Uudet ripset

03.11.2014

Mä olen ollut omilla ripsillä nyt reilut puolitoista vuotta. Zeldan vauva-aikana irtautuminen edes ripsihuollon ajaksi ei onnistunut, ja mä jätin ripset ihan suosiolla pois. Aina välillä ripsipidennysten helppoutta on tullut kaivattua, kyllähän ne piristävät aamunaamaa, jos (ja kun) nukkuu pommiin ja pitää kiireessä käydä viemässä esikoinen kerhoon, tai muuten vaan ei jaksa panostaa. Vaikka ne eivät piilota tummia silmänalusia tai silmäpusseja, ne nostavat kuitenkin ne silmät kivasti esiin harmauden keskeltä!

Sain mahdollisuuden käydä ottamassa ripset Folk Helsingissä Hannalla, ja päätin tarttua yhteistyötarjoukseen. Folk on parturi-kampaamo, jossa tehdään myös ripsipidennyksiä ja kestolakkauksia, sekä hierontaa.  Hanna on tehnyt ripsiä jo useamman vuoden ajan, ja ammattitaidon kyllä huomasi hänen laittaessa ripsiä. Mullakin niitä huonojakin ripsikokemuksia on taustalla (jos joku muistaa vielä), ja nyt oli kyllä huomattavasti mukavampaa makoilla tuolissa kun Hanna kertoi kokoajan mitä teki, eikä tullut ikäviä tuntemuksia.

IMG_0124IMG_0115Hannan kanssa juttu luisti mukavasti, ja ripsetkin ovat juuri sellaiset kuin toivoin. Luonnolliset, mutta kuitenkin näyttävät. Laitettiin ulkonurkkiin D-kaarevuutta avaamaan katsetta, ja muuten sitten vähän maltillisempaa kaarta, ja 11mm-pituutta. Ripset ovat kestäneet nyt ainakin tämän muutaman päivän todella hyvin, ja uskon että kestävät hyvin myös jatkossa. Mä en onneksi käytä öljypohjaisia meikinpuhdistustuotteita, tai ole kova hinkkaamaan silmiä, joten näissä ei ole ollut edes paljoa totuteltavaa, eikä ole tarvinnut muuttaa meikinpuhdistustapoja.

ennenjälkeenripsetIMG_0817xIhanaa kun meikkaaminen vie nyt paljon vähemmän aikaa, kun ei tarvitse yrittää saada omista harvoista, lyhyistä ja vaaleista haivenista ihmeripsareiden ja ripsentaivuttimien avulla näyttävämpiä, riittää kun sutii alaripsiin vähän väriä jos jaksaa. Ylläolevassa kuvassa en ole edes harjannut ripsiä (ripsiharja ollut hukassa koko tämän neljä päivää) eli siihen nähden musta tosi hyvin pysyneet aisoissa, tässä on kuitenkin puhdisteltu meikkejäkin ja muuta. Kiitos paljon Hannalle ja Folkille, mä olen supertyytyväinen!

PS: Ihotilanteesta tulossa myös postaus tällä viikolla, ainakin kuukauden takaisesta ollaan vähän edistytty!

Kivaa päivää kaikille, palailen illalla! 🙂


13 Responses to “Uudet ripset”

  1. Ripsienpidennykset on itellä ihan must! Olo tuntuu ihan nakulta jos niitä ei ole :D. Inhoon ripsivärin laittamista.

  2. ansku sanoo:

    Moi!
    Hyvältä näyttää räpsyttimet!
    Mutta mua harmittaa kauheesti kun tätä sivua lukee, niin ennen se onnistui kun käänti näytön vaakatasoon ( samsung note 2) nyt se on vaakatasossakin ylisuuri ja joutuu liikuttamaan, eikä saa sillee sujuvasti luettua. Hassua kun pari muuta kiden blogia, esim. Oton blogi aukeaa suoraan oikean kokosena. Vai onko mulla vaan jotenkin asetukset pyllyllään? Enivei kyllähän tää lukuhetki on ihana vaikka pitääkim liikutella 🙂

  3. Katarooma sanoo:

    Hyvän näköiset ripset nyt!

  4. Em sanoo:

    On kyllä kauniit ripset! Iteki jo pari vuotta pitäny ripsiä ja nyt siirryin volyymiripsiin, eli laitetaan yhteen ripseen n. 3-4 ripsen viuhka, volyymiripset ovat ohuempia ja kevyempiä kuin tavalliset ripsikuidut ja paljon mulavemmat. Ei pääse niin helposti kääntyilemään ja voi huoltaa harvemmin, koska tuuheus pysyy pidempään! Mulla tahto tavalliset kuidut juuri huollettuna painaa silmäluomea alaspäin! Volyymiripsiä tekee vielä harva tosin

  5. Tiedan sanoo:

    Hyvältä näyttää! Ihanan luonnollisen näköset, tossa suoraan edestäpäin otetusta kuvasta ei edes tajua että on pidennykset, eikä omat ripset, mikä on siis pelkästään hyvä asia. Nykyään kun ripsipidennykset on niin yleisiä, niin niitä näkee kaikenlaisia, eli ei aina niin kauniita ja luonnollisia. Kiva että löysit hyvän tekijän, ja mukavaa syksyä ja talven odotusta koko teidän perheelle!:)

  6. Pirita sanoo:

    Mä niin ottaisin (millä rahalla? öö.. jollain rahalla) ripsenpidennykset nyt vuodenvaihteessa kun palailen töihin. Aamulla omaan laittautumiseen on käytettävissä tyyppiä 10 minuuttia, joten helpottais ihan hulluna, kun riittäis vaan heittää joku bb-voide naamaan ja menoks! Mun silmänympärysiho vaan valitettavasti on ihan megaherkkä ja kärsin myös juuri sen alueen (jep, kivaa) ihottumista, joten en tiedä voiko näistä liimattavista räpsyttimistä edes haaveilla..

    Tosi kauniit on nämä sinun ripset! Just sopivan näyttävät JA luonnolliset 🙂

    Terkuin,
    Pirita
    http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi

    • Iina sanoo:

      Kiitos <3 On olemassa erilaisia ripsiliimoja, allergisille löytyy omat ripsiliimansa! 🙂 Kannattaa googletella! Ripset on kyllä tosi helpottavat, mulla ainakin lyheni meikkausaika heti viidellä minuutilla (jos on kiire), kun ei tartte laittaa mitään silmämeikkiä :D!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.