Uutuuksia ja kuulumisia

18.04.2015

Eilen illalla mun piti jo tulla höpöttelemään niinkuin lupasin, mutta mulle iski niin infernaalinen väsymys että en jaksanut ajatellakaan mitään muuta kuin jäätelöä sohvan nurkassa ja silmien lepuuttamista siinä samalla. Meni vähän jätskiä nenäänkin, hups. Aikainen nukkumaanmeno teki hyvää mutta vieläkin on vähän unihiekkaa silmissä. Eiköhän se väsymys tästä kuitenkin helpota kun tarttuu touhuun ja alkaa leipomaan ja siivoamaan huomisia viidakkobileitä varten.

Käytiin vähän ostoksilla tällä viikolla, ja ostettiin oikeastaan ihan sellaisia perus arkivaatteita synttärijuttuja lukuunottamatta. Tiaralle löytyi hauska ananascollege Zarasta, kuten myös valkoiset tikatut slip-onit. Samalla saatiin kissakengät kiertoon pikkusiskolle, nyt on koko perheellä omannäköisensä släbärit  kevääksi. Tiara on aivan ihastunut myös uusiin kukkapinneihinsä, jotka löytyivät Zeldan synttärihiuspannan kanssa H&M:ltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin eilen illalla Tiaran kanssa vain rivakasti kuvaamassa uudet vaatteet pihalla, ihan noin vähissä kamppeissa ei kyllä oikeasti ole vielä mitään asiaa ulos. Mutta niitä ihanan lämpimiä kesäsäitä odotellessa, ah! Lakattiin Tiaran kynnetkin eilen kun hän kovasti halusi, ja jokaiseen sormeen piti kuulemma olla eriväristä lakkaa. Niinpä me lakattiin molempien sormien kynnet viidellä eri punaisen sävyllä, ja kyllä nousi tytöllä hymy korviin kun näki lopputuloksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Takki Zara / College Zara / Housut H&M / Kengät Zara / Pinnit H&M / Laukku H&M / Koru EYE

Tiaran asun kuvauksen jälkeen herätin Oton päiväunilta iltahämärän jo lähestyessä ja käytiin vielä kuvaamassa mun perjantain asu. Kokeilin eilen uusia saamiani hiustenpidennyksiä melkein vuoden polkkatukkailun jälkeen, ja niistä (sekä siitä aionko jatkossa olla pitkä- vai lyhyttukkainen) on luvassa juttua myöhemmin ensi viikolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Sheinside* / College New Yorker* / Farkut Gina Tricot Alex / Kengät Nike / Pipo Asos / Laukku Michael Michael Kors / Toppi Primark / Kello Guess* / Sormus Cailap* / Korvakorut Glitter / *saatu blogin kautta

Mulla oli tarvetta uusille työfarkuille, ja vähän skarpimmalle jakulle töihin, kun koko talven olen kulkenut collegeissa ja paksuissa neuleissa. Meillä ei ole mitään sen tarkempaa pukukoodia töissä, mutta etenkin tapaamisia varten on mukava laittaa vähän siistimpää päälle, ja pastellivaaleanpunainen jakku Gina Tricotista sopii sellaisiin tilanteisiin tosi kivasti. Ginasta löytyi muutakin kivaa, kuten ne työfarkut, sekä pitkän etsinnän jälkeen valkoinen ysärityylinen croptop josta ei meinannut löytyä kokoa millään. Kun olin jo menettänyt toivoni, löysin viimein yhden tokalla visiitilläni samassa kaupassa. Joku oli juuri palauttanut meikkivoidetahraisen XS:n rekkiin ja mä nappasin sen itselleni. Onneksi tahrat lähtivät pesussa!

Vaalea kevyt farkkupaita löytyi H&M:ltä ja tykkään tosi paljon. Mulla on ollut sama farkkupaita vuodesta 2009 käytössä, ja se on edelleenkin suosikki, mutta nyt on ihana kun on vähän ohuempi ja vaaleampi vaihtoehto lämpimämpiin päiviin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä alkaa nyt kunnon leipomis- ja siivousmaratoni huomista varten, mutta viimeistään huomenaamulla luvassa katsausta #OIKEANAINEN-haasteeseen, ennenkuin pääsen postaamaan meidän viidakkojuhlista! Ihanaa lauantaipäivää kaikille <3

Mitäs tykkäätte uutuuksista? Millaisia vaatteita te tykkäätte pitää töissä?


12 Responses to “Uutuuksia ja kuulumisia”

 1. Mulla on töissä aina niin rennot vaatteet. Sairaanhoitajana hoitsuvaatteet ja lastenhoitajana verskat ja joku perus t-paita. Ei kyllä mukavuutta työvaatteista puutu. :D Toisaalta olisi joskus kivaa saada pukeutua todella naisellisesti töihin. Voisin olla lentoemäntä ihan vaan niiden vaatteiden takia hahah. :D

 2. Mä joskus kaipaan täällä maailmalla tuota Ginaa. :D Niiden farkut on ihan parhaita, tuo Alex-malli etenkin miellyttää silmää tosi paljon!

 3. Avatar Enni sanoo:

  Ihana kattoa noita Tiaran kuvia kun se oikein silminnähden tykkää olla kameran edessä! ja muuten sä olit noissa kuvissa nyt oikein erityisen kaunis!! Hymy on sun paras asuste :-)

 4. Avatar Inga sanoo:

  En kestä kuinka tyylikäs Tiara on! ♥ noi kaikki asennotkin, ihan kuin jostakin H&M mainoksesta! :)

  Haha, ihmettelin aluks et onko sun hiukset kasvanut noin hirveesti kun niihin saa jo kunnon letin, säikähin että enkö oo yhtään huomannu :D toi vaaleanpunainen jakku on niin ihanan hempee mutta kuitenki asiallinen, just perfect!

 5. Avatar teresaelina sanoo:

  Voi ootte molemmat tosi suloisia! Muutenkin kuvat ovat tosi ihania ja valoisia!

  http://teresa-isa.blogspot.fi/2015/04/perfect-breakfast_18.html

 6. Avatar Anni sanoo:

  Vähäks oot kaunis!:) Ja tosi kivoja kuvia!!:))

 7. Avatar maria sanoo:

  Vitsi ihan pakko tulla kommentoimaan et tosi tosi hyviä kuvia susta, malli näyttää upeelta ja näis on ihana fiilis! Toki yleensäki on tosi kivoja kuvia mut nyt tuli jotenki niin vau-fiilis et oksat pois. Tollanen paksu, rento letti sopii sulle tosi hyvin. Pakko nyt samalla kertoo kerta kommentin innostuin raapustamaan et on ihana seurata sun, tyttöjen ja oton elämää täältä blogista, ku tunnustaudun nyt vähän stalkkeriks mutta oon jo joskus kirjaimellisesti vuosia sit ”seurannu” sun elämää instagramissa ja muutenki ku asuin oulussa ennen. On niin kiva nähdä miten ihanaa sun elämä nykyisin on ja miten ainakin tän blogin kautta vaikutat niin aidosti onnelliselta :)

 8. Ihana Tiara! Näyttää niin onnelliselta kukkapinneistään :’) ♥

  Voi että olis kyllä ihanaa pukeutua välillä töihin tyylikkäästi, mutta lasten kanssa työskennellessä se mukavuus ja käytännöllisyys on ykkösenä :D Housutkin tarkkaan mietittävä, että on tarpeeks joustavat ja korkea vyötärö ettei perä vilku kun mönkii lattioilla mitä mielenkiintoisimmissa asennoissa etsimässä vaikkapa pikkuautoa sohvan alta :D Ja siistinähän ne vaatteet ei edes pysyis kun varsinkin tähän vuodenaikaan kaikilla lentää räkä ja joillain siihin lisäks kuolakin..
  Mutta toisaalta nautin siitä, että voi lompsia rentoiluvaatteissa töihin, verhoutua jättimäiseen sadetakkiin pihalla ja mitäpä se aamukiireessä väärinpäin puettu paitakaan haittaa – lapsilla ainakin on hauskaa ;)

  Mutta hyvältä näyttää nuo sinun vaatteesi :)

 9. Avatar Julia sanoo:

  Ihana Tiara! <3 Ja kaunis sinä. Mulle tuli tosta ekasta sun kuvasta mieleen iha Barbie!! :D

 10. Avatar Laura sanoo:

  Hei! Olen huomannut että moni on kysynyt tätä ja itsekin olen ihmetellyt – miksi Tiara on blogissa paljon enemmän esillä kuin Zelda? Esimerkiksi synttäripostaus ihmetytti, Tiarasta on tehty monta pelkästään häntä käsittelevää pitkää postausta, Zeldan postauksessa hänestä itsestään tekstiä oli tosi vähän. Saman huomaa kuvissa – se synttärimekkopostaus taisi olla ensimmäinen missä oli kuvia vain Zeldasta. On tottakai ymmärrettävää jos toinen ei vaan viihdy kameran edessä, mutta hän jää tekstissäkin sivuun. Mietin esimerkiksi, kun pidät Tiaran kanssa kahdenkeskisiä hetkiä/päiviä, entäs Zelda? Varmasti oikeasti teillä on siellä ihan tasapuolista, halusin vaan tuoda esille ajatuksia jotka pelkän blogin kautta tänne välittyvät.

 11. Avatar :) sanoo:

  Haluisikko kirjottaa postauksen siitä että miten teillä on uhmaikää esiintyny ja mitkä on teillä semmosia kiukun aiheita? :) tai siis vähän että miten saatte tytöt rauhottumaan ja miten reagoitte niihin pahimpiin lattialle heittäytymisiin yms. :D Hirveen vähän oon semmosia postauksia lukenu ja kun itellä on heinäkuussa 3v täyttävä poika niin aihe on meille enemmän kun ajankohtanen :D

 12. Avatar CamCam sanoo:

  Sun kannattaa varmaan tarkistaa kameran asetukset sillä monessa kuvassa tässä postauksessa valkonen meinaa palaa läpi. Pidemmällä ajalla se tekee tuhoja kennolle mikä on kallllis prosessi korjata.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.