Talven Korusi-lehti

03.12.2014

Muistatteko kun keväällä olin mukana tekemässä Korusi-lehteä? No mua kysyttiin mukaan myös talven numeroon, enkä epäröinyt hetkeäkään, vaan sanoin heti kyllä! Mun mielestä on ihan huippua olla mukana tekemässä lehteä, joka jaetaan tänä talvena jo 700 000:n suomalaiseen kotiin, ja saada siihen oma aukeama jossa saan esitellä omia talven suosikkikorujani. Lehteä jaetaan myös yli 60:ssä koruliikkeessä, eli sieltä voi hakea omansa jos ei kotiin asti tule.

korusi2014_talvi_kansikuvaTällä kertaa sain vaikuttaa itse myös aukeaman tyyliin, ja siitä syntyikin sellainen talven ihmemaa, iloinen mutta tyylikäs mielestäni. Valitsin aukeamalle koruja Lumoavan valikoimista, ja siihen pääsivät tietenkin myös mun omat Serafina-hääkorut, jotka edelleenkin ovat ehkä ne kauneimmat Lumoava-korut mun mielestäni. Omalle aukeamalleni valitsin myös mun kaksi lemppari Lumoava -uutuutta, Sinisiipi-kaulakorun, sekä Vanilja-rannekorun. Muita lehdessä esillä olevia juttuja ovat mm. Citizenin ja Lacosten kellot, Rhythm kodinkellot, Lasten Angry Birds- ja Muumi-tuotteet, sekä Saurumin korut.

2webDSC_3630Lehti jaetaan koteihin tänään, ja eilen ovat auenneet myös talvisen ilmeen saaneet korusi.com-sivut, joilta löytyy esimerkiksi korusuunnittelija Heikki Hartikaisen designer-haastattelu, ja lehden digiversio, sekä lukijakysely, johon vastaajien kesken arvotaan yhteensä 1000€:n arvosta Lumoava-koruja. Kyselyyn voi osallistua 31.1.2015 saakka korusi.com-sivustolla! Mä palan halusta kuulla teidän mielipiteitä lehden ilmeestä ja mun aukeamasta sekä valinnoista, joten käykää ihmeessä osallistumassa kyselyyn tai kertokaa mietteitä tänne kommenttiboksiin!

2webDSC_3632Korusi-lehden tiimoilta on tulossa huomenna ja myöhemmin tässä kuussa pari kivaa ylläriä blogin joulukalenteriin, joten pysykääpä kuulolla, ja kertokaa ihmeessä omia lempparikorujanne lehdessä esitellyistä Lumoava-koruista, niin saatan ottaa vähän vinkkiä ;)!

Kuvat: Tatu Ahonen Mainostoimisto Ad Kiivi Oy

Mukavaa iltapäivää kaikille <3


5 Responses to “Talven Korusi-lehti”

  1. Avatar Uraäiti sanoo:

    Moikka Iina! Mistä meiliosoitteesta sut tavoittaa? Yritin äsken lähettää viestin tuohon oikeassa palkissa näkyvään osoitteeseen couturecouture@windowslive.com mutta palvelimelta tuli virheviesti takaisin.

  2. Avatar hr sanoo:

    Hei tuli arvonnoista ja kilpailuista mieleen, onko Oral-B ja Honor -kilpailujen voittajat arvottu?

  3. Avatar Vivian sanoo:

    Aivan ihania koruja ja kuvia! Harmi, ettei täälläpäin tuota lehteä jaeta koteihin, mutta jospa kultaliikkeestä löytyisi. Olisi mukavaa nähdä siun aukeama!:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.