Parasta pikkujaloille

16.12.2014

Meillä on tosiaan ollut alkutalven ajan lapsilla kumpparit käytössä, joihin ollaan oltu todella tyytyväisiä, etenkin kun tämä talvi on alkanut näin sateisissa merkeissä. Lunta ei ole paljoa ollut ja tärkeintä on ollut vedenpitävyys enemmän kuin pakkasenkesto. Pikkuhiljaa kuitenkin säät ovat viilenneet, ja luntakin on ollut pari kertaa. Kyllä niille talvikengille sitten kuitenkin on tarvetta! Talvikengät vilahtivat jo pari viikkoa sitten Instagramissa, mutta tänään on vuorossa niiden kunnollinen esittely!

P1011381x P1011385xSaatiin Lekmeriltä lapsille mun kauan ihastelemat Sorelin kengät, Zeldalle mustat Sorel 1964-bootsit ja Tiaralle myöskin mustat perinteiset Sorel Yoot Packit. Mä halusin mustat, koskka ne sopivat hyvin kaikkiin talvivaatteisiin, ja ovat siistit vaikka kaupungillekin jos on oikein kylmä. 1964-mallissa varsi on ihanaa mustaa vedenpitävää mokkanahkaa, ja pohja kestävää kumia. 1964-mallin kengät kestävät pakkasta -32 asteeseen asti. Yoot Packit menevät vielä pidemmälle, ja ovat pakkasenkestävät aina -42 asteeseen! Onneksi ei ole tarvetta ulkoilla noin kylmällä, huh!

P1011389xYoot Packeista meillä on siis tuo nahkainen versio, josta tykkään todella paljon! Ne ovat tyylikkäät, ja malli on ihana. Tiara saa helposti vedettyä kengät itse jalkaan kun niissä on kiristysnyöri, ja niillä on kuulemma sujunut hyvin kerhossakin. Mä ensin pelkäsin että Sorelit olisivat liian jäykät kun joku mulle oli sanonut niin, mutta hyvinhän noissa pohjat taipuvat taivutettaessa, ja muutenkin ne ovat olleet hyvät jalassa, ei mitään valittamista. Molemmilta onnistuu hyvin juoksu ja kiipeily nuo jalassa, ja ei ole liikkuminen mitenkään hankalan oloista.

Tiaralle tulee helposti suonenvetoja, etenkin näin talvella, ja hän on tosi tarkka siitä mitkä kengät suostuu laittamaan jalkaansa. Sorelit jalassa hän on ainakin tähän asti välttynyt suonenvedoilta, täytyy toivoa että näin on myös lopputalven. On nimittäin tosi ikävää alkaa ottamaan kenkää pois keskellä metsää hirveällä pakkasella että saa hierottua varpaita, toinen on niin ressu kun aina ikävä suonenveto yllättää!

P1011406x P1011432xMulle tärkeintä on että varpaat pysyvät lämpiminä ja kuivina, ja kengät jalassa on mukava olla. Nämä täyttävät nuo vaatimukset paremmin kuin hyvin! Lekmerillä on muuten vielä meneillään huippu -30% tarjous Sorelin kengistä tämän illan ajan! Käykää ihmeessä katsomassa jos löytyisi jotain kivaa teidänkin muksuille, paketit ehtivät pukinkonttiin jos tilauksen tekee 17.12. klo 12 mennessä!

P1011412x

Lasten kengät saatu Lekmeriltä.

Huomenna luvassa tietenkin joulukalenteriluukku, sekä muita kuulumisia! Saatiin tänään vähän hölmöjä uutisia, joista lisää huomenna kun olen saanut ajatuksia kasaan. Ei mitään vakavaa, eikä surullistakaan siis (ja ei, en ole raskaanakaan :DD), mutta sanotaanko näin että kevään kuvioihin vaikuttaa jonkin verran! Fiilis on kuitenkin ihan mahti kaikesta huolimatta, tästä on nimittäin tulossa ihan huippu viikko, en malta odottaa kohta enää viikonloppua! Mukavaa iltaa ja huomista keskiviikkoa kaikille<3

Millaisia talvikenkiä teillä on? Oletteko kokeilleet Sorelin kenkiä itsellänne tai lapsilla?


10 Responses to “Parasta pikkujaloille”

  1. laura sanoo:

    Ostin sorelit itelleni kun lumi yllätti ja varpait paleli vaikka luulin pärjääväni kun oli villasukat ja muka niin lämpimät tennarit 😀 En vois olla tyytyväisempi ostokseeni, siis niin ihanan kevyet, pehmeet ja lämpimät! Eikä tarvii pelätä, että kaatuis liukkaalla. Ihan parhaat kengät kävelyyn, tuntuu ettei ois kenkiä ollenkaan jalassa.

  2. Olen kanssa noita moneen kertaan ihaillut! Meillä on vähän samantyyppiset Reiman loskarit, jotka on tosi lämpöiset ja pitää vettä. Ulkonäöltään Sorelit on kyllä kivemmat, hinnaltaan ne Reimat. 😉

  3. Nimetön sanoo:

    Ei liity ollenkaan aiheeseen, mutta pakko sanoa tähän väliin. Sä oot kyllä huippu bloggaaja, kun jaksat näin useasti tehdä kattavia ja hyviä postauksia! Näitä on ilo lukea. Jatka samaan malliin 🙂

  4. Meillä on ollut A-murulla nyt kahtena talvena käytössä nahkakengät lampaankarvavuorilla ja pikku varpaat ovat pysyneet lämpiminä! 🙂

  5. marika sanoo:

    Ei liity aiheeseen, mutta oli pakko tulla kommentoimaan kun joku muukin oli laittanut saman tyyppisen kommentin, mitä itse ajattelin. Olet kyllä huippu bloggaaja. En ole pitänyt hirveästi joulukalentereista blogeissa, koska ne on usein väkisin väännetyn oloisia ja suppeita, ja sitten ei välttämättä viikkoon tule mitään muuta postausta. Sinä sen sijaan jaksat oikeasti todella panostaa sekä joulukalenteriin että normaaliin postaamiseen.
    Jaksat myös oikeasti kattavasti kertoa lukijoille saamistasi tuotteista, niin, että myös lukija hyötyy esittelystä/arvostelusta. Olet yksi niitä harvoja bloggaajia, jotka menestymisestä huolimatta ovat pysyneet tavallaan siitä, mistä joskus blogiuransa aloittivat, siitä tavallisesta arjesta ja elämästä varmasti jokainen on alunperin kiinnostunut.
    Hyvä bloggaaja ansaitsee mielestäni palkan ja/tai tuotelahjoja, mutta usein niiden lisääntyminen mielestäni kuitenkin vain laskee blogin laatua. Sinä olet hyvä esimerkki siitä, että blogi voi olla myös laadukas ja mielenkiintoinen ja huippumenestynyt!
    Mukavaa joulua teille 🙂

    • Iina sanoo:

      Voi itku, en kyllä tiedä mitä sanoa! Sun kommentti oli suoraansanoen koko syksyn piristys, olet kyllä ihan mieletön <3 Kiitos niin paljon, kaikista sun sanoista, ja olen maailman onnellisin että olet tuota mieltä mun blogista! <3 Välillä pelottaa, että osaako vielä olla kiinnostava, keksiikö vielä tarpeeksi mielenkiintoisia juttuja, postaako tarpeeksi usein, ja sitten tietenkin stressaan sitäkin, että moni ei ole kiinnostunut joulusta, karkottaako joulukalenterini lukijoita, joita joulu ei kiinnosta? Mä olen itse vaan niin jouluhömppä että siksi tulee tehtyä tuo kalenteri 😀 Kiva siis että olet tykännyt siitäkin<3 Ja ihana kuulla, että tykkäät myös tuote-esittelyistä ja koet ne hyödyllisiksi! Mä teen niitä ihan puhtaasti mielenkiinnosta testaamisesta kohtaan, ja siksi että haluan kertoa teille mahdollisimman hyvin ja tarkasti tuotteiden ominaisuuksista sellaisina kuin ne ovat, kiva siis jos sen huomaa!

      Ihan mielettömän ihanaa joulun aikaa sinulle, ja iso kiitos vielä sun kommentista <3 Sun kommentti valoi muhun rutkasti itseluottamusta ja hyvää mieltä, olet huippu!! <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.