Eilen suunnittelin ensin laittavani mekon, mutta viime tingassa päädyin sittenkin uusiin farkkuihini ja uuteen mustaan lyhyeen toppiin, sekä korkkareihin, ja päätös oli oikea. En ollut yli- tai alipukeutunut vaan asu oli just hyvä! Tykkään todella paljon uusista Gina Tricotin Molly superstretch -farkuistani, jotka päädyin ostamaan kun en löytänyt haluamaani sävyä Dr. Denimin Plentyistä jotka on mun vakkarit. Ainakin näin parin päivän tuntumalla Mollyt tuntuvat huomattavasti napakammilta, toivon että nämä kestävät paremmin kuin etenkin lapsiperheen äitinä nopeasti kuluvat D. Denimit.

IMG_1647x IMG_1656x IMG_1664xTakki Sheinside* / Toppi H&M / Farkut Gina Tricot / Kengät Zara / Aurinkolasit Glitter*

*saatu blogiyhteistyön kautta

Esittelen muita uusia ostoksia ensi viikon aikana, sillä nyt mä alan tekemään Otolle pientä hiusremonttia, hahaa! Saa nähdä mitä tästä tulee, jänskättää vähän. Hiusjuttujen jälkeen lähdetään lasten kanssa ulos, tuolla on ihana sää. Aurinkoista sunnuntaita kaikille♥


28 Responses to “Dark Paradise”

 1. Melmu sanoo:

  Oot ollu upeena!

 2. Piicu sanoo:

  Tosi tyylikäs asu, korostaa kyllä sun parhaita puolia. 🙂 Ihan napakymppi!

 3. Julia sanoo:

  Miten ihmeessä sä kävelet noilla kengillä 😀 omissa jaloissa rikkoisin nilkkani heti

 4. Linkku sanoo:

  Vitsi miten hieno asu!! Jotenkin miellyttää kovasti silmää mutta on samalla kivan yksinkertainen 😀 toimii!

 5. kaisla sanoo:

  Ei oikeesti, eihän kellään oo tollasia jalkoja!!! Ihanat! 😀

 6. Sara sanoo:

  Niin kaunis! 🙂
  Tuli mieleeni semmoinen postausidea, missä esittelisit Tiaran ja Zeldan vauvakirjat, valokuva-albumit ym. Miten olet säilyttänyt muistoja..

 7. caisha sanoo:

  Luoja miten nätti asu! Justii tilasin vastaavanlaiset sandaletit ellokselta juurikin sillä ajatuksella että ne passaa pillifarkkuje kanssa ko nyrkki silimään! 🙂

 8. noora123 sanoo:

  paljonko toi näyttely maksaa? 🙂

 9. Annaby sanoo:

  Noi kengät on niiiiiiin ihanat! Mun jalalle en sopivia oo löytäny, mutta aina ihailen kun jollain niitä asukuvissa näkyy. Muutenki asu on kyllä tosi toimiva 🙂

 10. Natali sanoo:

  Thank you so much for the sweet words and mention, I appreciate it so much! It was lovely to talk to you yesterday, thank you for coming to the exhibition!
  You’re such a kind and sweet person that I’m very glad to have met you.
  Keep up the great work with your blog and stay in touch 🙂

  • Iina sanoo:

   Thank you sweet Natali for your kind words<3 It was so nice to see you again, we'll stay in touch and meet up with our girls or something! I'm so glad to have met you too, you are awesome!

 11. Nimetön sanoo:

  Ihana asu! Ja noi kengät on kyllä vaan upeat (:

 12. Noi kengät on niin ihanat! Mä himoitsen muutenkin kaikkia Zaran vaatteita ja asusteita, ja sylettää kun meidän paikkakunnalla (tai edes lähellä) ei kyseistä liikettä ole. 🙁

  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

 13. Jenni sanoo:

  Ootpas ollut kauniina! Ja ihana toi asu, kun tosiaan ei liian juhlava, muttei ihan jokapäivänenkään 🙂 Sun jalat on aivan ihanat! Itsellänikin on kroppaan nähden tosi pitkät jalat, mutta voi kun munkin ois noin hoikat! 🙂

  • Iina sanoo:

   Aww kiitos hurjan paljon<3 🙂 Nää on niin makuasioita, toiset sanoo mun jalkoja rumiksi anorektisiksi pakkasenraiskaamiksi pulkannaruiksi ja toisten mielestä ne on maailman kauneimmat, mä luulen että sulla on just eikä melkein täydellisen kauniit jalat just sulle<3 🙂

 14. sannanna sanoo:

  samat ginan mollyt on mullakin jalassa ja ainakin nää ekat pari kuukautta ovat kestäneet melkein päivittäisessä käyrössä loistavasti ja pysyneet muodossaan 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.