Meidän salaisuudet

21.03.2015

Tänään mä paljastan teille meidän parisuhteen kaikki salaisuudet, hah! No en ihan kaikkia, mutta kokosin sellaisen kahdeksan faktaa-tyylisen postauksen musta ja Otosta. Vähän jotain erilaista tällä kertaa.

1. Meidän suurin kinastelun aihe on roskapussit, koska minä. Mä aina tungen ne liian täyteen ja sitten Ottoa ärsyttää ja se ei halua koskea niihin. Voi jos vaan ne roskapussit itsestään kiipeäis ulos sieltä pöntöstä ja sulkeutuisi ja kävelisi kiltisti eteisen ovelle odottamaan vientiä niin olisi kaikki helpompaa. Tai sitten vaan voisin opetella vaihtamaan useammin uuden tyhjän pussin tilalle ennenkuin vanha on ihan täynnä, eihän se vie kuin hetkisen. Mutta käykö teillekin aina niin että huomaatte tällaisen tilanteen osuneen kohdalle juuri silloin kun teette  ruokaa ja pitäisi samaan aikaan hämmentää kastiketta, paistaa pihviä, vääntää pastan keittoaika munakelloon, antaa kuopukselle maitoa ja juosta vessaan viemään uusi vessapaperirulla sitä tarvitsevalle esikoiselle? Ja sitten kun nuo kaikki on tehty, ei mielessä ole enää roskapussin vaihto vaan ruoka ja istuminen hetkeksi alas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Me rakastetaan makoilla ja höpöttää kahdestaan lasten mentyä nukkumaan. Niinä hetkinä pystyy unohtamaan kaiken härdellin, ja keskittymään vaan toisiinsa, ja kieltämättä vieläkin tulee mieleen ne ajat kun me vasta oltiin tavattu ja oli oikeasti aikaa makoilla sängyssä tuntikausia vaikka joka päivä. Joskus on hyvä vaan makoilla kainalossa ihan hiljaa, mutta yleensä meillä ei kyllä tule hiljaista hetkeä kun molemmilla on niin paljon asiaa. Me ollaan tosi kovia puhumaan, siis ehkä sitä voisi kutsua ihan krooniseksi puheripuliksi. Tätä ei moni ehkä Otosta heti arvaisi, mutta mun kanssa se on kova puhumaan.

3. Meillä on sellainen hölmö ilme, joka näyttää noh aika karulta, mutta joka meidän on aina joskus pakko tehdä. Se tulee meillä kummallakin aina yhtäaikaa, ja se tulee vaan kotona, tai ainakin vaan niin että kukaan muu ei nää. Me näytetään se ilme nyt teille, ehkä sen jälkeen hävettää niin paljon ettei tule tehtyä enää edes kotona sitä. Mä en osaa selittää tuon ilmeen merkitystä, en nimittäin itsekään tiedä. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Me ollaan oikeesti aika ällöjä, tai sellaisia joita joku ehkä kuvaisi sanalla ällösöpö. Me puhutaan hellittelynimillä kotona ja pussaillaan ja halaillaan ja söpöstellään, joka päivä. Mutta julkisilla paikoilla ja muiden seurassa me kyllä käyttäydytään, haha. Ollaan oltu sellaisia alusta asti eikä me osata tai haluta muuttaa sitä, koska me tykätään tehdä niin. Myös meidän whatsapp-viestit on varmaan ällöjä jonkun mielestä. Sydänsilmäemojit ja murulit vaan vilisee. Okei Otto ei kyllä käytä sydänsilmäemojia, sen verran mä pelastan sen nahkaa, niin ei mene miehisyys kokonaan tämän postauksen myötä.

5. Meillä on monia täysin erilaisia kiinnostuksenkohteita, kuten Otolla pelit ja mulla vaikka lastenvaatteet. Vaikka mä en tajua peleistä (tai en ennen tajunnut) hölkäsen pöläystä, Otto selittää mulle niistä melkein joka päivä ummet ja lammet. Ja se on musta ihanaa, mikään ei ole musta ihanampaa kuin se että mulle rakas ihminen kertoo itselleen tärkeistä asioista, joista hänelle tulee hyvä mieli. Mun mielestä se että voi olla kiinnostunut toisen asioista ja kuunnella ei vaadi sitä että on itse kiinnostunut samasta asiasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Me tykätään molemmat leikkiä. Me leikitään lasten kanssa paljon yhdessä, ja molemmille on tärkeää että varsinkin työpäivinä töiden ja ruuan jälkeen ollaan yhdessä koko perhe siihen asti että lapset alkavat nukkumaan. Sitten voi uppoutua niihin omiin juttuihin, kun lapset nukkuvat. Toisinaan se tarkoittaa sitä että mä teen blogijuttuja siihen asti että alan itse nukkumaan, eikä meille jää kahdenkeskistä aikaa tai mulle edes ”vapaa-aikaa” sellaisina päivinä ollenkaan. Mutta silloin kun on pakko valita, meille on tärkeämpää olla yhdessä koko perhe, kuin olla kahdestaan. Kyllä sitä kahdenkeskistäkin aikaa saa aina jostain välistä kaivettua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Me kummatkin autetaan toisiamme blogien kanssa. Oikoluetaan postauksia, kommentoidaan niitä ja heitellään postausideoita ilmaan. Meillä on tosi erilaiset blogit ja on helppo vinkata toiselle jos keksii jonkin kiinnostavan aiheen mistä tietää että toinen saisi hyvän tekstin aikaiseksi. Vielä ei ole kertaakaan tullut sellaista tilannetta että joutuisi taistelemaan postausideasta, että kumpi saa kirjoittaa, koska meillä on niin erilaiset lähestymistavat asioihin ja täysin erilainen tyyli kirjoittaa.

8. Mä yritin keksiä tähän jotain negatiivista, ettei postaus menisi liian siirappiseksi. Mutta totuus on että me ollaan aika siirappisia, enkä ala keksimään tyhjästä ärsytyksenkohteita tai riitoja että tämä teksti vaikuttaisi jotenkin aidommalta sellaisten silmissä jotka ajattelevat että parisuhde ei voi olla yhtä ruusuilla tanssimista. Kyllä parisuhde voi olla sitäkin, mutta se elämä siinä ympärillä yleensä ei ole. Vaikeuksien tullessa me tarraudutaan toisiimme, eikä ajauduta kauemmas. Se on meidän tärkein salaisuus.

Toivottavasti tykkäsitte vähän erilaisesta postauksesta ja aivan ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3

 


54 Responses to “Meidän salaisuudet”

 1. Sira sanoo:

  Eikä!!! Mä ja mun poikaystäväkin tehdään ihan just samanlainen ilme vähän väliä toisillemme :DD Mä niin luulin et on niiin kummallinen et vaan me tehdään sitä, haha ihan huikeeta.

  Ootte kyllä ällösöpöjä. <3

 2. Noora sanoo:

  Apua kun ootte ihania! :)

  P.s. Me tehdään tota samaa ilmettä esikoisen kummitädin kanssa. Lähti jostain Ranuan kummien sketsistä jota katottiin joskus ala-asteella. Kiva näyttää 15 vuotta tolta aina kun tavataan. XD

 3. jensku sanoo:

  Ihana postaus! Te ootte niin ihana, elämäntäyteinen pari ja näytättekin upeelta!

 4. Juulia sanoo:

  Olette ihania <3

 5. Jellu sanoo:

  ihania!!! :D mulla on sama juttu roskapussien kanssa! :D

 6. Nimetön sanoo:

  Huippu pari ootte! Roskapusseista sen verran et kannattaa ostaa s-kaupasta sellanen rulla roskapusseja (oisko ne 30l). Ne on just sopivia roskikseen et ku se on täynnä ja nostat nii sit sinne mahtuu vielä ylimäärästä (esim vessan roskis) ja hyvin vielä mahtuu sulkemaan sen. Mä inhoon kauppakasseja käyttää roskapusseina ku niissä on aina joku reikä. :D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 Meillä on aina noita roskapusseja ja ne on täydellisen kokosia, mut mä tungen ne aina niin täyteen että ne tursuu yli kun ne on siellä pöntössä, siis niin paljon että tippuu tavaraa ulos kun avaa oven :D se on se mikä Ottoa ärsyttää :D

 7. Tiia sanoo:

  Hah mitä ihmettä, me tehdään kans poikakaverin kanssa tota samaa ilmettä :D ja se vaan tulee jostain, esimerkiks monesti hississä kumpikin yhtäkkiä tekee ton ilmeen samaan aikaan!

 8. santsu sanoo:

  Siis mä olen aina ajatellu et onkohan ketkään muut samanlaisia ku me mun miehen kanssa, aina vaan pussaillaan ja halaillaan kotona ja varmaan jokaisessa viestissä on sydämiä :D tää oli ihana postaus!! :D

 9. niimu sanoo:

  Ihan pakko kommentoida, toi eka kuva näyttää ihanku Zelda ja Tiara katsois toisiinsa. Siis on kyllä tyttönne ilmetyt ”kopiot” teistä! *sydänsilmäemoji* Ihanaa kevättä koko perheellenne! :)

 10. Ootte nii söpöi :D <3! Meillä iha sama ton roskapussin kaa hehe. Ihana ku kirjotit sen myös postaukseen,kiva kuulla et teki sentään jostain kinastelette,kivaa kontrasti "lässytetä kohdille" :) :D.

 11. hellurei sanoo:

  Ootte kyl niin ihana pari et en kestä!!! <3 Kadehdittava suhde :D

 12. Siis niin ihana ja söpö postaus! Ilta pelastettu! <3

 13. halinalle sanoo:

  Satuin just eilen tekemään samanlaisen postauksen omaan blogiini :D

  http://vauvanmaailma.blogspot.com

 14. laura sanoo:

  Voi ei… voiko parisuhde oikeesti olla tollanen? Siis noin täydellinen? :) pitäiskö kaikkien tavoitella tollasta vai voiko tyytyä paljon vähempään ja olla silti onnellinen… kyllä kai? Omani ainakin on paljolti erilainen ja silti koen olevani siinä lähes aina onnellinen… herättipä täää ajatuksia. ihania olette!!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mun mielestä tärkeintä on se että itse kokee olevansa onnellinen! Ei kaikki halua suhteelta samoja asioita kuin me, eikä se ole ”tyytymistä vähempään” mun mielestä, se on vaan erilainen parisuhde, mutta ei yhtään vähemmän hyvä parisuhde :) Kunhan itsellä ja puolisolla on hyvä olla niin suhde on hyvällä mallilla! Kiitoksia hurjasti kauniista sanoista<3

 15. mila sanoo:

  Haha mä en kestä, tuo ilme on ihan just sama mitä mekin avopuolison kanssa teemme, niin noloa ja tulee kuin luonnostaan :D

 16. st.brigitten sanoo:

  Haha, mun mies tekee tota samaa ilmettä (kaikkien muiden ilmeisen lisäksi) ja mä vihaan sitä :D ootte ihania ja teillä on ihana avioliitto <3 me kävellään tällä hetkellä ruusujen sijasta piikkien päällä, mutta käsi kädessä kun taistelee niin se on tärkeintä. Me ei olla koskaan oltu tollasia söpistelijöitä, päinvastoin meitä luullaan monesti sisaruksiksi haha

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah :DD musta ilmeily on hauskaa, kunhan sitä ei tee epäsopivissa tilanteissa :D! Sä oot ihan oikeassa, käsi kädessä kun taistelee niin se on tärkeintä<3 Mutta voi ei, tosi ikävää :( toivottavasti pääsisitte pian sieltä piikkien päältä ruusujen päälle takaisin, voimia<3

 17. n sanoo:

  Ihana suhde teillä! Ootte niiin ihana aitoja ja rakastuneita<3 mutta kysymys: Häiritseekö sua ikinä Oton pelaaminen, vai pelaako Otto edes niin paljoa, että se aiheuttaisi riitoja suhteeseen? Mulla on ihana avomies, mutta tosi usein meillä kiristellään hampaita sen pelaamisen vuoksi. Oon kuitenkin mielestäni aika rento, koska tykkään itsekin olla ja tehdä omia juttujani. Liika on kuitenkin liikaa, ja tuntuu että yhä enemmän meidän yhteinen aika jää pelaamisen varjoon. Miten teillä on ratkaistu nää jutut, vai onko ikinä ollut edes ongelmana?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 Ihanasti sanottu! :) On meillä joskus käyty pelaamisesta keskustelua, Otto on aiheesta kirjoittanutkin, mutta sen jälkeen kun lapset syntyi niin Ottokin osasi säätää sen pelaamistahdin sellaiseksi että mulla ei ole mitään syytä kiristellä hampaita enää.

   Tiedän että jos joku uusi peli ilmestyy mitä Otto on odottanut, niin hän on aikalailla naimisissa konsolin kanssa aina kun lapset nukkuu (sen muutaman päivän alkuhuuman), mutta musta se on ihan ok. Sitten kun peliä on saanut hetken pelata täysillä, menee taas monta viikkoa/kuukautta sellaisella normipelitahdilla jolloin jää hyvinkin aikaa parisuhteelle (Oton puolesta) :D Lisäksi mulla on tietenkin myös nää blogihommat ja teen satunnaisesti myös toista työtä iltaisin, että mulla ei koskaan kyllä tekemisen puutetta iske jos Otolla on pelisessiot kesken, välillä (lue: usein) Otto on se joka joutuu odottamaan että irtaudun tietokoneesta. Aikamoista tasapainottelua tää on aina sen perheajan, oman ajan ja parisuhdeajan välillä, mutta tärkeintä on yhteinen halu viettää yhdessä aikaa, silloin sitä myös löytyy tarpeeksi yleensä! :) Tsemppiä, toivottavasti ei tarttis enää hampaita kiristellä<3

 18. jonu sanoo:

  Te ootte vaan niiiin täydellinen pari!! Toi roskajuttu on meillä kans ihan sama homma. Hei laitoin johonkin postaukseen kysymyksen että oletko tehnyt postausta Helsingistä asuinpaikkana? En tiedä oletko vastannut siihen, mutta puhelin aina sekoilee niin en ole ainakaan nähnyt.

 19. Ella sanoo:

  Hei,
  Haluaisin monien muiden tavoin antaa palautetta blogisi kommentoinnista. On ikävää, kun kommenttien julkaisu ja niihin vastaaminen laahaavat reilusti jäljessä, keskustelua ei siis näin ollen pääse oikein syntymään. Mielestäni keskustelu (jos postaus on sellaista herättänyt) on jopa mielenkiintoisempaa kuin postaus itse, ja blogien yksi tarkoitus onkin kai herättää kommentteja ja keskustelua?

  Oma henkilökohtainen mielipiteeni olisi, että hoitaisit aina ensin kommentit ajantasalle ennen uutta postausta, mutta tiedän kyllä, että monet eivät ole samaa mieltä tästä. Muuten hyvän blogisi tasoa laskee huomattavasti vuorovaikutuksen puute, tämä sama heikkous on kuitenkin ollut blogissasi jo Kideblogien aikaan. Jos siis haluat kehittää blogiasi vielä paremmaksi niin tässä olisi mielestäni se osa-alue, johon kannattaisi panostaa! :-)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moi :)

   Kommentteihin vastailu on tosiaan mun blogissa usein jäljessä, näin on ollut jo aika pitkään, ja se on valitettavaa. Olen kuitenkin indiedaysille muuton jälkeen parantanut huomattavasti entisestä, eikä nykyään viikon-kahden vastaustaukoja synny ellen sitten ole tosi kipeänä. Nykyään vastaan kommentteihin päivässä-parissa, mutta jos huomaan sellaisen kommentin jossa keskustelua yritetään selkeästi herättää, otan mielelläni kantaa heti ja vastaan siihen ennen muita.

   Mulle ei valitettavasti ole mahdollista tehdä niin että vastaisin aina kommentit ennen seuraavaa postausta. Osa postauksista on esimerkiksi ajastettuja ja ne ilmestyvät kun olen vaikka töissä ym enkä mä käytä työaikaa blogikommentteihin. Kirjoittaa pitää silloin kun on inspiraatiota, kuvat valmiina ja fiksu kellonaika, kommentteihin vastaillaan silloin kun on aikaa. Mulla on tässä ympärillä normaali arki pyörimässä kokoajan, ja kommentit eivät ole blogi to do-listan ylimpänä, kun bloggaaminen pitää sisällään niin hurjan monta muutakin osa-aluetta. Mulle jokainen kommentti on tärkeä, ja vastaan niihin aina ajatuksella ja rauhassa, mutta tämän nopeampaan tahtiin en luultavasti pysty vaikka kuinka kovasti haluaisin. Jos alkaisin vastaamaan kommentteihin nopeammassa tahdissa, se tarkoittaisi että vastaukset olisivat lyhyempiä ja geneerisempiä, koska mulla ei olisi aikaa paneutua vastauksiin samalla tavalla. Esimerkiksi tämän yhden postauksen kommentteihin vastaamiseen olen käyttänyt tähän sinun kommenttiisi mennessä nyt n. 40 minuuttia, ja vielä on kommentteja jäljellä. Munkin mielestä vuorovaikutus on tärkeä osa-alue, mutta jos sen sisällä pitää valita panostanko nopeuteen vai vastausten laatuun, mä valitsen edelleen laadun. Se voi olla väärä valinta, mutta musta se tuntuu oikealta.

 20. Punssinappi sanoo:

  Tuosta ekasta kuvasta tulee jotenkin heti mieleen Zeldan ja Tiaran väittely naamatusten. :) Silmät ovat periytyneet lapsillenne juuri tuossa järjestyksessä, siksi noin päin.

  Mutta joo, teidän parisuhde kuulostaa mallia ottamisen arvoiselta. Kuvailette arkeanne kaunistelematta, kerrotte monia pieniä (=suuria) oivalluksia ja osoitatte kunnioittavanne toisianne. Kaikkea hyvää teille jatkossakin. <3

 21. Julle sanoo:

  Voi, ihania ootte ja tuo ilme on täälläkin hyvin tuttu, ihan paras;D <3

 22. Iina sanoo:

  Eka ja kolmas kohta on niiin tuttuja!! :D Mäkin tahdon aina sulloa roskapussit täyteen (parhaassa tapauksessa tasapainottelen jonku viimesen roskan siihen valmiiksi korkean roskavuoren päälle) ja ukko naamapalmuilee kun en ikinä meinaa oppia. Vähän oon kyllä petrannut sen kanssa jo!

  Ja toi ilme! Meillä kans on sellaiset hetket jolloin kumpikin tehdään sama ilme ja katotaan toisiamme merkitsevästi. Ja kommenttien perusteella ei näköjään olla ainoita haha!

  Tää postaus oli kyllä muutenkin ihanan piristävä ja sai hymyn huulille. :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahaa jee en oo ainoa roskapussilaiskuri :D Kuulostaa erittäin tutulta!! :D Hahah mä en ois ikinä tajunnu et toi ilme on näin yleinen, vasta tämän postauksen myötä sen hiffasin, oon luullu et ollaan ainoat höpöt jotka sitä tekee :DDD

   Kiitos paljon, ihana kuulla! <3 Aurinkoista viikon jatkoa sinne!

 23. Roosa sanoo:

  Moikka, voisitko vastata mulle, miksi valitsit 25mm objektiivin kameraasi? En ite osaa päättää 25mm välillä ja perus 18-70mm :D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Siis 25mm on muotokuvaukseen paljon parempi, ja asukuviin ja se on sellainen hyvä yleisobjektiivi jolla saa sekä lähikuvia että kauempaa otettua, ja kivan syvyysterävyyden. 25mm objektiivissa on myös paljon suurempi valovoima kuin siinä kittiobjektiivissa :)!

 24. Laura sanoo:

  ”Vaikeuksien tullessa me tarraudutaan toisiimme, eikä ajauduta kauemmas. Se on meidän tärkein salaisuus.”
  Tämä tiivisti kaiken.Ihana blogi, ihana postaus. Olet Iina todella kypsä ja fiksu , blogistasi välittyy aitous ja elämänilo. Sanon aina että positiivisella asenteella elämä on täynnä kauneutta ja henkistä rikkautta. Elämäänsä tyytyväinen ihminen hehkuu ulospäin…
  Ihanaa kevättä,
  toivoo tänään puolivuotiaan pojan äiti

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi että miten kauniisti sanottu, ihana olet <3 Kiitos ihan hurjan paljon! Ja mä oon kyllä samaa mieltä että positiivisella asenteella pärjää pitkälle! Ihanaa kevättä sinne ja onnea puolivuotissynttäreistä <3 :)

 25. Ninni sanoo:

  SIIS EIKÄ! Meki tehdään tuota ilmejuttua poikaystävän kanssa XD Mä luulin että ollaan ainoita vajakkeja tässä maailmassa ;) Tuo alko siitä yhestä videosta joka pyöri joskus fb:ssä jossa sellanen muija oli eka ihan normaalisti ja sitte yhtäkkiä se teki tuon ilmeen :D Poikaystävä repee joka kerta ku teen ton.

 26. Ali sanoo:

  Tulipa jotenki tosi hyvä mieli tästä postauksesta. Olette ihania! <3

 27. Carl sanoo:

  Moi Iina :)

  Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

  Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

  Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

  Hauskaa päivänjatkoa!!

  Carl

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.