Freesi lauantai

23.08.2014

Viikko tähän mennessä on kyllä ollut rankin vähään aikaan, nielutulehduksineen ja kerhonaloituksineen. Ei ollut ehkä paras mahdollinen aika aloittaa 12 viikon rääkkiä näin ajankäytön kannalta, mutta fiiliksen kannalta ehdottomasti oli. Mulla on jotenkin niin tyytyväinen olo, kertaakaan en ole luistanut yhdestäkään treenistä, ja tänään kun ohjelmassa oli vain venyttely, on olo jotenkin hassu. Tekee mieli lähteä edes lenkille. Otan kuitenkin rennosti ihan hyvällä omalla tunnolla, huomenna on luvassa taas lenkki, ja maanantaina lihaskuntoa. Sensijaan että treeni olisi vienyt voimia, se on tuonut niitä lisää.

IMG_2750os teitä kiinnostaa kuulla 12 viikon ohjelman edistyksestä, niin kirjoitan siitä mielellään vaikka parin viikon välein, ja voin kertoa ohjelman sisällöstäkin enemmän! Nyt kuitenkin vähän kuulumisia. Zelda voi eilen jo onneksi paremmin, ja tänään on ollut jo ihan entisensä, menevä pieni paketti. Uskallettiin eilisen oireettoman päivän jälkeen nähdä kavereita tänään. Heti aamupäivällä saatiin ihanat Mi ja Leon meille kylään leikkimään, ja herkuttelemaan Min leipomalla kasvispiirakalla ja mun leipomalla mustikkapiirakalla.

IMG_2767 IMG_2790Lapset leikkivät niin kivasti yhdessä, ja me rupateltiin aikuisten juttuja siinä sivussa. Teki hyvää nähdä kavereita perjantain kotona öllöttelyn jälkeen. Oton päästyä töistä me suunnattiin vielä lasten kanssa pikapiipahdukselle keskustaan, Zeldan kummisedän läksiäisjuhliin. Reissun jälkeen jäi Tiaralle päällimmäisenä mieleen IFK ja Hifki, joita hänelle kovasti juhlissa opetettiin. Tärkeimmät opetukset ensimmäisenä, vai miten se meni.

IMG_2807 IMG_2838 P8233414 P8233433 – kopio

Kaksi alinta kuvaa lainattu Mi:ltä <3

Oli ihana käydä keskustassa, käytiin Senaatintorilla ottamassa vähän asukuvia, ja niitä on luvassa huomenna ainakin. Tässä kuitenkin yksi mun lemppari, joka ei kyllä ole asukuva, vaan mun ja Tiaran yhteiskuva.

IMG_2887Viikon yhteinen vapaapäivä tekee varmasti hyvää meille kaikille, ja sen ansiosta nyt onkin hyvä käpertyä peiton alle lämpimään katsomaan jotain leffaa, ja ehkä nukahtaa kesken. Sori Otto! Mutta pointti oli se, että nyt todellakin tekee mieli käpertyä peiton alle lämpimään, tuolla ulkona on ihan oikeasti syksy. Vesisateessa rattaita kohti metroasemaa työnnellessä kylmä tuntui luissa ja ytimissä, ja muisti taas miksi syksyä ei kaipaa koskaan niin paljon kuin kesää. Täällä sisällä sitä sateen piiskaamista ikkunoihin on kuitenkin ihana katsella, voisi vaikka sytyttää pari kynttilää tunnelman luomiseksi, jos sellaisia sattuu vielä kaapeista löytymään viime syksyn jäljiltä.

Ihanaa huomista sunnuntaipäivää kaikille<3 Palailen pian!


19 Responses to “Freesi lauantai”

 1. Avatar st.brigitten sanoo:

  Ihana kuva <3 Mä rakastan syksyä, oon odottanut ilmojen kylenemistä jo kauan. Ihanaa kun voi vihdoin hengittää ulkonakin <3 Mulla on pahat allergiat + astma, kesä on vaikeaa aikaa ;(

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos paljon<3 Voiei, ymmärrän oikein hyvin että odotat syksyä! Mulla on kans pahat allergiat, mutta vain koivulle, niin pääsen sentään suurimman osan kesästä nauttimaan!

 2. Avatar anns sanoo:

  Menee ohi aiheen mut mistähän johtuu et seuraamistani blogeista sun on ainoa, jota on todella hankala lukea mobiililaitteella? Muut blogit joita seuraan ja joita näin reissussa luen puhelimella, kun tietokone kotona, mukautuvat puhelimen näyttöön ja on helppo lukea. Olen täällä sunkin tekstit lukenut mut olis kivempi ku ei tarttis zoomailla ja seilata edes takas sitä mukaa kun rivi etenee. :)

 3. Avatar Vilmarebecca sanoo:

  Vitsit, tuo asu näyttää puoliksi piilossa olevanakin ihan sairaan hyvältä! Just sen tyylinen, mihin tykkään itsekin kääriytyä! :) Vautsivau ♥ !

 4. Avatar Jellu sanoo:

  Mielelläni kuulisin miten projekti etenee! :) Kuuluuko hommaan myös tietty ruokavalio? Itse on ainakin siinä uskossa, että jos ruokavalio ei ole kunnossa, niin tuloksia ei tule läheskään niin paljon, jos ollenkaan. Ruokavalio kun on kuitenkin vähintään puolet hommasta ja jopa enemmänkin. Sen on omalla kohdalla saanut huomata, että jos normaalipainoisena vähääkään herkuttelee kuntoprojektien aikana, niin ei kyllä mitään tapahdu. :D

  • Iina Iina sanoo:

   Kiva! Mä kerron mielelläni lisää :) Ja se on ihan totta että ruokavalion pitää olla kunnossa. Mä tosin syön enemmän kuin normaalisti, mutta terveellisemmin :)

 5. Avatar Annaby sanoo:

  Aivan ihana toi viimenen kuva! Ja olin jo aiemmin sanomassa, että toi Tiaran takki on kyllä aikas tyylikäs.

 6. Avatar mi sanoo:

  Voi että, oli kyllä niin kivaa eilen <3 toivottavasti saadaan treffit sovittua pian uudestaan kunhan molempien kiireet vähän laantuu!

 7. Avatar Elisabet sanoo:

  Musta taas on ihanaa, kun viilenee (ei saa liian kylmä kuitenkaan olla ;)) ja pystyy laittamaan lämpimät ja kivat vaatteet päälle! Kyllä mä kesästäkin pidän todella paljon, mutta mun makuun oli liian pitkään kuuma. Vaihtelu siis todella virkistää. Ihania kuvia ja onneksi Zeldakin voi paremmin. <3

  • Iina Iina sanoo:

   Mäkin tykkään kyllä kun viilenee, mutta toi vesisade+kiire+rattaiden työntely juosten ei oo ihan niitä syksyn tähtihetkiä kuitenkaan :D:D!! Mut joo vaihtelu virkistää! Kiitos paljon ja niinpä<3

 8. Avatar Jarno sanoo:

  Mikä 12vk ohjelma sulla on?

 9. Avatar Meriina sanoo:

  Toi sun asu on ihan täydellinen ! Sulla on kyllä ihan lyömätön tyyli :) Onko sulla hajua mistä saisi tuollaiset housut hommattua? :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.