Uutta lastenvaatekaappiin

27.06.2014

Äitisyndrooma iski päälle tänään kaupoissa pyöriessä, enhän mä osannut ostaa itselleni mitään! Löysin kaikkea kivaa, mutta en ”tarpeeksi kivaa”, joten jätin kaupan hyllyyn. Nyt vähän kieltämättä harmittaa! Lapsille sen sijaan löysin vaikka mitä kivoja vaatteita, sekä Oulusta että tänään shoppaillessa. Otin mukaan postaukseen myös Tipan ihanan Tukholman löydön, käärmeennahkakuvioon tikatun valkoisen collegemekon, johon olen ihan rakastunut. Otollekin löysin sukkia, teepparin ja hupparin, sukat miehekkäästi leopardikuviossa.

Mä en ole yleensä mikään alehamsteri, usein käy niin että löydän kaikkea kivaa normihintaista alejen aikaan, mutta en mitään alejuttuja. Tänään kävi kuitenkin hyvä tuuri kun Zarassa oli jopa kokoja jäljellä alessa olevissa tosi suloisissa vaatteissa. Toivottavasti pian alkavia kesäkelejä silmälläpitäen tänään ostin sortsit ja pari mekkoa tytöille. Oulussa taas mukaan tarttui leggingssit ja neulepaita, siellä selkeästi oli jo ihan syksyfiilis vaikka kesä ei ole edes puolivälissä. Josko tämä tästä pian lämpenisi!

_DSC0848x sweetorangestripesNämä ihanat oranssia hehkuvat vaatteet löysin Zarasta. 18-24kk koko on tällä hetkellä aika hyvä meidän molemmille tytöille, housuissa Zeldalle vähän reilu ja paidoissa Tiaralle vähän nafti, mutta shortseissa ja mekoissa molemmille tismalleen sopiva. Tää on niin kätevää kun molemmat tytöt voivat käyttää yhdessä suurimmaksi osaksi samoja vaatteita, laajentaa valikoimia molempien osalta kivasti.

_DSC0865x abcbutterfliesgoldValkoinen mekko H&M:ltä Tukholmasta, Neule H&M:ltä Oulusta ja leggingssit Lindexiltä. Tiara rakastaa uusia kirjainlegginssejään hurjasti ja on luetellut kirjaimet niistä jo moneen kertaan. Ne ovat olleet päällä jo monta kertaa ja on pienen taistelun takana saada ne pesuun. Perhosneule on mun mielestä ihanan herkkä ja kaunis, ja materiaaliltaan ihanan pehmeä ja viileä, juuri sopiva neule kesään. Käärmekuosimekko on ihanan rento, kangas on nimittäin collegea, mutta kuitenkin näyttävä ja siisti. Kultainen vetoketju niskassa on ihana yksityiskohta.

_DSC0884x _DSC0900x _DSC0903x _DSC0887xZelda oppi eilen sanomaan ”koti” kun tultiin kotiin, ja tänään uusia sanoja on tullut mm. ”nukkuu” ja ”pallo”. Zelda viihtyi mainiosti mun ja Kaislan kanssa shoppailemassa kolmen tunnin päiväunien jälkeen ja olisi kovasti halunnut napata kaikenmaailman vaatteet rattaista mukaansa. Meidän shoppaillessa Tiara oli flunssaisen Oton kanssa kotona, Ottoraukka sai Tiaralle vikana Oulupäivänä iskeneen pikaflunssan. Toivottavasti se menee Otolla ohi yhtä nopeasti kuin Tipallakin.

Tiara oli onnesta soikeana kun pääsi kotiin omien lelujen ääreen ja tänään hän on leikkinyt koko päivän legoilla ja barbeilla, taisi olla mun huoleni leikkikavereiden puutteesta ihan turha. Ajomatka sujui hyvin lasten kanssa, Tiaralla oli välillä huono olo kun hän välttämättä halusi lukea kirjaa, mutta se onneksi helpotti kun pysähdyttiin hetkeksi ulos raikkaaseen ilmaan ja sovittiin yhdessä että kirjoja voi lukea sitten kotona. Ajomatkan jälkeen tehtiin vielä varmaan suurimmat ruokakauppaostokset ikinä, ennenkuin palautettiin auto. Nyt ei tarvitse ainakaan viikkoon raahautua rattailla ruokakauppaan, ja viikonkin päästä vain ostamaan maitoa.

Huomenna suuntaan Annan babyshowereihin nauttimaan ihanasta seurasta, näitä juhlia on odotettu! Ihanaa alkanutta viikonloppua kaikille <3


3 Responses to “Uutta lastenvaatekaappiin”

  1. Jonna sanoo:

    Ihania vaatteita oot tytöille löytäny! Ihastuin tuohon oranssiin väriin ainakin noissa vaatteissa, yleensä se ei ole ollut mikään suosikki lastenvaatteissa, mutta noi on tosi kivoja! 🙂

  2. Sara sanoo:

    Ihania vaatteita ja todella kesäisen värisiä 🙂 Mä oon hamstrannut meijän nelikuiselle likalle ihania värikkäitä mekkoja, on vaan jäänyt aika vähille käyttö kun vaan sataa ja on kylmä :/ Olisi ihana pukea tota kaksveetä poikaakin värikkäämmin, mutta aina sitä tuppaa ostamaan saman sävyisiä vaatteita yhtä punaista t-paitaa lukuunottamatta 😀 Zaldahan alkaa olla jo haka puhumaan. Meijän reilu kaksvee ei osaa sanoa muuta kuin ei ja kiikki (kiitti). Todella tuskastuttavaa yrittää puhua toisen kanssa kun olisi paljon asiaa mutta mitään selvää ei saa 🙁

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.