Leffatiistai esikoisen kanssa

30.12.2014

Kaksplussan Vieraileva tähti -blogin puolella kerroinkin, kuinka meidän leffasuunnitelmat viikonloppuna peruuntuivat ikävästi. Tänään onneksi saatiin viimeinkin tilanne korjattua, ja lähdettiin jo aamupäivällä Tiaran kanssa katsomaan Onneli ja Anneli -elokuvaa Kinopalatsiin. Ei uskallettu tällä kertaa kertoa edes mistä on kysymys ennenkuin liput oli kourassa ja varmistus siitä että elokuva oli sallittu kaikenikäisille oli saatu. Mutta voi sitä riemua kun vihdoin mentiin yhdessä ostamaan poppareita, ja kerrottiin että nyt mennään katsomaan yhdessä leffaa!

P1012689x P1012691xTyyppi oli aivan ylikierroksilla kun oli niin iloinen, ja niin oltiin mekin vähän. Onneli ja Anneli on pyörinyt jo niin kauan, että näytös oli pienessä salissa ja muita katsojia ei ollut paljoa, joten uskon että tämä oli sopivan rauhallinen tapa aloittaa leffassa käyminen kolmevuotiaan kanssa. Saatiin hänelle koroke, ja istuttiin tyytyväisinä kakkosrivissä. Kertaakaan ei keskittyminen herpaantunut elokuvasta, ja hän vaikutti tykkäävän leffasta kovasti, eikä jännittänyt ollenkaan. Munkin mielestä se oli tosi kiva, hyvän mielen elokuva!

P1012695x P1012698x P1012700xLeffasta riitti höpöteltävää loppupäiväksi, ja hyvin tuntui tapahtumat jääneen mieleen. Sillä aikaa kun me oltiin leffassa, oli kuopus käynyt ulkoilemassa mummun kanssa ja mennyt nukkumaan päiväunia. Loppupäivä sujui rauhallisissa merkeissä, niinkuin melkein kaikki päivät tällä lomalla ovat sujuneet. Tytöt leikkivät koulua monta tuntia, Tiara oli Zeldalle opettajana ja pehmolelut ja nuket olivat myös oppilaina. Meinattiin monta kertaa tukehtua nauruun kun kuunneltiin opettajan opetuksia, aika lennokkaita juttuja etten sanoisi! Mutta ainakin kuopus nyt tietää, että koulussa opitaan ”kuuntelemaan nätisti, katsomaan elokuvia ja leikkimään kiltisti siskojen kanssa”.

Huomenna meillä on suunnitelmissa ottaa päivä ihan rauhassa, ja käydä sitten vähän tyttöjen kanssa katsomassa raketteja, ja huitomassa tähtisädetikkuja. Omia raketteja meille ei tule, mutta toisten paukkuja on kiva katsella turvallisen välimatkan päästä. Illalla tyttöjen mentyä nukkumaan me suunnataan viettämään iltaa ystävien kanssa, ja juhlistetaan vähän meidän tapaamisen vuosipäivää. Aika uskomatonta, että huomenna me ollaan tunnettu Oton kanssa jo neljä vuotta!

Huomenna tosiaan ilmestyy perinteinen vuosikooste, jota olen värkännyt tässä jo muutamana iltana, vuoden kohokohtineen ja ajatuksineen. Hyvää yötä kaikille ja mukavaa huomista, vuoden viimeistä päivää! <3


19 Responses to “Leffatiistai esikoisen kanssa”

 1. Saana sanoo:

  TähtiSADEtikkuja!!! :D

 2. Mira sanoo:

  Olin just kirjottamassa että tähtisadetikkuja, mutta joku ehti ensiksi :D haha
  ihana Tiara, kuvista näkee kuinka innoissaan sitä ollaan oltu :)

 3. Mymmyryy sanoo:

  Siis onko ne oikeasti tähtiSADEtikkuja :O Herranjestas.. 30 vuotta olen pitänyt niitä tähtiSÄDEtikkuina :D Vanhakin oppii jotain uutta näköjään :P

 4. Iita sanoo:

  Meilläkin on huomenna 5v seurustelua täynnä! :–) Tai voiko tätä enää sillä nimellä kutsua kun on oltu avoliitossa jo yli neljä vuotta ja lapsikin on, mutta joka tapauksessa.. :D

 5. Kiva että pääsitte nyt leffaan :). Hih, meilläki tulee Tuomaksen kanssa huomenna tasan 4-vuotta ensitapaamisesta <3.

  • Iina sanoo:

   Suosittu päivä tapaamiselle tämä uusivuosi ;) Onnea teillekin<3 Hauskaa että ollaan oltu miestemme kanssa muuten tismalleen saman aikaa yhdessä, tai no siis tavattu tismalleen samaan aikaan :D

 6. Nimetön sanoo:

  Sen voi kirjoittaa sade tai säde ainakin netissä on molemmilla nimillä tuloksia.

 7. Maiju sanoo:

  Hän on niin kaunis <3 Äitiinsä tullut!

 8. anna sanoo:

  elokuvissa on kiva välillä käydä! Vaikka itsellä taitaa käyntejä tulla vain 2-3 kertaa/vuosi.. : ) tytön kanssa ei olla vielä käyty, koska on melko vilkas. Täyttää kuitenkin keväällä jo viisi, että luulen että mennään nyt alkuvuodesta käymään. Itse, kun mietin että kumpaa olen käyttänyt tähtisade- tai säde niin en heti muistanut. Mutta muistaakseni tuota ensimmäistä :)

  • Iina sanoo:

   No mulla tulee tosi harvoin käytyä niin se on aina yhtä siistiä! Ennen kävin melkein joka viikko :D Toivottavasti teille tulee kiva leffareissu ja mukava vuosi 2015! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.