Keskiviikon kuulumisia + arvontojen voittajat

21.05.2014

Moikka! Viikko on lähtenyt ihanasti käyntiin, jokapäivä ollaan tehty kaikkea kivaa lasten kanssa ja oltu paljon ulkona. Tänään lähdetään käymään pikavisiitillä keskustassa kunhan Zelda saa ensin nukuttua päiväunensa rauhassa, ja illalla on tiedossa rauhallinen koti-ilta, kun tänään ei sää ole ihan sitä mieltä että lähdettäisiin pikinikille tai retkelle. Huomenna pitäisi olla aurinkoisempaa, silloin on tiedossa äititreffit keskustan sydämessä ihanalla terassilla.

Eilen tosiaan puistoiltiin ja käytiin tutkimusretkellä muksujen kanssa, ja illalla syötiin hyvää ruokaa. Mä oon kirjoittanut meidän uusista rattaista nyt kattavaa postausta, ja muutaman kuvalisäyksen jälkeen postaus on valmis julkaistavaksi, eli sitä luvassa illalla. Pääsykokeisiin pitäisi tehdä lukusuunnitelma ja alkaa lukemaan, sekin on tämän päivän ohjelma. Oli vaan pakko saada ladata akkuja ja aivoja parin kiireviikon jälkeen, ei vielä eilenkään olisi lukemisesta tullut mitään. Nyt onneksi tuntuu että puuroaivot alkavat pikkuhiljaa palautua ja muistan jopa joitain asioita. Vielä on ihan hyvin aikaa lukea, ja kurssin pohjalta on helppo keskittyä olennaiseen.

IMG_4367 IMG_4376x IMG_4385x IMG_4389 IMG_4415x IMG_4436xLauantaina kun tulin kirppikseltä kotiin, mua odotti mahtava yllätys: Otto oli ostanut mulle uuden tietokoneen! Mun edellinen koneeni oli ikivanha ja hajoamispisteessä ollut raukka vuodelta 2009, ja sen kanssa bloggaaminen oli aika tuskallista. Nyt mulla on upouusi Samsung Ativ book 9 lite, joka palvelee mun tarpeita paremmin kuin hyvin, on nopea ja ennenkaikkea helppo kuljettaa mukana, tykkään. Ativ book yhdistyy kätevästi mun Galaxy-puhelimeen, ja tekee bloggaamisesta moninverroin miellyttävämpää.

Alkoi naurattaa kun otin uudesta koneesta kuvaa ja tajusin että mun tärkein laitekolmikko on kokovalkoinen tällä hetkellä, uusi kone, puhelin, sekä testissä oleva Nikonin aw1 -kamera. Kamerasta tulossa lisää juttua kunhan olen käynyt ensin Nikonin valokuvauskoulutuksessa, mitä odotan todella innolla! Mulle on tärkeää että kaikki laitteet sopivat kauniisti yhteen, ja toimivat kätevästi yhdessä myös käytännössä. Ennenkaikkea mä oon yllättynyt siitä että Otto osti mulle valkoisen koneen, ja vielä kehuu tätä tyylikkääksi, sillä Otto on valkoisen teknologian vihamies ja haluaa aina kaiken itselleen mustana. Mun silmään valkoinen on raikas ja miellyttävä, sulautuu kätevästi meidän kodin vaaleaan ilmeeseen muutenkin.

IMG_4555

Vaatteiden vähennys on ollut ihanaa, ja uloslähtö on niin helppoa ja mukavaa kun ei tarvitse käyttää aikaa kaikenmaailman takkien ja hanskojen pukemiseen x3 itseni mukaanlukien. Mä oon nauttinut sortsikeleistä oikein olantakaa, ja erityisen iloiseksi mut teki se että viime kesänä ostamani sortsit antoivat nyt jopa mukavasti tilaa hengittää ja syödä grilliruokaa, viime kesänä vielä istuessa tuntui tosi tukalalta. Pakko oli änkeytyä 2kk synnytyksen jälkeen vanhaan vaatekokoon siitä huolimatta, näin jälkeenpäin tuntuu typerältä mutta mikäs siinä.

IMG_4489x IMG_4500xToppi H&M / Sortsit BikBok / Kengät Topshop / Laukku Michael Kors / Käsikoru Indiska* / Aurinkolasit Gina Tricot                          

  *saatu blogiyhteistyön kautta.

Huomasin juuri että olen unohtanut ilmoittaa Sylvanian Families -arvonnan voittajan, ja lisäksi nyt on arvottu myös Oral-B:n sähköhammasharja+hammastahna -paketit, sekä se Braunin epilaattori, josta tulikin blogini kaikkien aikojen suosituin arvonta järjettömän suurella 1059:n osallistujan määrällään! Huh! Ihan mahtavaa miten moni teistä ottaa osaa arvontoihin, niitä on tulossa vielä tässäkin kuussa lisää useampia !

Sylvanian Families -arvonnan voittajaksi arpoutui Mummi:

mummivoittajaOral-B -arvonnan kaksi voittajaa ovat Lottis & Naniiiida:

lottisvoittaja naniidavoittajaJa Braun Silk-épil -epilaattori lähtee Miukulle, jonka kommentti oli muuten ihan huippu :D

miukkuvoittajaPaljon onnea voittajille! Laittaisitteko sähköpostilla mulle nimeä ja toimitusosoitetta tulemaan (couturecouture (at) windowslive.com), niin saadaan palkinnot oikeisiin osoitteisiin.

Nyt mun pitää alkaa kokkailemaan lounas meille sekä pukeutumaan johonkin muuhun kuin mjukisbyxoihin että päästään liikkeelle tyttöjen kanssa ajoissa. Illalla luvassa siis ratasasiaa, pysykää kuulolla! Ihanaa päivää kaikille<3


10 Responses to “Keskiviikon kuulumisia + arvontojen voittajat”

 1. Avatar Petra sanoo:

  Mistä tuo vesikuva on? Niin mahtavan näköinen, että sitä pitäisi päästä ihailemaan ihan omin silminkin! :)

 2. Avatar Rouseliini sanoo:

  Otto tuntee sut paremmin, kuin hyvin. Vaikka itse vihaisi valkoista elektroniikkaa tietää, että sä tykkäät siitä. :)

  Tulee mieleen, kun poikkis osti tennismailoja. Kotiin tullessa ”Mä ostin sulle tälläisen söpön tyttömäisen pinkin mailan” :’D Eihän sillä käytännössä ois ollut mitään väliä, mutta se oli joten hauskaa ja huomaavaista.

 3. Avatar ripa sanoo:

  Millon sulla on pääsykokeet? :)

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Eikös sulla ollu napakoru joskus ? (: Ootko kokeillu meneekö koru vielä ?

 5. Avatar Nimetön sanoo:

  Ootpas ollut taas upeena liikenteessä :) noi shortsit on ihanat! Miten oot jo nyt muuten noin ihanan ruskea, vai onko väri purkista? :D jos on niin mitä itseruskettavaa käytät? :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjan paljon<3 Mä oon testannut useita erilaisia nyt keväällä mut edelleen mun ikuinen suosikki on Yves Rocherin suihke :)!

Kommentoi