Girls’ night out

29.03.2015

Mä lähdin eilen pitkästä aikaa ulos viettämään tyttöjen iltaa meidän äitiporukan kanssa, ja meillä oli aivan huippu ilta! Kyseessä on porukka johon olen tutustunut äitiyden ja äitiblogien myötä, ja tämä ihana porukka on kyllä yksi niistä suurimmista rikkauksista joita blogimaailma on mulle antanut kaiken muun lisäksi. On ihanaa kun on iso joukko kavereita joiden kanssa voi jutella ihan mistä vaan ja vaikka ei nähdä niin usein, ainakaan isolla porukalla, jatkuu juttu aina siitä mihin se on viimeksi jäänyt. Ja tietenkin on whatsapp-ryhmä missä lentelee välillä mitä mielenkiintoisempaa settiä, hah ollaan kunnon kanalauma!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhlat pidettiin Jemmin luona, ja meille tarjosi mielettömät herkut Jemmin äidin omistama ihana konditoria Pink Lemon. Tarjolla oli niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja minipitaleivistä ihan ylisuperherkullisiin leivoksiin, joissa oli mantelikrokanttia ja suklaasta tehty ”kuppi”, aijaijai kun vain muistelenkin sitä niin herahtaa vesi kielelle. Ihan huippuhauska ilta, ja pääsin vihdoinkin tanssimaan! Mä olen tanssinut viimeksi Indiedays Awardseissa viime lokakuussa, että vähän oli ehtinyt tulla jo ikävä! Otto sanoikin eilen päivällä mulle kun mä kotona vaan tanssin että ehkä ihan hyvä että olen lähdössä ulos niin saan purettua mun tanssivimmaa edes pikkuisen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jemmin luota ilta jatkui keskustaan Bakersiin, jossa viihdyttiin vielä muutama tunti villisti tanssien. Tyttöjen illoissa (joista mulla on harmillisen vähän kokemusta) on etenkin se hyvä puoli että kaikki haluavat tanssia. Mulle tanssi on se juttu miksi ylipäänsä edes haluan baariin lähteä, siinä on vaan sitä fiilistä kun pääsee tanssilattialle pyörimään hyvällä porukalla ja musiikki pauhaa kovalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pieni breikki arjesta teki kyllä hyvää, ja mä haluan vielä kiittää kaikkia ihania kanalaumalaisia eilisestä. Kiitos Sofia, Jemmi, Karde, Julia, Essi, Demi, Veera ja Jenina, oli ihan parasta!

Tänään me ollaan vähän virvottu ja varvottu, syöty suklaamunia ja käyty kaupassa, ihana perus sunnuntai. Tuntui silti tosi hämmentävältä kun kelloja siirrettiin viime yönä ja nukuin aamulla pidempään kuin varmaan kahteen vuoteen! Tämä päivä meni tosi nopeasti ohi ja nyt kello on jo noin paljon. Tytötkin menivät tuntia myöhemmin nukkumaan kuin yleensä, koska heräsivät aamulla myöhemmin eikä kumpaakaan näyttänyt väsyttävän normaaliaikaan. Mutta eiköhän ne rytmit taas tästä ala löytymään pikkuhiljaa!

Huomenna luvassa kuvia meidän pienistä pupusista ja tästä päivästä, sekä höpötystä ihan muuten vaan. Hyvää yötä ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille<3


14 Responses to “Girls’ night out”

 1. Julia sanoo:

  Oli ihanaa ❤️ ! Mäki tykkään tanssia hulluna, kuten varmaa kaikki huomas 😀

 2. Nette sanoo:

  Oi teillä on näyttäny olevan tosi kivaa! 🙂 pakko kertoo tähän perään vielä, että sulla on kyllä ihan huippu blogi oon seuraillu alusta asti mutta kommentteja ei vaan oo jostai syystä tullu laitettua. Mut nyt on pakko kertoo, näin viime yönä unta teidän perheestä ja itsestäni. ::D Tämähän kertoo vain siitä, että olet onnistunut kyllä työssäsi hyvin ja jäänyt mieleen! Hyvää kevättä koko perheelle 🙂

 3. Vivi sanoo:

  Vitsit näyttää hyvältä nuo teidän tarjoilut! Ja kuulostaa kyllä tosi ihanalta illalta 😀

 4. iina sanoo:

  ihana ilta teillä varmasti ollut! 🙂 mikä linssi/putki tossa sun olympuksen kamerassa on? tosi hyviä kuvia tulee!

 5. Huhhuh, voisin vannoa että luin tätä kuola poskella. Siis vitsi, miten ihania herkkuja teillä oli tarjolla!

 6. Tosi hienoa, että teillä on tollanen oma äiti-porukka! Varmasti ihana tuki niin vaikeina kun hyvinäkin aikoina! Ja mikäs sen parempaa kun päästä bailaamaan muiden äitien kanssa. Kaikki bilettää jokaisella biletyskerralla ihan täysiä, kun ei varmaan niin usein kerkiä baareissa käymään. Laatu korvaa määrän. 😀

 7. Katriina sanoo:

  Aah, mitkä tarjoilut!!:) Ihanaa että olet päässyt nauttimaan kera ihanien ihmisten! Kysyin joskus, ja taisi jouku mukin kysyä? niistä 2013 vuoden postausten kuvista, kun eivät näy. Osaatko sanoa syytä? 🙂 (ei ole tarkoitus jankuttaa, olisi vain ihanaa lukea Zeldan odotusajasta :))

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No älä vaan, ihanat ruuat oli ja seura myös<3 😀 Ja hei joo ne kuvat, tiedän syyn, ja asian pitäisi hoitua pian! Kerron vaikkapa jossain postauksessa heti kun ne taas toimivat :)! Ehdottomasti haluan itsekin että ne näkyvät! 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.