Joulukalenteri 2014 luukku 17

17.12.2014

joulukalenteriluukku17Tänään luvassa onkin vähän erilainen luukku, luukku jota minä en ole tehnyt nimittäin. Tämän luukun on tehnyt meidän kolmevuotias, joka kertoi vähän omia mietteitään joulusta, ja kertoi pienen tarinankin.

”Ensin tuli joulu. Sitten tulee päivä jolloin voi laittaa joulukuuseen koristeet. Ja sitten tulee jouluaatto ja joulupukki. Joulupukki antaa meille lahjoja, ja muillekin. Joulu tuntuu lumelta, jos sataa lunta. Haluaisin tehdä jouluna lumienkeleitä.”

P1011744xx”Olipa kerran Angry Birds ja Mikki Hiiri. Ne meni tekemään lumienkeleitä. Se oli niistä kivaa. Ja sitten ne oli surullisia kun ne ei voinut luistella. Sitten possut halusivat antaa niille lahjoja. Mutta lumihirviö, musta lumihirviö huuteli: ”Possuuuuuut! Ja muut Angry Birdsit!”, koska sillä oli niitä ikävä. Sitten se avasi joululahjat se Angry Birds ja sitten ne oli tosi iloisia. Loppu!”

Ihanaa päivää kaikille<3


18 Responses to “Joulukalenteri 2014 luukku 17”

 1. Voi että miten ihana! <3

 2. Avatar Jellu sanoo:

  Ihana! *paljon sydänsilmillä hymiöitä* <3 :D

 3. Avatar Inga sanoo:

  Voi ihana Tiara! <3

 4. Avatar terhi sanoo:

  olipa hellyttävää! <3

 5. Avatar emmi sanoo:

  Sun blogia on niin kiva lukea kun postaat usein ja joulukalenterinki luukut tulee ajallaan eikä monia päiviä myöhässä! :) Hyvää ja rauhallista joulunodotusta teille :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon, ihana kuulla :)! Ja ihanaa ja rauhallista joulun aikaa sinnekin<3

 6. Avatar miisa sanoo:

  Ihana Tiara :D

 7. Avatar Unsku sanoo:

  Ihana :’)

 8. Avatar st.brigitten sanoo:

  Mikä ihana :))

 9. Avatar Elisabet sanoo:

  Ihana Tiara<3

Kommentoi