Ihana maanantai

11.08.2014

Eilinen vapaapäivä oli ihana, ja tuli niin tarpeeseen. Vaikka hehkutan kovasti arkea, ei se arki olisi yhtään niin ihanaa jos ei se katkeaisi välillä edes siihen yhteen vapaapäivään jonka saa viettää yhdessä perheen kesken. Rauhassa nautittu aamupala, yhteinen välikausivaateshoppailureissu ja iltapäiväulkoilu koko perheen kesken teki todella hyvää. Ensimmäinen viikko loman jälkeen on aina vähän sekava, sellaista totuttelua, ja hetken jo tuntui siltä että pääseekö siihen arkeen sittenkään kiinni niinkuin toivoi. Vaikka saikin enemmän asioita tehtyä, päivärytmi oli vielä vähän hakusessa.

Eilen ei välitetty rytmeistä vaan nautittiin kauniin aurinkoisesta päivästä. Löydettiin hyvät välikausivaatteet, ja todettiin että Tiaran jalka on kesän aikana kasvanut hurjasti, ja koko kenkävalikoima pitää vastaostettuja viininpunaisia nilkkureita lukuunottamatta uusia mahdollisimman pian. Nyt on siis Gore-texien ja kumppareiden lisäksi etsinnässä vielä ainakin paremmat citylenkkarit ja ehkä jotkin kevyemmät kengät näille elokuun viimeisille lämpimille ilmoille.

IMG_1973x IMG_1979x IMG_1981x IMG_2009x IMG_2011Shoppailun ja ruuan jälkeen mentiin tutuksi tulleeseen paikkaan kanavanrannassa piirtämään katuliiduilla. Se on vaan niin hauskaa, ja oli kiva huomata kun ohi kulkeneet sunnuntaikävelijät hymyilivät iloisesti piirustuksille ja ihan liidussa iloisesti piirtäneille tytöillemme. Toivottavasti meidän höpsöt piirustukset piristivät jonkun päivää!

Hyvät yöunet ja perheen kesken vietetty sunnuntai selkiyttivät n ajatuksia, ja tänään oli jotenkin paljon helpompaa tarttua hommiin. Nukuttiin tyttöjen kanssa aamulla puoli yhdeksään, syötiin aamiaista ja tein vähän töitä. Sitten saatiin ihanat Oona ja Ennivauva meille kylään, ja käytiin Oonan kanssa koko mun vaatekaappi läpi. Hyvän makutuomarin avustuksella oli helppo karsia ne turhakkeet pois, ja nyt kaappi näyttää ihanan tyhjältä. Valinnanvaraa on, mutta ei niin paljon että olisi hankala löytää sitä mitä etsii.

IMG_1865 IMG_1899 IMG_1904Lounaan jälkeen, pienemmän päiväuniaikaan sain myös tehtyä vähän hommia, isomman leikkiessä Barbeilla ja pikkutavaroilla. Pian kello olikin jo niin paljon että Otto tuli kotiin, ja ilta meni yhdessä hujauksessa, kuten tavallista. Tässä sitä ollaan ja kello on jo pian puoli kymmenen. Huomenna tähän aikaan mun täytyy olla jo julkaissut postaus, sillä me tehtiin tänään Oonan kanssa sopimus, että kolme kertaa viikossa, me mennään illalla lenkille. NOIN! Nyt se on ääneen sanottu, ja nyt täytyy myös sitä noudattaa. Me ollaan niin monta kertaa mietitty ja suunniteltu ja sovittukin, mutta nyt tämä oikeasti pitää. Täytyy vaikka laittaa kolme kertaa viikossa instagramiin kuva todisteeksi, niin saatte tulla huutelemaan että nyt nainen lenkille, jos ei kuvaa ala kuulua!

Palailen huomenna, ihanaa maanantai-iltaa kaikille<3


2 Responses to “Ihana maanantai”

 1. Avatar ellu sanoo:

  Kuulostipa teidän vapaapäivä ihanalta! Ja tytöillä on taas niin nätit vaatteet päällä. :)

  Tuli mieleen kun taisit jossain aikaisemmassa postauksessa mainita, että haluaisti kiinteytyä raskauksien ja imetysten jälkeen. Siinä tapauksessa suosittelisin sulle enemmän kuntosalia, kuin lenkkeilyä. Sä olet jo nyt niin hoikassa kunnossa, ettei lenkkeilystä ole mitään muuta hyötyä kuin se että kunto kasvaa ( toki voi tulla jonkin verran lihasmassaa, mutta ei siinä määrin mitä salilla saisi). Lihasmassan lisääntyminen muokkaa noinkin hoikkaa kroppaa kuitenkin paljon tehokkaammin, milloin tapahtuu myös tämä kiinteytyminen. Ja lihaskimpuiksi ei naiset salilla kasva, ellei sitten todella panosta siihen, joten sitäkään on turha pelätä. :) Tuntuu hieman hölmöltä tulla tällä tavalla ”neuvomaan”, mutta tarkoitus ei todellakaan ole arvostella. Halusin vain mainita asiasta, jossei se vaikka ole sulle tullut mieleen. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos<3 :)

   Mulla on tässä lenkkeilyssä tavoitteena se, että totutan itseni liikunnan rutiiniin, siihen että saan itseni ylös sohvalta sen kolme kertaa viikossa. Sitten kun pystyn siihen, olen valmis investoimaan salikorttiin :) Turhaan en halua sitoutua salilla käymiseen ennenkuin olen ensin varma että siellä tulee käytyä! Kiitos neuvoista :)

Kommentoi