Helleterkut & Low alco bar

24.05.2014

Moikka vaan kaikille! Mä en voi sanoin kuvailla miten onnelliseksi toi helle mut tekee, ihan mielettömän ihanaa kun voi vaan lähteä ulos ilman mitään uloslähtörumbaa ja koko maailma (tai kaupunki) on avoinna. Torstaina käytiin ihanien äitiystävieni Oonan ja Min kanssa Miltton Showroomin & Hartwallin Low Alco Barissa eli LABissa maistelemassa nimensä mukaisesti low alcohol/alkoholittomia drinkkejä lasten kanssa. Istuttiin ihanan varjoisella ja rauhallisella sisäpihaterdellä parisen tuntia, heitettiin läppää hauskan baarimikko-Andyn kanssa ja juteltiin niitänäitä.

IMG_4638 IMG_4642 IMG_4651 IMG_4657xEilen suunnattiin Oton duunin jälkeen keskustaan koko perhe, pyörittiin kaupoissa pari tuntia, pysähdyttiin kolmensepänaukiolle puhaltamaan saippuakuplia Tiaran kanssa, ja löydettiin kivoja uusia vaatteita, joista osan vilautinkin jo Instagramissa. Illalla laiskoina tehtiin lähikaupan ”salaattibaarissa” tee-se-itse-salaatit, ja syötiin itsemme kauheaan ähkyyn kotona. Tiara sai valita itselleen ja siskolleen mieleiset salaattiainekset, ja molemmat söivät masut täyteen hienosti. Ihan mahtava juttu että saa itse kasata salaatin haluamistaan aineksista, mä en nimittäin koskaan ole ollut mikään kaupan valmissalaattien ystävä, ellei Stockan herkun ihanuuksia, kuten jokirapucaesaria lasketa.

Tänään onkin ollut sitten ylivoimaisesti kuumin päivä, välillä jopa lapsille vähän turhan tukala, mutta ihana päivä silti. Aamu me siivoiltiin kotona, Zelda nukahti syöttötuoliin mun tyhjentäessä tiskikonetta. Värjäsin nopsasti juurikasvun piiloon, ja iltapäiväksi kipiteltiin Aurinkorannalle, minkä jälkeen rakennettiin vielä pihalla hiekkakakkuja ja tytöt keinuivat hyvän tovin.

IMG_4665 IMG_4672 IMG_4675xRuuaksi nautittiin uusia perunoita, voikastiketta, sinappisilliä ja lapsille lihapullia, kesän ekat uudet perunat on kyllä aina niin ihanat! Mulla oli tältä päivältä kuviakin, mutta yksi mun muistikorteista, juuri se jota tänään käytin, päätti lakata toimimasta yhtäkkiä, ja kuvat meni siinä. Muistikortin tiedostoja ei enää saa auki, vaikka eri laitteet kuitenkin tunnistavat sen. Onneksi en menettänyt kuin tämän päivän kuvat, tuo tapaus sai kyllä miettimään varmuuskopiointia taas kerran, kaikkien tiedostojen pitäisi olla vähintään kahdessa eri paikassa tallessa, mielellään kolmessa.

IMG_4812x IMG_4819xKuvissa Zaran uusi toppi ja H&M:n ikivanhat keltaiset shortsit

Huomenna Otto on kotona koko päivän, ajatuskin tuntuu jo niin luksukselta, ettei mitään rajaa! Viikko on ollut antoisa, mutta raskas. Ennakkoaineisto kummittelee mielessä kokoajan, vaikka olenkin lukenut jo jonkin verran. Silti tuntuu että pitäisi tehdä vielä enemmän. Onni kuitenkin että mulla on lapset hoidettavana, niin saan tekosyyn nauttia auringosta ja ulkoilusta päivisin, vaikka oikeasti pitäisi istua kaikki liikenevä aika nenä kiinni kirjassa, haha!

Toukokuun aikana on luvassa vielä ruhtinaalliset kolme arvontaa, ja paljon muutakin asiaa, joten pysykää kuulolla! Ihanaa lauantai-iltaa kaikille<3


24 Responses to “Helleterkut & Low alco bar”

 1. Avatar Iida sanoo:

  Eikä, miten söpöjä tytöt on!! Ja vau myös mikä mamma! :)

  Tuli sellainen mieleen, että tässä kun itsellä on ihan kamala vauvakuume päällä, niin osaisitko sä antaa minkäänlaisia vinkkejä sun näkökulmasta siihen, että mitä kannattaa huomioida ennen lapsen hankintaa?

  Asun kimppakämpässä, opinnot on kesken ja rahaakin vain vähän. Nämähän ei ole esteitä lasten teolle, mutta jos olisi sellainen ideaalitilanne, niin mitä sinun mielestäsi perheen perustamisessa kannattaa miettiä? =)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos kauniista sanoistasi<3 Mä uskon itse siihen, että kaikki kyllä järjestyy vaikka mitään ei olisi etukäteen huomioitukaan, niin meillä kävi. Mulle itselleni kaikkein tärkein asia, on ollut Otto ja Oton tuki. Tiedän että moni pärjää hienosti yksinhuoltajana, niin myös mun äiti teki mun kanssa, mutta se toinen ihminen siinä rinnalla, joka on täysillä mukana ja osallistuu yhtälailla kuin äitikin, tekee kaikesta vaan niin paljon helpompaa. :)

   Toki myös vakaa talous, tarpeeksi tilava asunto ja sellainen valmius vauvaan, sen tajuaminen että se oikeasti muuttaa aivan kaiken, auttaa hurjasti! Mutta uskon että kukaan ei ole äidiksi syntynyt, äidiksi kasvetaan raskausaikana, ja sen jälkeen, oppiminen ei lopu koskaan. :) Tsemppiä vauvakuumeiluun, se on ihanaa mutta samalla niin raastavaa! Ja ihanaa kesää :)

 2. Avatar Emilia sanoo:

  IHanan kesäisiä kuvia! Tuli tuossa kuvia katsellessa mieleen, että ootko sä harkinnut luopuvas pitkistä hiuksista? Näen kuvista että sulle voisi tositositosi hyvin sopia polkkahiuksetkin! :)

 3. Avatar Jasmin sanoo:

  Ihana toi kuva Tipasta! <3
  Ja tosi kiva idea tommoinen alkoton terde, missä voi istuksia lasten kanssa! :) On niin kova hinku itsellä näillä säillä terdelle, mutta ei oikein ole vaihtoehtoja vauvan kanssa täällä tuppukylässä.

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos<3 Joo samaa mieltä, ihanaa että voi lastenkin kanssa mennä! Normi ravintola terdeillä on joskus villi meno keskellä päivääkin, eikä niin lapsiystävällistä :/

 4. Avatar Julia sanoo:

  Voi että on ihania kuvia!! Ja sä oot kyl niin kauniina niinku aina !<3
  Mäkin oon alottanu bloggaamisen , Täs on osoite jos haluat käydä kattoo :)
  http://juliaperkio.blogspot.fi/
  Toivottavasti tykkäät ❤️

 5. Avatar alexandria sanoo:

  Itellä kans takana pääsykoelukemiset ja voin kertoa että sitten kun ne on ohi on pitkään fiilis että mitä mun pitää tehä? On outo fiilis istua vaan ulkona kun ei tarvikkaan samalla lukea xD tsemppiä lukemiseen! ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Hahha mä uskon että on! :D Mulla ei onneksi lopu hommat ikinä, jos aikaa vapautuu jostain niin sille ihan varmasti löytyy jotain muuta pakollista tekemistä, mutta se tyhjä fiilis tulee varmasti silti :D! Kiitos paljon, ihanaa että sulla on kokeet jo ohi, toivottavasti meni hyvin :)!

 6. Avatar Saara sanoo:

  Tuli mieleen tosta muistikortista mikä meni rikki. Muistikorteissa on toisessa reunassa pieni liikkuva väkänen, joka liikkuessaan lukitsee sen kortin, ei ota kuvia ollessa kamerassa. Koita liikuttaa sitä väkästä eri asentoihin, jos se vaikka lähtisi ltoimimaan :)

  • Iina Iina sanoo:

   Joo mulla on joskus se lukko mennyt päälle, mutta nyt ei harmi vaan ollut kyse siitä, mihin tahansa laitteeseen sen laittaa niin tulee teksti että kortti on vioittunut :/

 7. Vitsi miten kivalta teidän päivä kuulostaa ja näyttää. :) Toi lettikampaus sopii sulle ihan älyttömän hyvin!

 8. Avatar Sippe sanoo:

  Moikka! Oon jo pidempään seuraillu sun blogia ja täytyy sanoa, että teillä on niin ihana ja onnellisen näköinen (ja varmasti onkin onnellinen) perhe! :) Tuli mieleen sellainen, että postausehdotus, että olisi ihana, jos tekisitte joku perhepäivä sellaisen postauksen, jossa kaikki kertoisivat päivän tapahtumat omasta näkökulmastaan. Saataisiin varmaan kovin eri käsitys päivästä kaikkien näkökulmasta. ;) Olisi myös hauska, jos joskus tekisit sellaiset päiväni Tiarana/Zeldana -postaukset, joissa päivä käytäs tyttöjen ajatuksien ja toiminnan kautta läpi. Oon aiemmin tykännyt tosi paljon, kun oot kirjotellut tyttöjen näkökulmista! :)

  Ihanaa kesää teidän koko perheelle ja tsemppiä luku-urakkaan! Muista, että lopussa kiitos seisoo, vaikka miten välillä ei olisikaan niin lukuintoa! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Moi! Voi ihana sinä, kiitos ihan hurjan paljon! Hauska postausidea, mä tykkään tehdä noita että kirjoitan tyttöjen näkökulmista, kiva että tykkäät niistä. Täytyy koittaa toteuttaa taas lähiaikoina :)

   Mahtavaa kesää sinullekin, ja kiitos tsempistä! Mä yritän lukea mahdollisimman paljon, en halua joutua pettymään :D!

 9. Avatar Emmi sanoo:

  Ihana päivä ja postaus :)

 10. Avatar Joku vain sanoo:

  Aika hurjan näköistä kun sinun käsivarret on yhtä paksut (ohuet) kuin 1-vuotiaan tytön… Syötö ikinä mitään?

  • Iina Iina sanoo:

   Kyllä voin vakuuttaa sekä yksivuotiaiden käsivarsien olevan ohuempia kuin omieni, että syöväni säännöllisesti ja riittävästi :) Mulla on pienet luut, aina ollut ja tulee aina olemaan.

 11. Avatar Nimetön sanoo:

  Onpas Tiara niin ison tytön näköinen, ja ihanan veikeä ilme tuossa kuvassa! :D <3

 12. Avatar Nimetön sanoo:

  Hei! Minkä merkkinen seisomalauta sinulla on stokken matkarattaissa? :) meillä samat rattaat ja olisin kiinnostunut hankkimaan niihin seisomalaudan, mutta myyjä sanoi ettei tiedä mikä tuohon malliin käy. Ihanaa kesää! :) – S

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.