Maxia ja nahkaa

17.08.2014

Tänä kesänä maxihameet ovat vihdoin löytäneet tiensä munkin vaatekaappiin, aiemmin niitä vierastettuani. Maximekkoja olen käyttänyt jo vuodesta 2011, kun silloin raskaanaollessani ne tuntuivat käytännöllisiltä ja mukavilta vaatteilta. En tiedä sitten miksi hame on tuntunut jotenkin paljon hankalammalta maximitassa ennen, kun tänä kesänä olen huomannut että sehän on maailman helpoin ja mukavin vaate. Jopa kuumina hellepäivinä pitkä maxihame oli ihanan ilmava ja helppo yhdisteltävä.

Ensin ihastuin Berliinistä ostamaani Zaran mustaan halkiolla varustettuun maxiin, ja sitten sain Sheinsidelta toisen kivan vaihtoehdon, hopealla vetoketjuhalkiolla varustetun harmaameleeratun hameen. Tykkään vetoketjuyksityiskohdasta tosi paljon, se on kivan erilainen kuin ihan tavallinen halkio. Ainoa miinus tulee hameen vyötäröstä, jossa on sellainen itsekseen kääntyilevä musta kuminauha, joka saa pömppöefektin mahaan, eli croptoppeja ei voi tämän hameen kanssa käyttää. Mutta ihan kivasti se yhdistyi mielestäni tuohon Oton vanhasta Cheap Mondayn teepparista tuunaamaani toppiinkin!

IMG_2150x IMG_2194xHame Sheinside* / Toppi Cheap Monday / Kengät H&M / Kello Guess* / Rannekoru Ti Sento* / Toinen rannekoru Gina Tricot / Laukku Coach / * = saatu blogin kautta

Kovasti odotan jo syksyn saapumista, ja eilen aamulla Lintsille lähtiessämme hihkuin suunnilleen innosta, kun mittari näytti vain 15 astetta ja ilma oli pilvinen. Kerkesin mä tunteroisen pitää takkia, ennenkuin tuli kuuma ja takki alkoi näyttää pöntöltä kaikkien teepaitojen keskellä. Tässä on kyllä mun tämän syksyn key piece, en voi tarpeeksi kehua miten hurjasti tykkään Sheinsidelta saamastani nahkatakista, jossa on edessä tuplavetoketjut, kevyesti topatut olkapäät, makeita tikkauksia ja ihanasti hopeiset yksityiskohdat.

IMG_2483x IMG_2510xTakki Sheinside* / Farkut Liu Jo / Kengät Sheinside* / Kello Guess* / Laukku Coach / * = saatu blogin kautta

Kumpi iskee teihin enemmän, eka vai toka asu?


15 Responses to “Maxia ja nahkaa”

 1. Avatar Mira sanoo:

  Oi! Ehottomasti toinen asu on ihanan naisellinen ja kaunis kokonaisuus! :)

 2. Avatar Annika sanoo:

  Mä oon jotenkin tosi paljon vierastanut maxeja omassa käytössä (eli en omista yhtään), mutta ovathan ne nättejä! Tuo harmaa hame on tosi kiva, ehkä munkin pitäisi uskaltautua ensi vuonna maxeilemaan, jos ne vain ovat silloinkin muodissa :–D Alempi asu on kumminkin mun lempparini, ihan mieletön!! Ehkä mun pitää joskus uskaltautua ostamaan nahkatakkikin, kun on hotsittanut hankkia sellainen jo parin vuoden ajan, haha :–D

  Oot kyllä ihan järjettömän kaunis :–)

  • Iina Iina sanoo:

   No mä kans aiemmin!! :D Mut nyt on jotenki kolahtanut :) Kiitos hurjan paljon<3 Toi nahkatakki on kyllä jotenkin just eikä melkeen, ihanaa kun ilmat viileni ja pääsi käyttämään sitä :)! Kiitos ihan hurjan paljon sun kauniista sanoista ja ihanaa syksyä sinulle<3

 3. Avatar Laura sanoo:

  Toi nahkatakki asu on aivan täydellinen! :)

 4. Oi, ihanat asut molemmat! :) Jos olisi ihan pakko valita, niin alempi olisi lempparini :)

 5. Avatar Jenna sanoo:

  Toi maximekko on kyllä kiva! Just ton vetoketjun takia, tommonen kiva pieni yksityiskohta :-) Samalla niin tavallinen maxi, mutta silti niin erilainen! Oot kyllä tyylikäs nainen, ei voi muuta sanoa :–)

 6. Avatar Rouseliini sanoo:

  Noi tokan asun kengät on hienot! Aattelin eka et ne on varmaan Zarasta. En löytänyt niitä tuolta Sheinsiden valikoimista :(

  • Iina Iina sanoo:

   Zarassa oli samanlaisia! Mä en tiedä onko niitä enää myynnissä, kun sain nämä jo joskus pari kuukautta sitten! Mutta jos on niin löytyy ”accessories” –> ”Women shoes” -otsikon alta :) Kiitos paljon<3

 7. Avatar Meriina sanoo:

  Moikka, hei saanko kysyä että minkä kokonen toi sun nahkatakki on? Kun olisin ite tilaamassa sheinsideltä samaa takkia, mutta oon kuullu että siellä koot saattaa olla hieman pienempiä. Elikkä mä oon s-kokonen, joten kannattaisiko ihan suosiolla tilata m-kokoinen? En vaan haluaisi että se onkin sitten tosi reilu :)

  • Iina Iina sanoo:

   Toki saa kysyä! :) Tää vastaa kyllä ehdottomasti XS-kokoa tämä S-kokoinen joka mulla on, koska on mulle tosi napakka ja käytän normaalisti kokoa XS/32 :) En usko että on reilu M-kokokaan, mutta varmaksi en uskalla luvata. Se on varmaan just se kun on aasialaisille tehty ne vaatteet, niin on siksi niin pieniä. Mullakin monesti hihoista loppuu pituus ihan kesken, ja mekot on liian lyhyitä vaikka olen vain 167cm pitkä :D

   • Avatar Meriina sanoo:

    Kiitos tosi paljon vastauksesta :) Ajatukset selkeyty hurjasti, joten aijon tilata sen m-kokoisena :) ja aika hauskaa, oon ihan saman pituinen ja mulla on aina takeissa ja housuissa sama ongelma, että hihat ja lahkeet meinaa jäädä lyhyeksi :D

    Ps. Niin ja molemmat asusi on ihania, oot todella kaunis :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.