Kysymyksiä teille

01.10.2014

Aina tasaisin väliajoin sitä herää miettimään, että kulkeeko blogi nyt juuri siihen suuntaan, jonne sen haluaa kulkevan, ja mikä myös tärkeää, sinne suuntaan mistä lukijat pitävät. Pyrin kehittämään blogia jatkuvasti, mutta pitämään sen silti omannäköisenä. Toivon että täältä löytyy lukijoille inspiroivaa, tunteitaherättävää ja keskustelua synnyttävää luettavaa ja katseltavaa. Toivoisin että pystyn kirjoittamaan mielenkiintoista sisältöä riippumatta siitä, onko kyseessä arjen kuulumiset, yhteistyöpostaus, vaiko tunteikas kirjoitus itselle tärkeästä aiheesta.

Vaikka Google Analytics kertoo paljon siitä, mitä lukijat tykkäävät sivustolla tehdä, mitä kautta tänne saapuvat, ja kuinka kauan viihtyvät, on tietenkin ihan eri asia kuulla mielipiteitä teiltä itseltänne! Haluaisin myös kovasti kuulla teidän ajatuksianne! Mikä teitä kiinnostaa, mikä inspiroi. Päädyin tekemään muutaman kysymyksen listan, joihin saatte halutessanne vastata. Kysymyksillä on myös pieni porkkana, sillä kaikki kommentoineet osallistuvat Lumoavan tarjoamaan kahden hengen I love me -messulippupaketin arvontaan! Messut järjestetään siis 17.-19.10. Helsingin messukeskuksessa, ja lipuilla pääsee kaikkiin viiteen messutapahtumaan (kauneus, muoti, terveys, koru&kello, luonnollisesti).

IMG_6638Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?

  1. Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
  2. Mistä pidät blogissani?
  3. Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
  4. Mielestäsi sopiva postaustahti?
  5. Postaustoiveita?

IMG_6645 IMG_6648Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 5.10.2014 klo 22.00 asti, jolloin arvon voittajan! Ymmärrän, että kaikilla ei löydy mielipidettä kaikkiin kysymyksiin, mutta arvontaan osallistuakseen toivon että vastataan vähintään kolmeen kysymykseen.

Kiitos hurjasti kaikille jotka jaksavat vastata, tämä merkitsee mulle paljon!


143 Responses to “Kysymyksiä teille”

  1. sarppa sanoo:

    Noniin, eli vakituisesti seuraan:)

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    -Bloggerin kautta
    Mistä pidät blogissani?
    – Aito, hyvät kuvat, mielenkiintoiset postaukset (esim. mielipidepostaukset ym), ihanat lapset… Jotenkin koukuttaa nämä suunnilleen omanikäisten lapsiblogit, vaikkei omia lapsia vielä ole.
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Suunnilleen kerran päivässä tai ainakin joka toinen päivä
    Postaustoiveita?
    – tykkään erityisesti videopostaukista, lapsipostauksista ja mielipidepostauksista. Yksittäistä aihetta en kyllä keksi.

  2. Tiiti sanoo:

    Seuraan blogia puhelimella Bloglovin appsin kautta, noin puoli vuotta olen seurannut aktiivisesti 🙂 pidän erityisesti blogisi ”jalat maan päällä” -fiiliksestä! Blogi ei ole pelkää uusien merkkilaukkujen esittelyä vaan aivan tavallista lapsiperheen arkea pienellä twistillä ja ajoittain kerrot itsellesi vaikeista asioista hyvinkin avoimesti, tästä pisteet sinulle 🙂 Postaustahdissasi ei ole mainittavaa, joten jatka samaan malliin niin ainakin minä pysyn tyytyväisenä lukijana! 🙂

  3. maimoi sanoo:

    1. Blogisi on kirjanmerkeissäni, tarkistan sen useita kertoja päivässä päivitysten varalta.
    2. Parasta on monipuolisuus. Käytännöllisiä juttuja, kuten ruokaohjeita, tuotearvosteluita tai vaatevinkkejä, ihania tunteita hiveleviä tekstejä, hyvin perusteltuja mielipiteitä ja hauskoja juttuja sulassa sovussa ja sopivassa suhteessa.
    3. Vaikea keksiä parannettavaa, kun kaikkea löytyy ja esim. valokuvauskalustopostaukset osaan ihan itse jättää lukematta, kun eivät itseäni kiinnosta. No, ehkä päivän asu -postauksissa vähempikin kuvien määrä riittäisi? On nimittäin raskasta ladata niitä näin mobiilisti hitaalla kännykkänetillä, ja asusta saa käsityksen jo yhdestä kuvasta. 🙂
    4. Sinulla on hyvä postaustahti! Itse ehtisin lukea vaikka kymmenen uutta postausta päivässä, mutta tämä sinun tahtisi on oikein lukijaa tyydyttävä tämäkin.
    5. Kyllä minä niin utelias olen että kyllä ne kaikki bloggaajaa itseään koskevat postaukset ovat kiinnostavimpia. Aikamoista rohkeutta ja osaavaa rajanvetoa vaan vaaditaan, että pystyy omista henkilökohtaisista asioistaan kirjoittamaan.

    Kiva arvontapalkinto, messuille on junaliput jo ostettu ja olisi huippua jos lippurahat saisikin tuhlata johonkin ihanaan messutarjoukseen 🙂

  4. Lotta sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Seuraan blogia Facebookin ja Bloggerin kautta
    Mistä pidät blogissani?
    – Tykkään tässä blogissa siitä, että täällä on hyvä fiilis ja tulee hyvä mieli aina kun lukee, mutta kuitenkin välillä on myös pohdiskelevampia postauksia, eli aiheet eivät ole kuitenkaan pelkästään pintapuolisia, vaan voi myös itse miettiä omia asioita, joita ei välttämättä muuten tulisi mieleen.
    – Tykkään erityisesti arkipostauksista ja tyylikatsauksista
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?.
    – Mielestäni blogi on nyt hyvä, mutta videopostauksia voisi toki tulla useamminkin. Se on tosin ihan makukysymys, että kuka tykkää ja kuka ei.
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Sopiva postaustahti on päivittäin tai joinakin päivinä pari postausta, mutta ei myöskään haittaa jos ihan joka päivä ei tule.
    Postaustoiveita?
    – Lisää tyylijuttuja. Ainakin kollaasit mihin olet koonnut asukokonaisuuksia on kivoja.
    – Lisäksi niin kuin aiemmin mainitsin niin videopostauksiakin voisi olla useammin.
    – Olisi myös kiva, jos tekisit jonkinlaisen ns. in&out postauksen, joka koostuu tietenkin kokonaan sun omista mielipiteistä. Siinä voisi olla yleisesti ihan kaikkea, että ei vain tyylijuttuja, vaan esim. in: terveelliset elämäntavat jne.)

    Anteeksi, jos selitin joitakin asioita kauhean epäselvästi, kun ajatus katkeili aina välillä. 🙂

  5. janina sanoo:

    Olen vakituinen lukija, mutta varsinaisesti en ”seuraa” blogiasi mitään kautta, vaan se löytyy muitten blogien vierestä tuolta kirjanmerkeistä (oonko vähän vanhanaikanen tai jotain..). Tykkään kyllä blogista FB:ssa.

    Sulla on persoonallinen ja rehellisen oloinen tyyli kirjoittaa blogia, ja lisäksi vaikutat tosi positiiviselta ihmiseltä. Tiara ja Zelda ovat aivan mahdottoman ihania lapsia – vaikuttavat niin valloittavilta ja vilpittömiltä tytöiltä ettei mitään rajaa. Otto puolestaan on hauska, sellanen symppis nörtti 😀 Vois siis jotenkin tiivistää, että perheenä yhdessä vaikutatte jotenkin niin mukavilta, että teidän arjen seurailu blogin välityksellä on koukuttanut meikäläisen 😀

    Varsinaisia parannusehdotuksia ei ole, tietty välillä on postauksia jotka ei itseäni niinkään kosketa (esim. jotain syvällisempää lastenvaatehöpinää tms), mutta se ei tietenkään ole mikään ongelma – ei tarvitse lukea jos ei kiinnosta, täytyy vain odottaa seuraavaa postausta 😉

    Mielestäni sulla on hyvä postaustahti, kerran päivässä kun itse yleensä ylipäätään ehtii koneella tämmösiä ”vapaa-ajan” juttuja tekemään. Postaustoiveita ei sen kummempia ole, olis tietty kiva taas pitkästä aikaa kuulla vaikka videolla Tiaran ja Zeldan höpinöitä 🙂

  6. Elina sanoo:

    Oon vakituinen lukija 🙂 Seuraan blogia kännykällä bloglovinista. Blogissa pidän erityisesti tekstien ja postausten monipuolisuudesta ja postaustahdista, mielestäni postaat juuri sopivan usein:) parannettavaa ei mielestäni ole! Postaustoiveita on lisää postauksia lapsista:)

  7. Kiksteri sanoo:

    1. Kideblogien etusivu
    2. Kirjoitustyylistä (sujuva), kannanotoista ja mielipiteistä
    3. No, jätän lukematta, jos postaus käsittelee vain jotain Sheinside-asukuvia.
    4. Nykyinen
    5. Kiinnostaisi Tipan ja Zeldan touhut ja kuulumiset, mutta muistan kyllä, että aiot jatkossa pitää ne yksityisenä, ja se on ihan ok :). Kaikki ajatuksia herättävät, hieman syvällisemmät postaukset ovat mieleeni.

  8. Fii sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    Seuraan Bloglovinin kautta

    Mistä pidät blogissani?
    Olen aika uusi lukija mutta pidän ajankohtaisista aiheista sekä muotijutuista tykkään tosi paljon, sinulla on tosi kiva tyyli!

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    kerran päivässä on mielestäni sopiva, mutta vähintään 3kertaa viikossa 🙂

    Postaustoiveita?
    muotijutut on kivoja varsinkin sellaiset kollaasit!

  9. Saje sanoo:

    Seuraan blogiasi facebookin kautta, tykkään kun päivität sinne muutenkin kuulumisia ja hassuja sattumuksia. Silloin tällöin saatan käydä vain blogissa kurkkimassa onko uusia postauksia 🙂

    Parasta blogissasi on moipuoliset, sekä pinnallisemmat että syvällisemmät aiheet, ja se miten sydämmellä tunnut blogiasi päivittävän. Uusi postaus ilostuttaa aina päivää!

    Parannusehdotuksiapa ei paljon ole, postaustahtikin on tälläisenaan mainio! 🙂

  10. Milperi sanoo:

    Olen vakituinen lukija.
    1. Seuraan sun blogia Feedlyn kautta.
    2. Mä tykkään sun positiivisesta asenteesta, rehellisyydestä, sun kuvista ja siitä että sun blogia on jotenkin tosi aitoa arkea.
    3. En oikeestaan tiedä. Mua ei henkilökohtaisesti kiinnosta mitkään lastenvaunupostaukset yms. mutta ymmärrän kyllä että ne kiinnostaa monia muita ja on tärkeä osa tätä blogia. Epäkiinnostavat postaukset voi vaan jättää lukematta.
    4. 3-4 kertaa viikossa on musta jo oikeasti tosi paljon, tietysti luen mielelläni sun juttuja vaikka joka päivä!
    5. Oon joskus aiemminkin kommentoinut sulle että alunperin eksyin sun blogiin joskus pari vuotta sitten, kun rupesin lukemaan sun mielipidepostauksia. Niitä siis toivoisin kovasti lisää! Ylipäänsä sun ajatuksia ihan vaan yleisesti mistä vaan, on tosi ihana lukea.

  11. Maria sanoo:

    Koska olin jo sun aktiivinen lukija ennen Kidelle pääsemistä, vastaan minäkin! 😀

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Blogger, FB tai Kidejen etusivu, mistä nyt bongaan ekana!

    Mistä pidät blogissani?
    – Syvällisistä jutuista ja arkipostauksista, asukuvista voi saada inspistä omaankin pukeutumiseen. Ylipäätään sellainen positiivisuus ja aitous heijastuu sun blogista tosi voimakkaasti. Kirjoitat niin monipuolisesti, että joka viikko on itselle monia mielenkiintoisia aiheita, vaikka kaikki ei kolahtaisikaan.

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – En osaa sanoa tähän mitään, tykkään sun blogista tosi paljon! 🙂

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Muutaman kerran viikossa, mutta luen kyllä kaikki vaikka en kerkeisikään päivittäin niitä katsomaan. Nykyisessä postaustahdissa ei ole mitään valittamista. 🙂

    Postaustoiveita?
    – My day -tyyppiset postaukset! Ymmärrän toisaalta että vie paljon aikaa. 🙂

  12. S sanoo:

    En osaa lokeroida itseäni satunnaisiin tai vakituisiin seuraajiin. Seuraan kun arjeltani ehdin ja yleensä yhdellä kertaa käyn muutamia postauksia läpi, erityisesti ne, joiden otsikko vetää eniten puoleensa. Voin varmaan siis nimittää itseni satunnaiseksivakilukijaksi?! 😀

    Facebookista pääsee helposti uusimpiin postauksiin. Päivityksistä puhumattakaan, Tipan lausahduksia on kiva lukea, oman lapsen vastaavia vielä odotellen. 🙂

    Joku tänne saa aina palaamaan takaisin, onko se sitten kirjoitustyyli, aiheet, lapset vai mikä, mutta kertaakaan ei ole tullut vielä fiilistä, ettei jaksaisi lukea jotain tekstiä jos linkki facebookissa tulee vastaan. Kommentointi sitten on asia erikseen, siihen en pysty kovin usein, joko ei ole aikaa tai se unohtuu. Joskus ei löydy mitään sanottavaa ja pelkkä ”samaa mieltä” kuulostaa jotenkin väkisin väännetyltä 😀

    En tosiaan kuulu niihin superaktiivisiin, jotka lukee jokaisen postauksen kuluttaen siihen aikaa ettei vain mikään mene ohi, en seuraa facebookissa ja IG:ssä fanaattisesesti, jottai tietäisin sun jokaisen liikkeen, joten sanon, että et varmaan voisi tehdä mitään toisin tai parantaa, mitään ei puutu tai ole liikaa, ainakaan niiltä osin mitä itse seuraan blogia 🙂

    Nykyinen postaustahti on varmasti ihan hyvä, kuten jo mainittu, seuraan aina kun ehdin tai muistan, joten niitä rästejä jää jokatapauksessa, kirjoitti sitten kerran viikkoon tai joka päivä, kytätä en kerkeä kuitenkaan 24/7 koska se uusi tulee. Maailma ei kaadu, jos uutta postausta ei ole just silloin kun itsellä on aikaa lukea. 😀

    EI mulla varmaan muuta? 😀

    _S_

  13. Janita sanoo:

    Olen vakituinen seuraaja ja seuraan blogiasi FB:n kautta päivittäin.
    Pidän sittä millä tyylillä blogia kirjoitat ja mistä kirjoitat.Tykkään myös paljon kuvista joita lisäilet. Sopiva postaustahti on noin kerran päivässä
    Postaustoiveita ehkä enemmän kuvakollaaseja.

  14. Inga sanoo:

    Vakituinen lukija hääsuunnitteluista lähtien! =)
    Seuraan fbn kautta ja Kideblogin etusivulla käyn muuten vaan (:
    Pidän tavastasi kirjoittaa asioista, tekstiäisi on mukava lukea ja kirjoitat itselleni ajankohtaisista aiheista! 🙂
    Paranneltavaa en keksi ja postaustahti on tällä hetkellä minusta sopiva.
    Videota olisi kiva saada, vaikka päivä videolla tai tyttöjen hassuiluja! <:

  15. Anyyh sanoo:

    1. Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    Seuraan blogia fb ja bloglovinin kautta sekä instagramissa 🙂

    2. Mistä pidät blogissani?
    Pidän blogin monipuolisuudesta ja laadukkuudesta, näkee että postauksiin panostetaan ja ne ovat mietittyjä. Positiivisuus, joka tarttuu myös lukijaan!

    3. Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    Hmm, mielestäni teet blogia juuri niinkuin itse tykkäät silloin se on mielenkiintoisimmillaan 🙂

    4. Mielestäsi sopiva postaustahti?
    Nykyinen tahti on hyvä. Tai aina silloin, kun on jotain mielekästä kirjoitettavaa tai kuvattavaa.

    5. Postaustoiveita?
    Ruokapostaukset on jees, niistä saa itsekkin vinkkejä.

  16. milli sanoo:

    1. Seuraan bloggerin kautta
    2. Tykkään sun tavasta kirjoittaa ja järkevästä asenteesta elämään! Oot maanläheinen mutta silti täältä löytyy myös juhlanaiheita, oot positiivinen mutta realistinen ja muutenkin tää on mun lempiblogi!
    3. Mä tykkäisin lukea enemmän Tiaran ja Zeldan kuulumisia, mutta ymmärrän kyllä että alat rajata heidän asioitaan blogin aiheiden ulkopuolelle.
    4. Kerran päivässä, tai joka toinen päivä.
    5. Ruokaohjeet on aina olleet kivaa piristystä, ja sisustusjutut! Myös mielipidepostauksia on mukava lukea.

  17. Jonna sanoo:

    Seuraan facebookin kautta 🙂
    Pidän blogissasi rehellisyydestäsi ja heittäytymisestä. Blogisi on kivan syvällinen.
    En osaa sanoa parannusehdotuksia 🙂 tykkään tällaisena <3
    Postaustahtisi on myös kiva 🙂 sopivan useesti <3
    HMMMM mitähän toiveita, emmä tiiä: ) mä tykkään kaikist kyllä, oon tällanen kaikki kelpaa tyyppi näköjää 😀 haha!

  18. Meriannen sanoo:

    Seuraan blogiasi niin Facebookin kuin bloglovinin kautta, kummasta vain näen postauksen ensimmäisenä.

    Blogissasi pidän kaikkein eniten pohtivista postauksistasi, joissa osoitat harvinaista kypsyyttäsi (fyysiseen ikääsi verrattuna) – näitä on aina ihana lukea ja herätellä omia aivosoluja! Päivän asut ja muut vastaavat postaukset eivät minua innosta, enkä niitä postauksia tule blogiisi koskaan lukemaankaan. Klikkaan näkemääni bloglovin/fb-linkkiä postaukseesi, jos näen että se on jostain muusta kuin vaatteista!

    Jos minä saisin päättää, jättäisin vaatekollaasit ja asuesittelyt ihan minimiin 😀 Mutta koska ne ovat tietysti sinun intohimosi kera shoppailun, mikä on täysin hyväksyttävää ja varmasti muita lukijoita kiinnostavaa materiaalia, niin en tietenkään odota näin käyvän. Henkilökohtaisesti itseäni ei nämä vain kiinnosta. Yhtälailla minua eivät lastenkaan vaatteet kiinnosta tai muu materia – minua innostaa kaikkein eniten se, mitä siun pään sisällä liikkuu! Mitä teille kuuluu, mitä on tapahtunut, mikä mietityttää.. ETC! Ja tähän voisikin parannusehdotus olla – miten olisi, jos sinä ja Otto kirjoittaisitte sellaista juttusarjaa molemmat tahoillanne, jossa kirjoitatte samasta aiheesta omasta näkökulmasta? Tiedätkö, mitä tarkoitan? Kun kuitenkin kaikesta ette voi olla samaa mieltä, toisista taas olette – ja jo tilannekuvauksetkin ovat erilaisia, kun tottakai molemmat kokevat tapahtumat tahoillaan omalla tavalla. Ja näitä voisi ollakin tosi mielenkiintoista lukea!

    Postaustahti on hyvä silloin, kun itselläsi tuntuu että aiheet eivät kasaudu ja yhtälailla että inspiraatio pysyy yllä ja jokaiseen postaukseen ehdit keskittyä niin paljon kuin itse haluat. Oli se sitten postaus/päivä tai 3-5 postausta/viikko. Kaikkein tärkeintä on postauksen sisältö, ei se milloin se julkaistaan. 🙂

    Postaustoiveita.. Tuohon ylempänä olevaan ehdotukseen liittyen vaikka mielipidepostaukset perhebudjetista (kuka vastuussa/jaetaanko/mihin käytetään rahaa/kuinka paljon per perse hemmottelurahaa you know – ja molemmat tahoillaan :D), nyt tapetilla olleesta jäähystä ja kuinka se ei olisikaan paras kasvatusmetodi, kouluelämän ja perhe-elämän yhdistäminen.. Mitä äitiys/isiys tuo persoonaan, mutta samalla onko äiti vain äiti vai myös nainen.. Ja sitten muita, eli vain sinulle.. Mikä on bloggaamisessa parasta, mitä bloggaamisesta et alun perin osannut ajatellakaan kun aloitit .. Ja mistä haaveilet? Kirje tulevaisuuden minällesi 10 vuoden päähän? Ja mitä sanoisit 10 vuotta nuoremmalle itsellesi? Mitä käsilaukustasi löytyy ja miksi?

    Tässäpä nyt jotain. Kiitos jälleen ihanasta blogistasi!

    5.Postaustoiveita?

  19. 1. Seuraan Facen kautta.
    2. Pidän monipuolisista postauksistasi ja laadukkaista kuvista. Eniten pidän aidosta persoonastasi, joka heijastuu postauksista. <3
    3. Mun mielestä näin on hyvä, mutta kaikki tunteita herättävät tekstit olis plussaa, jos niitä olis enemmän. Tietenkin riippuen siitä, kuinka paljon haluat avautua blogiin herkemmistä aiheista 🙂
    4. Postaustahti on hyvä, ei haittaa vaikka olisi harvemminkin, että saisit myös omaa aikaa enemmän 😀
    5. Olis kiva saada joku päivän syömiset-aiheinen postaus tai ylipäätään siitä, millainen ruokavalio sulla on. Kaikki parisuhdepostaukset (esim. Miten rakkautenne on muuttunut vuosien varrella/ lasten jälkeen). Myös se, mihin uskot/millainen maailmankatsomus sulla on, kiinnostaa 🙂 toivottavasti ei ollu liian henk.kohtaisia postaustoiveita 🙂

  20. pippi sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    -Vakituinen, aloitin seuraamaan säännöllisesti vähän ennen Zeldan syntymää 🙂
    Mitä kautta seuraat blogiani?
    Bloggerin kautta
    Mistä pidät blogissani?
    No enimmäkseen kaikista jutuista jotka on lapsista, ruoasta, sisustuksesta yms. Myös vaatejutut on ihan kivoja, sekä sun että tyttöjen. On muuten ison tytön näkönen Tiara noissa kuvissa! 🙂
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    En oikeastaan keksi kauheasti mitään parannettavaa. Mutta se olis kiva että tekisit usein lukijoiden toiveista postauksia, luulisin ainakin että aina kysyttäessä joltakin joku kiva toive riittää 😀 musta olis esim. kiva jos tekisit tyttöjen kanssa taas jonkun ”muotipostauksen” sun ja heidän mielestä heidän lemppariasuista 😀
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    Niin usein kuin mahdollista 😀 Ei sitä kovin helposti liikaa voi postailla mun mielestä! Mutta kunhan nyt edes muutama postaus viikossa.
    Postaustoiveita?
    Oho en tätä kohtaa heti huomannutkaan, mutta tuolla siis tuli jo yksi toive. Aiemmin oon myös kertonut sen toiveen, että voisko teidän äiti joskus kirjottaa/sä kirjottaisit mitä se kertoo, parhaimpia muistoja siitä kun sä olit pieni 🙂

  21. pippi sanoo:

    Apua mun kommentti hävisi jonnekin, toivotaan että se ehti tulla perille 😮

  22. Iitu sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja? Uusi vakituinen.

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – FB, Bloglovin

    Mistä pidät blogissani?
    – Sun kirjoitustyyli, teksti on helppoa luettavaa ja viihdyttävää samalla. Kuvat ovat myös mieleeni, kiva kun ne eivät ole ihan aina sitä samaa massaa.

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Mielestäni postaat usein, pidän nykyisestä tahdista eikä välillä harvemmatkaan haittaa!

    Postaustoiveita?
    – Osaat kirjoittaa erittäin tunteisiin porautuen sillonkun asia sulle paljon merkitsee, ainakin näin tulkitsen. Näitä tekstejä toivon näkyvän myös tulevaisuudessa.

  23. Rouseliini sanoo:

    1. Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Facebook

    2. Mistä pidät blogissani?
    – Kiva blogi, raikas ulkoasu ja tekstit on kirjoitettu hyvin ja osaat kirjoittaa.

    3. Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Asukuvat eivät ole kauhean laadukkaita aina. Eikä ole tarkentanut mm. naamaan. Tämä ehkä vähän häiritsee. Muutenkin joissakin kuvissa on parantamisen varaa (ei ne silti surkeita ole!)
    – Videoissa ootkin nyt siirtynyt leikkaukseen mikä on hyvä. Videoiden editointia just treenaamaan enemmän niin on mielenkiintoisempi kattoa 🙂

    4. Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – 3-4 julkaisua/viikko tai joka toinen päivä. Blogeja on niin paljon, ettei kerkeä seuraamaan kaikkia aktiivisesti ja on turhauttavaa, jos ilmestyy sellaisia täytepostauksia. Mielummin enemmän ”asia”postauksia ja vähemmän täytepostauksia (sneakpeak jne) Sulla nyt ei hirveesti ookkaa täytepostauksia, mutta tulevaisuuden kannalta, että älä aloitakkaan 🙂

    5. Postaustoiveita?
    – Miten jaksat arjen ja työn?
    – Työbloggaajana ja kidejen markkinoinnissa

  24. Iina K. sanoo:

    Seuraan blogiasi FB:n ja Bloglovinin kautta. Bloglovinissa käyn useita kertoja päivässä päivitysten varalta niin sun kuin myös muiden blogien.
    Pidän blogissasi oikeastaan aikalailla kaikesta, mut parhaimpia asioita ovat kirjoitustyyli ja asupostaukset. Sun tyylisi on ihana 🙂
    Postaustahti on mun mielestäni hyvä ja on kiva kun tulee erilaisia postauksia eikä vaan sitä samaa kokoajan.
    Postauksiin olisi kiva jos tulisi videoita joissa vaan leikit ja höpöttelet lasten kanssa.

  25. Heli sanoo:

    Seuraan blogiasi facebookissa ja sitä kautta tulee katsottua ainakun uusi postaus tulee ja välillä useamminkin 🙂
    Eniten tässä blogissa tykkään suurista ja hyvä laatuisista kuvista ja hyvin kirjoitetusta tekstistä! 🙂
    En muuttaisi blogissa yhtään mitään!
    Sopiva postaus tahti on 1-2 postausta päivittäin, mutta eise aina haittaa vaikkei joka päivä ehdikkään postaamaan.
    Postaus ideoita: enenmmän tyylivinkkejä ja asukokonaisuus kollaaseja 🙂

  26. hempula sanoo:

    1. Seuraan blogia Facebookin ja Bloglovinin kautta.
    2. Pidän vaihtelevista aiheista ja siitä, että blogissa on paljon hyvälaatuisia kuvia.
    3. Parannettavaa en äkkiseltään keksi, ehkä mielipidekirjoituksia toivoisin useammin 🙂
    4. Nykyinen postaustahti on hyvä.
    5. Ne mielipidekirjoitukset 🙂

  27. Viivi sanoo:

    1. Olen vakituinen lukija, vaikkakin aika uusi. Blogi löytyy Macin ”lukulistalta” muiden seuraamieni blogien kera.
    2. Tykkään tavastasi kirjoittaa, siitä että vastaat kommentteihin sekä monipuolisista aiheista 🙂
    3. Hmm.. mielestäni blogisi on hyvä näin, mutta viime aikoina olen innostunut kokeilemaan blogeista kaikkia helppoja reseptejä, niin toivotaan niitä ruokaohjeita nyt tännekin sitten 😀
    4. Sinulla on todella hyvä postaustahti! Aina kun tulen katsomaan olisiko jotakin uutta, niin aina löytyy! Eli nykyinen tahti on hyvä 🙂
    5. Tähän taisinkin vastata jo kohtaan 3.

  28. Linkku sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    -Bloggerin kautta seurailen, myös Facebook-sivusta olen tykännyt ja sieltä näkee uusia tietoja 🙂

    Mistä pidät blogissani?
    -Pidän jotenkin sun persoonasta ja tyylistä ja susta ihmisenä, ei sitä vaan voi sen paremmin sanoa! 😀

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    -Mun mielestä saisit postata siinä mielessä harvemmin, että ehtisi paremmin niitä lukemaan! Harmittaa kun tekisi mieli lukea kaikki mutta ei millään meinaa ehtiä 🙁 Tällä tavalla saisit tosiaan kanssa kommentteihin paremmin ja nopeammin vastattua 🙂

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    -Sopivalta tuntuis että postauksia tulis about kahden päivän välein 🙂 Eli n. 4 postausta viikossa.

    Postaustoiveita?
    -Videopostauksista tykkään kyllä eniten! Sillain että lapset on mukana 😀 Ja tykkään myös sellaisista muistelupostauksista tai joissa kerrot menneistä tapahtumista.

  29. Alisa. sanoo:

    Seurailen blogiasi ahkeraan, musta helpoin tapa on luottaa facebookkiin! On helpooa kun linkkaat postauksen sinne. 🙂 tykkään tosi paljon sun ihanista ruokaohjeista! Haha ja muutenkin tykkään kun postauksia on niin laidasta laitaan. Enemmän toivoisin ehkä lapsien tyylipostauksia. Jos mitä vaan saa pyytää niin lisää ruoka juttuja! 😀

  30. emilia sanoo:

    1. Olen blogisi vakituinen lukija ja seuraan blogia facebookin kautta.
    2. Pidän blogissasi vallitsevasta positiivisesta yleisilmeestä ja monipuolisesta sisällöstä. Sinusta saa ihmisenä hyvän kuvan blogisi välityksellä, etkä vaikuta miltään tyhmältä bimbolta etkä myöskään ärsyttävältä valittajalta. Kirjoitustyylistä plussaa, eli sujuvaa tekstiä ilman häiritseviä virheitä, joita monissa blogeissa on yllättävän paljon.. 😀 Asukuvat on myös tosi kivoja, laadukkaita mutta ei kuitenkaan mitään ylitäydellisiä lehtikuvia jotka voivat olla jopa vähän tylsiä. Ja Zeldan ja Tiaran kuvat on myös tosi ihania! 🙂
    3. Hmm.. ei kyllä nyt tule mieleen mitään.
    4. Nykyinen postaustahti on mielestäni hyvä, ei koskaan tarvitse miettiä, että millonkahan se Iina ajatteli taas postata. Vastaavasti ei postauksia ole myöskään niin paljoa etteikö niitä ehtisi lukemaan.. eli jatka samaan malliin vaan! 🙂
    5. Postaustoiveita olisi kaikki mielipide-, tai muut syvällisemmät postaukset. Tottakai on ymmärrettävää että sellaset vaatii paljon enemmän inspiraatiota, aikaa ja panostusta, eikä niitä siksi voi olla niin usein… Myös joku video jossa on Tipa ja Zelda mukana ois tosi kiva! 🙂

  31. Satu sanoo:

    1. Bloglovin ja FB
    2. Blogisi aihepiiri on lähellä omaa elämäntilannettani, koska olen hoitovapaalla 2v tytön kanssa ja rakastan muotia 🙂 Muoti ja sen sellainen piristää niin mukavasti tätä lapsiperheen äidin arkea.
    3. Ei tule mitään mieleen sillä sisältö on tasapainossa mielestäni hyvin.
    4. Rennompikin postaustahti riittää, vaikka mielellään näitä aina lukee. Mutta stressiä ei saa ottaa, vaikka joskus jäisikin pari päivää väliin. Kyllä me lukijat täällä ollaan silti!
    5. Mistä ammennat oman inspiraatiosi pukeutumiseen ja muotijuttuihin?
    Lasten, ja miksei miehenkin, joululahja-ideat

  32. ida sanoo:

    1. Seuraan sun blogia bloggerin kautta.
    2. Tykkään sun blogissa erityisesti tästä elämänmyönteisyydestä ja normaalista arkihömpötyksestä. Tai tiedätkö, asiat mistä kirjoitat on ”ihan tavallisia” mut saat ne kuulostamaan niin kivalta. Pystyy samaistumaan, kun sulla on realistinen tapa kertoa asioita. On kiva lukea, kun ollaan suht samanikäisiä ja kuitenkin ihan eri elämäntilanteissa 🙂 Sit erityisesti on mielenkiintosta kun on postauksia laidasta laitaan: ruokaohjeita, asujuttuja, mielipidejuttuja, kotijuttuja. Niin monipuolisesti kaikkea!
    3. En osaa oikein sanoa tähän mitään. Sen oon huomannut, että yhtäkkiä en pystykään enää lukemaan sun blogia kännykällä, sillä sitä sivua ei pysty ”pienentämään” sen kokoseksi että näkis koko postauksen vaikka aiemmin on pystynyt.
    4. Tää nykyinen tahti on mun mielestä sopiva. Tykkään, kun postauksia tulee eri aikoihin päivästä, nii on aina iloinen yllätys ku menee facebookiin ja huomaa, että on tullu postaus 🙂
    5. Tykkään eniten arkipostauksista ja kaikista näistä mitä ootkin jo kirjoitellu, ei oo mielessä mitään erityisiä toiveita.

  33. maria sanoo:

    normaalisti en jaksais vaivautua, mutta koska mun mielestä sä ajattelet niin paljon lukijoitas, niin tää kyllä on vähintä mitä voi tehdä:)
    – vakituinen, mulla on blogerissa tili jossa kaikki blogis kököttää
    – bloggerissa, sillon aikoinaan kun kirjotin blogia niin en jaksanu poistaa tiliä, kun tajusin että se menee kätevästi lukukoneesta
    – kaikesta, ei oo vaan yhtä!
    – ei oo mun mielestä mitään parannettavaa, oot aina ollu se bloggaaja kenen postauksia luen enemmän ku mielelläni:)
    – musta sulla on hyvä postaustahti, ei tuu liikaa eikä liian vähän
    – kauneudenhoito on ehkä itellä se kiinnostavin, muuta ei tuu mieleen!

  34. Heyni sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    – Vakituinen lukija 🙂

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Blogger ja myös FB

    Mistä pidät blogissani?
    – Sun blogi on ihanan monipuolinen, itseäni kiinnostaa tosi paljon kaikki lapsiin liittyvät jutut, mutta myös vaateasiat ja ihan vaan tein kuulumisiakin on kiva lukea.

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Mä en keksi tähän kyllä mitään, mun mielestä sun blogi on hyvä just näin.

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Nykyinen tahti on kiva, postaus/päivä tai joka toinen päivä. 🙂

  35. Nimetön sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Olen lukenut blogiasi jo pidempään, mutta en käsittääkseni seuraa minkään kautta (:

    Mistä pidät blogissani?
    – Tykkään blogin yleisestä ”ilmapiiristä”: Sellainen hyväntuulisuus ja miten jaksat aina aidosti huomioida lukijan eikä niin että postauksen lopussa olisi jotenkin väkisin väännettyjä kysymyksiä. Puhumattakaan siitä että vastaat kommentteihin! Hieno juttu ja varmasti aika työlästä, joten kiitos siitä 🙂 Sisältö on siis positiivista. Yksittäisistä aiheista minua kiinnostaa eniten vaatejutut, suunnitelmat ja haaveet sekä syvällisemmät tai informoivat postaukset.

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Vaatepostauksiin kaipaisin useammin ja enemmän samojen asusteiden ja vaatteiden yhdistelyä eri asukokonaisuuksiksi kuin lähes kokonaan uuden asun näkemistä vaikkapa päivän asuissa. Esimerkiksi Syksyn tyylikatsaus -postauksessa kuvat olivat kauniita ja miellyttäviä kaikin puolin, ja niistä sai hyvin ideaa millaisia tyylijuttuja olet syksypukeutumiseen miettinyt (:

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Lukijanahan on hauskaa lukea miten usein vain uutta postausta tulee, mutta mieluummin luen harvemmin ja enemmän bloggaajan tyylisiä postauksia kuin sellaisia, jotka on kirjoitettu edes jonkin verran postaustahtia ajatellen. Eli ei oikeastaan väliä, viikoittainen postaaminen on minusta ihan ok 🙂

    Postaustoiveita?
    – Minne haluaisit matkustaa, mitä kirjoja/leffoja suosittelet/mitkä ovat lemppareitasi, mitä vaan haaveista, suunnitelmista, sisustuksesta, vaatteista… Ja jotain sellaisia postauksia, mistä voi oppia jotain tai saada jotain tietoa.

  36. Veera sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    – Vakituinenlukija

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Minulla on blogisi, kirjanmerkeissä joten siltä klikkailen sivun auki:)

    Mistä pidät blogissani?
    -Pidän kovasti:)

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Minusta tämä on juuri tälläisenä hyvä:)

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    Viidesti viikossa olisi mielestäni sopiva, miks ei kolme kertaakin olisi hyvä:) Tavallaan vaikea tähän vastata sillä ihan sinun elämäsi mukaan Iina! 🙂

    Postaustoiveita?
    Joku sellainen missä kerrot missä maissa olet käynyt tai jotain hyviä matkustuskohteita Suomessa:)

  37. Elina sanoo:

    1. Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta.
    2. Pidän blogissasi hurjan paljon sen rehellisyydestä ja kuitenkin positiivissävytteisyydestä. Fiiliksestä! Olen itse melkein samanikäinen, eikä lapsia ole ihan vielä suunnitelmissa, mutta täällä tulee aina sellainen olo, että kyllä se vaan on parasta mitä ihminen voi eläessään tehdä. Tämän lisäksi pidän kirjoitustyylistäsi ja virheettömästä kielestäsi, joista jälkimmäinen ei tosiaankaan (valitettavasti) ole itsestäänselvyys blogimaailmassa!
    3. Tuntuu todella vaikealta lähteä antamaan parannusneuvoja, kun eihän tämä olisi sunnäköisesi ilman kaikkea, mitä täällä on. : D
    4. On tietenkin aina mukavaa, jos postauksia ilmestyy useampi päivässä, mutta eipä sekään häiritse, jos joka päivä ei postausta ilmesty(isi).
    5. Teidän arkireseptit ovat aina kivoja!

  38. Erika sanoo:

    Kamala miten nopeasti aika meneekään, kun aloin miettimään kuinka pitkään olen blogiasi seurannut! Oon siis seurannut sun blogia jo silloin kun odotit Tiaraa ja vakituinen lukija olen! Tällä hetkellä seurailen FB:n kautta. Musta on hienoa miten usein jaksat/ehdit postailla! Mitä enemmän lukemista sen parempi 🙂 Sulla on myös todellakin taito luoda kiinnostavaa tekstiä lähestulkoon mistä vaan! Blogissa pidän eniten sun rennosta mutta asiallisesta tyylistä, oot ihan mahtava! Jatka samaan malliin. 🙂

  39. Emilia sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    Olen vakituinen lukija, ollut jo reippaasti yli vuoden matkassa mukana! 🙂
    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    -Bloglovin
    Mistä pidät blogissani?
    – Erityisen kivaa on tällä hetkellä seurata sinun sitä 12 viikon kuntoilua. Saan siitä omiin touhuihin paljon inspiraatiota, jostain syystä. Ihanaa on myöskin lukea muoti- ja perhejuttuja. Vaikken itse ollekkaan siinä tähdellisimmässä perheen perustus iässä niin silti tykkään lukea miten lapsenne kehittyy ja mitä arkenne sisältää.
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    Tää on todella vaikea kysymys, sillä sun blogi sisältää hyvin laajasti kaikkea ja silti sopivan määrän. Tällä sekunilla ei ainakaan tule mitään parannusehdotuksia mieleen.
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    Itse tykkään jos postauksia tulee joka päivä tai joka toinen päivä.
    Postaustoiveita?
    Ei ole 🙂

  40. Miina sanoo:

    1. Seuraan blogiasi Facebookin kautta, joten aktiivisesti tulee kaikki postaukset luettua.
    2. Pidän koti- ja ruokapostauksista, mutta yleisesti kaikki postaukset miellyttävät niin paljon etten koskaan jätä lukematta. 😀
    3. Parannusehdotuksena kuulumispostaukset, jotka ovat välillä kilometrin pituisia. Ehkä asiaa voisi tiivistää tai välillä toteuttaa muulla tavalla kuulumisten kertomisen. Eilinen Tänään -postaus oli todella kivasti toteutettu, ehkä sellaisia jatkossa lisää?
    4. Tällä hetkellä postaat tosi hyvään tahtiin!
    5. Videopostaus lasten kanssa voisi olla kiva 🙂 videot muutenkin ovat kivaa vaihtelua!

  41. Petra sanoo:

    En osallistu itse kilpailuun, koska ollaan muissa maisemissa tuolloin, mutta yritän silti vastailla sun kysymyksiin 🙂

    Olen vakkari lukija!

    1. Bloggerin lukulista, koska itse kirjoitan sillä alustalla, mutta jos blogger tökkii, on bloglovin apuna!
    2. itseäni kiinnostaa oikeastaan kaikki muut postaukset, paitsi asujen/vaatteiden esittelyt
    3. hmmm… onpas vaikea kysymys, kun tämä on hyvä näin! Jos nyt jotain pitää keksiä niin vaikka videoita useammin ja lapsista enemmän omia juttuja 🙂
    4. nykyinen tahti on oikein bueno, ei tarvitse ainakaan tihentää kun nytkin jos on pari päivää kiirettä niin tuntuu, että on kymmenen lukematonta postausta sulta 😀
    5. jaaa’a tämäkin on kovin vaikea nyt… toivotaan sitten niitä yllämainittuja videoita ja lasten kuulumisia. Ehkä uusi haastattelu Tiaralle? (muistaakseni on sellaisen kerran tehnyt, vai muistanko ihan höpöjä?) ja vaikkapa millainen olisi unelmiesi lomamatka tai unelmiesi koti?
    Hei nyt mä tiedän! Sä kun olet ton urheilun nyt aloittanut, olisi kiva jos kirjoittaisit mielipiteesi tästä fittnes villityksestä!

  42. Miina sanoo:

    Ainiin yksi juttu unohtui! En saa kännykkääni (lumia..) mobiiliversioita, joten kännykällä vähän ikävä lueskella. En tiedä onko sitten vika vaan mun puhelimessa. Anyway, sun blogi on kyllä niin paras <3

  43. Mippe sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    – Vakituinen lukija

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Blogin osoite on tallennettuna puhelimen nettiselaimen suosikeissa ja linkki on Kideblogien kautta.

    Mistä pidät blogissani?
    – Blogistasi välittyy selkeästi oma halu ja motivaatio kirjoittaa parasta mahdollista blogia niin itseäsi kuin lukijoitakin ajatellen. Blogissa käsittelemäsi aiheet on kirjoitettu selkeästi ja ajatuksen kanssa. Nautit blogin kirjoittamisesta, mikä taas heijastuu suoraan sisältöön.

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Älä suotta pyytele niin usein anteeksi jonkin postauksen julkaisun venymistä alunperin suunnitellusta, koska hyvää kannattaa välillä odottaa 🙂 Ei kannata kokea huonoa omaatuntoa, vaikka tämäkin on helpommin sanottu kuin tehty.

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Olet mielestäni julkaissut postauksia usein. Mikäli tahti on itsellesi ok, niin jatka toki, mutta ehkä hieman pidemmätkin tauot ovat paikallaan.

    Postaustoiveita?
    – Mielipidepostaukset ovat todella kiinnostavia, mutta oikein mitään erityistoivetta ei tule mieleen.

    PS. _Hieman_ jälkijunassa tulee tämä kommentti, mutta olit mielestäni todella rohkea kun uskalsit aiemmin kertoa kouluun pyrkimisestäsi ja siitä tunteesta kun et päässyt. Kamppailin pääsykoeasioiden kanssa myöskin tänä vuonna, eikä pääsykokeisiin liittyvä tunnemyrsky ole helppoa käsitellä.
    Tsemppiä kuitenkin kaikkeen mitä teet, vaikutat todella mukavalta ihmiseltä! 🙂

  44. Katarooma sanoo:

    Vakituinen lukija, seuraan Bloggerin kautta. Pidän blogissasi oikeastaan kaikesta, jutut on monipuolisia, ajatuksia herättäviä, hauskoja, kaikkea mahdollista. Jatka siis samaan malliin! Postaustahti on minusta hyvä, aina oottelee iltaa, että uus postaus ilmestyy. Tee postaus jostain mielenkiintoisesta kirjasta jonka luit, sarjasta jota seuraat, musiikista josta tykkäät, omista top10 lempiblogeista joita seuraat etc.

  45. inkeriili sanoo:

    1. Vakituinen lukija 🙂
    2. Blogvinin kautta nykyisin seurailen! (Ihan huippu ja helppo käyttöinen sovellus muuten :o)
    3.Blogi on monipuolinen, olen vasta teini muttta rakastan lukea kaikkia lapsiin liittyviä postauksia sekä sun asuja sekä asu vinkkejä on ihana lukea! 🙂
    4. En lähtisi mitään muuttamaan!
    5. Muutaman kerran viikossa on mukava lukea kuulumisia! 🙂
    6. Asiapostauksia, hiustenlaitto videoita ja perus videopostauksia 🙂 + ruokavinkkejää!

  46. jellu sanoo:

    Vakituinen lukija olen ollut jo alusta alkaen! 🙂
    1.bloglovinin kautta
    2.positiivisuus! Se tarttuu aina muhunkin kun luen postauksia,vaikka olis vähän huono päivä niin sun positiivisuus piristää 🙂 ja monipuolisuus!
    3.ei tule mieleen mitään,en varmaan lukisi tätä jos jotain olisi vikana 😀
    4.kerran päivässä on kiva 🙂
    5.sellainen että lukijatkin vois olla osallisena :p

  47. Varpu sanoo:

    Heips!

    Oon vakituinen lukija ja seuraan FBn kautta

    Mistä pidät blogissani? Ihan huippu! Tykkään iloisesta tyylistäsi kirjoittaa. Tulee aina hyvä mieli lukea, kun toisaalta sellasta oikeaa elämää positiivisella asenteella, mutta ei sellasta liian toisten henk.koh. elämällä mässäilevää. Itse en jaksa mitään pelkkään muotiin tai muutenkaan pelkästään kuvapainotteista blogia lukea, kaipaan oikeita ihmisiä ja elämää.

    Mielestäsi sopiva postaustahti? Kerran päivässä on hyvä, mutta jopa aika hengästyttävä. Sellanen 5 kertaa viikossa ehkä sopivin

    Postaustoiveita? Kyllä ne kuulumispostaukset on kaikkein kivoimpia, mutta tällähetkellä ootan ruokapostausta (se vuohenjuustojuttu!!!!) ja sitten kaikki juhlat/niiden valmistelut

  48. emma sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)Mistä pidät blogissani?Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?Mielestäsi sopiva postaustahti?Postaustoiveita?

    Seuraan sun blogia FBn kautta. Ihanista postauksista joissa kerrot vaatteista ja teidän elämästä. Sun kirjoitustyyli on jotain sellaista, mitä ei kaikilta löydy niin se on yksi paras asia!
    Ei tule nyt mieleen. Kerran 2 päivässä. Tipan ja Zeldan normipäivä.

  49. Anmari sanoo:

    Oon vakituinen lukija ja seuraan blogiasi fbn sekä bloggerin kautta.
    Pidän sun blogista, koska kirjoitat aina niin positiiviseen sävyyn, kiinnostavista aiheista tai teet muuten vaan jutuista kiintoisaa luettavaa, odotan aina kovasti seuraavaa postaustasi ja ne ovatkin yleensä ensimmäisiä mitä luen aamuisin.
    En oikein keksi mitään parantamisen varaa, se on juuri hyvä tälläisenään!
    Sopiva postaustahti on varmaan sellainen kerran päivässä, sulla on ainakin ollut hyvä tahti niiden kanssa.
    Kirjoitat niin monipuolisesti kaikesta etten keksi edes mitään toivepostausta kunhan vaan jatkat samaan malliin niin mä en katoa lukija listoilta mihinkään! ( :

  50. Essi sanoo:

    Oon seurannu tätä blogia vakituisesti jostain Tiaran odotusajoilta asti. Seuraam fb:n kautta, mutta usein kyllä tuun ihan tänne sivulle kattomaan, josko uusia postauksia ois tullu. Luen aina kaikki postaukset! Tykkään tän blogin ilmapiiristä, teidän ihanan kuuloisesta perheestä ja siun fiksuista mielipiteistä, eikä tätä lukiessa tule koskaan sellasta ”ööh, siis mitä…” -oloa vaan samaistun helposti kaikkiin kirjoituksiin. Tää on vaan ollu ihan lemppari siitä asti kun tän löysin, ihan maailman paras blogi!!

    En tarvii osallistua arvontaan kun en messuille pääsis kuitenkaan, halusin vaan kertoa 🙂

  51. sallak sanoo:

    Tää oli hyvä postaus! Ja kysymykset oli hyvät. Vastaukset niihin pomppasi mieleen saman tien. 🙂
    1. Seuraan blogia Facen ja Bloglovinin kautta. Se on lukulistalla myös bloggerissa ja linkki siihen löytyy myös oman blogini sivuilta.
    2. Pidän siitä, että joka postauksella on aihe. Et koskaan kirjoita turhaa lätinää vain sen vuoksi, että saisit vierailuja sivulle tai lisää yhteistyökumppaneita. Mielessäni on parikin tällaista bloggaria, joiden muutaman lauseen sisällöttömistä postauksista jää lukijalle huono maku.. Olet todella ammattimainen kirjoittaja ja kuvat ovat laadukkaita. (Terveiset tästä varmaankin myös Otolle!)
    3. Hmm.. Joskus tekstit jää lukematta tai hypin kappaleesta toiseen koska tekstiä on niin paljon. Lisäksi uudet poseeraukset kuvissa voisivat tuoda vaihtelua.
    4. Sopiva postaustahti olisi mielestäni suunnilleen joka toinen päivä. Vaikka tietysti sitä kirjoittaa aina jos on aikaa ja kirjoitettavaa. Ja jos tekstiä ei saa näpytettyä niin sitten ei saa. 🙂
    5. Pitkään aikaan ei ole tainnut olla ruokavinkkejä? Ne olisi mukavia. Se teidän vuodenjuustotomaattikastike on nykyään yks mun lemppareista! Ja meikkaus- ja lastenvaatepostaukset on mielestäni kivoja. Ja kirjat! Mitä itse luet tällä hetkellä? Lasten lempparit? Leffoissa samat? 🙂

    Toivottavasti jaksoit lukea tämänkin kommentin! Mukavaa loppuviikkoa. 🙂

  52. Jenna sanoo:

    Vakkarilukija!
    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Seuraan Bloglovinin ja Facebookin kautta (ja IG!)
    Mistä pidät blogissani?
    – Ulkoasu ja kirjoitustyyli, monipuolisuus. Ulkoasu on simppeli! Kirjotustyyli on taas ihanan rento, välillä rempseä mutta kuitenkin siisti. Hyvä lukea 🙂 Pakko pistää tähän kohtaan, että tykkään seurata myös FB:n kautta siksi, koska sinne tulee välillä semmosia kivoja pieniä piristysjuttuja, esim. Tipan hauskat höpötykset!
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – No oikeastaan et mitään. Oon seurannut sun blogia jo ennen Tiaraa, se oli kuin rakkautta ensisilmäyksellä ja on edelleen :-D. Mitkään vaunupostaukset ei mua oikeen kiinnosta, mutta ymmärrän sit taas sen, että tosi monia muita ne kiinnostaa ja ne kuuluu vähän niinku tähän blogiin, niin niitä myös teet. Ja siksi jätänkin semmoiste postaukset lukematta. Kuitenkin suurinosa postauksista on itseäni kiinnostavia ja niitä tulee luettua.
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Just tämä mikä sulla on nyt. En vähentäis enkä lisäis!
    Postaustoiveita?
    – Hmm.. no videopostaukset on aina hauskoja! Etenkin, missä ootte sinä ja Otto 😀 Niitä on hauska kattoa. Myös my day-postaus, etenkin semmonen mikä täällä blogimaailmassa jo on pyörinyt, missä ihmiset kertoo päivänsä ihan aamusta iltaan tarkasti. Mutta mä ymmärrän myös sen, että et välttämättä kerkee kun on kaksi ihanaa lasta mitkä varmasti pitävät päivän touhukkaana! Mä tykkään myös etenkin mielipidepostauksista, mutta ei semmosia liian usein. Ja sisustuspostauksia vois olla!

  53. Annu. sanoo:

    Olen vakituinen lukija ja löysin blogin itseasiassa vasta loppukesästä, mutta jäin heti koukkuun! Mää en oo kirjautunu mihinkään bloggeriin tai mitä näitä nyt on, vaan pidän blogit tallennettuina kirjanmerkeissä niin sieltä on helppo päivittäin selata kaikki läpi. Tykkään erityisesti sun tavasta kirjottaa ja semmosista tarinamaisista postauksista. Sisältö on mulle blogeissa tosi tärkeä, ja sitä sisältöähän sun blogissa riittää. Lisäksi tykkään, kun kirjotat asioista hyvin rehellisesti (ainakin semmosen kuvan saa!). Sopiva postaustahti on tietty lukijan näkökulmasta postaus päivässä, mutta koska itsekin luen niiin monia blogeja niin itselle ei kyllä ikinä tule mitään harmitusta, jos joku ei olekaan kirjoitellut päivään tai edes muutamaan. Ihmisiähän bloggaajatkin ovat. 🙂 Postaustoiveena olis työhön liittyvä postaus! ..pitäis ehkä lukea ensimmäisestä postauksesta saakka, jos sieltä jo löytyis, mutta ehkä sitten juuri tällä hetkellä mitä sun työnkuvaan kuuluu. Sisustukseen liittyvät jutut kiinnostaa toki myös! Kiitos kivasta blogista! 🙂

  54. Helena sanoo:

    1. Seuraan blogiasi Bloglovin -sovelluksella puhelimella sekä Facebookissa.
    2. Pidän blogisi monipuolisuudesta. On niin tyyliä, perhettä, mielipiteitä, ruokareseptejä kuin tavallista arkeakin. Pidän myös kirjoitustyylistäsi. Vaikka tekstiä on paljon, sen kuitenkin jaksaa lukea loppuun eli siihen ei ehdi kyllästyä. Kuvat ovat myös ihania! 🙂
    3. Ainakaan äkkiseltään ei tule mieleen mitään parannettavaa. Blogisi on hyvä juuri näin 🙂
    4. Postaustahti on tällä hetkellä hyvä. En ole ikinä kauheasti edes kiinnittänyt huomiota, kuinka usein postaat, sillä postaat niin usein ettei ehdi edes alkaa ihmettelemään hiljaiseloa 😀 Turhaa stressiä ei kuitenkaan kannata ottaa, jos muutama postauspäivä jää väliin 🙂
    5. Sulla on niin monipuolisia postauksia, että nyt ei kyllä tule oikein mieleen mitään toiveita! 😀 Ehkä joku sellainen, missä pohdit elämäntilannettasi ennen Ottoa ja ensimmäistä raskautta ja vertaat sitä nykyiseen elämäntilanteeseesi 🙂

  55. napin sanoo:

    Oon vakkarilukija, käyn melkein päivittäin kurkkimassa sun blogia 🙂

    1. Käyn suoraan sun blogissa googlen tai linkin kautta. Seuraan suo myös Facebookissa.
    2. Sun tarinat ja pohdinnat teidän arjestanne. Sun fiiliksiin on todella helppo samaistua kuvien ja tekstin välityksellä <3
    3. Tää ei varsinaisesti ole parannusehdotus, mutta pidäthän kiinni sun persoonallisesta ja värikkäästä bloggaustyylistä. Mä pelkään että kun sun lukijamäärät kasvaa alat sellaiseksi beigeksi kanasalaatti&latte bloggaajaksi joka ihastelee miten onni on nättejä kynttilöitä syysillassa. Ei siis oo siitä nyt mitään merkkiä tuollaisesta, mut on yleinen ilmiö suosiotaan kasvattavissa blogeissa!
    4. Noin neljä kertaa viikossa, ehkä useampia jos on myös mainospostauksia. Laatu ennen määrää eikä se lukijoiden maailmaa kaada jos välillä on vaikka viikon tauko.
    5. Kideblogi behind the scenes! Millaista on olla blogiportaalin osakas? Se ois kans hauska jos antaisit Oton stailata sulle asun.

  56. Laurap sanoo:

    Vakituinen lukija
    1. Bloglovinin kautta
    2. Blogi on positiivinen pakkaus kaikkea. Tyylijutut ei juurikaan itseäni kiinnosta.
    4. Postaus päivässä kiva, vähempikin toki riittää.

  57. Tytti Saloniemi sanoo:

    1. Seuraan sinua bloglovin-appsin kautta.
    2. Mielestäni olet aito ja itseasiassa aloin sinua alunperin seuraamaan koska olin bongannut sinut valmennuskurssiltani viime keväänä ja joku ilta sattumalta vain törmäsin blogiisi. Sain sinusta hieman nyrpistyneen kuvan kurssilla mutta toisaalta kukas siellä nyt hirveästi hymyillä jaksaisi. Blogisi on pirteä ja tykkään kun puhut arkijutuista. Hauska vällillä samaistua vaikka lapsia en ole hankkinut:)
    3. Koska olen ruokaohjeiden fanaattinen seuraaja niin teidän kodin perus koti-illan reseptejä olisi hauska seurata
    4. Mielestäni postaustahtisi on juuri hyvä. Ei vain kerran kuukaudessa eikä myöskään montaa kertaa yhtenä päivänä.
    5. Tietenkin ruokapostauksia. Ihan niitä tavallisia kuvia vaikka hyvästä makaroonilaatikosta tai hyvännäköisestä jäätelöjälkkäristä. Hyvänä esimerkkinä olisi kiva nähdä vaikka mitäs kaikkea puuhaat yhden päivän aikana. Päiväkirjamaisesti:)

  58. My&Mini sanoo:

    Vakituinen lukijasi tässä hei,
    1. seuraan blogia Kideblogien etusivun kautta
    2. Pidän blogissasi teeskentelemättömyydestä ja siitä, että päästät lukijan perhe-elämään sisään
    3. Mitään ei tarvitse tehdä toisin, tämä on sinun blogisi, ei lukijoiden
    4. Sopivaan postaustahtiin sopii sama vastaus kuin edelliseen: sinun oma tahtisi on sopiva. On kivempi lukea juttuja, jotka on kirjoitettu siksi, että sinun on tehnyt mieli kirjoittaa ne tai ne ovat olleet sinulle ajankohtaisia, eikä siksi, että on pakko saada aikaiseksi blogiteksti, koska on kulunut jokin tietty aika edellisestä postauksesta. Toisinaan ehtii/jaksaa/haluaa kirjoittaa useammin kuin toisinaan.
    5. Postaustoiveita? Lasten pukeutuminen ja ruokajutut kiinnostavat

  59. Perita sanoo:

    1. Seuraan bloglovinin kautta, eli olen vakituinen lukija 🙂
    2. Mä en osaa yhtä asiaa sanoa mistä pidän. Sun blogis on mukavaa luettavaa kokonaisuutena.
    3. Ennen ku otto alotti blogaamisen nii olisin sanonut että lähtisit semmoseen suuntaan vähän mitä miehes kirjottaa nykyään, mutta nyt kun niitäkin tekstejä saa niin ei enää mitään.
    4. Tää on kysymys mikä kummastuttaa mua aina. Sä postaat semmosella tahdilla kun sulle on sopiva, ei kenenkään siitä pitäisi valittaa.
    5. Joku Tipan ja Zeldan yhteisjuttu. Videoita tytsyjen leikeistä tai jotain. Ja erityisesti Zeldasta kun Tiarasta on kaikkia haastiksia, mut Zeldasta ei niinkään.

  60. Aurora sanoo:

    Olen vakituinen lukija

    – Seuraan blogia bloggerin sekä facebookin kautta 🙂
    – Lapsista kertovista postauksista, vaatepostauksista, monipuolisuudesta, hyvästä kirjoitustyylistä, äh kehua voisi vaikka kuinka paljon! Ehdoton lemppariblogi kautta aikojen, sillä käsittelet asioita kuin asioita etkä jaa vain kiiltävää julkisivua. Paljastat olevasi myös tavallinen persoona, äiti ja ihminen.
    – Hmm, tykkään blogistasi näin, ainut miinus tulee siitä että kideblogeja on todella hankalaa selata puhelimella 🙁 Olisi myös kiva kuulla lisää fb’ssä lapsien kommelluksia ja pikkuisia höpsöyksiä joita ei ehkä muuten blogiin tule eriteltyä.
    – Postauksia tulee tiehästi ja monipuolisista aiheista. Mielestäni siis tahti on sopiva 🙂
    – Postaustoiveina enemmän sinun ja Oton suhteesta, yleensäkin juuri arjen pikku kommelluksista.

  61. Annika sanoo:

    Olen vakituinen lukija.

    1. Mä en seuraa sun blogiasi missään palvelussa, käyn vain kurkkimassa, onko tullut uusia postauksia.
    2. Eniten tykkään sun kirjoitustyylistäsi ja siitä, että kuvia on paljon! Kirjoitat ihan älyttömän sujuvasti ja kivasti, ja kuvat ovat mukavan värikkäitä, suuria ja tarkkoja :–) Musta sun blogisi sisältökin on ihanan tasapainoinen ja monipuolinen– löytyy sekä arkihöpinää, koskettavia postauksia (esim. postaus sun äidistäsi! Se oli mielettömän hieno!) että mielipidepostauksia.
    3. Ainakaan tällä hetkellä ei tule parannusideoita mieleen.
    4. Kuten joku edellä sanoikin, niin tykkään tästä postaustahdista, mutta ei sun kannata ottaa mitään paineita! Kyllä me täällä kärsivällisesti odotellaan, vaikka joskus sattuisikin tulemaan taukoja :–)
    5. Postaustoiveita… Olisi kiva kuulla, mitkä ovat sun lempikirjojasi, kun mun muistaakseni olet sanonut tykkääväsi kovasti lukemisesta?

  62. Janna sanoo:

    Hei Iina!

    Olen ollut vakituinen lukijasi Bloggerin (ja myöhemmin myös FB:n) kautta jo Tiaran raskausajalta. Blogisi vetosi minuun aluksi juuri odotuksen ja vauva-arjen (sekä niiden pikkuvaatteiden!) kautta, mutta nykyään aivan erityisen ihanaa antia ovat pitkät postaukset esimerkiksi teidän kasvatusmetodeista tai ihan vain arjesta. Olen monta kertaa kommentoinut, kuinka viisaita sanoja olet tänne kirjoitellut ja osoittanut nuoreksi äidiksi huomattavaa kypsyyttä.

    On ollut suorastaan suurenmoista seurata teidän perhe-elämää viimeiset kolme vuotta. Vaikket tunne ja tiedä minusta varmaan yhtään mitään, minusta tuntuu kuin kuuluisin teidän perheeseenne. Tiedän teistä monia asioita kirjoittamasi perusteella ja välillä itsekin ihmettelen Tiaran ja Zeldan kasvaessa, kuinka nopeasti aika kuluukaan! Jokaisesta postauksestasi selaan vähintääkin kuvat ja luen muutaman lauseen läpi, jollen kaikkea jaksa lukaista. Postauksia tulee todella hyvällä syötöllä: oma blogini herää eloon ehkä kerran kahdessa kuukaudessa! Toisinaan, postausten ollessa todella mielenkiintoisia, luen ne useampaan kertaan ja näytän poikaystävällekin, mitä hauskaa/fiksua/tärkeää/samantyyppisiin ajatuksiin perustuvia juttuja olet kirjoittanut. Jopa hän osaa ja tietää lastenne nimet, vaikkei ole ollenkaan kiinnostunut lifestyle- ja vauva/lapsiblogeihin (ylipäätään mihinkään blogeihin)!

    Blogisi kehityskaari näiden kolmen vuoden aikana on ollut huikaisevaa ja hauskaa seurattavaa, koska aika tyhjästä sinäkin nyhjäisit. Ennen kuin Otolla oli omaa blogia, hän kävi muutaman kerran kirjoittamassa blogiisi vierailevana tähtenä ja oli ihana kuulla välillä jotakin siltä toiselta puoliskolta, josta aina puhutaan, mutta se ei itse puhu. Kaikkien (vähänkään kuuluisampien) bloggaajien puolisot voisivat edes kerran kirjoitella kuulumisia kumppaneidensa blogeihin, niillä kirjoituksilla on jotenkin niin hieno ja kokonaisuutta luova voima. Mielestäni Oton ei kyllä tarvitse enää käydä silloin tällöin raapustamassa jotakin tänne, koska teidän kahden blogien lukeminen yhdessä ja erikseen on niin monipuolista ja ne täydentävät toisiaan sopivassa suhteessa.

    Suunnatonta helpotusta lukemiseen luo myös kirjoitustyylisi ja lähes täydellinen kirjoitusvirheettömyytesi: postausten tekstit soljuvat mukavasti, sillä jätät toisinaan pilkkuja pois paikoista jonne ne kuuluisivat mutta niillä olisi latistavampi vaikutus kuin jos teksti olisi täysin virheetön (huomaatko?). Puhekielisyys ja sopivan pituiset lauseet toimivat postauksissa aina hyvin. Et myöskään kirjoita ärsyttävän väärästi, esimerkiksi jos Tiara lähtee jonnekin (eikä jonnekkin!). Yksi pikkuasia, mikä minua kuitenkin häiritsee, on sekä – että. Kirjoitat yleensä sekä – että (melkeinpä jokaiseen) postaukseesi pilkun kanssa! Sekä – että ei tarvitse oikeastaan koskaan tarvitse pilkkua, koska että ei yleensä aloita sivulausetta. Tämä seikka on ainoa miinus, jonka keksimällä keksin. Lopuksi voisin kuitenkin vielä sanoa (lue: kehua), että kuviasi on mukava katsella: ne ovat tarkkoja, hyvin valotettuja ja mielestäni niitä on aivan riittävästi.

    Toivottavasti pääsen seurailemaan perheenne menoa ja melsekettä vielä seuraavatkin kolme vuotta! Postaustoiveita ei ainakaan tällä hetkellä putkahda mieleeni. Kommentoin kyllä, jos jotain keksin.
    Ihanaa, aurinkoista syksyä teille kaikille!

    Terkuin
    Janna

  63. Jenni sanoo:

    Olen vakituinen lukija, ollut jo pidemmän aikaa! 🙂
    1. Tykkään blogistasi facebookissa, josta aina huomaan kun uusi postaus on julkastu! 🙂
    2. Pidän eniten sun blogissa siitä, että sisältö on niin monipuolista! Postaustahti on mun mieleen ja postaukset on usein mukavan pitkiä ja jotenkin selkeesti luettavia! Tykkään myös siitä miten vastaat aina ihanasti kaikkiin kommentteihin, niistä jää aina itelle niiin hyvä mieli! 🙂
    3. Mä oon yrittäny jo kauan miettiä jotain mitä voisit tehä toisin, mutta mä en tosiaan keksi! Oon tosi tyytyväinen näin! 🙂
    4. Mä jo kerroinkin tuolla aiemmassa vastauksessa, että oon ollu sun postaustahtiin mielettömän tyytyväinen! Postaat usein ja silti postauksen sisältö ja ulkonäkö on aina huolellista! 🙂
    5. Kirjotat niin monipuolisesti kaikesta, etten osaa edes toivoa mitään 😀 apua. Videopostauksia mulla on vähän ikävä, niitä on aina kiva kattoa! Samoin ns. syvällisemmät tekstit on aina mun mieleen! Musta on ylipäätänsä ihana lukea ihan vaan teidän arjesta yms! 🙂

  64. Henna sanoo:

    Sanoisin kyllä olevani vakituinen lukija, toisinaan tulee pitempiä lukutaukoja kun elämä rullaa lujaa eteenpäin ja ei ehdi luppoaikaa viettämään netissä. 🙁 Toisaalta, sitten otan kiinni lukemalla kaikki lukematta jääneet kerralla. 🙂

    1. Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Facebookista aina näen, kun olet sinne infonnut postauksesta. Mutta mulla on myös selaimen kirjanmerkeissä lista blogeista joita luen, joten sieltä myöskin.

    2. Mistä pidät blogissani?
    – Ajatuksistasi, kuvistasi, hauskoista letkautuksista… 🙂 Monesta asiasta. Oot jotenkin kovin lämmin ihminen ja se kyllä loistaa kirjoituksistasi sekä myös kuvista!

    3. Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Ei mulla ole tästä oikein mitään sanottavaa. Minä tykkään blogistasi tällaisena. 🙂

    4. Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Kunhan nyt kerran viikossa… 😀 Eivaan, siis tykkään siitä kun joka päivä on uutta luettavaa, mutta musta olisi myös ihan ookoo, jos sitä tulisikin vaan vaikka joka toinen tai joka kolmas päivä. Hyvää kannattaa odottaa!

    5.Postaustoiveita?
    – Tiaran hiusjuttuja ois kiva lukea. Että miten laitat niitä ja miten hän itse haluaa jne. 🙂 Zeldankin hiusjutut kelpais, mutta raukalla ei vielä oo ihan kauheesti sitä tukkaa mistä kertoa. 😀

  65. Inga sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani
    Seuraan Bloggerin kautta

    Mistä pidät blogissani?
    Blogisi on monipuolinen, on pinnallisempia ja syvällisempiä aiheita sopivasti. Olet helposti lähestyttävän oloinen ja täten blogiinkin voi samaistua. Pidän siis blogin aitoudesta. Lisäksi postaat mukavan usein 🙂 Olette ihana perhe ja haluan tietää miten teillä menee ja mitä teille kuuluu!

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    Hmm.. En oikeastaan keksi mitään parannettavaa.

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    Nykyinen tahti on ollut oikein sopiva.

    Postaustoiveita?
    Mielipidepostaukset olleet kivoja! Esim. kiinnostaisi mitä mieltä olet väittämästä : lapset kannattaa tehdä nuorena? 🙂 Ja kokkailujutut sekä reseptit olis myös kivoja 🙂

  66. kaisla sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    – Olen vakituinen lukija

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – ”Seuraan” bloglivinissa, mutta sinne postaukset päivittyvät jotenkin hitaasti, joten yleensä huomaan uudet postaukset illalla kun käyn muuten vain katsomassa blogiasi.

    Mistä pidät blogissani?
    – Pidän siitä, että kirjoitat erilaisista aiheista ja jotenkin positiiviseen sävyyn. Olen joskus aikaisemminkin kommentoinut, että musta on mahtavaa, ettei sun blogi ole pelkkää ”kävin shampanja brunssilla, ostin nämä farkut joiden hintaa en paljasta, mutta uskokaa vaan että kalliit olivat ja nyt lähden ripsienpidennyshuollon kautta Espanjaan shoppailemaan”. Musta on kiva, että esittelet uusia vaatteita, kerrot esimerkiksi sun lenkkieksymisistä, Tiaran kerhoilusta ja aikuiseksi kasvamisesta sopivassa suhteessa 🙂 Aivan, ja tekstit vaikuttavat aina laadukkailta ja hyvin mietityiltä, ihmettelen vaan, että miten ihmeessä sulla riittää aika! 😀

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    -En keksi tähän oikein mitään. Tuntuu, että kirjoitat nykyisin useammin ”pintapuolisemmin”, mutta se nyt on ymmärrettävää, että lukijamäärien kasvaessa ei halua kaikkea kuuluttaa julkisesti varsinkin lapsia koskien. Jatka siis samaan malliin! 🙂

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Musta on tosi ihailtavaa, että ehdit ja jaksat postata päivittäin. Toivon kuitenkin, ettet ota liikaa paineita jokapäiväisistä postauksista 🙂

    Postaustoiveita?
    – Olisi hauska, jos sinä kirjoittaisit vaikka Oton blogiin joitain hassuja faktoja Otosta ja Otto sinusta sun blogiin. Ja sitten kun sä aina kerrot nauttivasi ihan perus arjesta, niin olisi kiva vaikka saada joku listaus kaikista asioista, mistä nautit arjessa. Esimerkiksi, onko ruoka iso nautinto arjessa tai onko kiva kun Otto tulee kotiin töistä ?

  67. Muumimamma sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    Vakituinen 🙂

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    fb
    Mistä pidät blogissani?
    Jos täytyy erityisesti valita niin mielipidepostaukset, kaikki lapsijutut ja kuvat! Kirjoitat ihanan aidosti ja vaikutat ihanalta äidiltä, vaimolta ja Iinalta. Sun blogi on värikäs, iloinen, onnellinen ja hauska. Kirjotat monista erilaisista aiheista. Tykkään tästä ihan kokonaisuudessaan!
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    Ei tuu mieleen mitään parannettavaa 😀 Tykkään blogista just tälläsenä!
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    Täl hetkellä on hyvä. En tiedä, montako kertaa viikossa postaat, mut tuntuu et lähes joka päivä tekstiä tulisi 🙂 Tietysti mahdollisimman usein, mut kolmekin kertaa viikossa riittää.
    Postaustoiveita?
    -Enemmän sisustuspostauksia!
    -Postaus siitä, millaista on asua lapsiperheenä kerrostalossa. Onko haaveena myöhemmin muuttaa rivitaloon, omakotitaloon tai ehkä suurempaan kerrostaloasuntoon? Entä muutto helsingin keskustaan tai kokonaan poismuutto helsingistä, minne?
    Mistä haaveilet? Matkustelu, oma mökki, uusi harrastus, kolmas lapsi, lemmikki, muutto ulkomaille jne.
    -Aamupala- tai muuta ruoka/kokkausvinkkejä 🙂
    -Viikko kuvina postaus 🙂
    -Nii ja mielipidekirjoituksia!

  68. Anna sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    Olen suhteellisen vakituinen lukija.

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    Olen alunperin päätynyt tänne toisen blogin kautta ja pidän blogin aina auki yhtenä välilehtenä puhelimen selaimessa.

    Mistä pidät blogissani?
    Monipuolisuudesta, aitoudesta, kivoista kuvista, blogin hengestä (siis myös kommenttipuolella yleensä hyvä henki). Sopivassa suhteessa ”tuote-esittelyjä” ja muuta mainostamiseksi laskettavaa, ja niitä tavallisesta elämästä tai omista näkemyksistä kertovia postauksia.

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    Poseerata välillä uusilla tavoilla tai ilmeillä asukuvissa 😀 mitään järkevämpää ei nyt tullut mieleen kun ei pahaa sanottavaa ole 🙂

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    Kiva jos päivittäin tulee uusi, mutta kerran-pari viikossa riittää myös hyvin 🙂

    Postaustoiveita?
    Pidän noin ylipäätään tavastasi ottaa kantaa asioihin ja perustella mielipiteesi, eli tämmöiset ”vakavat aiheet” ovat ainakin kiinnostavia. Koska olen itse tosi tyylitajuton voisi olla kiva lukea millä tavalla luot tyylisi ja valitset ostoksesi.

    • Anna sanoo:

      Nyt kun katsoin vähän muiden vastauksia, niin tonne parannuksiin toivoisin minäkin tämmöstä teknistä asiaa että puhelimen selaimella sais paremmin sovitettua sivun näytölle. Nyt joutuu hiilaamaan ees taas että saa rivit luettua 😀 en kyllä tiedä voitko itse tämmöiseen paljon vaikuttaa.

  69. Jenni.n sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani? Olen vakituinen lukia, ollut siitä asti kun bongasin sut noin vuosi sitten ja oon kahlannut kaikki postaukset läpi. Seuraan sua Facebookissa ja bloglovinissa.

    Mistä pidät blogissani? Pidän varmaan eniten siitä, miten sulla on kiva ja helppolukuinen tyyli kirjottaa aiheesta kuin aiheesta. Luen jopa postaukset mitkä ei niinkään aiheina kiinnosta mua kun muiden bloggareiden kirjotukset jätän lukematta. Tosin en muista, millon olisin viimeksi jättäny jonkun postauksen lukematta!! Mun mielestä ehdottomasti parhaita kirjotuksia on ihan teidän arkiset touhut ja ne kun kerrot lapsista. Ihailen miten hienosti ootte kasvattanu teidän tytöt ja oon monessa asiassa täysin samaa mieltä teidän kanssa. 🙂 nyt oon myös kiinnostunut sun urheiluprojektista. Ylipäätään teidän perhe-elämä saa mut kiinnostumaan kerta toisensa jälkeen ja tulee aina niin hyvä mieli sun postauksista.

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin? Ei nyt tule mieleen yhtäkään sellasta asiaa. Postaat usein ja vaihtelevasti ja vaikka aihepiiri olis sama, osaat kirjoittaa kivasti niin ettei tule olo, että olis lukenut saman jo aiemmin.

    Mielestäsi sopiva postaustahti? Tämä on kiva. mitä useempi, sitä parempi tietysti muttei parin päivän tauotkaan sillointällöin haittaa yhtään. 🙂

    Postaustoiveita? No tyttöjen kuulumisia on aina kiva kuulla, vaikka oot halunnut niitä tietosesti vähentää. Oot niin monipuolinen ettei ehdi kyllästyä ja toivoa mitään.

  70. Jenna sanoo:

    Olen vakituinen lukija
    1. Facebookin ja instagrammin kautta seurailen 🙂
    2. Se että kirjoitat asioita ihan oman mielipiteen perusteella! Ja uskallat tuoda vaikeitakin asioita esille, mitä moni ei uskalla. Ihanaa vaihtelua 🙂 Jatka samaan malliin!
    3. En keksi mitään parannettavaa.
    4. Hyvä postaustahti on. Eikä haittaa yhtään vaikka joskus pidät taukoa ja keräät ideoita ja ”lataat akkuja” 🙂
    5. Ruokareseptit on kivoja. Ja ois kiva saada hyviä vinkkejä lahjoihin, esim joululahjoja lapsille, poikakaverille.

  71. Karla sanoo:

    1. Facebook ja blogger (ja instagram)
    2. Oot tosi taitava kirjoittaja ja kun on kauan lukenut, niin on jäänyt ”koukkuun,” aina kiinnostaa tietää mitä teidän perheelle kuuluu. Tykkään eniten tyttöihin liittyvistä postauksista. On ollut kiva seurata Tiaran kasvua jo kauan, varsinkin kuvien muodossa
    3. Tykkään siun blogista tällaisena, se on sinun näköinen
    4. Siulla on ihan hyvä postaustahti, sellainen 5 postausta/viikko. Kaikillehan se pari vapaapäivää pitää suoda 😉
    5. Teidän päivä kuvina postaukset on aina kiinnostavia. 🙂

    Hyvää loppuviikkoa teille!

  72. Tanja sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    -Taidan kyllä olla vakkari! Kohta tulee kaks vuotta täyteen hui 😀

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Bloglovinin kautta enimäkseen. Sun blogi alkaa olla ainoita blogeja (mitä minä luen) jota voi seurata bloglovinin kautta niin, että voi lukea koko postauksen siellä. Välillä jos käyn koneella niin suoraan googlen kautta tuun kattoo onko uusia postauksia 🙂

    Mistä pidät blogissani?
    – Se, että kirjoitat hyvin ja aiheet ovat mielenkiintoisia. Myöskin se, että lapset ovat suurena osana blogia on iso plussa. Ihanaa katsoa kuinka he kasvavat 🙂

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Anteeksipyytely kun ei ole ehtinyt postata! Se on ehkä ärsyttävintä mitä bloggaaja voi tehdä mun mielestä. Melkeimpä kaikki tekee sitä, mutta mun mielestä ihan turhaa 🙂 Kaikilla on oma elämä ja jos postausta ei tule kolmeen päivään, ei se maailmaa kaada. Kolme viikkoa on sitten erikseen..

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Joka toinen päivä. Sä postaat kyl aika mukavasti ja paljon eli jatka samaa rataa!

    Postaustoiveita?
    – Postaustoiveita ei ole, keksit aina jotain mielenkiintoista niin ei ole aikasemminkaan tarvinnut toivoa 🙂

  73. hheidi sanoo:

    Seuraan blogia blogilistan kautta.

    Pidän siitä, että täältä löytyy kaikenlaista juttua, eli monipuolisuus on se juttu. Mulle on tärkeää kielioppi edes jollain tasolla. En pidä etenkään siitä, että pilkkuja käytetään ihan ihme paikoissa, mut oikeista paikoista niitä ei löydy. (Pilkunviilaaja, kirjaimellisesti. :D) Sun tekstit on helppolukuisia, eikä kieli ärsytä millään tasolla. Niistä postauksista, jotka on kirjoitettu tavallaan lasten kertomana, en pidä kauheasti, mutta skippaan ne ihan itse. 😉

    Sopiva postaustahti on mun puolesta postaus 1-3 päivän aikana. En oo kauheen vaativa tässä asiassa. 🙂

  74. Ida sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani?- Seuraan bloggerin ja facebookn kautta.
    Mistä pidät blogissani?- Pidän oikeestaan ihan kaikesta. Lasten kuulumiset kiinnostaa, vaikka itselläni ei ole lapsia ja olen vasta 19v. Silti ne ovat mielenkiintoisia. Lisäksi sun vaatejutut ja mielipidepostaukset on kivoja. Kirjotat myös ihanasti perheestä, parisuhteesta ja äidistäsi.
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?- Hmm, en oikeestaan keksi mitään. 🙂
    Mielestäsi sopiva postaustahti?- Tämä on minusta sopiva, tuntuu että sinulta tulee useasti uusia postauksia.
    Postaustoiveita?- Olisi kiva kuulla tuoreimpia ajatuksia tulevaisuudesta työn, opiskelujen ja tyttöjen päiväkodin suhteen. Kiitos ihanasta blogista! 🙂

  75. Hanna sanoo:

    1. Facebookin kautta seuraan.
    2. Pidän positiivisesta kirjoitustyylistä sekä avoimista mielipiteistäsi.
    3. Mietin tässä hetken enkä keksinyt mitään 😀
    4. Omasta mielestäni hyvä postaustahti on se vähintään 4 postausta per viikko 🙂
    5. Yksi postaustoiveeni olisi että kirjottaisitte Oton kanssa omat versiot rakkaustarinanne kulun alusta aina tähän hetkeen asti. 🙂

  76. Mari sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    – Luen blogia säännöllisesti eli luen kaikki postaukset

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Bloglovinissa, koska se on mielestäni kaikkein helpoin tapa seurata blogeja

    Mistä pidät blogissani?
    – Monipuolisuudesta. Aiheita on laidasta laitaan (muoti, lapset yms). Asukuvista tykkään kovasti, niistä saa hyvin inspiraatiota omaan pukeutumiseen 🙂

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Ei mitään tarvitse tehdä toisin, tykkään blogista just tälläisena. Älä lähde muuttamaan hyväksi todettua.

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Muutama postaus viikossa riittää pitämään mielenkiinnon yllä.

    Postaustoiveita?
    – Syvällisemmät pohdinnat ajankohtaisista aiheista ja videot

  77. VILMULII sanoo:

    1. Vakituinen lukija olen Bloggerin kautta.

    2. Paras juttu ehdottomasti on monipuolisuus, mitä monet onkin jo täällä sanonu. Lemppareita on silti kaikki lapsi- ja perhepostaukset, ja sit myös ruoka- ja lanseeraustilaisuustekstit on mielenkiintosia! Myös kuvat, varsinkin Tiarasta ja Zeldasta otetut on huippukivoja ja niitä vois katsoa loputtomiin.

    3. Enemmän videopostauksia jos vain mahdollista, niitä on niiin kiva kattoa! jaaaa no itse en oo hirveän kiinnostunut noista kamerantestausjutuista, mutta ne postaukset voin itse ihan hyvin vain skipata 🙂

    4. Sulla on ihan mahtava postaustahti! Postaat niin ahkerasti ettei sun todellakaan tarvitse ottaa stressiä jos joskus ei tekiskään mieli postata.

    5. Höpöttelyvideoita! Kuulumispostauksia ja niitä sillisalaattitekstejä olis myös kiva lukea, ja sitten kanssa niitä ”my dayn” tapasia 🙂

  78. Elisabet sanoo:

    Mä en osallistu arvontaan, koska valitettavasti en täältä pohjoisesta pääse messuille. 🙁 Silti tahdon vastata kysymyksiin!
    1. Olen vakituinen seuraaja fb:n ja bloglovinin kautta.
    2.Selkeä ulkoasu, hyvin kirjoitetut tekstit ja siistit kuvat. Paljon aiheeltaan erilaisia postauksia, eli varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Tykkään myös siitä, kun jaksat vastata kommentteihin ihan ajatuksella!
    3. Tähän en keksi mitään.
    4. Tämä nykyinen on juuri hyvä.
    5. Lisää ruokapostauksia! Vaikka ruokaviikko muodossa. Mä en nyt muuta keksi, kun sä niin monipuolisesti kirjoitat. 🙂

  79. Jennaa sanoo:

    Seuraan blogia puhelimen bloglovin sovelluksen kautta.
    Pidän blogin monipuolisuudesta, kaikki postaukset eivät ole samankaltaisia vaan on asiaa laidasta laitaan. Päivien touhuamisia on kivoin lukea!
    En löydä mitään parannettavaa, antaa blogin olla juuri omannäköisesi!
    Postaustahti on todella hyvä! En edes huomaisi vaikka postaisit vähemmän, vaikka aina innolla postauksia odottelenkin. Ei postauksia ainakaan liian harvoin tule 🙂
    Olisi kiva joskus lukea postaus Tipalta, esim. itse ottamat kuvat ja saneltu teksti. 🙂

    Ihanaa syksyn jatkoa koko perheelle! <3

  80. Jelena sanoo:

    Vakituinen lukija olen ollut ihan alusta asti! 🙂

    Mitä kautta seuraat blogiani?
    – Facebookista on helpointa seurailla, eli sieltä. Jos mulla olisi instagram tai lukisin enemmänkin blogeja/mulla olisi blogi niin varmasti muitakin kautta seuraisin. Jostain syystä tämä blogi on ainoa, josta oikeasti pidän ja joka on saanut mut pysymään lukijalistoilla.

    Mistä pidät blogissani?
    – Kirjotustyylistä ja monipuolisuudesta. Mun mielestä on mahtavaa, että sun postaukset on niin monipuolisia etkä kerro pelkästään esimerkiksi vaatteista ja päivän asuista. Toki niistäkin on mukava lukea, mutta olisi tylsää lukea ainoastaan niistä!

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Mun mielestä oot kehittänyt blogia todella hyvään suuntaan vuosien aikana. Blogi alkoi raskausblogina, Tiaran syntymän jälkeen kerroit paljon Tiarasta ja teidän perheen arjesta ja vaikka sä edelleenki kerrot arjestanne niin oot mun mielestä tehnyt hyvän ratkaisun, kun päätit lopettaa lasten persoonasta kertomisen. On hienoa, että sä ajattelet just sun lasten omaa persoonallisuutta ja sitä ”salassa pitoa”, jotta he voivat myöhemmin luoda oman internet-persoonansa. Mun mielestä jatkat vaan samaan rataan niin kaikki on ok 🙂

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Nykyinen postaustahtisi on ihan mahtava. On tärkeetä, että pidät itsekin lomaa etkä ota stressiä liikaa postausten tekemisestä yms. Mun mielestä on ihanaa, että ylipäänsä teet näin usein postauksen. Vaikka postaisit vähemmän, olisin silti tyytyväinen lukija 🙂 Mutta pakko sanoa, että on kivaa illalla tulla kotiin ja selata facebookkia ja huomata taas uusi postaus sulta. Paskoina päivinä se saattaa piristää iltaa erityisen paljon (kuten sun eilinen metsään eksymisen mainitseminen ja päivästä kertominen :D)

    Postaustoiveita?
    – Mielipidepostauksia! 🙂 Ja jos sun mielestä ei mene liian henkilökohtaiseksi niin olisi ihan mahtavaa saada taas Tiarasta haastatteluvideo (esimerkiksi kerhosta, kavereista, mikä tekee äidistä ja isistä kivoja, Tiaran ajatukset isosiskona olemisesta tms…) Mutta toi Tiaran haastattelu/noi aiheet/mikä vaan on liian henkilökohtaista niin kunnioitan ehdottomasti sitä ja ei todellakaan ole pakko toteuttaa. Ja mikäli päätät toteuttaa, niin täysin teidän perheen ehdoilla ja aiheet valitset totta kai itse oman halun mukaan 🙂

  81. Elena sanoo:

    Olen vakituinen lukija.
    1. Seuraan bloggerissa ja facebookissa.
    2. Pidän monipuolisuudesta ja tykkään kirjoitustyylistäsi.
    3. Ei tule mieleen mitään epäkohtia.
    4. Sopiva postaustahti on joka toinen tai kolmas päivä. Postaustahtisi on kyllä hyvä nyt.
    5. Kaikki postauksesi ovat aina hyviä ja luen kaiken mitä kirjoitat, joten en keksi mitään. Vaatejutuista saa useesti kivoja vinkkejä! 🙂

  82. anselmiini sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    – vakituinen
    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – bloglovinin kautta
    Mistä pidät blogissani?
    – siitä kun on kaikenlaista, esim lapsista, vaatteista ja muutenki arjesta ettei oo sitä yhtä ja samaa joka kerta. kuvat on kanssa tosi hyviä ja hyvänlaatusia 🙂
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – eei mulle tuu oikeen mitään mieleen, tää on hyvä tämmösenä! tai ehkä jos selität jotain vaatteista ni joskus turhauttaa ku ne kaikki kuvat on peräkkäi siel ylhäällä ja teksti alhaalla ja sit joutuu selaa eestaas sitä postaust ku ei muista et mikä se kiva takki, hame tai joku olikaan!
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – tää tän hetkinen on hyvä!
    Postaustoiveita?
    – jotain mielipidekirjotuksii tai sit semmonen päivä kuvina juttu!

  83. pauliinaa sanoo:

    Minä en osallistu arvontaan, koska välimatka Helsinkiin estäisi saapumasta paikalle, mutta halusin vastata muuten vaan 🙂

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    Olen ollut vakituinen seuraaja noin vuoden.

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    Bloglovin, sekä fb

    Mistä pidät blogissani?
    Syvällisistä kirjoituksista, lasten kuulumisista ja perus päivän kuulumis postaukset ovat tosi kivoja! Pidän myös blogisi ulkonäöstä ja siitä, että kerrot asioista aidosti niinkuin ne on, niitä kauheasti kaunistelematta, koska kenenkäään elämä tuskin on pelkkää ruusuilla tanssimista, ja väillä tulee myös epäonnistuimisia.

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    Nykyinen tahti on hyvä!

    Postaustoiveita?
    Videoita on kiva katsella (esimerkiksi lasten tai Oton kanssa)

  84. Hehkuu sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    – Olen vakituinen lukija
    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Seuraan blogilistan kautta.
    Mistä pidät blogissani?
    – Erityisen paljon pidän siitä, että postaukset ovat erilaisia ja eri pituisia, Välillä kuvilla, välillä enemmin tekstipainoitteisia. On asupostauksia, arkisia kuulumisia, lasten vaatteita, mielipidepostauksia jne. Pidän myös värikkäistä ja laadukkaista kuvista. Teidän lapset ovat niin suloisia! Kiva seurata heidän kasvuaan etenkin kuvien muodossa.
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Kerran päivässä. En järkyty, jos joinakin päivänä jää postaus tulematta. 😀
    Postaustoiveita:

  85. Henna sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    -vakituinen lukija
    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    -Bloggerin kautta
    Mistä pidät blogissani?
    -Ihanista kuvista, positiivisista kirjoituksista ja mielenkiintosista aiheista 🙂 jaja kaikesta! 😀
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    -Ei tule mieleen mitään.
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    -Nykyinen on kiva, mutta ei haittaisi vaikka ei ihan joka päivä tulisikaan postausta.
    Postaustoiveita?
    -jotain videoo ehkä? Myday videolla? Semmosta ei oo muistaakseni vähään aikaan ollu 🙂

  86. Sanna sanoo:

    Vakkarilukija täällä hei,

    1 Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    -Fbssä seurailen ja instassa
    2 Mistä pidät blogissani?
    -Tykkään kaikesta, eipä oo näkyny yhtäkään postausta mitä en ois nyt lukenut, eniten kiinnostaa ihan peruskuulumiset.
    3 Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    -Enemmän videoita, ehkäpä joskus ruotsiksi hui 😉
    4 Mielestäsi sopiva postaustahti?
    -Kerran päivässä tai joka toinen päivä, ei niin justiinsa. Mielummin harvemmin laatua kuin liian usein turhaa 😀
    5 Postaustoiveita?
    – Ehkäpä niitä videoita vois olla lisää 🙂 tai sellanen kysymyspostaus missä sais kysellä vaikkapa Otolta, sun äidiltä ja parilta läheiseltä kaverilta kysymyksiä susta 😉 Vois olla ihan hauska 🙂

    Ps. viime vuonna olin kattomassa sun ja Oton hääjuoksua messuilla, tänä vuonna myös pakko päästä paikalle vaikkei ehkä voitto osuiskaan kohille :>

  87. Misaemilia sanoo:

    Heippa vakkarilukija olen 🙂
    1.bloglovinin kautta sua seurailen 🙂 plus fb:n kautta tulee kanssa seurattua
    2.sinulla on kivat aiheet ja kirjoitat todella hyvin :), et kirjoita sitä samaa massaa mitä tuntuu tulevan jokaisesta blogista ja se on kivaa 🙂 tykkään myös blogisi monipuolisuudesta!
    3.tykkään blogistasi juuri tälläisenä 🙂 asukuvat ei oo niin mun juttu mutta niitä ei oo niiin paljoo että häiritsisi 🙂
    4.sinun nykyinen postaustahtisi on juuri hyvä 🙂
    5.syvälliset mielipide postaukset on kivoja ja tykkään näistä meidän päivä postauksista 🙂

  88. Riikka sanoo:

    1.Mä seuraan sun blogia facebookin kautta ja olen vakioseuraaja! Mä rakastan lukea sun juttuja niin itsedtäai kuin ihanasta perheestäsi! Sä kirjoitat mielettömän kauniisti teidän lapsista ja tekstissä välittyy teidän aito rakkaus lapsianne kohtaan! On ollut upeaa lukea sun tarinaa teinistä nuoreksi äidiksi ja miten paljon oletkaan vain muutamassa vuodessa aikuistunut ja muuttunut vastuulliseksi vanhemmaksi!
    Mä tykkäisin lukea sun postauksia joka päivä ja se piristää koulupäivää kun tulee uusi postaus minkä voi 4.seuraavalla välitunnilla lukea! Kuitenkaan ei voi vaatia, että joka päivä tulisi postaus ja viikonlopun jälkeen pitempi postaus viikonlopun askareista olisi mukava lukea sunnuntai-iltaisin!:)
    5. Kaikenlaisia videopostauksia on ihana katsella ja niitä toivoisin lisää!:)

    Extra kommentiksi haluaisin sanoa, että harva ihminen suhtautuu elämään noin positiivisesti! Sun postauksia lukiessa tulee aina hyvä fiilis ja huonotkin päivät muuttuvat aurinkoisiksi! Teillä on Oton kanssa ihanat lapset, joiden kehittymistä on myös mukava seurata blogisi kautta!:)

  89. viiviK sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.): bloglovin aj facebook
    Mistä pidät blogissani?: Monipuolisuudesta, blogi ei ole mammablogi, ei muoti ei ruoka jnejne vaan kaikkea!
    Mielestäsi sopiva postaustahti? hmm…sanotaanko että 2 kertaa viikossakin riittää jos sisältö on laadukasta, mutta noin joka toinen pv on kiva 🙂
    Postaustoiveita? ruoka postauksia olen kaipaillut 🙂

  90. Minna sanoo:

    olen vakituinen lukija! lukenut blogiasi nyt 1,5vuotta! ihastuin siihen heti kun löysin. 1. seuraan blogin FB sivuja ja sitä kautta blogin tapahtumia ja muita päivityksiä, instagramista päivittäisiä kuvia ja itse blogia bloglovinin kautta. luen blogia vain kännykän kautta mobiilisovelluksella niinkuin kaikkia seuraamiani blogeja. 2. blogissa parasta on se että kaikkia aiheita käsitellään tasapuolisesti, on juttuja lapsista, arjesta, juhlasta, vaatteista yms. tykkään eniten lukea perus arkijuttuja! 3. vaikea sanoa mitään parantamista.. olen tykännyt lukea ihan kaikkia juttuja! videoita olisi kiva katsella enemmän ja varsinkin lasten touhuista tai muuten vaan arjesta! tai mistä vaan keksitkään! 🙂 4. postaustahti on todella hyvä ja aina ihmettelen miten ehdit kahden lapsen kanssa… postaukset ovat laadukkaita ja huomaa että niihin on käytetty aikaa. en tykkää jos postauksia paljon mutta sisällössä ei ole niinkään järkeä. 5. hmm kysymyspostausta toivoin ja se jo saatiinkin! en osaa nyt esittää erityistä toiveitta, jatka samaan malliin! juttuja lapsista on aina kiva lukea!

  91. Saija sanoo:

    Vakituinen lukija.
    Seuraan fb:n kautta sekä käyn yleensä päivittäin sivuilla katsomassa, onko mitään uutta.
    Pidän blogin monipuolisuudesta sekä positiivisesta kirjoitustyylistäsi. Tiara ja Zelda sekä perheilytouhut ylipäätään toimii aina. Samoin päivän asut ym vaatepostaukset – tykkään!
    Ei parannusehdotuksia – just hyvä näin 🙂
    Ei vaatimuksia postaustahdille – muutama kerta viikossa ok, muttei tiheämpi tahtikaan haittaa :))

  92. milla sanoo:

    Moikka moi iina,

    Apua ensimmäistä kertaa koskaan kommentoin kenenkään blogiin!

    1. Bloglovinin kautta sinun perheen arkea seurailen.

    2. Blogissasi hands Down eniten pidän sen positiivisuudesta. Ihanaa on myös lukea hauskasti mutta asiallisesti kirjoitutteja tekstejä. Parasta on, että aina on pieni juju postauksissasi ja niissä aina on tekstiä. Tuntuu että koskaan ei ole vaan nopeasti hutaistu teksti. Tuntuu että oikeasti panostat tähän ja se on mahtavaa!

    3. Hmm parantamista… No äkkiseltään mieleen tulee asupostaukset. Olisi kiva saada niiden kuviin vaihtelua. Kauniita kuvia nekin on! Mutta olisi hauska vaikka eri asennoissa esim. Kävelessäsi tien yli. Vaikka window shopping. Tiedätkö että niissä olisi juju, eikä ehkä heti tajua että se on asupostaus.

    4. Minusta sinulla on nyt juuri sopiva postaustahti. Ei tule postauksia miljoona kertaa päivässä, sellaisia 2 lauseen juttuja. Nyt tuntuu että kerkeät panostaa postaukseen ja sen tekstiin!

    5. Postaustoiveita olisi esim. Päiväni kuvina (voisi tehdä vaikka myös tiaran päivä kuvina ja zeldan), lempi asiani (esim. Lempi juoma, karkki, paikka kotona, laulu, leikki lasten kanssa yms.), ja mitä löytyy 2 pienen lapsen äidin laukusta.

    Todella iloista syksyä sinulle ja perheellesi!

  93. Inka sanoo:

    1. Seuraan Bloglovin’in kautta blogiasi.
    2. Parasta blogissasi on minusta kirjoitustaitosi, siis tykkään lukea kun teksi on selkeästi ja hyvin kirjoitettua ja olet hyvä kirjoittaja!
    3. Parannettavaa en osaa sanoa.
    4. Postaustahti on hyvä!
    5. Tykkään eniten lapsiin liittyvistä postauksista, koska itselläni on puoli vuotta nuoremmar tyttöset kun teillä 🙂

  94. Henni sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    -Ihan pelkästään käyn lukaisemassa uudet postaukset, en seuraa facea tms.

    Mistä pidät blogissani?
    -aiheiden vaihtelevuus postauksissa. Eli se ettei ole sidottu pelkästään perheellisten arkeen liittyviin juttuihin tai vastaavasti ettei ole pelkkää asukuvaa toisensa perään.

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    -2-3 julkaisua/viikko. Tosin ihmisillä on omakin elämä, eli vaikka aina ei tulisi kuin 1 /vko niin ei mielestäni ole aihetta napista, jos ei muodostu tavaksi 🙂

  95. Laura sanoo:

    Säännöllisesti käyn lukemassa kaikki postaukset, vaikka lähinnä facebookin kautta seuraan. Tää on ihan lemppariblogi, yks muutamasta joita jaksan seurata. Itsellä myös 2-vuotias, joten senkin takia mielenkiintoista seurata teidän arkea, mutta lukisin tätä todennäköisesti vaikkei itsellä lasta olisikaan. Olet niin aito ja kuitenkin nöyrä ja kiitollinen kaikesta, eikä sulla tunnu blogimenestyksestä huolimatta nousseen hattuun. Plussaa myös hyvälaatuisista kuvista (ja jutuista tietysti) 😉
    Mielestäni postaat juuri sopivasti, todella usein itse asiassa, ottaen huomioon kuinka kiirettä sinulla varmasti pitää. Näin lukijan kannalta more is more, eli olisi kivaa jos vähintään kerran päivässä tulisi postaus. Olkoon tämä nyt sitten vaikka se parannusehdotus, vaikka onkin vähän väkisin väännetty, sillä postaathan nytkin lähes joka päivä 😀
    Toivoisin myös lisää asupostauksia, niistä saa hyvin inspiraatiota 🙂

  96. Tuuli sanoo:

    Luen blogiasi facebookin kautta ja vähintään kerran pvässä käyn tsekkaa uudet postaukset.
    Pidän blogissasi monipuolisuudesta ja että postauksissa kerrotaan hauskalle kielellä ihan arjen tapahtumia. Tykkään paljon myös asu- ja treenipostauksista, joten niitä olisi kiva saada lisää! 🙂
    Minulle ei ole oikeen mitää sanottavaa, että miten voisit parantaa, koska en löydä mitään parannettavaa. Tykkään paljon sun postaustahdista elikkä meilkein joka pvä väh. Yksi postaus tätä on vaa nii ihana tulla lukee päivän päätteeks !
    Haluaisin lisää treenipostauksia ja asujakin ois kiva nähdä vähä useammin 🙂

  97. Niina sanoo:

    -Vakituinen lukija olen.
    -Seuraan omien kirjainmerkkien kautta, muistaakseni olen blogilistalta alunperin blogisi löytänyt ja tallentanut sen koneen muistiin.
    -Pidän blogistastasi koska se on positiivisen arkinen. Itselläni on 1v10kk ikäinen tyttö ja on hauska seurata Tiaran ja Zeldan touhuja blogin kauttaa kun niihin pystyy niin hyvin samaistumaan 🙂
    -En tiedä onko se sinusta kiinni, mutta puhelimella on tosi hankala lukea blogia kun ei taida olla erikseen mobiilisivua (vai miksi niitä nyt sanotaan). Joka tapauksessa puhelimella lukiessa teksti on joko kokonaan näkyvissä ja niin pientä ettei siitä saa selvää tai sitten kun zoomaa isommaksi tekstiä niin koko teksti ei mahdu näkymään ruudulla eli joutuu siirteleen ja kelaileen kokoajan ja se on niin työlästä ettei sen vuoksi juuri tule kännykällä blogiasi luettua.
    -Nykyinen postaustahti on sopiva.
    -Postaustoiveina kaikki lapsiin liittyvät postaukset 🙂

  98. Linda sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    Vakituinen lukija

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    Facebook, blogilista ja blogger

    Mistä pidät blogissani?
    Siitä että olet positiivinen ja valoisa ”jalat maassa”-tyyppi. Kirjoitat tosi monipuolisesti joten blogissasi on jokaiselle jotain.

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    Mun mielestä sun blogi on nykyisellään hyvä, ei tule mieleen mitään parannettavaa/muutettavaa mutta palaan asiaan jos joskus tulee ehdotuksia mieleen (:

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    Nykyinen joka- tai joka toinen päivä, sun postauksia odotellaan aina innolla ja on kiva että jaksat päivittää niin usein vaikka sulla on kaksi lasta ja tottakai muutakin elämää blogin lisäksi (:

    Postaustoiveita?
    Voisit kertoa siitä sun treeniohjelmasta tarkemmin (;

  99. Riina sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Kideblogien etusivu
    Mistä pidät blogissani?
    – Vaikka lapset ja perhe-elämä ovatkin suuressa osassa blogiasi, siinä on tosi vaihtelevat aihealueet ja kirjoitukset puhuttelevat muitakin kuin äiti-ihmisiä (esim. minua, heh). Kirjoitat selkeää kieltä jota on helppo lukea ja persoonasi on miellyttävä! Et ota itseäsi liian vakavasti muttet myöskään morkkaa itseäsi. Erotut eduksesi tämän hetken lifestyle-bloggaajista.
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Omiin mielipiteisiisi pohjautuvat postaukset ovat aina olleet todella kiinnostavia. Koska sinulla on jo paljon lukijoita, voisit ehkä vieläkin rohkeammin ottaa kantaa sinulle (tai yleisesti) tärkeisiin asioihin. Tykkäsin tosi paljon esimerkiksi homoutta käsittelevästä kirjoituksestasi sekä osallistumisestasi jääkarhu-kampanjaan! Hyvän parannuksen teit jo siinä, ettet enää kerro niin tarkoin lastesi persoonallisuuksista (siis ihan vain lapsiasi ajatellen, en kiellä etteivätkö ne olisi olleet kiinnostavia,lapsenne ovat niin kovin söpöjä :))
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    -joka toinen päivä?
    Postaustoiveita?
    – nuo edellämainitsemani kantaaottavat aiheet (esim. naiseuteen ja tyttöyteen liittyvät teemat, eettiset valinnat jne). Normaalia perusarkea käsittelevät postaukset ovat myös kivoja, asupostauksista en niinkään välitä vaikka tyylikäs oletkin 😉 Olisi kiva kuulla millaiset asiat herättävät sinussa voimakkaita tunteita; mikä itkettää, naurattaa, pelottaa, missä asioissa mielipiteesi ovat ehdottomat tai mustavalkoiset..?

    Kiitos mainiosta ja virkistävästä blogista!

  100. Kristarzan sanoo:

    Olen vakituinen lukija ja olen lukenut blogiasi ehkä noin vuoden, ensin bloggerin kautta ja nyt bloglovinin kautta. Blogissasi pidän monipuolisuudesta. Asu-, ruoka- ja kuulumis postaukset ovat mukavia. Opiskelen lastenohjaajaksi,joten minua kiinnostaa todella paljon lasten kehitys ja kuulumiset. Sopiva postaustahti on juuri se miltä itsestäsi tuntuu, jos ottaa stressiä postausten määrästä voi se näkyä teksteissä. Lukijasta on mukava lukea kun bloggaajasta on mukava kirjoittaa 🙂 Päivä kuvina postaus sekä kysy Tiaralta ja Zeldalta postaus voisivat olla mukavia 🙂

  101. Misise sanoo:

    1. Blogilista
    2. Ihanan arkinen ja aito blogi
    3. –
    4. muutama hyvä postaus viikossa riittää hyvin 🙂
    5. Lapset ja arki

  102. Essi sanoo:

    1. Seuraan blogia instagramin kautta. Kun päivittelet sinne kuvia, tulee usein vilkaistua blogiin samalla.
    2. Monipuolisuus! Täältä löytyy monenlaisia juttuja perhe-elämästä ja häistä aina lemmikeihin ja opiskeluun!
    3. Blogi paranee vanhetessaan 😉
    4. Postaustahti on sopiva, yleensä aina löytyy uusi juttu kun tänne saapuu.
    5. Kiinnostaa erityisesti äitiys, vaimous ja muu perhehömppä! Sekä omahyvinvointi, tottakai.

  103. Julia sanoo:

    Olen vakityinen lukija ollut jo vuoden verran 🙂

    – seuraan blogia bloglovinin kautta
    – tykkään blogissa sen pirteän arkisesta tunnelmasta
    – nykyinen postaustahti on hyvä!
    – treeni- ja asupostaukset kiinnostaisi

  104. Amanda sanoo:

    Olen vakituinen lukija, ollut siitä asti, kun aloit odottamaan Zeldaa. Sitä ennen olin satunnainen seurailija.

    Seuraan blogia Bloggerin kautta.

    Blogisi on ehdottomasti lempparini kaikista blogeista, joita seuraan. Pidän kirjoitustyylistäsi, aiheista joista bloggaat sekä blogin elämänilosta ja positiivisuudesta.

    Mielestäni blogisi on hyvä juuri tällaisena kuin se on viime aikoina ollut.

    Postaustahtisi on hyvä. En toivo enempää enkä vähempää.

    Tykkään lukea mielipidepostauksiasi. Olen joskus toivonutkin postausta siitä miten äitiys on muuttanut kaveripiiriäsi ja toivon tätä edelleen.

  105. Heidi sanoo:

    -Seuraan pääsääntöisesti bloglovinin kautta, mutta myös facebookin
    -Pidän siitä että aiheet ovat vaihtelevia, ei ole vielä tullut sellaista postausta vastaan mit en lukisi 🙂
    -Nykyinen postaustahti on oikein hyvä, varsinkin omaan rytmiini, kun selaan aamuin illoin blogit läpi.
    -Ehkä lapsista tai arkijutuista voisi toivoa lisää, mutta luen kyllä kaikkea muutakin innoissani. Joten suoraan sanottuna ei oikeastaan ole postaustoiveita kun kaikki kelpaa, pidän kaikista postauksistasi. 🙂

  106. Annaby sanoo:

    1.seuraan bloglovinin kautta
    2.tykkään sun innostavasta kirjotustyylistä, pukeutumisesta ja että kerrot kaikista aiheista avoimesti.
    3.parantaa vois asukuvien laatua mutta ei nykyinenkään laatu häiritse 😀 (välillä vähän epätarkkoja)
    4.nykyinen on hyvä tahti, uutta juttua on aina muttei kuitenkaan viiden poatauksen verran joka päivä 😀
    5.vaikka joku kuvapostaus jossa kuvaat sulle tärkeitä asioita ja kerrot mitä ne sulle merkitsee? Jotain arjen tärkeitä hetkiä ootki tainnu postailla.

  107. Fanny sanoo:

    1. Seuraan blogiasi sekä bloggerin, että bloglovin kautta. Myöskin facebookissa ja instagrammissa! Vakituisena lukijana ollaan oltu jo ihan alusti asti ja kaikki postaukset on luettu!
    2. Tietenki ensin haluan kertoa, että pidän sinusta! Pakkohan sitä on kirjoittajasta tykätä, että haluaa blogia seurata. Myöskin lapsia on ihana seurata, vaikka ei omia vielä olekaan. Kuvat on selkeitä, kirjoitustyyli mahtava!
    3. Hmm. Vaikea kysymys. Koska blogisi on juuri täydellinen näin! Sen haluan sanoa, että vaikka sulla tulisikin välillä päivän tai kahden tai vaikka kolmen postaustauko. Niin ei sun tarvitse sitä pahotella. Kyllä me vakituiset ainakin täällä pysytään <3
    4. Sopiva postaustahti on joka päivä / joka toinen. Ei myöskään ole pakko esim. joka viikko postata joka päivä tai edes joka toinen. 🙂
    5. Teemaviikko, tai että lukijat sanoo sulle mitä kuvaat ja niistä postaus. Esim. lempihousut, lempipaikka yms. 🙂

  108. Elina sanoo:

    Olen satunnainen lukija, välillä seuraan tiiviimmin 🙂
    Blogiin saavun usein googlen tai iphonen lukulistan kautta!
    Blogissa on aivan ihania kuvia ja teksti on sujuvaa.
    Sopiva postaustahti on mielestä vähintään 3 postausta viikossa.
    Välillä postaukset ovat melko pitkiä, mutta kyllä lukija voi sitten itse hyppiä tekstissä eikä lukea joka sanaa.
    Sanoisin, että jatka samaan malliin! 🙂

  109. Riikka sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani?
    – bloglovin

    Mistä pidät blogissani?
    – pirteistä kuvista sekänsun positiivisesta asenteesta ja tyylistä kirjoittaa!

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – paha sanoa kun itse oon nii tykästyny sun blogiin tällaisena

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – just tämä mikä sulla on että suunnilleen joka päivä tai joka toinen päivä 🙂

    Postaustoiveita?
    – Lasten asupostaukset silloin tällöin voisi olla hauskoja!

  110. Hannastiina sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    – Olen vakituinen lukija! 🙂
    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Blogger
    Mistä pidät blogissani?
    – Hyvälaatuiset kuvat, asiatekstit/mielipiteet, selkeys,..
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Henkilökohtaisesti minua ei kiinnosta vaatejutut/muoti/yms, mutta ne ovat sinulle itse tärkeitä, joten en neuvo tekemään toisin.
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – 1-3 kertaa viikossa, vähintään 1 kerta kuitenkin!
    Postaustoiveita?
    – Kokkausjuttuja!

  111. Velma sanoo:

    1. Mä tuun tänne aina googlella, kun en jostain syystä ole tallentanut tätä minnekään lukijaan.
    2. En mä oikein osaa määritellä, mistä mä pidän. Ehkä ne on noi lapset ja kirjoitustyyli, jotka on eniten kivoja….?
    3. Ei tule mieleen mitään parannusehdotuksia tai ärsytyksen aiheita, kun oon kuitenkin ollut sen verran tyytyväinen koko ajan.
    4. Postaat niin usein kuin ehdit, kaiken luen! 😀
    5. Matkailuun ja liikuntaan liittyvät jutut kiinnostaa eniten.

  112. Juulia sanoo:

    1. en minkää kautta, käyn vain joka päivä täällä.
    2. olen samanikäinen mutta aivan eri elämäntilanteessa, sen takia on kai kiva seurata. On kiva nähdä erilaista elämää, ja kaikki postauksest on minusta kivoja tai ei tule mieleen mistä en pitäisi.
    3.
    4.1-2 päivässä
    5. videoita

  113. Pauliina sanoo:

    1. Seuraan blogiasi yleensä Facebookin kautta, mutta myös silloin tällöin kideblogien etusivulta ja itse tulee myös seurailtua muuten vaan.
    2. Blogisi on aivan uskomaton! Vaikka oletkin nuori äiti, ja sinuun kohdistuu ehkä paljon sekä negatiivista että positiivista kommenttia sen puolesta, osoitat mielestäni olevasi todellakin nuori äiti ja ylpeä siitä. Vaikutat rakastavalle, lapsille omistautuvalle ja voisin ottaa sinusta mallia tulevaisuudessa kunhan itse olen äiti. Siksi luen blogiasi ja tyylistäsi hoitaa lapsiasi ja kirjoittaa heistä.
    3. Mielestäni voisi olla enemmän esimerkiksi koti aiheisia postauksia, sisustuksesta yms.
    4. Joka toinen päivä, ehkä hieman harvemmin on hyvä postaustahti. Sama kui sinulla no nytkin.
    5. Mikä tekee sinusta hyvän bloggaajan? -postaus, jossa kerrot siitä miksi olet mielestäsi hyvä bloggaaja 🙂

    Hauskaa syksyä Iina sinulle ja perheellesi! 🙂
    -Pauliina

  114. Maiai sanoo:

    Olen satunnainen seuraaja. Blogilla on hauska nimi ja kivasti kuvia. Sopiva päivitystahto on kerran parissa päivässä.

  115. En osallistu arvontaan, vastaan vain kysymyksiin 🙂 Olen vakkarilukija Zeldan odotusajasta lähtien 🙂

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    — Facebook, blogger, instagram

    Mistä pidät blogissani?
    — Tykkään sun järjestelmällisyydestä ja siitä, että otat kaikessa lukijat huomioon, kirjoitat meille.

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    — Tykkäsin blogistasi ehkä hiukan enemmän silloin, kun et stressannut niin paljon, etkä ottanut kirjoittamista niin kuolemanvakavasti 🙂 Tarkoitan siis, että minun makuun tästä on tullut vähän turhan työmäistä, sellainen rento harrastusmaisuus on kadonnut. Tykkäsin myös siitä, että tyttöjen kuvia ja kuulumisia oli enemmän, mutta ymmärrän kyllä miksei niin enää ole!

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    — Parin päivän välein on oikein hyvä!

    Postaustoiveita?
    — Tiaraan ja Zeldaan liittyvät jutut kiinnostavat aina eniten 🙂 <3

  116. Venla sanoo:

    1.Seuraan blogiasi facebookin kautta
    2.Parasta sun blogissa on hyvät kuvat ja kirjotat tosi hyvin!
    3.
    4.Suhteellisen usein on hyvä postaustahti, useamman kerran viikossa:)
    5.Videoita 🙂

  117. Piitu sanoo:

    1. Seuraan bloggerin ja fbn kautta
    2. Pidän eniten hyvälaatuisista kuvista ja ns asiateksteistä, mielipiteistä 🙂
    3. Koti- ja parisuhde-aiheisia voisi olla enemmän 🙂
    4. Nykyinen postaustahti on huippuhyvä, mutta lapsiperheen äidiltä riittää toki välillä hitaampikin tahti.
    5. Ks. Kohta 3 😉 lisäks semmonen eniten vituttaa-tyylinen teksi ois kivaa vaihtelua, vaik blogin positiivisuus onki tosi hieno juttu.

  118. AnnaMaria sanoo:

    Vakituinen lukija.

    1. Seuraan nykyään Fb:n kautta, ennen kidejen etusivun kautta.
    2. Parasta blogissasi on raikkaus, se että jutut yllättävät eivätkä ole aina ennalta-arvattavia. Myös laadukkaat kuvat ja ahkera postaustahti saavat suuren plussan. 🙂
    3. Ei parannusehdotuksia.
    4. Joka toinen päivä on ihan riittävä.
    5. Tyttöjen iltarutiinit ennen nukkumaan menoa.. (en keksi nyt muuta, kun itse painin nukahtamis/nukuttamisongelmien kanssa kera 1,5-vuotiaan…)

    Ei muuta kuin jatka samaan malliin vaan edelleen, suosikkibloggarini! 🙂

    P.S. Osallistun myös arvontaan, jos liput saa antaa lahjaksi ystävälle 🙂

  119. Aino sanoo:

    1. Blogger, instagram ja facebook
    2.ihana blogi, hienot vaatteet, sujuva teksti ja normaalista arjesta kertovat jutut!
    3.ei tule mitään mieleen
    4. Joka toinen päivä
    5. Kaikkien aikojrn suosikki asut ja vaatekaapin esitttelyt 🙂

  120. nette sanoo:

    Olen vakituinen lukija, olen lukenut blogiasi Tiaran odotusajasta saakka 🙂

    1. Seuraan blogia bloglovinin ja facebookin kautta
    2. Kokonaisuus on vaan tosi hyvä:D tykkään laadukkaista kuvistasi ja jalat maassa-tyylistä. Siitä ettei blogisi ole pelkkä mainostuskanava. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja siitä että tekstiä on tarpeeksi 🙂 Mielipidekirjoituksesi ovat myös aina hyviä ja näkemykset perusteltuja. Blogisi on monipuolinen ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä 🙂
    3. En edes keksi mitään parannettavaa, pidän blogistasi tällaisena
    4. Nykyinen postaustahti on mielestäni hyvä, on kiva että postauksia tulee lähes joka päivä. Yleensä selaan blogit läpi aamulla ja illemmalla, ja on aina kiva yllätys jos on uusi postaus luettavana 🙂
    5. Jotain sisustusjuttuja olis kiva lukea, ja videopostauksetkin on aina kivoja 🙂

  121. Sanni sanoo:

    Oon vakituinen lukija:)
    1. Tuun aina suoraan tälle sivulle, näpyttelen googleen siis:D
    2. Tykkään siitä, että vaikutat maanläheiseltä ihmiseltä, olet blogissa pirteä ja ihana, mutta silti oma itsesi, etkä yritä liikaa ”silotella” elämääsi, niinkuin monissa muissa blogeissa on tapana. Tykkään valtavasti sun mielipidepostauksista ja syvällisemmistä jutuista, mutta samalla myös päivän asu-postauksista, sillä mun mielestä sulla on tosi kiva tyyli!:)
    3. Lasten vaatteisiin ja tavaroihin liittyvät postaukset mä yleensä ohitan, mutta se liittyykin siihen, että sellaiset asiat ei ole mulle ajankohtaisia ja siksi ei niin mielenkiintoisia. Lapsista sinänsä ja lasten kehityksestä taas luen mielelläni:)! Yksi parannusehdotus on myös lisää videopostauksia:)
    4. Joka päivä mieluiten postaus
    5. Treeni- ja ruokavaliojuttuja sekä niitä videopostauksia!:)

  122. Maria sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Blogisi on minulla kirjanmerkeissä josta tarkistan sen yleensä päivittäin, tykkään myös blogisi facebook-sivuista ja näen sieltä myöskin uusimmat jutut 🙂
    Mistä pidät blogissani?
    – Pidän siitä, että blogista poistuessa jää lähes aina hymy huulille ja tekee mieli palata takaisin 😀 On ihana lukea blogia, josta hyvä mieli ja positiivisuus välittyy. Varsinkin, kun itsellä on ankeita päiviä. Tyylisi kirjoittaa on hyvää ja helppolukuista. Tykkään aikalailla tasapuolisesti kaikesta, luen aina kaikki postaukset loppuun. Tykkään myös, kun on paljon hyviä kuvia.
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Olisi mukava antaa parannusehdotuksia, mutta en kyllä osaa sanoa mitään.
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Muutaman kerran viikossa, tai vaikka joka päivä 🙂
    Postaustoiveita?
    – Lastenvaatepostaukset, shoppailupostaukset.. Tällä hetkellä 😀

  123. Olen vakituinen lukija. Tulin ensimmäisen kerran kurkkimaan kun huomasin, että sulla on saman ikäinen tyttö kuin mulla (nyt 3v) ja tästä tuli ensimmäinen blogi jota aloin seurata.

    1) Kidejen etusivu tai suoraan blogiin.
    2) Suurimman vaikutuksen on tehnyt sun työmoraali. Blogi on todella laadukas joka suhteessa.
    3) –
    4) noin 5 kertaa / viikko
    5) tyylijutut kiinnostaa aina, niin sun kuin lapsien. Parisuhteen suurimmat haasteet (en tarkoita ongelmat vaan ne asiat joiden eteen on tehtävä töitä) tai joku vastaava parisuhdepostaus.

  124. Krista sanoo:

    Ennen luin ainoastaan hääblogiasi, josta tykkäsin todella paljon. Törmäsin facebookissa Oton blogiin, jonka hän oli just aloittanut ja aloin seuraamaan sitä ja sitä kautta aloin myös sinun vakituiseksi lukijaksi 🙂

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Bloglovin

    Mistä pidät blogissani?
    – Hyvistä kuvista ja pitkistä kirjoituksista.

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Nykyinen postaustahti on hyvä.

    Postaustoiveita?
    – Videopostaus, jossa höpöttelet ihan vaan kuulumisia ja uudestaan sellainen video missä haastattelet Tiaraa, se oli todella kiva 🙂

  125. Miia sanoo:

    Moikka, luen blogiasi satunnaisesti, mutta yleensä bongaan postaukset facebookista tai sitten vain googlaan blogiisi. Postauksesi ovat pitkiä ja selvästi suunnitellusti tehtyjä, Tykkään! Postaustahtikin on sopiva, pysyn hyvin kärryillä vaikka kävisin lukemassa vain kerran kahdessa viikossa blogiasi:)
    Ihailen myös asukuviasi ja muutenkin perheesi on ihana! Varsinkin nuo kaksi suloista naperoa:) jutuistasi kiinnostaa kaikki, eniten odotan että tekisit postsuksia treenaamisestasi:)

  126. Tiiin sanoo:

    1. Tuun googlen kautta vaan
    4. 3-4 kertaa viikossa!
    5. Toivoisin lisää asupostauksia ja videoita susta ilman lapsia

  127. Emilia sanoo:

    Oletko vakituinen lukija. En millään kyllä nyt muista, että miten tämän blogin löysin mutta onneksi löysin! Osaat kirjoittaa aivan mahtavasti. Luin juuri varmaan pari tuntia sun vanhoja postauksia, koska luin Daryan blogia ja löysin sieltä vanhoja kuvia susta. Ns järkytyin positiivisella tapaa siis, siitä miten paljon olet oikeesti muuttunut. Sulle on käyny todella hyvä tuuri, että olet saanut rakastavan perheen. Tulee välillä itsellä tippa silmään lukiessa sun/ Oton postauksia lapsistanne. Ihanaa, että olet saanut noin ihanan perheen kasaan.:)

    1. Menen suoraan vaan blogiin.
    2. Pidän blogissasi erityisesti siitä, että olet nuoriäiti mutta sinulla on minun mielestäni aivan loistavat kasvatusmenetelmät ja olet todella monissa asioissa ihan uskomattoman ihanan kuulonen ihminen.
    3. Suurin osa blogistasi on todella sellaista täydellista ja ihanaa elämään niin oisi kiva kuulla siitä että mitäs silloin kun kaikki ei menekään niin kuin haluisi.
    4. Postaat todella usein ja on mielestäni mukava lukea päivässä useampikin postaus. Eli jatka vain ihan samaan malliin!:)
    Postaustoiveita? Olisi todella kiva jos tekisit laajan postauksen elämästä ennen ensimmäistä raskauttasi ja siitä miten paljon elämä muuttui kuin tulit raskaaksi mm.tupakan lopettamisesta oisi kiva kuulla, että miten pystyit.

  128. Maria sanoo:

    1. Seuraan blogiasi facebookin kautta
    2. Pidän blogissasi monipuolisista postausaiheista, rehellisestä kirjoitustyylistäsi, ja siitä, että blogiasi lukiessa huomaa kuinka paljon panostat tähän.
    3. Muuta parannettavaa en osaa sanoa, mutta videot ovat kivoja, joten niitä voisi tulla enemmän 🙂
    4. Nykyinen postaustahtisi on hyvä
    5. My day -postaus

  129. yosa sanoo:

    Olen vakituinen lukija.

    -Seuraan blogia FB:n kautta, Tai kirjoitan hakukenttään ihan blogisi nimen.
    -Pidän blogistasi koska se on rento, rehellinen ja mielenkiintoinen.
    -Ei parannettavaa, paitsi ehkä useammin videopostauksia? Ja pakko nyt sanoa että joskus useassa postauksessa toistat jotain samaa sanaa tai sanontaa (nyt en kylmiltäni muista mitään esimerkkiä.)
    -Nykyinen postaustahti on kyllä hyvä.
    -Ruokavalio- ja urheilu postaus, ja ehdottomasti hyvä vaimo postaus.

    En halua osallistua arvontaan!

  130. 1. Seuraan Bloggerissa 🙂
    2. Luen blogiasi vakituisesti ja uudet postaukset on aina luettava! Osaat kirjoittaa hyvin ja sulla on hyviä mielipiteitä asioista. Blogisi on myös tosi monipuolinen ja aito, vaikutat todella tykkäävän kirjoittamisesta! 🙂
    3. Tähän hätään en parannusehdotuksia juuri keksi.
    4. Kerran päivässä on ihan kiva postaustahti ja sulla tuleekin kivan säännöllisesti juttuja 🙂
    5. Mielipidepostaukset kiinnostaa eniten, niitä luen mieluiten.

  131. Vimmuliina sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani?
    -FB
    Mistä pidät blogissani?
    -Paljon kuvia, monipuolisuus ja aitous. Itse olen myös kahden pienen lapsen äiti, joten tykkään lukea lapsiin liittyvistä jutuista.
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    -väh. kerran viikossa
    Postaustoiveita?
    – ruoka, lasten vaatteet, lasten kanssa tekemiset

  132. Venla sanoo:

    Olen blogisi vakituinen lukija. Seurailen blogiasi bloggerin kautta. Pidän blogissasi kirjoitustyylistäsi ja blogin käsittelemistä aiheista. Itse olisin aina halunnut tulla nuorena äidiksi, joten on ihana seurata millaista nuoren äidin elämä on sinun näkökulmastasi. Mielestäni bloggaustahtisi on liian nopea. Välillä tuntuu, että ei ehdi kaikkia kirjoittamiasi postauksia lukemaan, vaikka kuinka haluaisi. Postautoiveena haluaisin, että kerrot enemmän teidän parisuhteesta. 🙂

  133. Minttu sanoo:

    1. Seuraan blogiasi Bloggerin kautta.
    2. Aidoista ja mielenkiintoisista postauksista, lisäksi olet aivan huippu tyyppi 🙂
    3. Postausten laatu korvaa määrän
    4. Turhaan otat paineita tiukasta postaustahdista, muutaman kerran viikossa riittää oikein mainiosti!
    5. Video, esimerkiksi sun oman äidin kanssa olis mahtava

  134. Jennuu sanoo:

    Olen vakituinen lukija, seuraan blogia yleensä facebookin kautta, mutta mulla on se myös lisättynä tietokoneen kirjanmerkkeihin ja välillä käyn sitä kautta tsekkaamassa onko täällä mitään uutta. Mä pidän sun blogin aitoudesta ja siitä, että et yritä luoda mitään kiiltokuvaelämää, vaan kerrot sekä iloista, että suruista. Nykyinen postaustahti on myös oikein hyvä.

    Mitään negatiivista sanottavaa on vaikea keksiä, mutta toivoisin vielä enemmän ns. mietteitä ja mielipiteitä postausten muodossa. Mitään aihe-ehdotuksia ei nyt just tule mieleen, mutta sun ajatuksia olisi kiva lukea. Myös lasten sekä miehen kanssa tehdyt videot ovat aina ihania! 🙂

  135. Mervi sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    – Käyn epäsäännöllisen säännöllisesti blogissasi, ainakin ”lukasen” jokaisen postauksen
    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Blogisi on kirjanmerkeissäni
    Mistä pidät blogissani?
    – Olet hyvä kirjoittamaan (ja näköjään olet perinyt sen äidiltäsi). Elämäsi on kovin, kovin erilaista kuin minun, keski-iän ylittäneen. On mielenkiintoista seurata nuoren parin elämää ja pysyä ”ajan tasalla”.
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Olen kerran loukkaantunut syvästi antamastasi vastauksesta kysymykseeni, jonka tein viattomasti ja todella haluten tietää. En arvannut reagointiasi. Toiseen kommenttiini et vastannut mitään. Noista ajoista asti olen kokenut olevani ulkopuolinen, ikäänkuin minulla ei olisi oikeutta käydä lukemassa. Jonkunlainen alakulo hiipii mieleeni aina lukiessani blogiasi, mutta silti luen. Kommentoinut en ole sen jälkeen, enkä halua edes lukea kommentteja tai vastauksiasi. Summasummarum, olisin toivonut, että olisit voinut/voisit suhtautua ymmärtäväisesti erilailla ajatteleviin ihmisiin.
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – Itse tykkään kirjoitella joka päivä, joten ymmärrän tiuhaa postausta, mutta en tokikaan ”vaadi” sitä samaa seuraamiltani blogeilta. Liian pitkä tahti (useita viikkoja) saisi mielenkiintoni lopahtamaan.

    • Iina sanoo:

      Muistan edelleen jättämäsi kommentin, ja siihen jättämäni vastauksen. Kävin äsken lukemassa ne, puolentoista vuoden jälkeen, ja edelleen en ymmärrä että miksi olet syvästi loukkaantunut. Mä ymmärsin kyllä mitä ajoit takaa, vastasin mielestäni asiallisesti, joskin viimeisessä kohdassa ehkä turhan kiivaasti, pahoittelut siitä. Edelleen olen kuitenkin samaa mieltä lesbo-kysymyksestäsi, mielestäni se että kuka tahansa olisi lesbo, ei muuttaisi ajattelutapaani häntä kohtaan millään tavalla, oli kyseessä sitten tyttäreni tai kuka tahansa muu. 🙂 Ikävää että koet noin, mun tarkoitus ei ollut silloin loukata, vaan reaktioni oli viaton ja hämmästynyt, en voinut silloin, enkä voi edelleenkään hyväksyä sitä, että ihmisiä erotellaan seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

  136. Linda Aikala sanoo:

    1. No mulla on tää blogi koneella tossa kirjanmerkeissä, että siitä aina klikkaan. Tää on mun ihan lemppariblogi. 🙂
    2. Sulla on vaan niin mielenkiintoisia postauksia, on aihe mikä hyvänsä. Hyviä kuvia, herkullisia reseptejä, ihana perhe jne.
    3. En kyllä keksi…
    4. Musta ei tarvis joka päivä, se on ehkä vähän liikaakin musta. Hyvää odottaa mielellään. 😉
    5. Ruokajuttuja toivoisin lisää, ja lastenvaatepostauksia.

  137. Anna sanoo:

    Hei,
    1. Olen vakituijen lukija, ja seuraan blogiasi Blogilistan kautta. Pidän sen suomalaisuudesta ja helppokäyttöisyydestä.
    2. Pidän laadukkaista teksteistä ja kuvista. En seuraa blogeja kuvien takia, enkä seuraa kuvablogeja, joten pidän siitä, että kuvat eivät ole ”liian taiteellisia”. Tällä tarkoitan sitä, ettei ole järkeä kuvata abstraktia mössöä tai turhia haituvia vain esitelläkseen valokuvaustaitojaan, jos kuvat eivät liity postaukseen. Ehkä tämän takia myös blogisi on onnistunut säilyttämään sekä korkean laadun että elämänmaun. Korkea laatu rakentuu kokonaisuudesta.
    Itse olen kielipoliisi, enkä pidä siitä, että tekstissä on kirjotusvirheitä. Mielestäni jokaisen pitäisi osata kirjoittaa äidinkieltään, mutta eihän se taida olla itsestäänselvyys. Kielellinen korkea laatu rakentuu virheettömästä tekstistä ja yleiskielestä maustettuna juurikin elämänmakuisella kerrontatavalla ja sopivilla tyylikeinoilla.
    Lisäksi sisällöt ovat monipuolisia, mikä takaa sen, että niin nuoret, äidit, nuoret ja vanhemmatkin aikuiset jaksavat seurata blogia. Uskon, että myös mieslukijat jaksavat lukea blogiasi keskimääräistä äitiblogia paremmin. Blogi on sopivasti naisellinen ja äidillinen, mutta myös oikealla tavalla ”unisex”.
    3. Parannusehdotuksia… Hmmm. Mielestäni blogissa ei ole ongelmakohtia, joita pitäisi muuttaa. Itse en niin pidä treenijutuista, mutta kaikki eivät voi pitää kaikesta – ja valtava osahan seuraa nimenomaan treenikuulumisia.
    4. Aina on ilahduttavaa, jos illalla tulee uusi postaus, joka on jokin muu kuin arvonta- tai kilpailuilmoitus. Tosin blogisi onkin tainnut noudattaa selkeää kaavaa, että lyhyt ilmoituspostaus ei ole päivän ainoa postaus, jos se on mahdollista. En tiedä blogista työnä kovinkaan paljoa, mutta jos ajatellaan, että blogi on työ, ja työtä tehdään viisi päivää viikossa, niin ehkä viisi postausta viikossa on sopiva ”vaatimus”.
    5. Ruotsin kieli elämässäsi ennen, nyt ja tulevaisuudessa, opiskelu- ja koulutussuunnitelmat ovat aina mielenkiintoisia ja tuotetestauksista saa mielenkiintoista tietoa. Mielipidekirjoitukset ovat myös tervetulleita. Olisi kiva kuulla mielipiteesi pakkoruotsista!

  138. Sisi sanoo:

    – Seuraan blogiasi säännöllisesti mutta en minkään palvelun kautta.
    – Pidän blogissasi yksinkertaisesti siitä, että vaikutat niin fiksulta. On mukava lukea tekstejä, joiden kirjoittaja ei vaikuta haluavan rakentaa itsestään mitään tietynlaista, ihailtavaa kuvaa tai hahmoa vaan tuntuu kirjoittavan omana (fiksuna) itsenään. Näyttää siltä, että esität blogissa itseäsi etkä sellaista ihmistä joka haluaisit olla. 🙂
    – Minulla ei oikeastaan ole mitään parannusehdotuksia tai kritiikkiä. Blogissasi on paljon kiinnostavaa ja viihdyttävää sisältöä – ja vaikka en itse yleensä lue arvonta-, yhteistyö- tai muotiaiheisia postauksia, en silti sanoisi että niitä tarvitsisi/kannattaisi vähentää. Postaustahtisi on muutenkin niin tiivis, että käytännössä aina kun kurkkaan blogiisi, on täällä uusia postauksia jotka voin lukea.
    – On kiva että täällä on uutta luettavaa niin usein (ainakin omasta näkökulmastani, sillä en ehdi joka päivä selailemaan blogeja). Sopiva postaustahti on mielestäni se, mikä on sinulle sopiva!

  139. Eee sanoo:

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – Blogilistan kautta, fb:ssä
    Mistä pidät blogissani?
    – Kaikesta! Laadukkaista kuvista ja tekstistä, hyvästä sisällöstä ja siitä, miten paljon panostat blogiisi. Kirjoitustaitosi on upea.
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – Kaikki on nyt hyvin!
    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    – pari kertaa viikossakin riittää, sillä laatu korvaa määrän
    Postaustoiveita?
    – Ruokajuttuja!

  140. Debus sanoo:

    Oletko vakituinen lukija vai satunnainen seuraaja?
    Vakituinen lukija!

    Mitä kautta seuraat blogiani (FB, Bloglovin, Blogilista, Kideblogien etusivu, Blogger etc.)
    – FB ja Bloglovin

    Mistä pidät blogissani?
    – Positiivisuudesta, hyvistä kuvista ja siitä, että lapsia näkyy paljon, mutta myös omia juttujasi on paljon! 🙂

    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin?
    – En oikein osaa vastata tähän, olet yksi harvoista blogeista, joilta jaksan lukea kaikki postaukset.

    Mielestäsi sopiva postaustahti?
    -Mielestäni 2-3 kertaa viikossa on hyvä, kaikki sen yli on positiivista! 🙂

    Postaustoiveita?
    – Vaikka jokin aika sitten sanoit, että tyttöjen kasvaessa ”Kehityspostaukset” vähentyvät, sen kyllä ymmärrän, mutta olisi silti kiva kuulla hieman mitä tytöt osaavat yms, en osaa selittää, en tarkoita mitään ’henkilökohtaisuuksia’! 🙂 Myös Tipan ja Zeldan vaatepostaukset ovat aivan ihania!

    Huh, kerkesin! 😉 Monta päivää jo pitänyt vastata! 🙂

  141. a sanoo:

    Mä vastaan kuiteski, vaikken enää voikaan osallistua kisaan. 🙂
    Mitä kautta seuraat blogiani; Fb, kideblogit
    Mistä pidät blogissani? Pidän arkiasioista eniten, muotiasiat eivät kiinnosta niinkään.
    Mitä voisin parantaa tai tehdä toisin? hmm, vaikea sanoa, enemmän videoita ehkä! 🙂
    Mielestäsi sopiva postaustahti? sä postaat mielestäni usein, ehkä jopa liiankin. 😀 ei vais, oikein kivasti!
    Postaustoiveita? Videoita toivon, mistä aiheista vain. Ja ruokajuttuja!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.