Kenkäkateutta

03.09.2014

Tiara sai tänään kahdet uudet kengät syksyä varten, kun tilaamani Zalandon paketti tuli viimeinkin! Sitä ollaankin odotettu kuin kuuta nousevaa, ja tänään kun se vihdoin tuli, mä tunsin aikamoista kenkäkateutta tytärtäni kohtaan, haha. Bongasin jo taannoin muutamasta seuraamastani ulkomaisesta blogista lasten mustia Niken Roshe Run -kenkiä, joihin ihastuin. Niitä ei vaan tuntunut löytyvän mistään suomalaisille perus tutuista verkkokaupoista, ja mä olen aika valikoiva sen suhteen mistä uskallan tilata.

Olin jo suunnilleen luovuttanut, kunnes älysin katsoa Zalandon poikien puolelta havittelemaani mustaa väriä. Ja sieltähän se sitten löytyi! Ihmettelenpä vain että mikä tekee mustavalkoisesta poikien väriyhdistelmän, eikös se ole yksi neutraaleimpia yhdistelmiä mitä löytyy, kenen tahansa ajattelemana?

IMG_3621xxIMG_3598x IMG_3610xRoshe Runit ovat kevyimmät ikinä näkemäni lastenkengät, no okei Crocseja lukuunottamatta, ja Tiaran mukaan äärimmäisen mukavat jalassa. Ne ovat pehmeät, vaimentavat iskuja, ja sopivat niin juoksuun kuin ihan citylenkkareiksikin. Citykäyttöön ne on meillä ostettu, sillä ne eivät ole vedenpitävät tai muutenkaan Suomen välikauteen sopivat. Hinta oli kohtuullinen 49,90 ja voisin kutsua näitä yhdeksi parhaaksi kenkäostokseksi ikinä. Niin parhaaksi, että haluan samat itselleni! Ja vannon, että 12 viikon treenirupeaman jälkeen myös ostan ne itselleni palkinnoksi, hah! Zalandolta näyttää ainakin pienimmät koot kuten Tiaran 25 olevan jo loppu, mutta isompia oli vielä äsken kun katsoin.

IMG_3570x IMG_3586xKirjoitin jo välikausivaatepostauksessa, että Gore-texit yleisesti ottaen eivät miellytä silmää etenkään värivaihtoehdoillaan, ja oli hankalaa löytää kenkiä joihin ei olisi yhdistetty millinkään kaistaletta pinkkiä väriä. Nämä Vikingin MID Torrent gore-texit ovat kuitenkin kivan raikkaan väriset, ja sopivat myös oranssi-mustan Popin välikausisetin kanssa mielestäni hyvin. Ne ovat hengittävät, vedenpitävät, ja vaelluskenkinä suunniteltu epätasaiseen maastoon, jollaisessa Tiarakin kerhopäivänsä viettää.

Yksinkertaisuus, se on kaunista. Molemmissa kengissä yhdistyvät yksinkertainen look ja äärimmilleen viety mukavuus. Kumppareista on tulossa vielä asiaa, mutta kunhan ne on saatu postattua niin meidän välikausikamppeet alkavat vihdoin olla kasassa. Hanskatäydennyksiä pitää vielä tehdä, mutta muuten! Sitten voisinkin alkaa miettimään talvea vihdoin, moni muu näyttää miettineen sitäkin jo.

Mitäs tykkäätte kenkäuutuuksista? Iskeekö juoksukenkämuoti?


10 Responses to “Kenkäkateutta”

  1. Nimetön sanoo:

    Nyt kun kysyit niin pakko vastata, ei iske juoksukenkämuoti ! 😀 Kuka lie senkin taas keksiny että lenkkarit ja ne hirvitys terveyssandaalit on muotia !

  2. Pauliina sanoo:

    gah ihanat nuo niket ! eikä nuo goretkaan pahalta näytä. musta tuo juoksukenkä muoti on ihan hauska, voipahan ainaki hyvin mielin iskee lenkkarit jalkaan kun lähtee shoppailee tms eikä kukaan katso pahalla (niinkuin semmoinen mielipide mua kiinnostaisikaan!) ja jalat kiittää 🙂

  3. Noora sanoo:

    Mulla on kans noi niken rosherunit ja voin todellakin suositella! Ostin ne lähinnä kouluun/töihin, en urheilua varten (siihenkin varmasti sopivat hyvin). Jalat kiittää pitkän seisoskelun ja kävelyn jälkeen, kun on kunnon kengät 🙂

    Innolla odotan sun treenipostausta!

  4. sara sanoo:

    Just coolit nuo Nike Rushit 🙂 Vois itelleki tilata!

  5. Annika sanoo:

    Juoksukenkämuoti todellakin iskee! Mä pukeudun niin rennosti, että siistit (ja värikkääthän niiden olla pitää :–D) lenkkarit sulautuvat ihan hyvin muuhun asuun. Verkkarit ja lenkkarit eivät mun mielestäni edelleenkään oikein istu juhlapukeutumiseen (tai sitten niitten pitää kyllä olla tosi mielenkiintoiset ja hienot eikä mitkään ihan perus-Adidakset), mutta muuten tykkään kovasti! Vähänkö hotsittaisi ostaa Niken Air Maxit joskus, vaikka hinnat kirpaisevatkin vähän :–D Lenkkarit ovat siitäkin hyvä villitys, että niillä on oikeasti mukava kävellä ja olla.

    • Iina sanoo:

      Mä oon samaa mieltä että juhlapukeutumiseen lenkkarit ja verkkarit eivät kuulu, mutta arjessa ne ovat ihan täydelliset :)!! Air Maxit on kyllä siistit kans, oon miettinyt niitä, mut jotenkin noi Roshe Runit vetoaa enemmän, ehkä se on se yksinkertaisuus 😀 Samaa mieltä siitä että hyvä villitys ovat! Mukavaa viikonloppua :)!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.