Kesä hiipii kaappiin

04.05.2014

Siinä missä postauksen otsikolla tarkoitin lähinnä kesävaatteiden invaasiota mun vaatekaappiin, siitä tulee enemmänkin mieleen viimepäivien hyytävä sää ja lupaavasti alkaneiden kevätilmojen karkaaminen piiloon. Niin tai näin, tänään vuorossa vaateasiaa! Sen verran kuitenkin tilannekatsausta, että Zeldalla ei onneksi ollutkaan vesirokkoa, tänään näpyt olivat herätessä tipotiessään. Ainoaksi vaihtoehdoksi löytyi se, että ne olisivat MPR-rokotteen aiheuttamat, vaikka eilen en pitänyt sitä mahdollisena, sillä rokotuksen saamisesta on jo reilut kolme viikkoa. Mutta ehkä se sitten vaikutti vähän jälkijunassa, kun neuvolassa sanottiin että 7-10 päivän kuluttua voi näkyä iho-oireita, tai tulla kuumetta.

Ollaan kuitenkin tosi iloisia nyt, että ensi viikko ei ehkä (kop, kop) kulukaan enää neljän seinän sisällä tuskastellen, johan tässä on sairasteltu ihan riittämiin. Sain jo melkein kaksi viikkoa sitten Sheinsideltä uusia kesävaatteita, mutta en ole ehtinyt tai kyennyt niitä kuvaamaan ennenkuin nyt viikonloppuna, kun Otto oli vapaalla ja Zeldan kummisetä katsoi tyttöjä tänään kymmenen minuuttia että kipaistiin pihalle räpsimään asukuvia. Eilen napattiin parvekkeella osa kuvista illan jo hämärryttyä, ja tänään sitten loput.

Valitsin tällä kertaa yhden juhlamekon, yhden arkeen sopivan mekon ja lyhyen, napamittaisen pitsitopin. Ehkä mä alitajuisesti toivon pääseväni kesän lähestyessä joihinkin juhliin kun piti vähän juhlavampi mekko tilata, hahha. Tykkäsin kaikista vaatteista tosi paljon, niissä ei ollut mitään vikaa, ja ne vastasivat tuotekuvausta kerrankin todella hyvin ja olivat kooltaan sopivia.

_DSC0149x _DSC0157x _DSC0161xMekko Sheinside* / Takki Sheinside* / Kengät H&M / Kaulakoru Glitter*

Nämä ensimmäiset kuvat ovat ”vähän” epäonnistuneita laadultaan, se on pitkä tarina miksi, mutta pahoittelut kovasti huonosta laadusta! Otettaessa kuvat eivät näyttäneet tältä, mutta muutaman mutkan matkassa jälkeen tässä on tulos. Mutta onneksi ihana rusettimekko ainakin näkyy, mä tykkään siitä kuin hullu puurosta! Rakastan tuota rusettiyksityiskohtaa ja avointa selkää, ja mekon kanssa saa kivasti näyttävän kaulakorun tuotua esille, jolloin edessäkin on jotain mielenkiintoista, kun mekko itsessään on aika pelkistetty.

IMG_2120x IMG_2152x IMG_2155x Valkoinen pitsitoppi Sheinside* / Takki Sheinside* / Farkut Gina Tricot / Kengät H&M / kello Guess*

Valkoinen lyhyt pitsitoppi on mun mielestä kesäksi aivan ihana, sekä farkkujen että hameiden kanssa. Se tulee varmasti näkymään monessa asussa, niin arkena kuin ehkäpä Terdellä tai festareilla jos sellaisille jossain vaiheessa kesää päädyn vierailemaan! Siinä on säädettävät olkaimet, vetoketju sivulla ja ”rintsikat” valmiiksi, eli ei tarvitse periaatteessa rintsikoita ollenkaan.

IMG_2280x

IMG_2299x IMG_2305x IMG_2323xMekko Sheinside* / Takki Sheinside* / Kaulakoru Glitter* / Kengät H&M

*saatu blogiyhteistyön kautta

Mun kaikkein suurin suosikki näistä kolmesta, on ehdottomasti ihanaihanaihana ankkurimekko! Se on rento, ei kiristä ei purista, mutta näyttää kuitenkin siistiltä ja sitä voi käyttää vähän hienommissakin päivätilaisuuksissa. Mekko on monipuolinen, korkkareihin yhdisteltynä juhlavakin, mutta perus baltsujen kanssa ihanan arkinen. Tykkään tosi paljon, tää on jotenkin niin mun tyylinen vaate.

IMG_2342x IMG_2365Mä rakastan kirsikkapuita, ja olen ikionnellinen että meidän kodin läheltä löytyy yksi ihana paikka, jossa on kolme kirsikkapuuta. Hassua miten pienistä asioista tulee iloiseksi! Toivottavasti tämä melkein-takatalvi menee pian ohi, ja päästään taas nauttimaan ihanasta auringon lämmöstä. Huomenna alkaa mun blogin 3v-synttäriviikko, ja luvassa on paljon toivepostauksia perinteiseen tapaan, sekä muutama yllätyskin. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille<3


No Responses to “Kesä hiipii kaappiin”

 1. Nimetön sanoo:

  Oot niin kaunis! :) Ihania vaatteita.

 2. st.brigitten sanoo:

  ihania vaatteita ja ihania kuvia! :)

 3. Kotitonttu sanoo:

  Upeita kuvia! Rusettimekko on aivan ihana<3

 4. Mirva sanoo:

  Ihana tuo nuttura kampaus ! Voitko kertoa miten oot tehny sen !!!

  • Iina sanoo:

   Kiitos paljon<3 Hiusdonitsilla vaan, ensin tukka ponnarille, sit donitsi päähän ja sit vaan piilotin sen tukan sekaan, ja kiersin yhden suortuvan siihen juureen peittämään sotkut, hengettömillä pinneillä kiinni .:)!

 5. idaaa sanoo:

  aivan ihana toi ankkurimekko ! :)

 6. Pita sanoo:

  Noista kevään ihanista piristäjistä, eli kirsikkapuista tuli mieleen että ootko käyny Roihuvuoressa japanilaisessa puutarhassa joka on täynnä kirsikkapuita? Nätti paikka :) Siellä on vuosittain keväisin sellanen aika iso hanamijuhla, jonne voi tulla picnicille koko perheen voimin!

 7. Melina / Minishow sanoo:

  Oletpa sä taas valtavan kauniina! Huvittaa vähän, kun kävin läpi noita SheInsiden vaatteita pari viikkoa sitten niin mietin heti törmätessäni tohon ankkurimekkoon, että on ihan sun tyylinen :). Oisin melkein voinut vannoa, että se vielä näkyy sun päällä :D.

 8. Minna Feuille sanoo:

  Oi tuo ankkurimekko on ihanan rento! Farkkutakin kanssa kesällä…NAM!

 9. Umpsit sanoo:

  Upeat kuvat! Tykkäsin erityisesti noista kahdesta ensimmäisestä asukokonaisuudesta. :) Voi että teillä on kevät jo pitkällä, kirsikkapuut kukassa! :o Todella kaunista!

 10. Neppy sanoo:

  Näytät ihan äyttömän upeelta taas näissä kaikissa :) ja toi nuttura sopii sulle niin hyvin! Ja joo ihana toi ankkurimekkokin :) Meidänkin koko rivarialue on ihanasti täynnä kirsikkapuita, piristää kummasti maisemaa :D

 11. Maire sanoo:

  Kauniita vaatteita. Kannattaa ehdottomasti ottaa tytöille vesirokkorokotukset. Niistä voi kysellä infektiolääkäreiltä tai ihan omalta terveydenhoitajalta tarkemmin. Periaate on kuitenkin, että saman vasta-aineen ja immuniteetin voi hankkia rokotuksella tai sairastamalla taudin. Rokotus on tietenkin pieni paha verrattuna itse tautiin. Jälkitaudeiltakin voi näin säästyä. Suosittelen. :)

 12. Umpsit sanoo:

  Nyt vasta älysin katsoa tuon teidän häävideon. AIVAN UPEA! :’)

 13. Kk sanoo:

  Sun tyyli on upee :)

 14. Jez sanoo:

  Vau, olet yksinkertaisesti todella upea! Minuakin kiinnostaa kuinka tuo nuttura tehdään :)

 15. kutri sanoo:

  Tosi hieno nuttura! Miten oot sen tehny? :)
  Ja niin ihana toi ankkurimekko, haluan samanlaisen!! :D
  Nättinä oot taas ollu!

 16. Elisa sanoo:

  Voi että sulla on kyllä niin kadehdittavan kaunis hymy. :) Niin aurinkoinen. Ja tietenkin blogi on ihana! :D

 17. Iina sanoo:

  Kiitos paljon<3 Me ollaan mietittykin noita rokotuksia, ne vois olla tosi hyvät! Kiitos suosituksesta :)

 18. Iina sanoo:

  Aww kiitoksia hirmuisesti<3 Ylempää voi lukea sekavan selostuksen, sanokaa jos ei siitä ota selvää niin teen joskus kuvatutoriaalin :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.