Eka duunilounas Lidl Delistä (sis. arvonnan)

03.03.2015

Olen mukana Indiedaysin ja Lidlin kampanjassa, joka tuli mulle aika hyvään saumaan, nimittäin juuri ensimmäiselle työviikolle. Ekana duunipäivänä jännitti, ainakin mua, ja helppo ja nopea lounas jonka voi syödä työpaikalla oli enemmän kuin kiva juttu, yksi asia vähemmän jota miettiä ja jännittää. Me käydään melkein aina tekemässä viikon ruokaostokset nykyään Lidlissä, koska siellä on hinta ja laatu kohdallaan. Tänä keväänä mäkin opettelin muuttamaan ruokakauppatottumuksiani ja ollaan suunnattu lähimmän hypermarketin sijaan aina vähän kauempana olevaan Lidliin.

IMG_2568x

Nyt Lidl on kätevästi myös mun työmatkan varrella, joten uskon että sieltä tulee haettua useamminkin mahan täytettä duunipäivinä. Eilen pysähdyin aamulla Lidlissä ja nappasin itselleni mukaan pastasalaatin, kanaBBQ-kolmioleivän ja hedelmäsalaatin. Eat Away fresh Corner sijaitsi kätevästi aika lähellä kassoja, joten ehdin tehdä ostokset ja kävellä kaikessa rauhassa työpaikalle, kun ei tarvinnut kiertää mitään isoa kauppaa. Tykkään kovasti siitä miten esillä olevat Deli-tuotteet olivat kaikki tuoreita ja raikkaan näköisiä, joskus kun mä olen joutunut jättämään salaatin tai kolmioleivän hyllyyn kun tarjolla on ollut niin nahistuneita yksilöitä.

Mä olen sen verran pihi että uudesta työpaikasta huolimatta tulen varmasti pääosin syömään töissä omia eväitä, tai nappaamaan jonkun helpon syötävän mukaan työmatkalla. En vaan koe tarvetta käyttää lounaaseen joka päivä paljon rahaa ravintoloissa, siitä kun kertyisi vuodessa aikamoinen summa. Siksi mua ilahduttaa kovasti Lidlin edulliset hinnat myös näissä Deli-tuotteissa, salaatit ovat maksimissaan 4,99 euroa ja herkullisen hedelmäsalaatin ananaksella ja kahdella eri melonilla sai alle kahdella eurolla. Mulla on siitepölyallergian vuoksi useita ristiallergioita, ja siksi musta oli tosi kiva kun löysin tuon hedelmäsalaatin. Siinä ei ole mitään sellaista, mille olisin allerginen, mikä on mulle harvinaista herkkua valmiiden hedelmäsalaattien suhteen.

IMG_2573x

Salaattien suhteen mulla meinasi iskeä valinnan vaikeus, kun tarjolla oli niin monta kivaa eri vaihtoehtoa. Päädyin sitten kuitenkin turvalliseen kana-pastasalaattiin jossa oli mukana myös papuja, fetaa ja muita herkkuja. Joku kerta aion ehdottomasti kokeilla myös Taco- ja Falafel-salaatteja jotka myös näyttivät tosi hyvältä. Plussat myös siitä että salaatissa kaikki oli erikseen omissa lokeroissaan joista ne oli helppo sekoittaa haluamallaan tavalla isoimpaan rasiaan, ja kastikkeena hyvää oliiviöljyä/viinietikkaa, eikä mitään majoneesipommia.

IMG_2571x

Sain 20 euron lahjakortin Lidliin arvottavaksi teille, jotta tekin pääsette halutessanne testaamaan Fresh Cornerin raikkaita Deli-uutuuksia. 20 eurolla tosin riittää lounasta kaverillekin jaettavaksi, joten miten olisi vaikka herkkulounas keskellä viikkoa, tai brunssi viikonloppuna kivassa seurassa? Arvontaan voit osallistua kommentoimalla postaukseen mitä tuotteita toivoisit Deli -valikoimaan. Muista jättää sähköpostiosoite sille varattuun kenttään! Arvonta loppuu maanantaina 9.3.2015 klo 22.00.

Onnea arvontaan ja ihanaa päivää kaikille!


280 Responses to “Eka duunilounas Lidl Delistä (sis. arvonnan)”

 1. Avatar Venla sanoo:

  Toivoisin Deli-valikoimaan lisäksi jotain täytettyä wrappia/tortillaa. Ainakaan meidän Lidlissä ei vielä semmoisia ole näkynyt!

 2. Avatar Edgie sanoo:

  oioi, näyttääpä salaatit hyviltä! Lidlissä näyttäis olevan jo kaikki tarpeellinen

 3. Avatar Kutri sanoo:

  Olen yleensä tosi ennakkoluulonen kaupan valmisruokia kohtaan, ja karttelen niitä viimeiseen asti, mutta nämä näyttävät lupaavilta! Toivoisin siis tuoreita ja raikkaita salaatteja ja jotain ’pikkunaposteltavaa’ esimerkiksi matkaevääksi tai kavereiden kanssa herkuteltavaksi.

 4. Avatar Helmi sanoo:

  Kuulostaapa tosi hyvältä toi deli-juttu! Toivoisin valikoimaan myös vegaaneille ja/tai kasvissyöjille sopivia tuotteita :) Toi falafel-salaatti houkuttelis, mutta nimen perusteella vaikea sanoo mitä se sisältää… Myös esim. valmiit smoothiet/tuoremehut olis tosi kiva idea, ja tulis varmasti koukattua Lidlin kautta kerran jos toisenkin!

 5. Avatar sini sanoo:

  Melkein vakio lounaani töissä on salaatti (ellei edellispäivän päivälliseltä ole jäänyt jtn). Joten vaihtuvia salaatteja toivon olevan Lidlin valikoimassa jatkossa.

 6. Avatar Viola sanoo:

  Noihin valmiisiin salaattiaterioihin olisi kiva saada lisää kasvissyöjille sopivia vaihtoehtoja, esimerkiksi jonkinlaista papusalaattia! :)

  – Viola

 7. Avatar artsi sanoo:

  En olekkaan vielä kertaakaan kokeillut tätä deli-uutuutta, vaikka siitä kuullut olenkin! Tarkalleen en siis tiedä mitä kaikkea se pitää sisällään salaattien lisäksi, mutta ainakin tuoreet mehut tai smoothiet voisi olla miestäni kova juttu vaikkapa sen salaatin kaveriksi lounaalla :-)

 8. Avatar apple sanoo:

  Ehdinkin jo viime kauppareissulla ihmetellä näitä uusia Deli-tuotteita. Maistoin tuota Taco-salaattia ja se oli ainakin tosi hyvää :) Deli-valikoimaan toivoisin vielä uusia salaattimakuja. Esimerkiksi kana-vuohenjuustosalaatti olisi kiva.

 9. Avatar Lottie sanoo:

  Ehdottomasti jotain runsasproteiinisia lounasvaihtoehtoja!

 10. Avatar r sanoo:

  Toivoisin ruokaisia ja monipuolisia salaattivaihtoehtoja vegaaniruokavalio huomioiden! Eli esim. runsas salaatti/vegepohja, jotain hyvää kasvisprodee (tofu, tempe, pavut, linssit), siemeniä+pähkinöitä..

 11. Avatar Salla sanoo:

  Salaatit ovat todella tervetullut lisä Lidlin valikoimiin! Toivoisin vielä lisää vaihtoehtoja valmissalaateiksi.
  Täytyy toki kokeilla ensin näitä uutuuksia :)

  -Salla-

 12. Avatar miia sanoo:

  just tuollaiset kanasalaatit ja hedelmät on tosi kivoja ja tuo välillä vähän vaihtelua siihen ainaiseen pari palaa ruisleipää -evääseen :)

 13. Avatar Janna sanoo:

  Nyt jo on huippuja tuotteita! Mutta joku lohisalaatti olisi hyvä lisä :)

 14. Avatar Kaisa sanoo:

  Mä en ole kun nopeasti vilkaissut noita valikoimia niin en ihan varma ole mitä kaikkea sielä jo on, mutta ainakin hedelmäsalaatteja toivoisin useampaa eri vaihtoehtoa, melonit kun eivät mulle oikein sovi. :)

  Mukana arvonnassa ollaan! :D

 15. Avatar laura sanoo:

  Mekin nykyään tehdään joka sunnuntai isommat ostokset lidlissä. Asutaan maaseudulla joten lähimpään kauppaan on 10km ja lidliin 20km joten järkevämpi hakea enemmän kerralla. Unohdin tutustua fresh cornerin valikoimaan viimeksi, dääm! Mutta lidl sovelluksen kautta katselin mitä sieltä löytyy ja ehkäpä noiden lisäks täytetyt patongit ois enemmän kuin nam!

 16. Avatar Annina sanoo:

  Olenkin kerran kurkkinut tuota Lidlin Deliä! Itse haluaisin jotain kalaa sisältävää, lohileipiä tmv. Vai onkohan niitä jo? :) Mutta kuitenkin!

 17. Avatar Nina sanoo:

  Jokin täytetty patonkileipä olisi ihana eväs, tai smoothie välipalaksi :)

 18. Avatar Saru sanoo:

  Meilläkin on Lidl kovassa käytössä, koska se on niin lähellä. Deli-valikoimaan voisin toivoa lisäksi jotain sipsimäisiä naposteltavia leipiä, esimerkiksi täytettyjä ruisnachoja tai näkkileivän paloja, jotka maistuisivat samalta kuin kotona tehty näkkäri.

 19. Avatar Riina sanoo:

  Noita ruokasia salaatteja tekee kyllä mieli kokeilla! Ja joku tuore smoothie ois hyvä lisä. :)

 20. Avatar sannni sanoo:

  Näyttääpä namilta! Toivoisin gluteenittomia ja maidottomia vaihtoehtoja :)

 21. Avatar nooruska sanoo:

  Joo nuo Lidlin uudet eväät on minustakin kiva lisä valikoimaan! Siellä taitaa toistaiseksi olla juurikin testaamiasi salaatteja, leipiä ja hedelmä/marjasalaatteja jälkkäriksi. Ehkä joku rahkavaihtoehto vois myös olla kiva!

 22. Avatar Janni sanoo:

  Erilaiset smoothiet olisi käteviä ja terveellisiä välipaloja. :)

 23. Avatar Nimetön sanoo:

  Mukavia työpäiviä uudessa työssä

 24. Avatar Nami sanoo:

  En nyt äkkiseltään muista mitä kaikkea Deliin kuuluu mutta aikas laaja valokoima on jo nyt. Kaikki ihanat ja raikkaat salaatit ja kolmioleivät on kyl näppärä ja nopee mut suht terveellinen lounas :)

 25. Avatar Heidi sanoo:

  Toivoisin valikoimiin smoothieita tai lisää hedelmäsalaatteja :)

 26. Avatar Helen sanoo:

  Erilaiset smoothiet tuoreista hedelmistä (ja kasviksista) ilman makuaineita tai sokeria olisi kiva lisä valikoimaan.

 27. Avatar Elina sanoo:

  Täytetyt patongit ja smoothiet :)

 28. Avatar sartsa sanoo:

  Jotainn maitotuotetta tai myslipatukoita olisi kiva saada lisäksi :)

 29. Avatar Jatu sanoo:

  Itse en ole vielä tutustunut Deli valikoimaan, mutta kuulostaa hyvältä. Erilaiset smoothiet olisivat kyllä herkullisia eväs vaihtoehtoja.

 30. Avatar Marika sanoo:

  vaikka valikoima on tosi laaja, niin voisin silti toivoa lisäksi ruisleipävoikkaireita!:p nam!

 31. Avatar Janette- sanoo:

  Jokin smoothie olisi kiva :) helppo ja nopea välipala napata mukaan kaupan hyllystä :)

 32. Avatar tanja sanoo:

  Musta on tosi kiva, kun Suomeenkin on ilmestynyt enemmän näitä valmiita take away-tuoresalaatteja ja leipiä. Joku tortillawrap olis tosiaan kiva, ja take away-sushi! Semmosia on aina ulkomailla, ja ne on ihanan tuoreita ja hyviä. Samoin hedelmäsalaatit on tosi kiva lisä ja mullakin on allergioita niin tommonen hedelmäsalaatti minkä sinä Iina löysit sopis mullekin. Ulkomailla kans myydään semmosia rasioita, missä on valmiiksi viipaloituna esim. vesimelonia, kaverina rypäleitä, yms mitä voi napostella. Semmosia haluaisin nähdä Suomessakin kaupoissa. Olisi kiva napata semmonen mukaan evääksi.

 33. Avatar jansku- sanoo:

  Täytetyt patongit ois kiva lisä ja muutenkin enemmän täytevaihtoehtoja leipiin. :)

 34. Avatar Titana sanoo:

  Toivoisin valikoimaan jotain myös hyvin nirsolle miehelleni, joka ei syö mitään ”outoa”. (esim. papuja!) Siis vaikka ihan perus kinkku-pasta-tomaatti-kurkku-salaattia. Mielestäni Lidlin valikoima on huikea ja omaa makuani vastaava. Ai että, ku on nyt helppoja lounaita!

 35. toivoisin Lidlin Deli-valikoimaan gluteenittoman kanapasta tai vastaavan salaatin. enemmän siis gluteenittomia vaihtoehtoja :)

 36. Avatar Tiina sanoo:

  Toivoisin valikoimaan myös allergisille sopivia vaihtoehtoja, laktoosittomia ja gluteenittomia. Nykyään on kovin vaikea löytää kaupoista valmiita lounasvaihtoehtoja jotka olisivat terveellisiä ja samalla myös juurikin näitä laktoosittomia ja gluteenittomia. :)

 37. Avatar Norra sanoo:

  Ite toivoisin enemmän wrappeja ja jonkinlaisia paninin tyylisiä leipiä jotka toimis myös lämmitettynä !

 38. Avatar Kurojaki sanoo:

  En oo paljoa tutustunu vielä kyseiseen valikoimaan. Mitä nyt ohimennen vilkaissut, mutta itestä tuntuis että jotku pirtelöt/smoothiet ois kivoja lisäksi :)

 39. Avatar Inka-Maria sanoo:

  Kaikista eniten toivon että Lidl Deli pitää hinnat Lidl-tasoisina jatkossakin ja että laatu olisi jatkossakin yhtä hyvä. Olen aina rakastanut Lidliä ja tämä on tosi kiva lisä!

 40. Avatar Henni sanoo:

  Näyttikin raikkailta nuo evääsi. Toivoisin valikoimaan halloumisalaattia :)

 41. Avatar hulamaja sanoo:

  Lidlin deli-tuotteet eivät ole mulle entuudestaan tuttuja, mutta toivoisin joukossa olevan ihana kreikkalainen salaatti sekä lohisalaatti.:) toivotaan, että arpaonni suosii ja pääsen tsekkaamaan valikoiman!!:) lähempänä kotia kun on marketit, niin harmillisen harvoin tulee Lidliin lähdettyä muutoin kuin jonkin tosi hyvän tarjouksen perässä. :/ mutta ei lidliinkään ole kuin pari kilsaa, joten ei oisi mahdottomuus koettaa muuttaa tapoja ja käydä siellä useamminkin…:)

 42. Avatar whoa- sanoo:

  Oon monesti kuolannut Lidlissä käydessä noita Deli tuotteita, ne on niin hyvän näköisiä! Erilaisia täytettyjä patonkeja olisi kiva saada valikoimiin, esimerkiksi lohi- tai kanapatonki :)

 43. Avatar Eppu sanoo:

  En tiiä mitä kaikkea valikoimaan kuuluu mutta jotain smoothieta ois kiva testata. :)

 44. Avatar ANNIKE sanoo:

  Oi, onpa herkullisen näköinen lounas! Olenkin itse jo pyöritellyt Lidl:ssä ollessani näitä uutuuksia, mutta vielä en ole raskinnut napata niitä mukaani! Salaatit näyttävät hyvältä, samoin leivät. Hankala ehdottaa lisäyksiä jo valmiiksi hyvään valikoimaan, mutta olisiko joku täytetty wrap tai rieskarulla hyvä lisä tällaiseen!? :)

 45. Avatar janina sanoo:

  Jotkut kätevät smoothiet vois olla hyviä ja nopeita välipaloja kans!

 46. Avatar Veera sanoo:

  Kiva että nyt on Lidlissä sopuhintaisia ja syötävän näköisiä salaatteja. En ole sieltä oikein valmisruokia katsonutkaan, kun ovat olleet luokkaa kuukausi sitten tehty kinkkujuustohöttöleipä vettyneenä ja nuhjuisena muovissa. Usein noi valmissalaatit, kalliimmatkin versiot, vaikuttaa tosi kevyiltä eli pelkkää salaattia ja pari kananpalaa, mutta tässähän on kivasti kasvisprotskujakin! :)

 47. Avatar Marleen sanoo:

  Smoothiet ois kiva lisä :)

 48. Avatar Emmi sanoo:

  Oi oon niin monesti lidlin lehdestä katellu miten hyvännäkösiä noi salaatit on! Ja leivät kans :)
  Mun mielestä jo tosi hyvä valikoima, mut patongit vois olla kans hyvä lisä.
  Ihanaa viikkoa sulle ja onnea uuteen työhön :)

 49. Avatar jenwu sanoo:

  Smoothieita tms raikasta

 50. Avatar Paprika sanoo:

  Miun mielestä olis kiva, kun olis enemmän kasvisvaihtoehtoja. Ei kai ole vielä kuin se falafel? :)

 51. Avatar Tiinu sanoo:

  Joku valmis kanatortilla ois bueno!

 52. Avatar heipyh sanoo:

  Mä toivoisin deli-hyllyyn joitain raikkaita fruitieita tai smoothieita. Toki joku tuorepuristettu mehukin olosi hyvä lisä. Sellainen olisi kätevä napata vaikka kolmioleivän kaveriksi :)

 53. Avatar Janette sanoo:

  Mä toivoisin erilaisia smoothieita valikoimaan! Sellaisia missä olisi ravintoarvot kohdillaan, eli ei mitään sokeripommeja. Näitäkin voisi olla useampaa eri makua! :)

 54. Ehdottomasti kanawrap! Kannattaa kokeilla sitä kinkku-emmental rieskakolmiota! Törkeän herkkua!

 55. Avatar Heidi sanoo:

  Toivoisin valikoimaan smoothieita, niistä saa maukkaalla tavalla suuren osan päivän kasviksista ja hedelmistä :) Olen ostanut monesti paistopisteeltä kalkkuna-yrttituorejuusto croissantteja ja ne on aivan taivaallisen hyviä, suosittelen kokeilemaan!

 56. Avatar nina sanoo:

  Valmiit smoothiet ois ihan ehdoton vaihtoehto! Olin myös sanomassa hedelmäsalaattien puolesta mutta niitä taitaaki olla ihan mukava valikoima :-) Myös erilaiset valmiit tortillat olis mukava lisä valikoimaan.

 57. Avatar Laura sanoo:

  En nyt ulkoa muista mitä kaikkea sieltä jo löytyy, mutta omia evässuosikkeja on salaattien lisäks erilaiset smoothiet :)

 58. Avatar PetraH sanoo:

  En ole vielä testannut Lidlin Deli-tuotteita, mutta toivoisin löytäväni sieltä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia kaikissa väreissä.

 59. Avatar Jutta sanoo:

  Ei tule mieleen äkkiseltään mitään, mitä tarvisi lisätä valikoimaan. Kehittynyt niin nopsaa vauhtia. :)

 60. Avatar Opri sanoo:

  Toivoisin myös tortilloja,wrappejä tms! Itse en niihin ainakaan ole vielä törmännyt.☺

 61. Avatar Linta sanoo:

  Mä jään usein allergioineni tyhjin käsin eväshyllyllä, koska salaatit on sekotettu valmiiks ja aina löytyy jotain allergisoivaa. Hyvä siis toi lokerosysteemi! Mä toivoisin ihan kunnon eväiden lisäksi jotain pientä suolasta naposteltavaa, jotain pähkinäsekotuspussien (niin ne allergiat….) tai ruistikkujen tapasta jota ois helppo napata pitkälle luennolle mukaan pitämään suurinta nälkää loitolla :-)

 62. Avatar Mira sanoo:

  En ole varma, kuuluuko Lidlin delivalikoimaan patonkeja, mutta jos ei niin ehdottomasti sellainen cittaripatongin tyylinen :)

 63. Avatar tanju sanoo:

  Raikkaat hedelmä smoothiet olisi mieluisia :) ne käy hyviksi välipaloiksi ja on mukava napata matkaevääksi. :)

 64. Avatar Amy sanoo:

  joku kiva täytetty pasteija ois hyvä lisä deli valikoimaan :)

 65. Avatar pOp sanoo:

  Mä kokeilin falafel-salaattia (oli tosi hyvää ja täyttävää) ja kinkku-juusto rieskakolmioita, joka oli kanssa tosi jees! Ei tuu mitään mieleen, mitä kaipaisin, siellä on useampikin salaatti mitä pitää testata :)

 66. Avatar oliviagggg sanoo:

  Toivoisin jotain erilaisia salaatteja lisää tai vaikka pähkinäitä. Sellassia terveellisiä naposteltavia olisi kiva saada :)

 67. Avatar Inka sanoo:

  Katselinkin jo näitä meidän Lidlissä ja mietin miten käteviä (ja edullisia) nämä olisi keväiselle piknikille kun sen aika tulee :) Valikoimasta olisi kiva löytää tuoreita smoothieita ja täytettyjä wrappeja!

 68. Avatar Lottae sanoo:

  Täytyy kyllä joskus maistaa näitä Deli-tuotteita! Toivoisin valikoimaan jotain tortillan tyyppistä tuotetta tai patonkia esimerkiksi kanatäytteellä. :)

 69. Avatar Mira sanoo:

  Salaattipöytää, josta saa itse valita mieluisimmat ainekset. Paistopisteelle kiva kaveri :)

 70. Avatar Marjis sanoo:

  Meidän lidliin voisi tulla jotain valmis tortillan tapaisia, ne olisi helppo napata suurempaankin nälkään kouluun evääksi :–)

 71. Avatar Noora sanoo:

  Hei!
  Toivoisin näin keliaakikkona, että valikoimassa olisi enemmän gluteiinittomia vaihtoehtoja! :)

 72. Avatar Maiju sanoo:

  Kalaa, erityisesti lohta, mahdollisimman monella tavalla vaan, nami! Ja smoothiet on ihan parhaita! :)

 73. Avatar Peura sanoo:

  Katselinkin noita taannoin Lidl-reissulla, hirmu kiva idea! Ruoat näytti tosi hyviltä ja varsinkin ympäri vuoden valikoimassa olevat marjat on ihan super. Ainoa mikä pisti silmään on aika kova hinta (ainakin niissä kolmioleivissä), mutta voisin kuvitella nappaavani esim. tuollaisen salaatin mukaani jos tarvitsisin jotain nopeasti vaikka töihin tai töiden jälkeen syötäväksi. :)

  Hedelmäsalaatteja ainakin voisi olla monipuolisemmin.

 74. Avatar Henbauu sanoo:

  olisin toivonut salaattipöytää, josta voisi itse koota itselleen oman herkkusalaatin mukaan!
  Ja omaan makuun tuo hedelmäsalaatti ei oikein käynyt (en ole melonien ystävä), mutta muuten rakastan raikkaita, tuoreita hedelmiä! Joten lisää erilaisia hedelmäsalaatteja :)

 75. Avatar Heidi sanoo:

  Halloum salaatti

 76. Avatar Johanna /nxmo sanoo:

  Yleensä on todella vähän erilaisia valmissalaattivaihtoehtoja ihmisille jotka ei syö lihaa, joten niitä olisi kiva löytyä enemmän. :)

 77. Avatar emmi sanoo:

  Ehdottomasti joku lämmitettävä kasvissose-keitto! Sitä olis niin ihana vetää lounastauolla lämmikkeeks vielä näin alkukeväästä :) ite oon myös tykänny lidlin rieska kolmioleivästä. Keittoja siellä ei valikoimassa taida niin kauheesti olla muutenkaan :/

 78. Avatar Jasmiina sanoo:

  Mun piti jo kokeilla, mutta en osannu päättää mitä niin en ottanut mitään :D Äiti myös kehotti ostamaan koska oli kuulemma hyviä! Menenkin siis varmaan tänään lidlin kautta kotiin..

  Joukkoon voisi lisätä raikkaita smoothieita, muuta ei nyt tule mieleen kun en edellisiäkään vielä ole maistanut! Mukana arvonnassa siis. :)

 79. Avatar Emppu sanoo:

  Oo kuulostaapa hyvältä !!:) toivoisin erilaisia salaattivaihtoehtoja, joissain olisi juuri pastaa, joissain pähkinöitä ja monipuolisesti eri kasviksia ja muutenkin monipuolisia vaihtoehtoja :)!

 80. Avatar Oona sanoo:

  Täytetyt patongit tai croisantit ois tosi jees lisä :)

 81. Avatar ::) sanoo:

  Smoothiet olis kivoja! :)

 82. Avatar Jasmin sanoo:

  jotku wrapit ja smoothiet ois kyllä kivoja! en ole vielä kerennyt maistelemaan näitä uutuuksia, mutta eiköhän tule tutuksi ku suurimmaksi osaksi ostokset tehdän lidlissä! ainoa vaan kun olen myös aika pihi tuon eväiden suhteen että mielummin teen itse kotona ! mutta varmasti ostan eväät jos voitan!

 83. Avatar kiia sanoo:

  Salaatti aivan ehdottomasti!

 84. Avatar jenna sanoo:

  Salaattipöytä/piste ois jees, sais ite kasata maukkaaan salaatin mielen mukaan ;)

 85. Avatar kiia sanoo:

  Lämminsavulohi-salaattia!

 86. Avatar Emmi sanoo:

  Pitääkin mennä lidliin katsomaan tuota deli- valikoimaa, koska en tiedä tarkalleen mitä se sisältää. Toivoisin sieltä kuitenkin löytyvän tuoreita ja monipuolisia salaatteja sekä juuri tuollaisia hedelmäsalaatteja. Muutenkin kaikkea sellaista, mitä ei voi ohittaa kun kulkee tuotteen ohi :D

 87. Avatar Jessica sanoo:

  Mun mielestä lidl vois vähän vielä kanssa laajentaa tota salaattivalikoimaa, ja täytetyt patongit tai jotain nopeita napostelueväitä vois tuoda oivan lisän (:

 88. Avatar nipa sanoo:

  mukana! jotain wrappeja/tortilloja ois kans kiva saaha :)

 89. Avatar Henna73 sanoo:

  Munattomat leivonnaiset olisivat ihania

 90. Avatar Niina sanoo:

  täytetyt patongit ja valmiit terveelliset smoothiet! :)

 91. Avatar tarza sanoo:

  Brunssi kavereiden kanssa kuulostaisi mahtavalta! :)

 92. Avatar Ann sanoo:

  Joku sellainen kasvissekoitus esim. hummuksella olis kiva lisä välipaloihin. Täytyy kyllä joskus napata tuo hedelmäsalaatti mukaan ainaisen banaanin sijaan! Lämmitettävät yhden annoksen keitot, mitkä olis oikeista aineksista tehtyjä eikä mitään jauhoista kasaan vatkattuja vatkuleita, vois olla myös kiva lisä tuohon Lidlin tarjontaan.

 93. Avatar ida sanoo:

  Must olis kiva ku olis joku muukin hedelmäsalaatti kuin ananas-meloni yhdistelmä, itse kun en noiden melonien suuri ystävä ole niin olis kiva jos olis joku muukin vaihtoehto! :)

 94. Avatar Iina sanoo:

  Joku smoothie tai jogurttijuoma olis kiva!

 95. Avatar allekirjoittanut M sanoo:

  Toivoisin valikoimaan mukaan enemmän hedelmäsalaatteja ja jonkun ihanan katkarapuleivän! :)

 96. Avatar Mimosa_ sanoo:

  Lisäisin valikoimiin pähkinäsekoituksi. Tämän hetkinen valikoima on kylläkin jo todella huokuttava.

 97. Avatar Nimetön sanoo:

  Toivoisin luonteisesti gluteenittomia tuotteita ja kauden herkkuja

 98. Avatar Henna sanoo:

  Lohisalaatti olisi ihana lisäys salaattipuolelle! Muutenhan tarjonta näyttääkin jo houkuttelevalta :)

 99. Avatar eve sanoo:

  Toivoisin lidlin valikoimiin ruhtinaallisesti Kasvisvalikoimaa kaikkiin valmuslounasjuttuihin :)

 100. Avatar essipp sanoo:

  Lisää erilaisia hedelmiä ja vihanneksia!

 101. Avatar jjanikaa sanoo:

  En tiedä mitä salaatit tarkalleen ottaen sisältävät, mutta toivoisin, että olisi tonnikalaa ja kananmunaa sisältäviä salaatteja, niillä jaksaa jo proteiinin ansiosta Huomattavasti pidempään! Ja siihen lisäksi terveellinen marjasmoothie esimerkiksi :).

 102. Avatar T sanoo:

  Joku terveellinen juoma vois olla kiva. Smoothie tai fruitie? En oo varma löytyykö jo, mutta ite voisin tollasia hellpoja välipaloja ostaa. :-)

 103. Avatar Heidi sanoo:

  Olis kiva, jos olis terveellisiä välipaloja ja lounaita tarjolla. Noi salaatit ja hedelmäsalaatit on jo sellasia, niin samaa linjaa lisää.

 104. Avatar Veera sanoo:

  Jotain valmiita smoothieita tms. viherpirtelöitä tai reilusti täytettyjä patonkeja voisi Lidli ottaa valikoimiin :) Noista deli-uutuuksista itseäni houkutteli ainakin rieska-kolmioleivät, pakko testata joskus!

 105. Avatar Maiski sanoo:

  Onpas kaikkia kivoja :) En ole noita vielä testannutkaan… Smoothiet vois olla kiva lisä.

 106. Avatar Johanna sanoo:

  Toivoisin jonkinlaista wrappia:)

 107. Avatar Jatta sanoo:

  Salaattivalikoimaan ois kiva saada joku lohta sisältävä salaatti! :)

 108. Avatar marika.t sanoo:

  Smoothieita ja herkkurahkoja

 109. Avatar Sininen hattara sanoo:

  Lisää salaattivaihtoehtoja! Salaatit kun ovat niin raikkaita ja niitä tulee syötyä päivittäin niin olisi kätevää ostaa aina eri makuinen eikä vain vaihdella niitä muutamaa :)

 110. Avatar Outi sanoo:

  Nam! Mä toivoisin smoothieita ja täytettyjä täysjyväpatonkeja :)

 111. Avatar pepsu sanoo:

  Toivoisin tuota ruis kolmioleipää muullakin kuin kala täytteellä (allergia)! Ois mahtavaa! :)

 112. Avatar Altsu sanoo:

  Toivoisin Fresh Corneriin jotain smoothie tai vaikkapa mysli-jogurtti annosta

 113. Avatar sallamalla sanoo:

  tää deli-juttu onkin mulle ihan uusi tuttavuus, vaikka mielestäni lidlissä melko säännöllisesti käynkin. kuulostaa todella houkuttelevilta, ja tuoreus ja hinnat suurta plussaa. onkohan valikoimassa lemppariani kana-cesarsalaattia..? :)

 114. Avatar iina sanoo:

  toivoisin jotain mozzarella-juustolla höystettyä salaattia, nimittäin rakastan erilaisia juuustoja salaateissa!

 115. Avatar yotimix sanoo:

  Lohifetasalaatti :)

 116. Avatar Saara sanoo:

  Smoothiet voisi olla kiva lisäys :)

 117. Avatar sande sanoo:

  Toivoisin Deliin lisäksi joitain smoothie-vaihtoehtoja. :)

 118. Avatar Sani sanoo:

  Noi hedelmäpalakulhot on ihania! Vihersmoothiet kuulostaa kivalta idealta, myös jokin pikkulämmin olisi ihanaa :)

 119. Avatar Ella sanoo:

  Wau, en olekaan tuollaista Deli -osiota Lidlissä huomannutkaan, vaikka sielä usein ruokaostokset teen! En siis tiedä nykyistä valikoimaa enempää kuin mitä postauksessa kerroit, mutta minun mieleeni olisi jos valikoimasta löytyisi pieniä, vaikka 2-3 dl täystuoremehuja ettei aina tarvitsisi evääksi ostaa litran mehua. Myös eritäytteiset leivät, wrapit ja salaatit maistuisivat, sekä raikkaat smoothiet. Jospa onni minua suosii, pääsee kyllä Deli -osasto kokeiluun!

 120. Avatar sitruuna sanoo:

  Mä toivoisin myös vegaanisia vaihtoehtoja ja monipuolisempia kasvisjuttuja, etenkin juustottomia kun juusto ei oikeen eväänä kanniskelua ainakaan kesällä kestäkään.

 121. Avatar Elina sanoo:

  Kunnon välipala mehuja tai smoothieita olisi kiva saada valikoimaan!

 122. Avatar Laura T sanoo:

  Teen itsekin lähes aina ostokset lidlissä, koska sieltä saan kaiken tarvittavan hyvään hintaan. Delihyllystä saisi mielestäni löytyä joku ruokaisa wrap (kana tms), muuten osasto miellyttää niin silmää kuin mahaakin

 123. Avatar Niiskuneiti sanoo:

  Toivoisin täytettyjä patonkeja ja bageleita :)

 124. Avatar Seija Marianne sanoo:

  Jotain kivaa salaattia ilman tomaattia!

 125. Avatar Krista sanoo:

  Erilaisia salaatteja enemmän ehkä kausin mukaan :) tai erilaisia smoothieta :)

 126. Avatar Jenni sanoo:

  Itse toivoisin täytettyjä patonkeja! Eikä mitään pullamössö patonkeja, vaan täysjyvä tms. vaihtoehtoja! :)

 127. Avatar Tinkerbell sanoo:

  Paninit ja wrapit

 128. Avatar Huppista sanoo:

  toivoisin hyviä ja halpoja smoothieita :)

 129. Avatar äm sanoo:

  Jotain smoothieita tai laajempi valikoima tollasia hedelmäjuttuja. Täytetyt patongit olis kans tosi hyviä! :)

 130. Avatar Elma sanoo:

  Erilaisia salaattivaihtoehtoja lisää! :) <3

 131. Avatar nq sanoo:

  Kaipaisin näihin valikoimiin jotain tuoreita ja terveellisiä, mutta täyttäviä salaatteja. Usein kaupan valmissalaatit sisältää paljon vihreää (halpaa) salaattia ja vain muutaman (esim.) katkaravun tai kinkunpalan, lisänä jokin majoneesikastike. Ja tästä saa pulittaa 5-8€.. Eli edullisia ja monipuolisia valmisjuttuja joista ei tule paha olo :)

 132. Avatar Laura T. sanoo:

  Toivoisin valikoimaan lohi- ja kanawrappeja ellei ole jo!

 133. Avatar Maisa sanoo:

  Minä toivoisin gluteenittomia eväitä ja esim. tuorepuuroja. :)

 134. Avatar Petra sanoo:

  Toivoisin valikoimaan jotain raikkaita ja terveellisiä smoothieita :)

 135. Avatar Juulia sanoo:

  Oi vitsit, näyttääpä hyvältä!
  En oo ihan täysin perehtynyt valikoimaan, mutta tuoreet välipalat on aina toivottuja!
  Oli se sitten juuri hedelmäsalaatti, tuore smoothie tai vaikkapa pieni pussi pähkinöitä, niin tänne kelpaisi! :)

 136. Avatar niina sanoo:

  Toivoisin gluteenittomia vaihtoehtoja!

 137. Avatar neam sanoo:

  Lohisalaatit ois kiva lisä! :-)

 138. Avatar enni sanoo:

  Lidlissä on parasta ja vähän erilaista ruokaa kun muualla, esim prismassa! :) Luin muuten äsken sun ihan ekan postauksen! Hymyilytti, kun kattelin teidän ilmeitä ja sun kirjoitustyyliki on ihan muuttunu :D Hauskaa nähdä, että sulla oli sillon niin amatöörimäinen tyyli ja osa kuvistakin oli ihan heilahtaneita, kun nyt oot niin ammattimainen, vaikka meetkin rennolla asenteella :D Jotenkin muistin, että sun blogi on aina ollut näin laadukas, vaikka oonkin lukenut alusta asti! Hauska nähdä bloggaajan kehitystä ja propsit siitä, ettet oo poistanut ekoja postauksia! :)

 139. Avatar Kätlin sanoo:

  Toivoisin wrappeja tai täytettyjä patonkeja! :) tuota hedelmäsalaattia olen jo itsekkin muutaman kerran ostanut mukaan työharjoittelupaikkaani, nam :P

 140. Avatar Elina sanoo:

  En ole varma löytyykö Lidlin Deli-tuotteista tätä jo, mutta jonkinlaiset terveelliset tortillat voisivat olla hitti. Joko ihan kylmänä syötävä tai vaikkapa halutessani mikrossa lämmitettävä tortilla maistuisi ainakin minulle kiireisenä työpäivänä.

 141. Avatar Hensku sanoo:

  Täytetty patonki ois ihana Deli valikoimaa :) toisaalta myös joku hedelmäkiisseli saattais kans olla ihan kiva :)

 142. Avatar vilmailona sanoo:

  Smoothiet ja täytetyt patonkit/sämpylät nyt näin ekana tulee mieleen :)

 143. Avatar Mymmyryy sanoo:

  En olekaan vielä tutustunut noihin valikoimiin. En siis tiedä tarkalleen mitä kaikkea sieltä löytyy mutta mä kannatan kans smoothieta joihin ei ole lisättyä sokeria tai muuta ylimääräistä.

  Mutta jospa onni suosis ja pääsisin tarjoamaan yllätyslounaan koko perheelle :)

 144. Avatar AnnaMaria sanoo:

  Täytettyjä patonkeja olis vielä kiva saada deli-porukkaan ja rieskakolmiota aion ehdottomasti kokeilla ainakin :)

 145. Avatar SLurp sanoo:

  Smoothie olisi ehdottomasti hyvö lisä, ja ilman lisättyä sokeria kiitos!

 146. Avatar Nb sanoo:

  Jotkut wrapit vois olla tosi hyviä, tai täytetyt patongit. Ja on vaan plussaa jos on paljon kaikkea erilaista kun välillä tekee mieli jotain ja toisena päivänä jotakin ihan muuta :D

 147. Avatar Stella sanoo:

  Toivoisin tuoreita ja ravitsevia smoothieita ja sen lisäksi sellaiset yhden annoksen valmissosekeitot boxissa voisivat olla kiva ja helppo lounas! Moni toimisi varmasti hyvin myös kylmänä :)

 148. Avatar Carita sanoo:

  Terveelliset ja raikkaat smoothiet olisivat mieluinen lisä!

 149. Avatar laura sanoo:

  Nam mitä herkkuja! Joku sokeriton smoothie voisi olla hyvä juttu!

 150. Avatar LauraS sanoo:

  Lisää erilaisia hedelmäkippoja sekä naposteluna toimivia kasviksia/ juureksia.

 151. Avatar Lukija sanoo:

  Sushi olis ihan ehdoton 1! Ja sit joku dippiboxi Mis olis dippivihanneksia ja joku dippi.

 152. Avatar kati sanoo:

  Ihanan näköinen tuo kana-pastasalaatti! Lisää erilaisia salaatteja olisi ihana saada, ja muutaman vakkarin sekana voisi olla vaihtuvia ”kausisalaatteja” vuodenajasta riippuen :)

 153. Avatar Jeanette sanoo:

  Kunnon täytetty patonki, missä olisi esim. brie-juustoa, voisi olla ihan jees. Nuo kolmioleivät ei oikein jaksa innostaa. Kaiken näköiset salaatit on myös makuuni.

 154. Avatar Katja sanoo:

  Täytetyt patongit olis kiva saada valikoimiin ja sit esimerkiks wrappeja :)

 155. Avatar Eve sanoo:

  Smoothiet tai fruitiet hyvä lisä! Varsinkin jos smoothien saisi ilman liiallisia makeutusaineita, että olisi enemmän aikuiseen makuun!

 156. Avatar tiia sanoo:

  Papuja tai linssejä! :)

 157. Avatar Pikku-iia sanoo:

  Täytetty patonki olis huippu!

 158. Avatar Mira nda sanoo:

  Kiitos tästä postauksesta! :) Täytetyt patongit voisi olla hyviä! Tossa on kyllä tullut muilta tosi hyviä ideoita.

 159. Avatar Han na sanoo:

  tykkään niin paljon näin opiskelijana lidlin hintalaatusuhteesta! Deli valikoima ei niinkään kauhean tuttu ole, mutta jos arpaonni suosisi niin ehdottomasti toivon että sieltä löytyisi jotain lohi pitoista salaattia :PPP

 160. Avatar Lottakin sanoo:

  Smoothiet olis kiva lisä valikoimiin ja kaiken lisäksi olisivat tosi terveellisiä. :)

 161. Avatar Vea sanoo:

  täysjyväpatonki runsailla kasvistäytteillä ja vihersmoothiet! :)

 162. Avatar Karoliina Sofia sanoo:

  Toivoisin lisää vaihtoehtoja salaatteihin! :-) Lisäksi erilaiset täytetyt tortillat olisivat mieleeni, toisivat kivaa vaihtelua salaattien ja kolmioleipien välille :-) Ja miksei jokin tuoremarja-jogurttikin olisi kiva nähdä delituore osastolla :-)

 163. Avatar Ninnix sanoo:

  Näyttää niin herkulta.. Nälkä tulee kuvia katsellessa :D
  Joku smoothie tms. vois olla aika hyvä lisä vielä :)

 164. Avatar Viper sanoo:

  Noi on kyllä niin herkullisen näköisiä, vielä en ole itse kerennyt testaamaan. :) Täytetyt patongit voisivat olla hyvä lisä valikoimaan, ja salaatteihin lohi salaatti! Nams! :)

 165. Avatar Jasmiina sanoo:

  Toivoisin valikoimaan valmiita smoothieita

 166. Avatar Jenni sanoo:

  Olen tyytyväinen valikoimaan tälläkin hetkellä, mutta vielä enemmän erilaisia salaatteja kaipaisin. :) myös smoothiet voisivat olla oiva lisä!

 167. Avatar Annie sanoo:

  Smoothiet ilman lisättyjä sokereita tai muuta turhaa olisi hyvä lisä. Ja jos joskus löytyisi tuollainen salaatti ilman tota varmaankin halpaa ja mielestäni inhottavaa salaattipohjaa ja tilalla esim. pinaattia, lehtikaalia tai rucolaa, olisin ikionnellinen!! :D

 168. Avatar Minna sanoo:

  Toivoisin erilaisia smoothieita ja täytettyjä tortilloja :)

 169. Avatar kanka sanoo:

  Täytetyt patongit tai wrapit olisi kiva lisä!

 170. Avatar Sohvi sanoo:

  Smootieta ja erityisesti hyviä vihersmootieita kaipasin lidlinkin valikoimaan!! :)

 171. Avatar Cherrycloud sanoo:

  Kaikki smoothiet ja fruitiet ovat kivoja :)

 172. Avatar Taru sanoo:

  Joku patonki tms. tämmönen, ja sit ehkä ton hedelmäsalaatin rinnalle joku marjaisampi versio? En tiedä, mut marjat käy mun mielest tosi kivasti jälkkäristä :-)

 173. Avatar mia sanoo:

  Nam. Hyvännäköinen salaatti :)

 174. Avatar nepu sanoo:

  Raikkaita smoothieita!

 175. Avatar Kana-ceasar sanoo:

  Tämä sieltä varmaan jo löytyykin mutta lemppariani ei voi hehkuttaa liikaa: kana-ceasarsalaatti.
  Meillä Lidli on ruokakaupoista kauimpana niin sinne ei tule joka kerta mentyä :(

 176. Avatar Inka sanoo:

  Joku täytetty patonki tai sen tyylinen leipä olisi mukava ottaa evääksi töihin! :)

 177. Avatar Nea sanoo:

  Toivoisin valikoimaan smoothieita :-)

 178. Avatar IRIS sanoo:

  huippulisä olisi itse koottavat salaatit sekä valmiit tuoreet smoothiet. Nam :)

 179. Avatar jalli sanoo:

  Itse toivoisin salaatteihin vaihtoehtoja, joissa ei ole lisukkeena pastaa/riisiä, koska en vatsaoireiden vuoksi voi niitä syödä ja näin ollen joudun jättämään ostamatta, koska en halua heittää ruokaa roskikseen… Oon kyllä kans kuolannu noita salaatteja jo pitkään, mutta ainakaan meiän Lidlistä ei ole löytynyt vaihtoehtoa ilman noita lisukkeita :(

 180. Avatar Percy sanoo:

  Toivoisin juttuja, mitkä sopii vegaani-ruokavaliota noudattavalle.

 181. Avatar Elina sanoo:

  Smoothiet olisivat hyvä lisä valikoimiin! :-) Ja hei, tsemppiä uuteen työpaikkaan!

 182. Avatar ellie. sanoo:

  Myös minä toivoisin smoothieita valikoimaan :)

 183. Avatar Satu sanoo:

  Valikoima vaikuttaa kovin houkuttelevalta jo nyt, vielä en ole maistanut :)
  Joku rahka sopisi vielä lisäksi!

 184. Avatar sannero sanoo:

  Mehut ja smoothiet ois kivoja, semmoset oikeesti raikkaat ja piristävät !

  Jos onni suosii niin todellakin pistän brunssitapaista pöytään ja kutsun köyhät opiskelijakamut jaolle :)

 185. Avatar Jenini sanoo:

  Alkaa tuntua, että Lidlistä saa jo kaikkea! Ihania leivonnaisia ja leipiä paistopisteestä, hyviä lisäravinteita ja nyt vielä niiiiin houkuttelevan näkösiä salaatteja! En kyllä keksi oikeen muuta mitä kaipaisin. Ehkä jotain smoothieita? Tosin niitä tulee harvoin ostettua. Ehkä hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuliski sitte ostettua käteviksi välipaloiksi kauppareissulla :)

 186. Avatar 101Dalmatialaista sanoo:

  Salaattivalikoima ei ehkä koskaan voi olla liian laaja, joten jotain erikoisempia herkkuja siihen toivoisin lisää! Mangosmoothie voisi myös olla aika ihana (:

 187. Avatar Madrtta sanoo:

  Toivoisin lisäksi jotain jääkahvia, mikä olis helppo napata mukaan lounasta ajatellen! :)

 188. Avatar susu sanoo:

  Jotkut freshit wrapit olis kivoja! Tosi hyviltä näyttää kyllä nämä tuotteet :)

 189. Avatar maarit sanoo:

  Deliin toivoisin täytettyjä patonkeja!! :)

 190. Avatar Debus sanoo:

  En ole deli-valikoimaan vielä tutustunut, mutta lohisalaatti olisi ihana!
  Mukana arvonnassa! :)

 191. Avatar Siinatar sanoo:

  Hyvä valikoima on jo entuudestaan, mutta wrapit puuttuvat =).

 192. Avatar Pauliina sanoo:

  Toivoisin valikoimaan smoothieita, ja nimenomaan sokerittomana! Myös proteiinipitoisemmat lounasvaihtoehot olisi minun mieleen. :)

 193. Avatar Rosalienism sanoo:

  Toivoisin mukaan jotain tavallisempaa evästä minkä voisi napata kiireisenä päivänä taaperolle mukaan. Pitääkin käydä tsekkaamassa lidukan deli :)

 194. Avatar huomio sanoo:

  Toivoisin valikoimaan salaatteja ja muitakin tuotteita, jotka huomioisivat myös gluteeniongelmaisen. Nyt kun suurin osa salaateista taisi sisältää jotain sellaista, mitä en voi syödä ja leivät on automaattisesti suljettu pois. Tietysti salaatista voisi jättää esim. ne leipäkuutiot syömättä, jos ne on pakkauksessa kaikki erillään, mutta toisaalta tuntuisi tyhmältä ostaa valmista salaattia, josta yhden osan (pasta, kuskus, bulgur, leipäkuutiot) joutuu jättämään syömättä. Lidl on kyllä muutoin lempparikauppa, gluteenittomien tuotteiden suppea valikoima vaan ajaa pakosta asioimaan säännöllisesti muualle.

 195. Avatar saara sanoo:

  Hmm! Savulohisalaatti. Tai joku raikas smoothie, missä ei ole sokeria!!

 196. Avatar Viola sanoo:

  Oi nam, hyvältä näyttää! :)
  Itse toivoisin lidliin monipuolista ja vaihtelevaa salaattitarjontaa ja esim. Wrapit tai tortillat olisi kivaa vaihtelua! Myös monipuolinen smoothievalikoima olis aika bueno! :)

 197. Avatar Qino sanoo:

  Paljon Erilaisia croissantteja, haha! Ja sitten jotain lohivoileipiä, nams!

 198. Avatar Niina sanoo:

  Toivoisin vielä laajempaa / vaihtuvaa salaattivalikoimaa, tai vaihtoehtoisesti hyvin täytettyjä tuoreita sämpylöitä!

 199. Avatar Ssuvviv sanoo:

  Mä toivoisin etappeja valikoimaan. :)

 200. Avatar Ella sanoo:

  Hmm, ehkä jotain valmiita smoothieta vois olla? Kuuleman perusteella siellä on kyl jo aika hyvin kaikkea, mut tosiaan jotain terveellisiä smoothieita vois ehkä kaipailla :-)

 201. Avatar Fani sanoo:

  Itse toivoisin sinne enemmän hedelmäsalaatteja. Tykkään paljon kaikista hedelmistä, joten olisi kiva jos niitä olisi muutama ennemän kuin kaksi. :) Toki myös joku kunnon avokado salaatti olisi ihana. <3

 202. Avatar Maria sanoo:

  Joitakin rieskarullien tapaisia välipalasettejä ois kätevä syödä lounastellessa ! :)

 203. Avatar Susanna sanoo:

  Musta toi on ihan huikeeta, että lidliin on tullut tuollaisia :) Mutta mä toivoisin vielä enempi valmiita jälkkäreitä ja ehkäpä jotain täytettyä rieskarullaa? En tosin tiedä mitä kaikkea sieltä saa kun en ole käynyt vielä katsomassa… :)

 204. Avatar viiviK sanoo:

  Kattavaa smoothie valikoimaa sekä jotain täytettyjä croisantteja kaipailisin :)

 205. Avatar Dora sanoo:

  Jotain jogurtti/marjapikareita! Vaikka semmosia missä ois jugurttia ja mysliä ja vaikka marjoja. Myös joku mikropuuro ois todella jees!

 206. Avatar Sikkuralla sanoo:

  Kanawrap olisi tosi kiva!

 207. Avatar ~jemmiina~ sanoo:

  Tykkäisin smoothieista, ja ruisleipiä voisi olla jotain muuta kuin lohi-kananmuna, vaikka kinkku tai tonnikalatäytteinen.

 208. Avatar Jasmiina sanoo:

  Ihana veto Lidliltä tuoda tämmösiä vaihtoehtoja. Monet ketjut voisivat ottaa mallia. Yleensä kaupoissa on perus kana-caesar salaatit jne. jotka usein eivät houkuttele ja ovat nahistuneita jne.. Uskon että monet alkaisivat syömään terveellisemmin kun valikoimat salaateissa paranevat, peukku siis tälle :) Way to go!

 209. Avatar Wefa sanoo:

  Täytettyjä patonkeja toivoisin vielä valikoimaan.

 210. Avatar Karol sanoo:

  Wrapit, täyttävät sellaiset :)

 211. Avatar lillamy sanoo:

  Tosi hyvään saumaan tuli kyllä sulle tää yhteistyö, vielä kivampi aloittaa työviikko :) <3

  Ja on herkullisen näköistä salaattia, nam! Täytyy testata itekkin, kolmioleivät ei ole ihan mun juttu ku ne on yleensä tungettu niin täyteen sitä majoneesimömmöä :/ Ja valikoimiin toivoisin (hehehh) sushia! Tiedän, että taitaa olla vähän epärealistinen toive, mutta kun sushi vaan on niin ihanaa! :D

 212. Avatar Mari sanoo:

  Itse toivoisin Lidliin erilaisia herkullisia smoothieita, jotka voisi napata työmatkalla mukaan :)

 213. Avatar iituliina sanoo:

  Mä toivoisin enemmän kasvisvalikoimaa. Vegaaneille ei tainnut tarjolla olla mitään, kasvissyöjille taisi onneksi noi pari salaattia löytyä, mutta kanasalaatteja löytyikin sitten noin miljoonaa erilaista..

 214. Avatar Sise sanoo:

  Jonkinlainen ihana marjasmoothie olis aika ihana lisä. Mieluiten sellainen, missä on monta eri marjaa. Vihersmoothie vois muuten olla tosi kiva!

 215. Avatar Hukkakukka sanoo:

  Smoothiet olisivat kyllä kiva lisä valikoimaan!

 216. Avatar Sannna sanoo:

  Erilaisia smoothie:ta olisi kiva saada valikoimaan !

 217. Avatar Ronja sanoo:

  Olenkin kovasti kaivannut tuollaista edullisempaa versiota valmis salaatista! Pakko vielä tämän viikon aikana käydä nappaamassa tuollainen lounaaksi.

  womynrule.i@gmail.com

 218. Avatar Tawunen sanoo:

  Paljon vaihtoehtoja löytyy jo! :) Kolmioleivät maistuisivat toisinaan isossa kiireessä!

 219. Avatar Petra sanoo:

  Onnea uuteen työpaikkaasi! Toivoisin valikoimiin jonkun ihanan lohisalaatin ja wrappeja!

 220. Avatar Elise H. sanoo:

  Erilaisia hedelmä- ja marjarahkoja toivoisin valikoimaan :)

 221. Avatar Nelli sanoo:

  En oo vielä päässyt käymään Lidlin delissä, joten en oo varma onko siellä jo feta- tai mozzarellasalaattia. Jos ei, niin sellaiset olis kovin toivottuja :)

 222. Avatar mimmi sanoo:

  Raikkaita smoothieita

 223. Avatar kaisu sanoo:

  Toivoisin jotain tonnikala- tai lohisalaattia valikoimaan!

 224. Avatar lsmv sanoo:

  Toivoisin jotain ruokaisaa ja vihannespitoista, gluteenitonta ja maidotonta ja prosessoimatonta ruokaa. Ei niin väliä, mitä. :)

 225. Avatar Emm sanoo:

  Smoothieita toivoisin.

 226. Avatar Sanni sanoo:

  Ihanan näköistä salaattia! Toivoisin monipuolisia, terveellisiä ja raikkaita salaatteja.

 227. Avatar Maiju sanoo:

  Smoothiet ja pähkinää sisältävät tuotteet olisi kova juttu Deli valikoimaan :)

 228. Avatar julia sanoo:

  kanasalaatit on parhaita! ja salaattien päälle jos saa jotain pähkinä/siemensekoitustan niin nam!

 229. Avatar Janette sanoo:

  Smoothieita ja sellaisia tuotteita jotka ovat täysin laktoosittomia sekä pähkinättömiä! Näin allergikkona tuntuu että kaikissa on aina jotain mitä en pysty syömään! Nuo lidlin hedelmäsalaatit vaikuttavat kyllä houkuttelevilta ja mielelläni maistaisin niitä :)

 230. Avatar pöö sanoo:

  kasvissyöjille enemmän vaihtoehtoja! :) itse en syö kalaa,kanaa tai lihaa ollenkaan eikä salaattivaihtoehtoja ole kuin kaksi ja esim niitä leipiä ei ole saatavana kasvisversiona ollenkaan:(

 231. Avatar ansku sanoo:

  Haluisin jotain täytetttjä wrappejä! :)

 232. Avatar Emma sanoo:

  Moi! Gluteenittomia tuotteita ehdottomasti ja kasvissyöjät otettaisiin myös huomioon. Olisi todella kiva että kaikille olisi jotain helppoa ja nopeaa välipalaa tai lounasta.

 233. Avatar LPP sanoo:

  Aika hyvin tuossa onkin jo tullut, eli gluteenittomia täälläkin kaipaillaan :)
  Piei superfoodlisäkin voisi olla kiva!

 234. Avatar pauliinas sanoo:

  Erilaisia smoothieita, sekä ehdottomasti myös gluteenittomia tuotteita.

 235. Avatar Julia sanoo:

  Täytetyt patongit olisi niiiiin bueno! Varsinkin tällainen leipämonsteri olisi iloinen kun saisi kipaista lidlistä tuoreen herkkupatogin ruokatunnilla!

 236. Avatar Maaria sanoo:

  Marjoja ja hedelmiä toivoisin lisääkin :)

 237. Avatar jonha sanoo:

  valikoiman eväsleipiin kasvis-vaihtoehtoa, näin kasvissyöjänä. (leivät muuten näytti oikein suussa salavilta :P)

  salaateissa oli on kuitenkin falafel, ja kreikkalainen.

 238. Avatar Milla sanoo:

  Toivoisin kaikkia ravitsevia ja maistuvia täysin vegaanisia välipaloja ja aterioita.

 239. Avatar Jonna sanoo:

  Erilaisia smoothieita ja patonkeja! :)

 240. Avatar xod sanoo:

  Smoothiet ja wrapit! :)

 241. Avatar Isa sanoo:

  Naams tuo salaatti! Itse ostan saman salaatin aina treeneihin mukaan, niin edullinen ja ravitseva:) Toivoisin lidlin valikoimaan wrappeja! Täytteinä kävisi kana ja kala ja liha ainakin. Wrapin saisi helposti mukaan ja sellaista olisi helppoa syödä bussissa, koulussa/töissä, tai vaikka kesken shoppailureissun;)

 242. Avatar Tiia sanoo:

  Mukana arvonnassa :) Jotain hedelmiä saisi olla enemmän, vaikka aika laaja on jo nyt valikoima.

 243. Avatar Soffe sanoo:

  Joku smoothie ja wrappi/tortilla olis kiva. Sitten kanssa lisää vaihtoehtoja salaatteihin ja hedelmäsalaatteihin myös :)

 244. Avatar Enni sanoo:

  Smoothieita joita voisi helposti napata mukaan! :)

 245. Avatar Jolana sanoo:

  Täytetyt wrapit

 246. Avatar Jutta sanoo:

  Lidl on kyllä yllättänyt minut positiivisesti näillä Deli-tuotteilla :) Mukava lisä olisi kausisalaatit upeilla vihanneksilla höystettynä. Samoin heidän teemaviikkoihin sopivia tuotteita, mitä kaikkea ihanaa voisi ollakaan Italia-viikoilla. Nam!

 247. Avatar Anskuc sanoo:

  Oi, Lidlin uutuudet on ihania!
  Toivoisin täytettyjä wrappeja valikoimiin, ne on helppo syödä matkalla :-) esim. Kana ja jauhelihawrapit olisi kova sana.
  Nuo salaatit ym on myös tosi hyviä matkaeväitä ja helppoja syödä autossa.
  Anskukilpailut1@outlook.com

 248. Avatar nina sanoo:

  Joku kanatortilla!

 249. Avatar hennamr sanoo:

  Smoothiet/fruitiet olisi tooooodella mahtava lisä! Ja nimenomaan semmoisia, joihin ei olisi lisätty sokeria vaan olisivat terveellisiä :)

 250. Avatar Ansu sanoo:

  joku majoneesiton ruiskolmio- tai minkä vaan muotoinen -leipä olisi mahtava lisä:-)

 251. Avatar eeeriika sanoo:

  Toivoisin vielä lisäksi tuorepuristettuja mehuja, jollaisen voisi napata aamupalaksi koulumatkalla :)

 252. Avatar Peekoo sanoo:

  Täytettyjä sämpylöitä tai patonkeja toivoisin vielä valikoimaan.

 253. Avatar Essi sanoo:

  Jotkut tuoreet rahkat voisivat olla hyviä! Ja gluteenittomat tuotteet niitä tarvitseville:)

 254. Avatar aadu sanoo:

  wrapit tai täytetyt patongit olisi kiva.

 255. Avatar Enni sanoo:

  Raikkaat salaatit ja hedelmäsalaatit on loistavia mut ehkä täytettyjä patonkeja/ruisleipiä vois lisätä valikoimaan, ellei niitä jo löydy! Kyseinen merkki ei oo mulle kovin tuttu (vielä) niin en osaa sanoa :)

 256. Avatar Annu. sanoo:

  Alkoi tekemään niin mieli pastasalaattia tuon sun salaatin nähdessäni haha. Eli gluteeniton pastasalaatti vaikkapa cashew-pähkinöillä olis aika kiva! Täytyy ehkä käydä kurkkaamassa mitä siellä valikoimassa jo on. :D

 257. Avatar KaroH sanoo:

  Joku ihanan kevyt ja raikas smoothie ois kiva, sen vois juoda vaikka nopeasti autoa ajaessa :) Näin raskaana ollessa muutenki kaikki pieni ja nopea terveellinen välipala on tarpeen!

 258. Avatar Helmia sanoo:

  Joku smoothie vois olla hyvä!:) meki käydää usein Lidlissä. Asutaan vaan sen verran pienellä paikkakunnalla että Lidlin valikoima on paljon pienempi kuin monissa isommissa kaupungeissa. Onneks olen kuullut hyviä uutisia että paikkakunnallamme aletaan rakentamaan uutta isompaa Lidliä ja vielä n.500 m päähän meiltä :)!

 259. Avatar hippohiiri sanoo:

  Smoothiet, rahkat ja täytetyt ruisleivät olis kivoja. :)

 260. Avatar Laura sanoo:

  Täytetyt wrapit ja terveelliset smoothiet

 261. Avatar Marjo sanoo:

  Smoothiet ja täytetyt patongit.

 262. Avatar Essi sanoo:

  Salaatti joka sisältäisi lohta olisi kiva! :)

 263. Avatar Ansa-Maria sanoo:

  Joku Frezza Moccan -tyylinen, kylmä, juotava maitokahvi.

 264. Avatar RK sanoo:

  Cittarin patonki -tyyppinen ratkaisu ja joku ihana fruitie-smoothie -valikoima.. :)

 265. Avatar elluj sanoo:

  kaikki hyvät on jo :)

 266. Avatar neitiR sanoo:

  Kunnon täytettyjä patonkeja! Hyviä rapeita patonkeja joissa runsaasti täytettä ja erilaisia makuja:)

 267. Avatar a sanoo:

  Kanacesarsalaattia toivoisin. Nam.

 268. Avatar Iina sanoo:

  Aikalailla näyttää olevan kaikkea hyvää, mutta ehkäpä lisää salaatti vaihtoehtoja ja wrapeja.

 269. Avatar krista sanoo:

  Meillä on lidl lähin kauppa, mutta silti sitä tulee käytettyä harvoin.. Pitäisi oikeasti enemmän käydä, säästäisi pitkän pennin.. Delin valikoimiin en osaa mitään toivoa, ensin pitäisi opetella niitä testaamaan ;)

 270. Avatar opurkka sanoo:

  Lisää hedelmäsalaatteja :p

 271. Avatar Tinja Emilia sanoo:

  Teki heti mieli ostaa lidlistä joku salaatti! :DD Mutta joo, joku sellainen lohi-katkarapu salaatti tuli ekana mieleen. Kananmunista tykkään myös kolmioleivissä, harvoin niitä löytää.

 272. Avatar Tytti sanoo:

  Oih, kattelin näitä tuotteita jo Lidlissä mutta vielä ei ole ollut tarvetta helpolle eväslounaalle.

  Kauraleivan ystävänä ehdottaisinkin kaurakolmioleipää vaikka jollakin tuorejuustotäytteellä :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.