Vastauspostaus osa 1, minä

10.08.2014

Tänään on vuorossa ensimmäinen vastauspostaus, koska en malttanut odottaa että pääsen vastailemaan kysymyksiin! Mutta vastauspostauksia on tulossa lisää vielä ainakin pari, koska kysymyksiä on tullut niin paljon, ja edelleen on siis vielä reilu tunti aikaa kysyä jos jokin askarruttaa! Mulle tuli ihan kauhea nuha jostain tietysti juuri ennen kuin aloin kuvaamaan videota ja niiskuttelen videon läpi, mutta koittakaa kestää, heh.

Huomenna luvassa kuulumisia ja kuvia, ja ehkäpä seuraava vastausvideokin. Käytiin myös tänään välikausivaateostoksilla teidän suositusten siivittämänä, joten niistä lisää juttua tulossa myös tulevalla viikolla! Kiitos ihan mielettömän paljon kaikille vinkeistä, ne olivat kullanarvoisia, ja uskon että nyt meillä on hyvät kamppeet hankittuna pienelle kerholaiselle. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille<3


10 Responses to “Vastauspostaus osa 1, minä”

 1. helia helia sanoo:

  Ihana Iina ja NIIIIIN kiva uusi ulkoasu, tykkään!

 2. Avatar Elina sanoo:

  Oot iina ihana<3 kivat vastaukset oli:)

 3. Avatar Anna sanoo:

  Nenä?! Iina sinun nenäsi on juuri Iinamainen! Ei jättimäinen, ei noidan nenä, ei pikkuruinen… Älyttömän suloinen ja sopii *yrittää miettiä jotain järkevää* kuin nenä päähän?! :-D Ihana nenä. Ja ihana sinä! Kiitos videosta, ihanan piristävää katseltavaa oli :-)

  • Iina Iina sanoo:

   Haha voi ihana olet, kiitos paljon<3 :) En mä enää inhoa nenää niin paljon, mutta joskus olin tosi epävarma siitä :D Kiva että tykkäsit videosta ja ihanaa viikkoa<3

 4. Avatar Essi sanoo:

  perkele on kyllä ihan paras sana. :–D

 5. Avatar Linkku sanoo:

  Katoin tän jo eilen mut unohdin kommentoida möh. Mut tää oli hirveen kiva video! Jotenki sun puheessa on vaa jotai sellasta että jaksaisin kuunnella sitä vaikka kuinka :D hahaa. En malta oottaa uusia vastauksia, erityisesti mun kysymyksiin :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos <3 Kiva että sä tykkäät mun puheesta, se on sit toinen mun epävarma kohta :D oon joskus ollut tosi tosi arka puhumaan, etenkin julkisesti tai sit videolla :D Yritän kehittää mun puhetapaa kokoajan! Vastauksia tulossa pian lisää :)!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.