Indiedays blog awards 2014

28.10.2014

Meillä tuli tosi kiire Veeran kanssa laittaa mun nassu ja asu kuntoon, kun hiuksissa kesti niin kauan, mutta lopulta ehdittiin Oton kanssa hyvissä ajoin juhlapaikalle Fredan Tivoliin. Mulla oli vähän epävarma olo mun asusta, koska vaihdoin sen ihan viimetipassa viime viikolla. En ehtinyt juuri sovittelemaan tai testaamaan sen toimivuutta käytännössä, ja täytyy sanoa että selästä super-avonainen mekko aiheutti päänvaivaa melkein koko illan, kun pelkäsin että se tippuu. Ei onneksi tippunut, hahah! Ihana mekko se kyllä oli, ei siinä mitään.

Vietettiin iltaa yhdessä isolla porukalla, ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa monia tuttuja, joita en vielä päivällä nähnyt. Illalla mulla oli kamera aikalailla hukkateillä kokoajan, tai no siinä pöydällähän se pyöri, mutta ei sitä juuri muistanut käyttää. Jälkeenpäin harmittaa että kuvia ei niin hirveästi ole, mutta toisaalta oli ihana viettää iltaa ihan rauhassa kamerasta murehtimatta. Pari kuvaa Otto kuitenkin ikuisti, meidän Simon kauniin gaalailmeen, ja meidät tytöt ihanien Sandra Hagelstamin ja Victoria Törnegrenin kanssa!

IMG_9587 IMG_9590xiba2014Kolmas sija tuntuu vieläkin epätodellisen hienolta ja mahtavalta. Meidän sarja oli todella kova, ja mä olen niin kiitollinen teille kaikille jotka äänestitte mua, että ei riitä sanat kertomaan! Kuten kirjoitin jo aiemmin, mä todella toivon että blogini inspiroi teitä, nyt ja tulevaisuudessa, ja aion tehdä jatkossa entistä kovemmin töitä sen eteen. Haluan että täältä välittyy mun persoona, juuri sellaisena kuin se on, ja että te saatte täältä juuri sitä mitä toivotte. Aion pitää omasta tyylistäni kiinni, mutta muistutan että otan teiltä vastaan myös toiveita jos sellaisia tulee.

Kiitos siitä että te olette siellä tukena ja iloitsette mun kanssa pienistä ja suurista asioista, päivästä ja vuodesta toiseen! Onnea Demi, Emilia ja Minttu, sekä kaikki muut IBA-voittajat!

10644518_10152470049618479_1278572879917172538_o 10661624_10152470049898479_8469290399866571123_oOli ihanaa päästä ulos Kaislan ja Simon kanssa, kun ei ikuisuuksiin olla oltu yhdessä ulkona! Vaikka ilta oli hektinen aluksi niin ehdittiin me ihan hyvin hengaamaankin ja pidettiin hauskaa. Lähdettiin kiltisti jo puolenyön jälkeen Mäkkiin syömään ja heitettiin maailman typerintä mäkkiläppää, joka oli silloin hurjan hauskaa! Tai on se ehkä vieläkin, mun mielestä. Kiitos McVilma, McKaisla ja McSimo meidän McMahtavasta illasta!

Kaikkein eniten mä haluan kiittää Ottoa, joka on aina mun tukena, ja ymmärtää. Otto jaksaa kuunnella kun stressaan gaalamekoista, ja auttaa mua miettimään mitä voisin tehdä paremmin. Otto muistaa kertoa kun teen jotain hyvin, ja antaa kritiikkiä jos se on aiheellista. Otto ei kyllästy vaikka jännitän välillä vähän liikaakin. Kiitos Otto rakas, olet paras <3

10644579_10152470049678479_5038666810402142410_oKuvausseinän kuvat: Pauli Siuruainen

Ihanaa, huomenna palataan hetkeksi arkeen, ihan vain jatkaaksemme juhlintaa torstaina Halloween-bileiden merkeissä, kun meidän iso äitiporukka pikkuisineen saapuu meille kotiin juhlistamaan kurpitsajuhlaa. Siitä tulee varmasti ihan huippuhauska päivä! Mutta tosiaan huomenna vähän erilaista juttua. Hyvää yötä kaikille<3

KIITOS <3


29 Responses to “Indiedays blog awards 2014”

 1. Martsa sanoo:

  Onnea paljon!:) Harmi kun toi sun mekko ei näy kauhean hyvin, kai sä teet vielä yhden postauksen missä toi mekko näkyy kunnolla?

 2. Linkku sanoo:

  Hienoja kuvia ja vaikuttaa olleen kivaa! Onnea vielä! <3

 3. Milperi sanoo:

  Aaa en kestä kun ootte niin söpöi Oton kanssa ja sä oot niin kaunis ja tyylikäs ja oivoi! Mua kyllä ainakin inspiroit ihan hirmuisesti, vaikkei ollakaan yhtään samanlaisessa elämäntilanteessa. Sun blogista jotenkin ihan oikeasti välittyy sellanen aito lämpö ja rakkaus ja positiivinen asenne ja jos mää joskus saan lapsia niin toivon että voisin joskus olla edes puoliks yhtä hyvä äiti mitä sää vaikutat olevan. Mä kyllä siis ihan oikeasti ihailen sua ihan hurjasti ja toivon että saat/saavutat elämässä kaiken mistä haaveilet.
  Oon joskus aikasemminkin ehkä kommentoinut sulle siitä kuinka alunperin löysin sun blogiin sun mielipidepostausten kautta. Ja edelleenkin ne on ihan mun lemppareita. Musta on myös kivaa että jaat kaikkia ruokaohjeita ja pakko sanoa sekin että oot kyllä nykyään niin uskomattoman tyylikäs ettei mitään järkeä. Nuo sun uudet hiukset sopii sulle loistavasti ja sun vaatteet on jotenkin nykyään niin klassisen kauniita, mutta silti persoonallisia.
  Nyt tulee sellanen maratooni-kommentti että ehkä katksen sen tähän, mutta oot kyllä ihan kolmos sijasi ansainnut, musta oisit ansainnut voittaakkin. Oot mieletön!

  • Iina sanoo:

   Voi että, oletpa sinä ihana!! <3 Kiitos niin hurjan paljon! Sun kommentti oli kyllä ihan huippu, tuli niin hyvä mieli 🙂 Musta on aina kivaa kun joku tykkää mielipidepostauksista, koska niitä on jotenkin niin parasta kirjoittaa oikein sellaisella tunteen palolla. Mutta kiva että tykkäät muustakin, ja ihanaa että mun tyyli kolahtaa! Mä voisin kirjoittaa vaatteista vaikka sata kertaa päivässä, koska tyyli ja trendit aiheina kiinnostavat mua tosi paljon 😀 Moni ei suhtaudu niihin yhtä intohimoisesti, enkä mä blogia kokonaan ole vaatehömpällä täyttämässä, mutta kiva että teitä löytyy jotka niistä pidätte!! 🙂 Kiitos vielä hurjasti ja aivan ihanaa joulun odotusta sulle<3 Saa tulla jatkossakin kommentoimaan!!

 4. V sanoo:

  Iik! Tosta mekosta ehdottomasti lisää kuvia! Myös selkäpuolelta!

 5. Demi Aulos sanoo:

  Eiiii, oon niin kamala tuossa kuvausseinän kuvassa 😀 siis… apua… Nojoo, ainakin te muut ootte onnistuneita! Oli kyllä mieletön ilta, onnea vielä sinullekin sijoituksesta ♥ pian nähdään!

 6. Olivia sanoo:

  Voi että ootte niin ihania Oton kanssa etten kestä. :”))
  Kurpitsajuhlat kuulostaa ihan sikahauskoilta! XD

 7. sanni sanoo:

  kai mekosta tulee vielä parempaa kuvaa, kun nyt se on palkinnon takana! 🙂 ja mistä se on ja mitä olit ekaks ajatelllu?

  • Iina sanoo:

   Kyllä tuli! 😀 En mä ajatellutkaan että tän postauksen kuvat riittäisi ”asukuviksi” :)! Se on Guess by Marcianon, aiemmin ajattelemani mekko oli Zarasta 🙂

 8. Nimetön sanoo:

  Semmosta mietin, että oliko sulla tuolla mekon alla mitään ? 😀 Vai ”kananfileet” ?

 9. Jenny sanoo:

  Täälläkin yksi joka odotti parempaa kuvaa mekosta/asusta! 🙂

 10. Vivian sanoo:

  Ihana postaus ja kaunis on siun gaala-asu! Ootte kyllä tosi suloinen pari Oton kanssa, ei voi muuta sanoa.^^ Toivottavasti asusta tulee isompaa postausta ja tarkempia kuvia, olisi kiva tietää, että miten päädyit tähän pukuun!

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia ihan hurjasti <3 🙂 Otto on ihana! Ja kyllä tein ehdottomasti asupostauksenkin, en vaan halunnut tässä postauksessa keskittyä vaatelöpinään! 🙂

 11. Ihana, kaunis sinä! Pakko ihailla teitä ja sitä kunnioitusta toisianne kohtaan, joka välittyy tänne ruudun toiselle puolelle saakka. Pakko ihailla myös sitä, kuinka aitoa kaikki täällä sinun – ja Oton blogissa on. Iso kiitos siitä, se rohkaisee ja inspiroi mua kaikista eniten 🙂

 12. Nimetön sanoo:

  Huomasitko juhlissa, että puvusta näkyy läpi vai onko tuo taulu sattumalta joka kuvassa rintavarustuksen peittona? En siis kysy mitenkään pahalla tätä, tuli vain mieleen kun näitä kuvia selasi.. 🙂 Sattuuhan noita asumokia kaikille ja sitä suuremmalla syyllä, jos oli vielä viime hetken muutos tuo mekko. Mistä se muuten on vai haluatko kertoa?

  Paljon onnea 3. sijasta! Todella hieno saavutus! Olisin kyllä ehkä nähnyt sinut kakkosena heti Demin jälkeen 🙂

 13. EevaM sanoo:

  Värjäsitkö hiukset ??=)

 14. EevaM sanoo:

  Värjäsitkö hiukset??=)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.