Ihan paras päivä Lintsillä

16.08.2014

Perinteinen jokakesän Lintsireissu tehtiin tänä vuonna meidän rakkaan ystäväpariskunnan, Kaislan ja Simon kanssa. Molemmat ovat tyttöjen kummeja myöskin, toinen Tiaran ja toinen Zeldan. Simon työpaikka järjesti työntekijöilleen Lintsipäivän jonne sai ottaa kavereita mukaan, ja niin me lähdettiin Lintsille jo aamukymmeneksi, kolmeksi tunniksi pyörimään ennenkuin huvipuisto avautui kaikille vieraille. Oli ihanaa olla Lintsillä kerrankin niin, että laitteisiin ei ollut juurikaan jonoa, toisin kuin yleensä, sillä Lintsillä ei ennen yhtä ollut muita kuin tapahtumaan tulleita.

IMG_2381 IMG_2410 IMG_2393 IMG_2398Viimevuotinen huvipuistokäynti tehtiin perheen kesken, ja Zelda oli silloin vasta muutaman kuukauden ikäinen. Me vanhemmat ei puolen tunnin jonoista ja parista laitteesta joihin jaksoimme lasten kanssa jonottaa, saatu kauheasti irti. Tänään oli ihan toinen ääni kellossa, kun jonoja ei ollut. Me ehdittiin kolmen tunnin aikana kiertää kaikki laitteet joihin alle 100-senttisten kanssa pääsee, ja sen lisäksi pojat kiersivät kaikki hurjimmat pömpelit Kingistä Kieputtimeen, mun ja Kaislan tyytyessä vähän rauhallisempiin Vuoristorataan ja Vekkulaan.

IMG_2430 IMG_2435 IMG_2522Vekkula on mun ikisuosikki, ja näin hurjien huvipuistovuosien ollessa takanapäin, (en ole käynyt hurjissa laitteissa kertaakaan äidiksi tulon jälkeen enkä uskalla enää), se tuntuu ihan tarpeeksi jännittävältä. En toki sano ettenkö enää koskaan menisi niihin jännempiin laitteisiin, eihän se äitiys sitä tarkoita etteikö niissä voisi käydä. Mulla vaan ainakin käy niin, että mitä pidempään pidän niistä taukoa, sitä suuremmaksi kynnys kasvaa mennä. Iik! Jo pelkkä vuoristoratakin kirvoitti muutaman kiljaisun, kun tuntui että pomppaa penkistä ilmaan. Suurinta iloa ja nautintoa aiheutti kuitenkin se lasten riemu, kun he pääsivät karuselliin ja maisemajunaan. Tiaralle kohokohtia taisivat olla heppa-ajelu ja kotkot, jossa sai laskea tipuja. Zelda ei vielä hirveästi laskeskellut tipusia, mutta iloisesti hänkin istui kyydissä ja osoitteli näkemäänsä höpötyksen säestämänä.

IMG_2447 IMG_2448 IMG_2456Me ollaan kyllä niin maailman onnekkaimpia, että lasten kummivalinnat ovat menneet nappiin, ja meillä on tälläisiä huipputyyppejä lähipiirissä, jotka haluavat viettää aikaa meidän minityyppien kanssa, ihan yhtälailla kuin meidänkin kanssa. Kaislan ja Simon lisäksi tytöillä on monta muutakin kummia, ja muita läheisiä aikuisia, ja melkein kaikki heistä osallistuvat meidän elämään paljon ja usein. Kaukana asuvatkin kummit pysyvät mielessä, kun tytöt juttelevat heidän kanssaan puhelimessa, ja aina kun tavataan, tuntuu siltä kuin ei oltaisi koskaan erossa oltukaan.

IMG_2473 IMG_2524Vanhemmiksi tulo muutti kaveripiiriä rankalla kädellä, mutta silti, silti ne tärkeimmät ovat edelleen mukana, ne joiden tietää pysyvän matkassa vaikka mitä tulisi eteen. Vanhemmuuden myötä ystäväpiiriin on myös tullut monta uutta ihanaa tyyppiä lisää, ja se onkin ihan parasta. Kyllä ystävät, niin vanhat kuin uudetkin, ovat kaikkein tärkeimpiä perheen lisäksi, ja ilman heitä kaikki olisi ihan pyllystä! Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kiitos Kaislalle ja Simolle ihanasta päivästä<3


10 Responses to “Ihan paras päivä Lintsillä”

  1. Ihania huvipuistokuvia 🙂 Me käytiin pari päivää sitten Särkänniemessä, ja näin koulujen jo alettua pääsi sielläkin laitteisiin jonottamatta, ja muutenkin oli mukava olla ilman kesälomaruuhkia 🙂

    • Iina sanoo:

      Kiitos paljon<3 🙂 Lintsillä on ne 10 ilmasta laitetta, jotka niitä ruuhkia lähinnä aiheuttavat! Mutta varmaan arkena koulujen alettua on väljempää 🙂 Kiva että oli mukava reissu!

  2. Sini sanoo:

    Oon tulossa Helsinkiin kuukauden päästä neljäksi yöksi. Kyseessä on työmatka, mutta onneksi jää myös paljon vapaa-aikaakin 🙂 Kaipailisin vinkkejä mitä tehdä! Olen käynyt samaisella reissulla vuosi sitten, jolloin kävin oikeastaan vaan Kampissa ja Forumissa, kun ovat ihan hotellin vieressä. Nyt olisi kiva nähdä Helsinkiä vähän enemmän. Olen miettinyt mm. juurikin tuolla Itiksessä käyntiä, niin moni bloggaaja siitä aina puhuu että olisi kiva käydä 🙂 Olisi siis aivan loistava postaus sellainen jossa kertoisit mitä turistin kannattaa Helsingissä nähdä, varoa, ottaa huomioon, ym 😀

    • Iina sanoo:

      Tässä on mun postaus aiheesta viime keväältä: http://kideblogi.fi/butimahumannotasandwich/2014/05/02/3-helsinki/

      Toivottavasti siitä löytyy kivoja vinkkejä! 🙂 Ne on aika kesäisiä kyllä, mutta ehdottomasti sovellettavissa syksymmällekin! Ja itis on kiva shoppailupaikka kyllä, sieltä löytyy melkein kaikki, mutta suosittelen ehdottomasti Aleksanterinkadun Zaraa ja muita liikkeitä, niissä on enemmän valikoimaa :)! Tunnelmallista on myös Korkeavuorenkadun pikkuputiikeissa ja kahviloissa, ja Kaivopuiston rannassa on kirppis Kaivarin Kanuuna, jossa on vaikka mitä hienoa tavaraa myynnissä :)! Ihanaa reissua teille<3

  3. Nimetön sanoo:

    Aivan mahtava tuo voimamies tunika ! saanko kysyä mistä se on? 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.