Muotia mineille

10.05.2014

Tampereen reissu ja Minimuotikirppis lähestyy kovaa vauhtia, sillä sehän on jo viikon kuluttua lauantaina! Mä oon käynyt nyt puolet myyntiin tulevista jutuista läpi, ja varastossa odottaa vielä toinen puolisko läpikäymistä. Siellä muistelisin olevan ainakin ihania minikokoisia Polarn O. Pyretin housuja, ja muita söpöjä juttuja! Onneksi Helsingistä Tampereelle suuntaa myös Mammapäiväkirjan Mi, ja mennään Min kanssa samaa matkaa autolla paikanpäälle, niin ei tarvinnut miettiä miten ihmeessä olisin saanut junalla kaiken kuljetettua. Tavaraa on nimittäin PAL-JON!

Vaatteita tulee myyntiin koossa 44-92 eli aika laajasti ja monen ikäiselle. Läpikäydyissä tavaroissa on mm. Mini Rodinia, Polarn O. Pyretiä, Oh Baby Londonia, Nununua, newbietä, Zaraa ja monia muita merkkejä, sekä myös jonkin verran ihan basic-ketjuvaateliikkeiden parhaiten säilyneitä yksilöitä. En lähde kyllä talvivaatteita nyt raahaamaan, sillä niille tuskin on tähän aikaan vuodesta kysyntää. Mutta kesävaatteita, ja myös ihan tavallisia, mihin vuodenaikaan tahansa sopivia sisävaatteita on tulossa myyntiin. Laitan vielä kirsikaksi kakun päälle unipussin, muutamat supersöpöt miniballerinat ja parit töppöset mukaan, vaikka melkein itkettää niistä luopua.

Uskomatonta miten paljon tavaraa meille on kertynyt, olen kerran myynyt aimmin ihan fyysisellä kirppiksellä lastenvaatteita, ja ehkä n. 30-40 vaatetta myynyt nettikirpuilla, tai blogikirppiksellä, ja silti meillä on kahden äitiyspakkauslaatikon verran tavaraa kotona, ja useampi jätesäkillinen varastossa. Ja nämä siis nyt käytössä olevien vaatteiden lisäksi, hupsista. Mutta onneksi on MiniMuotiKirppis, ja toivottavasti saadaan kaikki ihanuudet myytyä uusiin hyviin koteihin.

IMG_2372 IMG_8029 IMG_8037Sain viime viikolla Muotikirppikselle Uhana Designin suunnitteleman ihanan kangaskassin postissa, ja se onkin päässyt jo ahkeraan käyttöön. Kaunis printtikassi on ollut loistava koulukassi mulle, pitänyt hyvin tavarat sisällään. Tipakin ihastui sen printtiin ja olisi halunnut koko kassin itselleen. Uhana Designin ihania kasseja on mahdollista ostaa netistä tästä linkistä hintaan 10 euroa, tai paikanpäältä tapahtumasta jolloin hinta on 12 euroa.

Kideblogien lukijana sinulla on nyt mahdollisuus varata myyntipöytä edullisesti itsellesi hintaan 25€ (norm. 35€) koodilla kide14. Suoraan pöytää varaamaan pääset tästä linkistä! Paikalle on tulossa jo runsaasti myyjiä, mutta vielä löytyy paikkoja jos haluat päästä kamppeista eroon hyvässä seurassa, mahtavassa tapahtumassa yhden päivän aikana, joka varmasti vetää hurjasti ihania äitejä ostoksille!

IMG_2803 IMG_2819

Yhteistyössä Minimuotikirppis.

Toivottavasti tavataan lauantaina Tampereen Pakkahuoneella, kello 11-16!


18 Responses to “Muotia mineille”

 1. heidi sanoo:

  Oot ehkä maailman ihanin äiti. Aina kun sum blogiin tulee lukemaan uutta postausta, vahvistuu itellä aina tunne haluta äidiksi. Sun lapset on varmasti tosi onnekkaita kun saavat omistaa sun kaltaisen äidin. Ihailen aina sydämen kuvat silmillä sun lasten vaatteita, ja ehkä maailman ihaninta lastenhuonetta. Näytän aina kuvia sun lapsista poikaystävälle, ja kerron kuinka haluan tulevaisuudessa mikäli meille lapsia suodaan, pukea heidät yhtä tyylikkäästi ja ihaniin vaatteisiin. En oo koskaan ennemmin kommentoinut, mutta monesti ajatellut kuinka pitäisi laittaa viestiä, koska ansaitset kuulla tämän ja saada kehuja. Ihanaa kesää sulle, otolle ja teidän kahdelle maailman ihanimmalle tytölle♥

  • Iina sanoo:

   Voi itku miten iha kommentti, en kestä!<3 Kiitos ihan uskomattoman paljon sun kauniista sanoista, en voi sanoinkuvailla miten hyvä mieli tuli, ja vielä näin äitienpäivän kunniaksi 🙂 Kaikkea hyvää ja ihanaa kesää myös sinulle<3

 2. titti sanoo:

  Harmi, kun välimatka on tällä kertaa este. Tapahtuma olis varmasti kiva. Mä kans taas jemmasin vauvanvaatteita ison pussillisen, vaikka oon päättäny ettei niitä enää tarvita. Ei vaan raaski luopua. Ehkä mä ne jollekin veljistäni saan sit tyrkytettyy joskus 😀

 3. Minka sanoo:

  Moi! Oot puhunu postauksissa että käyt koulussa. Ois kiva kuulla että mitä sä opiskelet ja muutenkin sun opiskelusta ja missä tytöt on, kun sä oot koulussa?

 4. Kolmen äiti sanoo:

  Sun blogia on niin ilo seurata kun olet niin omistautunut perheelle etkä juokse vaan tukka putkella joka viikonloppu baareissa,blogibileissä ym.Kaikkea hyvää teidän koko perheelle 🙂

 5. Täytyy tulla katsomaan sun pöytä lauantaina, jos jotain kivaa löytyisi meille! 🙂

  Ihanaa huomista äitienpäivää! <3

  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

 6. Jutta sanoo:

  Heippa! Ajattelin kysyä, että myisitkö tuota popin vaaleanpunaraitaista bodya?, se on niin ihana! Välimatkan takia ei pääse sinnepäin. Laittaisitko s-postia, jos myyt. 🙂 kiitos.
  Jutta

 7. Hannele sanoo:

  Lastenvaatteita kyllä varmasti kertyy aivan järjettömät määrät! Itselläni syntyy esikko NOIN kahden viikon päästä ja nyt jo kaapit pullistelee toinen toistaan ihanaisempia ihanuuksia :D. Minikoossa tehdään kaikkea niin kuolettavan söpöä, että eihän niitä tamineita voi vastustaa…

  <3 Hannele
  http://rakkaudellahannele.blogspot.f

 8. Essi / Pieces of Miracles sanoo:

  Pakko varmaan tulla tekemään sun pöydästä parit löydöt meidän pikku neidille ! Teiän typyt on aina niin ihanasti puettu <3

 9. SiniS sanoo:

  Heippa! Mistä tuo sinun ihana takki on?:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.