Rento vs. klassinen

29.08.2014

Viikon sisällä on tullut testattua taas asuja laidasta laitaan. Mä olen edelleen sellainen pukeutujana, että tykkään kovasti vaihdella tyylejä, ja vaikka pyrin klassisen tyylikkääseen ja ajattomaan vaatekaappiin, on joskus pakko vaan saada olla rento ja rönttö, tai pukeutua johonkin ihan hulluun esimerkiksi juhlia varten. Hulluja vaatteita en ole viime aikoina kyllä pitänyt, mutta esimerkkejä sekä rennosta, että klassisesta asusta löytyy tältä viikolta. Ensiksi rennompi, sateisen päivän asu.

IMG_3173x IMG_3178zx IMG_3205x IMG_3208xTakki Topshop / Toppi Primark / Farkut Liu Jo / Laukku Coach / Kengät Primark

Topshopista viime syksynä ostettu armeijakuosinen takki on mun lemppareita edelleen. Se on niin rento päällä, lämmin ja hauskan näköinen. Armeijakuosillisen takin jättimäiset taskut ovat myös kivaa vaihtelua, kun imaisevat ongelmitta suurikokoisen älypuhelimen sisäänsä, toisinkuin naftiakin naftimmat nahkatakit. Olen iloinen kun viimein kelit alkavat olla sitä luokkaa, että kehtaan käyttää noita Primarkin nilkkureita. Ne ovat kyllä vähän ongelmalliset sään kannalta, kun niissä on kuitenkin aukot sivuilla. Kehtaako noita käyttää esimerkiksi mekon ja mustien sukkahousujen kanssa, vai pitäisikö olla aina mielestänne paljaat jalat noiden aukkojen takia?

IMG_3063x IMG_3102xIMG_3079xTakki Sheinside* / Paita Sheinside* / Farkut Gina Tricot / Kello Guess* / Kengät H&M / Laukku Coach / * = saatu blogiyhteistyön kautta

Sheinsidelta saatu pastellisininen takki vilahtikin jo sunnuntain kuvissa joissa olin lasten kanssa. Suurin osa ihasteli sen raikasta väriä, mutta sain mä pari soraääntäkin. Takki on kuulemma suoraan 90-luvulta, mummomainen, eikä sovi mun tyyliini yhtään, suorastaan kauhea tyylimoka. Makuasioitahan kaikki pukeutumisjutut ovat, mutta mulle henkilökohtaisesti tässä takissa ei liikaa mummoisuutta, se on klassinen malliltaan, ja raikas väriltään. Juuri tämä malli on näkynyt paljon kevään, kesän ja syksyn takkimuodissa, joten ajankohtainen se ainakin on. Jos pitäisi muotituulahduksista valita suosikki, niin kyllä tämä ainakin paljonpuhutut mom-jeansit päihittää mennen tullen, ha!

Multa toivottiin laajempaa tyylikatsausta, ja postausta vaatekaapin kulmakivistä, joten sellainen tulossa lähiaikoina! Tänään illalla luvassa kuitenkin jotain tooooosi erilaista, odottakaas niin näette :D! Hauskaa päivää kaikille ja ihanaa viikonloppua<3

Tykkäättekö te vaihdella tyyliä usein, vai pitäydyttekö mieluummin aina samassa tyylissä? Heh, sama tyyli on kyllä ehdottomasti vaatekaapin kannalta parempi, kun kaikki on yhdisteltävissä keskenään. Iskeekö pastellisininen takki? Kumpi on kivempi, rento vai klassinen?


25 Responses to “Rento vs. klassinen”

 1. Paprika sanoo:

  Mie tykkään ehdottomasti enemmän rentoa lookia! Näyttää niin hyvältä!

 2. Noora sanoo:

  Tykkään kyllä tosi paljon näistä molemmista asukokonaisuuksista, niinkuin myös sun tyylistä yleensäkin 🙂 Sun tyylissä (ainakin mun mielestä) tulee esille just sellainen rentous ja mukavuus, mutta löytyy myös sitä klassisempaa puolta. Sun pukeutumisesta ja blogimaailmasta yleensäkin saa hirmu paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja välillä tuleekin niitä päiviä ku tuntuu että pitäis uusia koko oma vaatekaappi 😀
  Mun mielestä noiden ruskeiden kenkien kanssa menis just esim. sun mainitsevat mustat sukkahousut todella passelisti.
  Mukavaa viikonloppua ja haluun vielä kiittää sua tästä blogista 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon kauniista sanoista<3 Rentoon ja mukavaan mä pyrinkin, vaikka ulkonäkökin merkitsee 🙂 Ihana kuulla että minä ja muu blogimaailma inspiroidaan, tuli tosi hyvä mieli sun sanoista! Toi vaatekaapin-uusimishalu taitaa olla aika yleistä meillä naisilla, on nimittäin sama himotus itselläkin vähän väliä 😀 Hyvä kuulla että sukkikset ei ois pahat, koska ei noilla koko syksyä ilmankaan tarkene! Kiitos paljon vielä sinulle ja ihanaa viikonloppua myös<3

 3. ellu sanoo:

  Tuo laukku kruunaa kaikki! Mä katon vaan aina tuota laukkua 😀

 4. Nuuskis sanoo:

  Duunissa pitää pukeutua siististi, mikä mun tapauksessa tarkoittaa lähinnä erilaisia mekkoja ja jakkuja, korkokenkiä ja nutturaa. Yleensä sama tyyli jää sitten päälle muihinkin menoihin (kotona lagatessa nyt tietenkin nysvää pyjamahousuissa), se on ihan kivaa ja tyyli jossa viihdyn. Mutta ai että oli eilen tosi vapautunut olo kun lähti pitkästä aikaa ihan eri fiiliksellä kuorotreeneihin. Oli auki retkottavat maiharit, pillifarkut ja puoleen reiteen yltävä melko virttynyt college. Tukkakin oli auki ja ekan tuulenpuuskan jälkeen sotkuinen. Ihan kuin eri tyyppi olisi kyseessä, mutta kuitenkin ihan yhtä paljon minua itseäni kuin se normiarjen mekko&korkkarit -nainen.

  • Iina sanoo:

   Mä niin haluaisin olla duunissa, jossa saa pukeutua bisnestyyliin!! 😀 Se ei vaan sovi mun työhaaveisiin ehkä niin hyvin 😀 Mutta ihana että välillä irtaudut bisneslookista, ja puet päälle jotain ihan toisesta ääripäästä. Hyvältä kuulostavat molemmat tyylit! 🙂

 5. janina sanoo:

  Rennompi asu on parempi ja nuorekkaampi, mä en ainakaan pidä sinisen takin väristä, tyyli ja malli kylläkin ok. Tottakai noita nilkkureita voit käyttää myös sukkahousujen ja sukkienkin kanssa, ei näytä tyhmältä.

 6. jellu sanoo:

  Molemmat yhtä hienoja! Ja kyllä mun mielestä takki on kivannäköinen!:)

 7. Kiwi sanoo:

  Eka tyyli on enemmän mun mieleen, vaikka klassinenki sopii sulle tosi hyvin. Tuntuu että näytät kaikissa tyyleissä hyvältä!!! Ja ite käytän nilkkureita joissa on tommoset aukot, nii mustien sukkien kans ku paleltaa muuten liikaa 😀
  Tiedätkö muuten myydäänkö tota ekaa takkia enää topshopissa?
  Ja nää asupostaukset on aina nii kivoja ja vaikka aloin lukemaan blogia alunperin lapsijuttujen takia ku odotit Tiaraa, tykkään tästä ”uudistuksesta”.
  Ja noi sun hiukset on niin ihanat! Sori, meni kommentti vähän pitkäksi…

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti sun sanoista<3 Ja hei hyvä kuulla että sukat on monen mielestä ok aukollistenkin nilkkureiden kanssa, nyt mäkin uskallan olla palelematta :D:D En usko että myydään enää, kun sen takin tasan vuosi sitten ostin 🙁 Mut ehkä jotain samantyylisiä vois olla? Mahtavaa että olet tykännyt uudistuksesta, vaikka blogi onkin muuttunut alkuajoista jonkinverran! Kiitos vielä, ja ihanaa viikonloppua, eikä tartte pyydellä anteeksi pitkiä kommentteja, ne on just kivoja!! 🙂

 8. SaaraT sanoo:

  Voi sun tyyli on kyllä tässä vuosien aikana mennyt niin hyvään suuntaan! 🙂 aikuismainen, mutts kuitenkin nuorekas ja rento. Ihana katsoa asukokonaisuuksia, joita ei sitten ihan yhtään osaa itsensä päälle kuvitella 😀 ihana muija oot! :*

 9. Jansku sanoo:

  Ihana takki <3 toi armeijatakki siis,, haluan !! On toi toinenkin, ehkä liian naisellinen mun tyyliin mutta sulla näyttää tosi hyvältä 🙂

 10. Iina sanoo:

  Molemmat asut on kivoja ja sopii sulle hyvin! 🙂 Mun mielestä noitten nilkkureitten kanssa voi hyvin käyttää mekkoa/hametta ja mustia sukkiksia eli ei haittaa vaikka näkyy mustaa noista aukoista.
  Tykkään ite pukeutua fiiliksen mukaan eli jos on tyttömäinen olo aamulla niin laitan hameen ja korot, ja jos taas on väsyny löllöfiilis niin sitten laitan jotain rennompaa päälle 😀

  P.s. hyvää nimipäivää kaima! 🙂

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjasti<3 Ehkä mä uskaltaudun laittamaan sukkikset jalkaan noiden kanssa sitten! 🙂 Fiiliksen mukaan on parasta pukeutua<3 Hyvää nimipäivää sullekin, vaikkakin vähän myöhässä! Ja ihanaa viikonloppua<3

 11. Cindyy sanoo:

  No molemmat hyviä! Sun päällä melkeen kaikki näyttää hyvältä, ihana tyyli! Käyn välillä katsomassa sulta vinkkiä pukeutumiseen 🙂

 12. Anmari sanoo:

  Mä oon aina tykännyt vaihdella tyyliä ja pukeutua erilailla. Kaavoihin kangistuminen on tylsää, saa paljon kivempia asuyhdistelmiä kun uskaltaa kokeilla kaikkea päästä päähän. Rento tyyli on ehkä enemmän mun juttu, koska esimerkiksi tuollainen ihana pastellitakki ei millään istuisi mun päälleni. Sulle se sopii mahtavasti!

 13. Elisabet sanoo:

  Mä pukeudun yleensä melko samalla tavalla, joskus sitten jotain ”ei niin normaalia”. Itseasiassa mulla on joku viha-rakkaussuhde mun vaatteiden kanssa. 😀 Yhtenä päivänä mä tykkään jostain ja jee se näyttää niin hyvälle, toisena ei sitten yhtään. Tää on kyllä vähän rasittavaa, mut koko ajan mulla onkin tarkoitus uusia vaatekaapin sisältöä. Jos se sitten auttais. Mä tykkään noista sun molemmista asuista, ehkä rento iskee enemmän kuitenkin. 🙂 Toki voit pitää sukkiksia noiden nilkkureiden kanssa!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.