Shoppailuturhautumista ja ihania tyttöjä

25.03.2015

Vähän täällä jo jännittää huomiset juhlat, mutta muuten on ollut aika perus keskiviikko. Mä tein tänään töitä kotoa käsin ja tytötkin olivat päivän kotona, ja kaikki sujui kivasti. Iltapäivällä piipahdettiin pikaisesti hulluilla päivillä, mutta ei oikeastaan löydetty mitään. Ostin mun äidille paidan, ja itselleni sekä tytöille pari kirjaa. Lisäksi mukaan tarttui yksi Teema-kulho kun meiltä oli hajonnut kuuden sarjasta yksi, ja taisin mä jotain muffinssivuokiakin ostaa. Jotenkin siellä aina menee pää pyörälle kun on niin paljon kaikkea, enkä osaa ostaa mitään sen ihmeempää, kun en löydä niitä kivoja juttuja sen kaiken vähemmän kivan keskeltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä tavarapaljoudessa kahlaaminen tosin tuntuu olevan yleinen ongelma mulle nykyään shoppaillessa muutenkin, eikä vain hullareilla. Jokapaikassa on niin paljon tavaraa ja vaatteita ja kaikkea, että en vaan yksinkertaisesti jaksa keskittyä ja etsiä sitä yhtä helmeä niiden kaikkien vähemmän helmien seasta. Mä olen aina shoppaillessa nykyään tosi turhautunut, koska en jaksa enää shoppailla vaan shoppailun ilosta, vaan ostan ainoastaan tarpeeseen. Ja kaikkihan sen tietävät että silloin kun jotain tarvitsee, sitä ei ainakaan meinaa löytyä. Mutta hyvä puoli on se että tulee ostettua vähemmän turhaa tavaraa kun ei meinaa niitä tarpeellisiakaan löytyä. Taidan olla nykyään turhautuneempi shoppailija kuin Otto, ja se on jo saavutus, hahah!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on sama ongelma myös nettishoppaillessa, jolloin tarjonta tuntuu vielä suuremmalta ja mun pieni pää menee aivan pyörälle. Tänään kuitenkin tilasin itselleni valkoiset Niken Air Force 1 Midit joita olen harkinnut nyt kolmisen kuukautta. Aina käyttänyt ne ostoskorissa ja klikannut välilehden sitten kiinni. En tiedä mikä megapiheys mulle on iskenyt, kun lasten vaatteissa en todellakaan epäröi vaan ostan jos tykkään ja tiedän että sille on käyttöä. Mutta nyt on kengät tilattu ja toivottavasti tykkään niistä ja ne ovat olleet niiden kaikkien kevään aikana harkintaan käyttämieni minuuttien tai tuntien arvoiset, huhhuh. Onko teillä muilla äidellä samaa ”ongelmaa”, että lapsille löytyy vaikka ja mitä mutta itselle ei meinaa löytyä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi mulla on nuo kaksi ihanaa pientä makutuomaria kuitenkin, jotka auttavat mua tiukan paikan tullen. Viime viikolla kun olin (tuhannetta kertaa) etsimässä itselleni sopivaa yläosaa Aussiejuhliin ja löysin viimeinkin topin joka näytti multa, Tiara uttoi mua valitsemaan valkoisen ja nuden väliltä. Nude oli niin söpön puuterinen, ja sellainen väri jota mulla ei kaapissa olekaan turhan paljoa. Neiti teki hyvän valinnan, kun valitsi valkoisen, sillä maanantain kuvauksissa mun päälle mietittiin myös sekä valkoista että nuden väristä toppia ammattistylistien toimesta, ja he tulivat siihen tulokseen että nude ei sovi mun ihon sävyyn ollenkaan. Pientä stylistin vikaa siis havaittavissa meidän kolmevuotiaassa selkeästi, kun oli samaa mieltä. Valkoinen on kyllä kiva, ja tiedänpähän nyt että nude ei ole mun juttu.

Huomisen asun jutut ovat musta, valkoinen ja kulta. Simppeliä, mutta kuitenkin ainakin mun mielestä kaunista ja herkkää. Vähän raffimpi Liu Jon laukku jonka lainasin juhlia varten, ja muuten sitten sellaista kevyttä ja vaaleaa. Korvakorujen suhteen mulla on vielä dilemma että valitsenko mun Marc by Marc Jacobsin napit, vaiko sitten Glitteriltä saadut hauskat korut joissa on korun taustakin on koru itsessään. Toiset ovat näyttävämmät ja toiset vähäeleisemmät. Mitä mieltä te olette?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä taidan alkaa kömpiä unten maille, huomisesta tulee nimittäin pitkä päivä! Jos joku haluaa vielä käydä osallistumassa Canonin 750€ lahjakortin arvontaan ja antamassa samalla äänensä meidän videolle, se onnistuu täällä. Mä haluan kiittää hurjasti kaikkia äänensä meille antaneita, ja videon katsoneita. Teidän äänet merkitsee mulle ihan hurjan paljon, ja mä voin ilokseni kertoa että tämän Aussie -projektin ja teiltä saadun palautteen innoittamana mulla on tulossa aiempaa enemmän videoita tänä keväänä blogiin, ja tälläkin hetkellä yksi hauska video on tekeillä.

Hyvää yötä ja ihanaa huomista torstaipäivää kaikille, te ootte ihan parhaita! <3


14 Responses to “Shoppailuturhautumista ja ihania tyttöjä”

 1. Hyvältä näyttää! Mä jotenkin tykkäsin noista isoista korviksista! :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia ihana <3 Ne on kyllä kivat! En vaan sittenkään voinut laittaa kun mulla alkoi sattumaan korvanreikiin kun pidin noita, vaikka ihan yhtä ''feikit'' nuo Marc Jacobsitkin on, en tiedä mistä johtuu :D

 2. Ellu sanoo:

  Tutulta kuulostaa! :)
  Hulluilta hammasharjat, ruokaostokset sekä miehelle ja lapselle paidat.
  Nettikaupoissa kasa vaatteita yms koriin, ja klik kori tyhjäksi ja sivu kiinni…
  Itselle jotain joskus hintaa tarkasti miettien ja pojalle ihan mitä vaan melkein hinnasta riippumatta kun tarvitsee kuitenkin ja kestävyys on tärkeää jatkuvan pesun vuoksi. Ei kuitenkaan mitään turhaa. :)
  Multakin löytyy Glitterin vastaavat korvikset! ;) jotain on siis itsellekkin löytynyt..

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha no hyvä että en oo ainoa! :D Mä oisin kans halunnut tehdä ruokaostokset herkussa, mutta se oli niin tupaten täynnä että ajattelin pääseväni helpommalla jos meen johonkin muualle :D Kestävyys on lastenvaatteissa kyllä ehdottoman tärkeää, varsinkin jos niitä kierrättää vielä toiselle lapselle :) Noi korvikset on kivat! <3

 3. Milla sanoo:

  Ihanalta vaikuttaa tuo siun tuleva asu! <3 Mie ehkä laittaisin tuon laukun näyttävyyden takia nuo vähäeleisemmät korvikset, hauskaa nähdä sitten millainen kokonaisuus on ihan päällä ja käytössä.

  Täällä kans ostelu on nykyään enemmän tarpeeseen ja pyrin ostamaan laadukkaampaa tavaraa. Pitäisi itseasiassa etsiä uudet festarikengät, edelliset keinonahkaiset korkkarit alkavat olla tiensä päässä niin voisin etsiä nahkaiset tilalle. ^^

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 Mä päädyin kyllä sitten laittamaan ne! :) Ja hui miten sä jaksat olla festareilla korkkareissa, wau!! :D Mä menisin tennareilla tai jollain släbäreillä että on hyvä rämpiä siellä monta tuntia :D

 4. Amanda sanoo:

  Shoppaaminen ei niin oo mun juttu! Viimeksi pikkulapsena tykkäsin, mutta sitten kun kroppa alkoi muuttua, niin ei ei ei. Mun malliselle ihmiselle ei vaan löydy vaatteita. Ja enhän mä tiedä edes minkään suhteen omaa kokoani, kun vaatteissa se koko vaihtelee niin paljon. Esim mulla oli yhdet 32 koon farkut ja sitten toisessa liikkeessä edes koko 44 ei mene päälle. Niin mieti siinä sitten, että no mikäköhän ois se mun koko :D Nettishoppailu olisi niin helppoa ja ihanaa, mutta eihän sieltäkään ikinä sitä sopivaa kokoa tule. Siitä huolimatta vaatekaappi tursuilee, mikä on tosi jännä, koska ostan ehkä max kahdet housut ja paidat vuodessa. Mutta sitten mä oon niitä ihmisiä, jotka ei ikinä halua heittää mitään pois…

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Toi on kyllä tosi inhottavaa jos ei meinaa löytyä sopivia kokoja, eikä tiedä sovittamatta että mikä istuu ja mikä ei! Nettishoppailu on helpompaa mutta siinä ei tosiaan pääse sovittamaan, ainakaan ilman sitä palautusrumbaa joka ei mua innosta yhtään :D Mäkin oon vaatehamsteri!

 5. Inga sanoo:

  Tosi mukavan näköinen asu! Itellä on just tollanen valkonen paita hakusessa. Mistä ostit sen? :) Ja noista korvakoruista valitsisin nuo Glitterin korvakorut. :)

 6. Kia sanoo:

  Bongasin teijät hulluilta, ootte just niin semmonen pari kun siinä yhessä teijän parisuhdepostauksessa kuvasit!

 7. Juulia sanoo:

  Söpöt ihanat tytöt <3 Sun asu näyttää kivalta :)
  Shoppailuturhautuminen kuulostaa tutulta.:D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.