Maanantaina

02.02.2015

Tänään olen

..nukkunut tyttöjen kanssa kahdeksaan.

..herännyt kurkkukipuun ja siihen että aivastin ainakin kymmenen sataa kertaa ennen kun sain silmät auki.

..juonut kolme kuppia kahvia ja yhden mukillisen kaakaota.

..puhunut kaksi kertaa maratonipuhelun rakkaan ystävän kanssa.

..hoitanut monta ”virallista” puhelua, niin monta että kuopus aloitti tänään kaikki leikkipuhelunsa sanomalla ”iinahyttine hawoo”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

..tehnyt lounaaksi makaronia eilisen vuohenjuustopastakastikkeen seuraksi.

..suunnitellut unelmieni ruokailutilaa ja tuskaillut, miksi mistään ei löydy pöytää jonka haluaisin = meidän nykyistä pöytää valkoisena.

..todennut että mun on pakko tyytyä johonkin muuhun, koska meidän nykyisen pöydän maalaamisessa on niin iso homma sen hankalan pinnan ja maalaustilan puutteen takia, että ei se vaan kannata, kai.

..purkanut sähköpostia, joka on ihan tukossa. Vastaan mahdollisimman pian myös niihin teidän ihaniin viesteihin joihin en vielä ole saanut vastattua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

..hämmentynyt teidän vastaanotosta eiliseen postaukseen, mä olen suunnattoman iloinen siitä että tykkäsitte siitä, ja moni kävi kommentoimassa ihanasti myös<3

..vastannut teidän kommentteihin, ja todennut jälleen kerran miten onnekas olen, kun saan keskustella joka päivä teidän mahtavien tyyppien kanssa, saada uusia näkökulmia ja vaihtaa ajtuksia. Kiitos, ihan oikeasti.

..pessyt kaksi koneellista pyykkiä ja viikannut vanhat kaappiin.

..tehnyt ruuaksi riisiä, kanaa ja parsakaalia kermaisessa pippurikastikkeessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

..maannut sängyn alla lasten kanssa koska meidän piti leikkiä siellä kuulemma.

..pötköttänyt kuopuksen kanssa sohvalla, tyyppi viihtyi kainalossa melkein tunnin ja me lauleltiin (minä raakuin kurkkukipuisena) ja höpöteltiin ja halittiin, Tiara piirsi sillä aikaa hämähäkkejä jotka näyttivät tuhatjalkaisilta.

..nauranut lasten äärimmäisen tarkoille korville. Otto luki lapsille iltasaduksi kirjaa, jossa oli maailmankartta. Otto osoitti kartasta ”Dehä e Indien” Tiara kysyi kiinnostuneena ”Ai Indie, ai som Indiedays?”

..yrittänyt valmistaa iltaherkuksi mukikakkua sokerittomasta vähärasvaisesta kaakaojauheesta ja ruokokidesokerista, koska vähemmän terveelliset kaverit sattuivat puuttumaan kaapista. Ei kannattanut, maistui jauholle.

..melkein itkenyt onnesta, kun Otto lähti mukikakkuepisodin jälkeen kauppaan ja osti mulle ihan rehellisen rasvaisen ja sokerisen suklaalevyn. Nam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

..kirjoittanut tämän tekstin, lukenut sen kaksi kertaa, ja todennut että kurkkukivusta ja mötköolosta huolimatta tänään on ollut kuitenkin aika kiva maanantai.

Millainen teidän maanantai on ollut?

 

 


39 Responses to “Maanantaina”

 1. Nelli sanoo:

  Osaat kirjottaa niin hyvin, että näihin postauksiin jää koukkuun! Sun blogi on noussut ihan ykköseksi, koska vaikutat aurinkoiselta ja saat näillä postauksilla mut hyvälle tuulelle. Teidän lapset on aivan älyttömän suloisia ja heidät on kasvatettu juuri sillä tavalla kuin itsekin aion omat lapset kasvattaa. Olette Oton kanssa varmasti juuri oikeat kumppanit toisillenne. Kaikkea hyvää ja kivaa kevään odotusta<3 Odotan innolla uusia postauksia:-)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ihana, mahtavaa kuulla :)!<3 Kiitos ihan super paljon, piristit mun iltaa ja päivää! Kaikkea hyvää sinullekin, ja myös mahtia kevättä :) <3

 2. Jennika sanoo:

  oletko miettinyt dc-fixillä päällystämistä ruokapöydän väriongelmaan?
  Sillä saa kuulemma hyvää jälkeä, on kestävää ja irtoaa tarvittaessa jälkiä jättämättä. Kannattaa harkita!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos vinkistä! Mä oon itseasiassa miettinyt, mutta kuulin joltain että sillä ei voi päällystää pyöreitä muotoja vaan ainoastaan neliskanttisia, onko se sittenkin mahdollista?? Jos on niin lähden heti kauppaan :D!

   • Nimetön sanoo:

    Anteeksi myöhässä tuleva vastas, mutta dc-fixillä pystyy päällystämään myös kaarevat muodot lämmittämällä sitä esim hiustenkuivaajalla jolloin kalvo muuttuu venyväksi. En ole tätä itse kokeillut, mutta googlella (ja äityleistä :D) löytyi jonkin verran kuvia ja hyvin näytti onnistuneen.

 3. käpytin sanoo:

  Tuohon pöytäongelmaan vinkkiä! Kannattaa soittaa ammattikouluille että mitä maksaisi oppilastyönä tuo pöydän maalaus. =)

 4. andree sanoo:

  Tänään olen…

  – herännyt myöhään
  – vältellyt kouluhommia
  – mennyt takaisin nukkumaan kun mikään ei huvittanut
  – ottanut itseäni niskasta kiinni ja noussut ylös
  – kävellyt kaupungille ja syönyt jäätelöannoksen suht hyvällä omallatunnolla (sairastan anoreksiaa)

  Tänään olen ylittänyt itseni. :) baby steps…

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ihanaa että olet ylittänyt itsesi <3 Ei toi nyt miltään baby stepsiltä kuulosta vaan super hyvältä! Oot huippu<3 Tsemppiä, toivottavasti tänään on hyvä päivä! :)

 5. Oi ihana postaus :). Ja hyvin koulutettu Otto :D!

 6. Ihana postaus jälleen<3 hei ihan vinkkinä sen ruokapöydän suhteen, kurkkaileppa vaikka etolan sivuilta Dc-fixiä! Kuviollista kontakstimuovia, jolla voi päällystää käytännössä mitä vaan. Eräskin ihminen oli päällystänyt sillä kylpyhuoneen laattalattian, myös suihkun kohdalta, eikä ole puolessa vuodessa, päivittäisessä kosketuksessa veden kanssa, kulunut yhtään! Törkeen paljon erivärejä ja kuoseja. Kestää siis huippuhyvin kulutusta, ei ole vaikea asentaa, halutessaan saa poistettua ja mikä parasta, ei maksa paljon mitään! :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjasti <3 Kiva että tykkäsit! :) Mä oon tota dc-fixiä miettinytkin mutta kuulin jostain että sillä ei voisi niin helposti päällystää pyöreitä pintoja, vaan ainoastaan neliskanttisia, ja siksi olen tuon idean hylännyt. Mutta jos se onkin mahdollista niin eihän tässä sitten mitään ongelmaa ole! :) Kiitos vinkistä!

 7. Anonyymi sanoo:

  Ihan kiva blogi, mutta tuntuu että korostat melko paljon sitä, miten olet niin hyvä äiti ja loistava ihminen. Tottakai saa todeta positiivisia asioita, mutta se että luetellaan lista siitä miten hyvä olet ollut tänään on ehkä vähän liikaa.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kerrotko mulle mikä tässä listassa oli sitä ”kuinka hyvä olen ollut tänään”? :D Sekö että makasin sängyn alla, tai se että nukuttiin kahdeksaan? :D Tämä oli lista meidän päivästä, mitä me tehtiin, ei siitä miten huikean mahtavan uberloistava ihminen mä olen :D

   • Jaahas sanoo:

    No, ei sitten jos et itse sitä sellaiseksi koe. Sun kaltasten ihmisten takia mulle on tainnut muodostua suomenruotsalaisista sellanen kuva, että koko ajan ajateltaisiin ”me ja nuo muut” asenteella ja oltaisiin jotenkin parempia ihmisiä…
    Ei sillä, etteikö kuvat olisi hyviä, koska ainahan tommosen milfin kuvia jaksaa katella :)

 8. Jellu sanoo:

  ihana iinahyttine hawoo :’D mulla on ollut pari päivää jo hirvee flunssa,pää täynnä räkää ja vielä selkä kipee! Mutta onneksi lapset aina piristää päivää :) sun edellinen kirjoitus kyllä niin kosketti :’) <3

 9. Essi sanoo:

  Sä olet aivan älyttömän kaunis! Oikeesti! Ekat ajatukset kun näin sun kuvan, että olisinpa itekki ton näkönen ja olispa mullakin noin ihanat lapset! Löysin, tai pikemminki vois sanoa, että huomioin sun blogisi vasta tänään. Oon nyt lueskellu monta postausta läpi ja rakastuin! Kirjotat todella hyvin ja on kiva lukea nuoren äidin blogia! Ei mulla mitään sen kummempaa asiaa sitte ollukaan, ihanaa viikkoa teille kaikille ♡

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voiei miten ihana olet, kiitos ihan uskomattoman paljon<3 Tosi kiva kuulla että tykkäät, ja tervetuloa mukaan lukemaan :)! Ihanaa viikkoa sinnekin ja saa tulla useamminkin kommentoimaan<3 :)

 10. venla sanoo:

  Niin ihana postaus taas! <3

 11. sanni sanoo:

  Moi :)
  Olis kiva kuulla joskus vähän enemmän tosta teidän ruotsinkielisyydestänne! Esim. Kuinka paljon tytöt osaa ruotsia ja miten paljon ylipäätään käytätte sitä kieltä kotona :-)

  Sulla on ihan mahti blogi jota oon seuraillu jo pidemmän aikaa!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka! Kiitos paljon, ihanaa että tykkäät seurailla mukana :)! Otto puhuu tytöille ruotsia, ja mä puhun suomea. Olen joskus kirjoittanut aiheesta enemmänkin, mutta nykyään kun Otollakin on blogi niin mä koen että se on enemmän sen juttu avata sitä aihetta, jos se itse haluaa, koska Ottohan sitä eri kieltä puhuu enkä mä! :D Mutta pitää katsoa, mulla on tulossa ehkä ihan lähiaikoina vähän tähän liittyvää juttua! Kiitos toiveesta :)

 12. Bella sanoo:

  Moi!
  Oon yleensä tällänen blogien plärääjä, enkä hirveesti jätä jälkiä kommenttien muodossa, mutta nyt haluun normista poiketen ehdottomasti kertoa, että sun blogi on parantunut tosi paljon tosi lyhyessä ajassa! Nykyään blogit on niin paljon yhteistyötä ja mainostamista, että ärsyttää, vaikka ymmärränkin miksi niin on. Nekin on ihan ok sillon, kun pääosassa on kuitenkin se muu. Tykkään henkilökohtaisesti eniten ihan yleisestä pohdinnasta, vähän syvällisemmästäkin ja ylipäätään sellaisesta rehellisestä tekstistä, mistä näkee, että oot kirjoittanut ajatuksella ja, koska pidät siitä. Kiitos siis näistä elämänmakuisista postauksista ja toivottavasti jatkat samaan malliin jatkossakin! :)
  Kaikkea hyvää.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka ja hurjan isot kiitokset<3 :) Ihana kuulla että tykkäät, ja kiva että blogi on sun mielestä muuttunut positiivisempaan suuntaan, kun moni taisi pelätä että tänne muuton myötä mun blogista tulisi ''liian ammattimainen'' ja elämänmaku katoaisi kokonaan. Se ei ole tavoitteena ikinä! Yhteistöitä tulee myös olemaan jatkossakin, mutta ei koskaan pääosassa, niinkuin ei tähänkään asti :)! Kaikkea hyvää sinnekin ja mukavaa viikkoa<3

 13. tuitui sanoo:

  kun soitat jonnekkin niin miten sä esittäydyt? sanotko tuon iina hyttinen haloo vai onko se vaan sillon ku itse vastaat puhelimeen.

  miten usein käyt itiksessä? ja milloin sulla olis blogifaniesi kanssa miitinki? :)

  mun mielestä sun paras postaus on tuo tyttöjen päivä, sen tyyppisiä on kiva lukea!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahaaa en sano Iina Hyttinen haloo :D Yleensä mä sanon että ”Tässä on Iina Hyttinen moikka” tms. :D Mutta lapsille on tärkeää sanoa puhelimeen haloo, varsinkin tommosille pikkusille palleroille<3 :DD Itiksessä mä käyn ehkä kerran kaksi viikossa, riippuen vähän onko mitään asiaa sinne :) Blogimiitti pitää ehdottomasti ottaa tämän kevään asiaksi, kun sitä on suunniteltu niin kauan! Kiitos muistutuksesta :)! Ja kiva että tykkäsit tyttöjen päivästä, sitä oli hauska kirjoittaa koska meillä oli niin kiva päivä :) Oikein mukavaa viikkoa sinne!

 14. st.brigitten sanoo:

  mäki oon kipeä :( kökkö maanantai muutenkin, tuntui et ei saanu mitään aikaa :D

 15. Tiimarka sanoo:

  Kuinka olisi sen pöydän kanssa ihan puuseppä? Tekevät mahtavaa jälkeä – toki hintansa tuntevat, mutta käsityöstä on syytäkin maksaa :)

 16. Ina sanoo:

  Hei,
  Minäkin suosittelen ottamaan yhteyttä ammattikouluihin/muihin kalusteiden uudistuspaikkoihin. Me maalautimme oman ruokailuryhmämme 3 vuotta sitten tummasta valkoiseksi. Hinta oli paljon halvempi kuin uuden sarjan ostaminen ja pinnat ovat edelleenkin kuin uudet! :-)

 17. salla sanoo:

  Olet kyllä huippu tyyppi ja tykkään lukea näitä kirjoituksiasi tosi paljon. Itselläni ei ole vielä lapsia mutta monilla työkavereilla ja tuttavilla on ja satuinkin yksi päivä töissä kahvipöytään jossa keskusteltiin siitä etteivät juuri he olleet halunneet olla lastensa kanssa kotona pidempää kuin äitiysloma vaati ja eräs tuttavanikin sanoi, että ei olisi itse varmasti edes keksinyt tekemistä joka päivälle. Niimpä mun mielestä onkin ihana lukea teidän arjesta ja kuinka osaatte molemmat Oton kanssa heittäytyä siihen ! Toivon itse, että kun saan lapsia voisin olla samanlainen äiti kuin sinä ! Ja olen myös täysin samoilla linjoilla sinun kanssa kun puhuit edellisessä kirjoituksessa rakkaudesta, oma mieheni pelaa myös jonkinverran ja siksi osaan jotenkin samaistua teihin, vaikka meiltä puuttuukin ne lapset. Ja Ainiin siitä piti myös sanoa, että aivan ihana idea oli antaa lasten leikkiä ja pukeutua sinun vanhoihin koruihin ym..! Olette huippu perhe ja mielestäni onnellisuutenne näkyy aivan perus arjessa, josta selvästi jokainen nautitte! :) Mukavaa ja toivottavasti auringonpaisteista kevättä teille ! :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi miten ihana kommentti, tuli tosi hyvä mieli sun sanoista! <3 Kiitos, ihan uskomattoman paljon! Mä oon vähän sitä mieltä, että kun se elämä kuitenkin 99% on sitä arkea, niin miksei siitä tekisi hauskaa ja mukavaa ja rakkaudentäyteistä koko perheelle! :D Jokainen perhe tietysti tekee omat valintansa, ja toisille sopii pidempi kotonaolo ja toisille lyhyempi, eikä siinä mitään väärää onneksi ole :) Susta tulee varmasti ihan huippu äiti, ja kiitos paljon vielä<3 Ihanaa ja aurinkoista kevättä teille myös<3

 18. Amanda sanoo:

  Aivan ihania kuvia – jälleen kerran!
  Mun maanantai oli eilen niin maanantai: kaikki, siis ihan kaikki, vitutti. Sain vaikka kuinka monet raivarit ja itkukohtaukset ja niitä purin kaverille monen tunnin viestittelyllä ja äidille puolen tunnin puhelulla. Tänään taas oon ollut töissä koko päivän, just tulin kotiin.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti <3 Ja voiei miten ikävää että maanantai oli niin maanantai, onneksi sait kuitenkin purkaa sitä läheisten kanssa! Toivottavasti tämä ilta sujuu mukavammin<3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.