Vuosi asuina

10.12.2014

Vuodenvaihde lähestyy ja ainakin mulla alkaa jo jostain tuolta selkäytimestä iskeä se ”uusi vuosi – uudet kujeet” -ajatus. Toisinsanoen ulkonäköön pitäisi saada nyt äkkiä jotain sutinaa, tai ei nyt äkkiä, mutta tammikuussa varmasti viimeistään. Mä tykkään kotona pysyvyydestä, rakennan hitaasti mutta varmasti sellaista unelmien kotia, enkä vaihda verhoja usein tai ostele jatkuvasti uusia koristetyynynpäällisiä. Oman tyylin kanssa mä olen kuitenkin aina ollut sellaista nopeasti kyllästyvää sorttia, ja saatan pukeutua saman päivänkin aikana kahteen täysin eri ääripäistä olevaan asuun.

tammihelmiVaatekaapin sisältöön koen olevani nyt paljon tyytyväisempi kuin vuosi sitten samaan aikaan, siellä ei ole juuri mitään turhaa koska olen tyhjentänyt sitä ahkerasti, mutta kuitenkaan ei tule hirveän usein sitä fiilistä ettei olisi mitään päällepantavaa. Multa löytyy nykyään ”luottovaatteita”, jotka ennen olivat täysin vieras käsite mulle. Mulla on villakangastakki joka päällä olo on aina tyylikäs, laukku jota käytän melkein aina koska se vaan on täydellinen mun tarpeisiin, ja farkkumalli joka imartelee juuri mun muotoa.

helmimaalisYläosat on kuitenkin edelleen se mun kompastuskivi, ne on niin hankalia, tunteeko kukaan samoin? Aina olis farkut jotka istuu kuin hanska, kivat kengät, takki ja tukkakin asettuu, mutta ai hitto vie minkä paidan sitä laittaisi? Kaikki kivat on aina pesussa, tai sitten ne eivät ole vielä pesussa vaikka pitäisi, tai sitten ne on kuivumassa, tai sitten ne ei olekaan kivoja. Mulla on paitoja eniten kaikista vaatteista, ja silti tuntuu että mulla ei koskaan ole sellaista paitaa jonka juuri sillä hetkellä haluaisin! Jos jollain on tähän ongelmaan ratkaisu: ”kymmenen täydellistä paitaa, et tarvitse enää koskaan mitään muita yläosia” niin kertokaa ihmeessä!

maalishuhtiHiukset, hiukset, hiukset. Tänä vuonna lähdettiin very long bobista. Malli oli kiva, mutta tuuhennos jota käytin oli huonolaatuinen, ja väliaikaisratkaisuksi se oli vain tarkoitettukin. Ennen helmikuisia häitämme mä ostin uudet hiustenpidennykset, että sain kauniin hääkampauksen, ja niihin olinkin pitkään tyytyväinen. Platinablondit vaihtuivat alkukesästä hetkeksi pastellipinkkiin äkillisen uudistumisentarpeen kourissa. Viikon mä niitä taisin pitää, sitten superhinkkasin kaiken pinkin irti päästä yhdessä päivässä, ja mietin että mitä seuraavaksi.

huhtitoukoHeinäkuussa kokeilin ensikertaa Long Bobia, ja laitoin vaalean ruskeita raitoja päähän. Luovuin pidennyksistä ja viihdyin kevyessä kesätukassa, vähän aikuisemmassa lookissa kuin ennen. Raidat lähtivät nopeasti pois kun olivat vain sävytettyjä, ja vaalea pitkä polkka oli mulla aina lokakuun loppuun asti, jolloin laitettiin tyveen tummaa, ja pituuksiin vaaleanruskeaa raitaa. Tämän kampaajakäynnin jälkimainingeissa ollaan edelleen, ja nyt on kova pohdinta päällä, että mitä seuraavaksi.

toukokesäkesäheinäToisinaan on ihan järjetön ikävä sitä platinablondia, se oli niiiiin helppo ja olinhan mä blondina pitkään, melkein puolitoista vuotta. On hassua olla brunette nyt. Kaipaan myös hurjasti aiemman pitkän tukan monipuolisuutta ja helppoutta. Vaikka tämäkin malli on helppo ja muuntautumiskykyinen, se vaatii aina vähän vaivaa ollakseen näyttävä, siis ainakin mun hiuslaadulla. Pitkä tukka oli näytävä ponnarillakin. Mä varmasti kesällä vannoin että ei enää ikinä pidennyksiä, mutta niin vaan on viime aikoina tullut selattua eri tukkakauppojen valikoimia. Moni varmasti sanoo että EI EI EI mutta kun tekee mieli niin tekee mieli!

heinäeloEn mä tiedä vielä mitä mä teen, enkä lähde mitään hätiköityjä ulkonäkömuutoksia tekemään. Kun harkitsee rauhassa niin sitten ei ala kaduttaa vaan viihtyy samassa lookissa pidempään, niinkuin viihdyin siinä blondissa. Otto tykkää kuulemma tummasta enemmän mutta mä itse taidan olla enemmän vaalean kannalla. Mun ikuisuuskysymykset hiusten suhteen ovat aina samat, tumma vai vaalea, pidennykset vai ei. Onneksi en ole ikinä kokeillut punaista kuontaloa, niin ei ole sitä vielä sekoittamassa pakkaa.

elosyysKun katson näitä asuja vuoden ajalta, mä olen tyytyväisempi kuin ennen. Mun tyyli näyttää multa itseltäni, eikä yhtäkään asua katsoessa tule (ainakaan kovin pahaa) eiherranjumalamitämäoikeinajattelin-fiilistä. Tänä vuonna blogissa on nähty ehkä enemmän asukuvia kuin koskaan ennen, melkein seitsemänkymmentä. Toki aiempaa nopeampi postaustahtikin vaikuttaa tähän, kuvia on tullut räpsittyä paljon, useammin kuin kerta viikkoon.

syyslokaMusta on kiva kun voi seurata oman tyylin kehitystä kuvien kautta, ja musta on ihanaa kun te olette aina mukana mun suurissa ulkonäkökysymyksissä! Teiltä lukijoilta on kysytty neuvoa hääkampauksesta hiustenväriin, gaalamekoista välikausivaatteisiin, ja aina teistä on ollut ihan hurjasti apua. Kiitos, jälleen kerran ihan mielettömän paljon!

lokamarrasmarrasjouluMä ajattelin kysyä nyt teidänkin mietteitä! Mikä asuista on teidän lemppari? Entäpä hiustyyleistä? Minkä asun olisi voinut jättää kaapinperälle?


92 Responses to “Vuosi asuina”

 1. henu sanoo:

  Jotenkin nuo ihan vaaleimmat on tosi kivat sulle :)

 2. Siiri sanoo:

  6. Hiustyyli. 19 vaate. Ton ison vaalean paksun takin voisit heittää pois :)

 3. Elina sanoo:

  Mun mielestä tuo polkka on sopinut sulle ihan mielettömän hyvin! Just mietin itse, että sun innoittamana leikkaisin polkan ;) tykkään sekä platinablondista että tästä uudesta hieman tummemmasta hiussävystäsi. Tykkään myös blogistasi kauheasti. Aloin seurata alkuvuodesta ja jäin koukkuun! :) Ihanaa joulunodotusta.

 4. krista sanoo:

  Mun mielestä toi nykyinen pituus on kivan näköinen, molemmilla väreillä. Tummemmalla, nykyisellä värillä mun mielestä semmoinen rauhallisempi ja aikuismaisempi. Mutta sitten taas voisin kuvitella että kesää kohden olisi kiva vaalentua hiuksista? Itellä on usein niin… En tainnut auttaa sua yhtään :D sanotaan vielä loppuun, että kiva se on jokaisella noista tavoista!

 5. Anni sanoo:

  Sulla on aivan ihania takkeja! Etenkin tuo tossa 61. asussa 8)

 6. Nimetön sanoo:

  Musta tuo asu 49 on jotenki tosi kiva :) Saaks muuten kysyy,miten pitkä oot? Sulla on kyl kunnon kilometri sääret ainakin, oon kade!

 7. katri sanoo:

  2. Asu on ihan mahtava, samoin myös 46. ja 49. Upein hiustyyli on kuvissa 1-4! Ihailin noita sun hiuksia jo noiden postausten ilmestyessä. :)

  Tuo viininpunainen pipo on taas vähän hupsun näköinen, kun se on noin pystyssä :D

 8. Jellu sanoo:

  Aina niin tyylikäs! <3 11. ja 19. on lemppareita :)

 9. Myy sanoo:

  Asunumerot 34 ja 50. Etenkin tuo 50, jäin varmaan vähän monttuauki tuijottamaan. Herrantähden, sä olet niiin upea ja yhtä pitkää kinttua koko nainen :–D

 10. silja sanoo:

  jos muuta näistä kuvista ei huomaa, niin sen ainakin että oot ihan mielettömän kaunis nainen! huhhuh..

 11. laura sanoo:

  Mun mielestä kaikista parhaiten sulle sopis sellaset hiukset kun mitä sulla oli silloin kun Zelda syntyi! :) eli vähä tummemman ruskeet ku nyt on! :)

 12. Annika sanoo:

  Mä en tiedä, mikä siinä on, mutta oon aina tykännyt ihan valtavasti sun asuistasi — vaikka kyllähän sun tyylisi on muuttunut aika radikaalisti vuosien aikana. Ehkä kaikki vaan sitten näyttää sun päälläsi niin hyvältä, en mä muutakaan selitystä keksi :–D

  Asuista lemppareita on 6, 9, 31, 49 ja 66. Ja 19 on tietty tosi upea, ihan mieletön mekko!! Hiuksista taas… Sun nykyiset on tosi ihanat, mutta toisaalta pitkät platinablonditkin sopii sulle ihan loistavasti :–)

  • Iina sanoo:

   Hahah voi oot ihana!! :D<3 Kiitos! Joo onhan tää tyyli muuttunut kyllä tässä iän ja äitiyden myötä :D Platinablondia on niin ikävääääää :D Mä haluaisin käyttää tota punaista mekkoa mutta en oikein tiedä missä ja milloin :D

 13. Tiia sanoo:

  1, 25 ja 17 ehdottomasti lempparit <3

 14. panda sanoo:

  Millä värjäsit ton pinkin tukan, ja millä sait sen sitten niin nopeasti pois, ihan pesemälläkö vaan? :)
  Ja sun tyyli on avian ihana!

 15. Essi sanoo:

  33 on mun lemppari, en ees tiiä mitään erityistä syytä sille! Ihanan simppeli kesäasu, ihanat hiukset, täydellinen rusketus ja noi koivet <3_<3 oot sä kyllä aika milf, hehe! :D

 16. Nimetön sanoo:

  hiustyyleistä lemppari on toi nro 6!! ja asu kokonaisuudessaan! ihanan simppeli ja raikas ja täydellinen! myös asu nro 30 on kiva ja sopii kesään!
  kaapin perälle olisi voinut jättää asut missä sulla on toi pipo päässä tai asu nro 53! (tämä siksi, koska mun mielestä mekko ei oo kiva ja näytät liian konservatiiviselta ja vanhalta..)

  ja tuo asu 6 on mun mielestä siksi paras, koska näytät siinä kauniilta, ja vaikka kaikki on mustaa niin ei se ole silti tylsä ja hiukset on kivasti laitettu! etkä näytä teiniltä, etkä myöskään liian semmoselta konservatiiviselta yms! :) just täydellinen kultainen keskitie.

 17. nepu sanoo:

  monet noista asuista oli ihania! musta sulle sopii parhaiten pitkä tukka :) voi tosin johtua siitä että olen henkilökohtaisesti mieltynyt pitkiin hiuksiin nimimerkillä pidennykset ahkerassa käytössä.. :D

 18. Lenni sanoo:

  Useammasta asusta tykkäsin, vain yhtä en osaa vastata! Mutta wau mikä ero hiustenleikkuulla!! Molemmat värit sopii kyllä sulle, mutta pidä tämänhetkinen hiusten pituus :) Pitkä pidennystukka saa sut näyttämään nuoremmalta kun oot.

 19. Emilia sanoo:

  Noi lyhyemmät hiukset sopii sulle vaan niin älyttömän hyvin!

 20. Sindi sanoo:

  Vaikka asut on erilaisia keskenään, jokin punainen lanka on sun tyylissä kuitenkin nähtävissä :) Pidän oikeastaan lähes kaikista asukokonaisuuksista, mutta numero 53 kyllä jotenkin hyppäsi silmille, IHANA! Muistan katselleeni sitä jo postauksen muodossa. Se on jotenkin toisaalta hyvin erilainen kun sun muut asut, mutta kuitenkin sun näköinen. Olet paljon aikuisemman näköinen siinä, sopisi hyvin esim. työlookiksi tai vaikka työhaastatteluun. Tai miksei ihan kaupungillekin! Jostain syystä se vain kolahti. Hiuksista sulle sopii mielestäni mahtavasti tuo blondi polkka :) Ihan tosi tumman ruskeet/mustanruskeet ei ehkä ole mun lemppari, toisaalta nuo nykyiset vähän lämpimämmän ruskeet on kivat.

  • Iina sanoo:

   AIjaa hauska, että huomaat niissä kuitenkin yhteistä vaikka ovat erilaisia keskenään! :) EHkä mulla on sittenkin joku oma tyyli! :D Ja se 53 on kyllä munkin lemppari, se oli onnistunut asu, vaikka olikin erilainen kuin mun asut yleensä :D Mulla on ikävä blondia kyllä kovasti!! :D Kiitos paljon kauniista sanoista<3

 21. Heidi sanoo:

  Mun mielestä sulle sopii ihan uskomattoman hyvin vähän rennompi tyyli! Lempiasuja on mm. 10,17,21,35,46,51,64 .. ja listaa vois jatkaa vaikka kuinka.
  Monta asua oli myös sellaisia jotka ei iske muhun sitten yhtään. Mun mielestä näyttää, että sulla olis jonkun toisen vaatteet päällä tai yrittäisit näyttää joltain muulta mm kuvissa 20,45,48,53,62.
  Hiukset sulla näyttää upeelta sekä pitkinä, että lyhyinä, tummina ja vaaleina :)

 22. Hemu sanoo:

  Moikka!
  Sun tyyli on yleisesti ottaen erittäin hyvä, mutta noi ”napapaidat” menee musta vähän mauttomuuden, teiniyden ja epätyylikkyydenpuolelle.

  Asuista lempparit:
  64. Toi takki on niin ihana ja muutenkin kokonaisuus rento, aika mun tyylinen.
  51. Musta on aina pop!
  19. Maksi mekee pukee hyvin pitkää olemustasi :)

  Arvatenkin asut, jotka olisit voinut jättää kaapin perällä, ovat kaikki nuo joissa maha vilkkuu.

  Hiustyyleistä kivat:
  11, 16 ja 33

  • Iina sanoo:

   Moikka! :D Kiitos paljon<3 Ja mä tykkään napapaidoista kesällä, ja ne on olleet nyt pitkään esillä muutenkin niin on tullut käytettyä! Aina ei tartte olla niin tyylikkäänä, kuuluu mun tyyliin mennä välillä mauttomuuden rajamaillekin, ei ole niin nöpönuukaa! :D

 23. Linkku sanoo:

  Ite tykkään vitoskuvasta koska sininen väri sopii sulle älyttömän hyvin! Ja on hiuksetki kyllä aika buenot just tuossa kuvassa :) vaikka sulle sopiiki monenlainen tukka! Mut ennenkaikkee tykkään tosta vitosesta ton sinisen paidan takia, toi väri on sulle jotenki ku nenä päähän :D mut usein sininen sopiiki blondien hiusten kanssa, koen ainaki itseni kohdalla samoin! Ja oon varmaa sanonu tästä joskus aiemminkin :D

 24. Ellu sanoo:

  Tykkään kaikista asuista, vaikka monet on sellasia, etten ite vois laittaa niitä päälle. Ei vaan sopis mulle ja luultavasti näyttäisin tyhmältä. :D

  Mun mielestä sulle sopii toi nykyinen hiustyyli parhaiten. :) Pitkätkin hiukset oli kivat, mut nykyinen kampaus näyttää raikkaammalta ja huomattavasti luonollisemmalta mun makuun. :)

 25. S sanoo:

  Kaikki vaatteet näyttää kivalta, tykkään ehkä eniten kuitenkin viime kesän vaatteistas ja tyylistä! :) ehdottomasti superblondi long bob sopii parhaiten, näytät niin superhyvätä siinä! :D

 26. Nimetön sanoo:

  Kokonaisuudessaan parhaat EHDOTTOMASTI 6, 11, 35, 39, 49, 51, 62, 66!
  Mitkä näyttää vähän hassulle tai ei niin ”sun tyyliä” 12, 17, 21, 34.
  Sulla on kyllä upea tyyli, ihania vaatteita, ja olet viimeisen päälle huolitellun näköinen.
  Sinulla on nyt minusta upeat hiukset!

  • Iina sanoo:

   Voi miten kauniisti sanottu, kiitoksia hurjasti<3 Ja mä oon muuten samaa mieltä noista asuista kuin sä, valitsit just ne asut jotka ei tuntunut mustakaan niin omalta :D Oot aika hyvä tässä!! :D

 27. Vivian sanoo:

  Ihana postausidea ja ihania asuja myös!:) Mukavaa, et julkaiset täällä enemmän asukuvia kuin ennen, asut ovat aikuisempaan makuun ja pukeutumistyylisi on vaihteleva sekä rento. Voisi olla hauskaa tehdä samantyyppinen tyylikollaasi omistakin asukuvista, pitää kyllä vilkaista että millaisia asuja miulla oli alku vuonna. Tyylit ovat vähän sellainen asia, että ne muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, mielenkiintoisia seurata siis!:)

 28. uteP sanoo:

  Parhaimmat asut 47 ja 51 :) Mun mielestä tää nykyinen tukka on ihan paras! Tuo pitkä oli ihan hirveä, varsinkin kun siitä näki heti et on pidennykset ja näytit niissä jotenkin teiniltä. :( Tyylisi on kuitenkin tosi ihana :)

 29. Ella sanoo:

  Oot kyllä niiin huippu ja aivan järjettömän tyylikäs neitokainen, wau :—)

 30. Annina sanoo:

  58. on mun lemppari! Ihanat viininpunaiset housut ja valkoinen villapaita :) Ja jos joku asukokonaisuus pitäisi jättää vaatekomeroon, niin 45.

  Sulla on ihana omanlainen vaatetyyli ja osaat kauniisti yhdistellä vaatteita! Ja sun long bob kruunaa kokonaisuuden, älähän sitä mene muuttamaan ;)

 31. millamainen sanoo:

  Sulla on niin mahtava tyyli, etten kyllä osaa valita lemppareita! :)

 32. Äitee sanoo:

  51 paras asu ja parhaat hiukset. Mites vaalea polkka otsiksella? Sitä ei ole nähty vielä. Kuvassa 51 näytät myös ikäistäsi vanhemmalta. Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle♥♥

  • Iina sanoo:

   Kiitos paljon<3 :) No otsis on hankala kun sitä joutuu laittamaan, kun mulla on pyörre hankalassa kohdassa ja se ei olis ikinä niinkuin pitää sitten se otsis :D Muuten ois kiva! Ihanaa joulunodotusta sinnekin<3

 33. viivi sanoo:

  Moikka,

  3.kuvan tukka on aivan mahtavan muhkea! :) onko sulla vielä pidennykset siinä kuvassa? Paljonko sulla oli pidennyksiä päässä yleensä? Olen miettinyt kun itselläni on aika samanlainen tukka kuin sinulla, että uskaltaako ottaa pidennykset,etteivät näy seasta rumasti :/ Kiitos jos viitsit vastata ja ihanaa joulun odotusta perheellesi :)

  • Iina sanoo:

   Moikka! :) Kiitos! Mulla on siinä päässä sellainen half-wig eli paljon on tukkaa päässä, pituutta ei niinkään mutta tuuheutta hurjasti! :D Ihanaa joulun odotusta sinneki<3

 34. Essi sanoo:

  Hiukset on ensimmäisissä neljässä aivan ihanat, selkeesti miun lempparit. Siun tyyli on aina tasaisen ihana, mutta ensimmäiset kuvat on asujenkin kannalta lemppareita, samoin kuin kaikki missä on nilkkapituiset farkut. Sopii siulle tajuttoman hyvin! Tän katsauksen jälkeen kyllä vielä selkeni se ajatus että tahtoisin siun tyylin ja vaatteet vaikka heti :D ja ah tuo monkin ruutuhuivi, oon niin rakastunu tuohon ja kattelen aina siun asuja kaiholla jos se on kuvissa. En oo ite onnistunu löytämään mistään samanlaista tai samantyylistä :(

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia ihan hurjasti, ihana kommentti :D<3 Ja joo se ruutuhuivi on kyllä munkin lemppareita, niin helppo yhdistellä asuihin ja ihanan yksinkertainen! Voi harmi, toivottavasti tulisi jossain vastaan vielä sullekin!

 35. kata sanoo:

  Polkkatukka sopii sulle tosi upeasti! Ehkä voisit joskus kokeilla liukuvärjäystä tai ihan vaaleaa ruskeaa? Viileän vaalea sävy oli ainakin itselläni kaikista hankalin ylläpidettävä ja ohut lettini oheni ohenemistaan. En tiedä puskeeko sulla keltaisuus miten pahasti esiin mutta itse kehitin sellaisen – kai aika yleisen- pakkomielteen lylmän sävyiseen harmahtavaan tukkaan, siksi päätin lopettaa kierteen ja siirryin (myöskin pastellipinkin kautta!) ruskeampaan sävyyn. Ohut tukkani on edelleen mutta eipähän tarvitse uhrata sille niin paljon ajatuksia, heh.

  Niin ja asukokonaisuus numero 53 on suosikkini! Olet olemukseltasi niin tyttömäinen että ”rouvamaiset” vaatteet eivät tee sinusta tanttamaista vaan päin vastoin luovat kontrastia ja saavat sinut näyttämään tosi elegantilta :) En ole varmaan ikinä nähnyt ketään jolle leopardikuosi sopisi noin täydellisesti ja näyttäisi noin kauniilta ja tyylikkäältä, ihana!

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos<3 Ja joo kyllä mullakin sitä hopeashampoota tuli käytettyä aika runsaalla kädellä, ja tukka oheni! Onhan tää ruskea helpompi! :) Ja ihanasti sanottu tuo että olen tyttömäinen, voi kiitos :D<3 Leokuosi on mun suosikkeja, mut se on hankala, kun näyttää niin helposti mauttomalta! :D

 36. sssss sanoo:

  Ennen kuin edes pääsin lukiessani hiuksia käsittelevään kohtaan, ajattelin jo noita ensimmäisiä kuvia katsoessani, että kyllä vaan tää sun nykyinen hiustyyli on kivemman näköinen! :D Ei noissa pitkissä vaaleissakaan siis mitään vikaa ole, varsinkin tossa 8. kuvassa näyttää tosi kivoilta ja samoin ponnarille laitettuna. Mutta silti oon sitä mieltä, että nää lyhyemmät ja pikkuisen tummemmat on aikuismaisemmat ja siksi tyylikkäämmät :) Asuista lemppari on ehkä 49 koska toi mekko on hirveen kiva, 61 on tyylikkään näköinen ja samoin kolmosesta tykkään myös! Niin ja 31. kuvassa toi paita on jotenkin ihanan kesäinen ja sopii niin hyvin noihin hiuksiin :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia paljon<3 :) Mä tykkäsin kans kovasti pitää ponnaria, se oli niin huoleton mutta kuitenkin huolitellun näköinen! Polkkaponnari ei ole kovin näyttävä :D Ihanaa joulun odotusta sinne!

 37. Nimetön sanoo:

  Hiukset 63, asut 61, 54 ja 23 :))
  Oot kyllä niin upee nainen et huhhuh! Kyl saa Otto olla ylpeä vaimostaan :)
  Hyvää joulun odotusta koko perheelle <3

 38. Enni sanoo:

  Hiukset 63, asut 61, 54 ja 23 :))
  Oot kyllä niin upee nainen et huhhuh! Kyl saa Otto olla ylpeä vaimostaan :)
  Hyvää joulun odotusta koko perheelle <3

 39. Amanda sanoo:

  Mä en niin hirveästi välitä oikeastaan yhtään kenelläkään platinablondeista. Täysin valkoinen tukka on sit taas eri asia. Mutta jos olisin sä, mä menisin ehkä vielä vähän jopa tummempaan ja ottaisin pituutta lisää! Mitä tulee asuihin, tykkään näistä naisellisemmista enemmän. Musta sulle sopii aivan ehdottomasti ne yläosat – paidat ja takit -, jotka menee yli (alle?) lantion tuonne jonnekin puolen reiden paikkeille! Mun lemppareita tästä kollaasista olivat 6, 36, 53 ja 63. :)

  Mulla on kans viime aikoina ollut aika jäätävä hiuskriiseily. Oon nyt kaks vuotta antanut vaan hiusten kasvaa tasapitkinä ja kyllästyminen on aika totaalinen. Toisaalta tahtoisin yhä vaan pidemmät, toisaalta tahtoisin äkkiä leikata taas lyhyet. Mulla on tällä hetkellä punaiset hiukset ja tykkään hirveästi, mutta kun hiukset sais olla värjäämässä vähintään 2vk välein enkä jaksa sellasta. :( Ja sit kaikki lakanat ja pyyhkeet aina punaisessa hiusvärissä, kun sitä väriä lähtee vielä monenkin pesukerran jälkeen. Toisaalta tahtoisin palata takaisin mustaan, joka on mulla useimmiten ollut, mutta… Siitä on niin hankala sitten taas päästä pois jos siltä tuntuu ja antaahan se heti ulkonäölle paljon tummemman ja viielämmän vivahteen. Pitkä vai lyhyt, punainen vai musta – siinäpä miettimistä. :D

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia hurjasti<3 :D Mä rakastan platinablondia, mut se on kyllä sellanen hiusten tappaja että :D Hiuskriiseily on niin hankalaa! :D Sulla on varmasti ihana tukka kun oot noin kauan kasvattanut!! <3 Musta on kyllä vaikee, sitä on tosiaan hankala saada sitten pois päästä :D

 40. Noora sanoo:

  30! Ehdottomasti ihanin.. sulla on niiiiiiiin pitkät jalat, että korkeavyötäröiset farkut on kuin tehty sulle. Mulla ne varmaan näyttäs ihan maailman dorkimmilta kun mittaa on 160 ja jalkaa siitä 1/4… :D:D:D:D No ei vais. Mut kiva postaus. Pukeudut hyvin.

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia hurjasti<3 :D Mulla on kyllä joo pitkät nää jalat, mut selkä onkin sitten aika lyhyt :D Otolla taas toisinpäin, pitkä selkä ja tosi lyhyet jalat :D

 41. st.brigitten sanoo:

  3&19 mutta kaikki kyllä kivoja :) Hiuksista tykkään et näyttää erityisen hyvältä nutturalla tai korkealla ponnarilla… :) Mutta olet kyllä aina niin kaunis!

 42. Henna/Newbie sanoo:

  21. ja 63. on lempparit! Ja 54. asun neuletakki on mieletön!

 43. Olivia sanoo:

  Sä oot niin upea! Välillä toivon että olisin yhtä hoikka koska silloin pukeutuminen olisi helppoa, kun ei mistään pursua mitään ylimääräistä. :D Jenkkakahvat ilmestyi jostain jo 12-vuotiaana, vaikka olen aina ollut hoikka, alipainon rajalla. Täysi-ikäisenä sitten lihoin yhtäkkiä 10 kiloa tosi nopeasti ja painon nousu pysähtyikin ihan yhtä äkkiä. Vaikken ole yhtäkkiä huonontanut elintapojani ja sitten parantanut. :D Mutta niinkai se menee että geenit on monet, tunnen monia jotka elää tervellisemmin kuin minä mutta ovat silti isompia, ja sitten taas osa vetää siideriä joka viikonloppu ja syö huonosti eikä liiku, mutta ovat silti tosi hoikkia. Hassua!

  Itse pidin tosi paljon noista vaaleanpunaisista hiuksista, mullakin on sellaiset ollu jo monta kertaa. Osaat pukeutua tosi tyylikkäästi, koskaan ei ole ollut mitään ns. ”tyylimokia” :D Vaikka joskus niiden sääntöjen rikkominen onkin kivaa! Sulla on aika maanläheisiä värejä jotka kannat tosi hyvin, itselläni ne näyttävät aina tosi tylsiltä ja pukeudunkin aika värikkäästi. Joka ei kyllä ole kovinkaan tyylikästä mutta se on just mua kun näyttää vähän sekaiselta. XD Pidän erityisesti tyyleistäsi 3, 23, 35 ja 54!

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon ihanuus<3 :) Kyllä se on niin jännä miten se paino menee, pelkkä ruumiinrakenne jo vaikuttaa paljon, ja sitten tietenkin myös aineenvaihdunta. Loppupeleissä ei ne elintavat välttämättä niin paljoa vaikuta edes, vaikka tottakai on hyvä elää terveellisesti!

   Vaaleannpunainen tukka oli ihana, mutta se oli vaan mulle itselleni liikaa, en osannut olla sen kanssa! Muilla se näyttää kyllä superhyvältä :)! Ja värikkäät vaatteet on ihania, mä oon vaan jotenkin tottunut käyttämään tälläisiä maanläheisiä värejä nyt :D Sulla on varmasti kiva tyyli!

 44. Annu. sanoo:

  Oioioiii! Tykkään kyllä sun tyylistä ihan hirmuisesti. :) Joitakin yksittäisiä juttuja en kotiuttaisi, koska ne eivät istu omaan tyyliini, ja joitakin en sen vuoksi, etten usko että ne istuisivat, vaikka niin haluaisin. :D Yhtä kaikki, tykkääntykkään!

 45. Essi sanoo:

  Sä oot ihan älyttömän kaunis kaikissa kuvissa niin lyhyellä kuin pitkälläkin tukalla :) tosin toi lyhyt tekee susta aikuisemman näköisen! Mutta kuka sano että parikymppisenä täytyy näyttää vielä niin aikuiselta ? ;)

 46. Julia sanoo:

  37 ehottomasti lempparein! :) 40 ja 43 tosi kivoja :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.