Äitienpäivän lahjaidea

17.04.2015

Joko te olette ehtineet miettiä äitienpäivälahjaa? Me ollaan nimittäin töissä laitettu käyntiin äitienpäiväkampanja, ja ajattelin jakaa teille muutaman idean joiden suunnittelussa meidän ihanat naperot ovat auttaneet mua. Mulla itselläni alkaa olla aika monta meidän korua jo, joten toivon ehkä Otolta vuodesta 2012 jatkuneen perinteen mukaan korun sijaan laukkua. Uusi iso työlaukku olisi edelleen paikallaan, tällä hetkellä nimittäin raahaan aina vähintään kahta laukkua mukana, ja se ei ole kovinkaan käytännöllistä.

Mutta nyt tosiaan lahjaideoita, joista voitte vinkata miehelle ja lapsille tai vaikka tehdä itse omalle äidille, niinkuin mä ajattelin tehdä! Nämä kaikki ideat on siis mahdollista suunnitella ja tilata meidän EYE-sovelluksella jonka saa iPhonelle ja iPadille ilmaiseksi.

1. Piirustus

Meidän tytöt ovat kovia piirtämään, ja EYElla saa kivasti tallennettua hienot taideteokset koruksi sen sijaan että ne ovat pinoissa (tai epämääräisissä ruttuisissa kasoissa) tyttöjen huoneessa tai keittiön piirustuskaapissa. Tiara piirsi mummostaan hienon kuvan ja kirjoitti alle oman nimensä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Kädenjäljet tai jalanjäljet

Meillä löytyy molempien tyttöjen kädenjäljet ja jalanjäljet painettuna vauvavuosilta, ja niistäkin saisi aika suloisen kaulakorun tehtyä. Meille tämä ei ehkä enää ole niin ajankohtainen idea kun ikää on tullut aika paljon lisää, mutta veikkaan että aika moni isoäiti ihastuisi kun saisi vauvan jäljet painettuna kauniiseen hopeakoruun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Selfie

Iloinen kuva lapsista kaiverrettuna on aika hauska idea myös. Toteutustapojahan on monta, aina kauniista hymyistä höpsöihin naamanvääntelyihin. Kuka tykkää mistäkin!

eyekollaasi2

4. Lasten nimet/etunimen alkukirjaimet ja syntymävuodet

Moni tatuoi itselleen lastensa nimet ja syntymäpäivät, mutta on muitakin vaihtoehtoja jolloin näitä ihania muistoja voi kantaa aina mukanaan. Meidän sovelluksella saa toteutettua tyylikkäästi tai hauskasti tämän idean, joko läpileikattuna tai kaiverrettuna. Mä tykkään itse kovasti läpileikatuista koruista, ja sellaisen voisin kyllä oikeastaan ottaa itsellenikin. Eli joo, ei mulla olekaan vielä tarpeeksi koruja!!

eyekollaasi1

5. Sanat, lainaukset ja muut

Jos mikään ylläolevista perinteisemmistä ideoista ei kolahda, voi aina tietenkin kaivertaa tai läpileikata äidin lempilainauksen, lempisanan tai jonkun kauniin symbolin kauniiseen kehykseen. Näitä mä olen suunnitellut ainakin miljoona erilaista, koska aina tulee uusia ideoita!

eyekollaasi5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä en itse tämän postauksen kirjoittamisesta hyödy mitään muuta, kuin että saan maailman parhaan mielen jos joku teistä uskaltautuu kokeilemaan meidän sovellusta! Aion jatkossakin kirjoittaa aina joskus työjuttuja tänne ja vinkata teille, koska mitään enempää en toivo kuin että EYE breikkaa isosti ja pääsen tekemään yhä hienompia ja siistimpiä juttuja työn kautta. Mä uskon meihin ihan täysillä ja rakastan mun työtä.

Sovelluksen saa ladattua täältä, ja meidän blogi löytyy täältä. Siellä on erilaisia vinkkejä ja ohjepostauksia jotka auttavat korun toteuttamisessa.

Ihanaa perjantaita kaikille, illemmalla luvassa kuulumisia ja ostoksia!


14 Responses to “Äitienpäivän lahjaidea”

 1. Avatar ennpu sanoo:

  Tuota sovellusta ei taia olla android laitteille? :/

  • Avatar Tiiasara sanoo:

   Android-sovellus kyllä auttaisi asiaa, aika monella on nykyään joku muu puhelin kuin Apple.

 2. Avatar Soffe sanoo:

  Ihana idea tollaiset korut!Tiedätkö yhtään minkä hintaisia nua ovat? :)

 3. Avatar RööperinRusina sanoo:

  Kivoja koruja! Eyejewelleryn sivut olivat kyllä tosi sekavat kun tekstiä oli monella palstalla ja eri tasoissa.

 4. Avatar Annika sanoo:

  Voi vitsit, miten paljon tykkään esimerkiksi tuosta unisiepparikorusta! Harmi, ettei itsellä ole sellaista laitetta, johon sovelluksen saisi ladattua, mutta ehkä jossain vaiheessa… :D Ihan mahtava yritysidea kyllä, todellakin tykkään :–)

 5. Avatar Android sanoo:

  On kyllä kovin kurjaa, kun tuota sovellusta ei ole androidille :/ Varsinkin kun suurin osa minun tuntemista naisista omistaa android pohjaisen laitteen, samoin kun minä. Ja itse ainakin olisin kovasti kiinnostunut tuotteistanne, mutta haaveeksi taitavat vaan jäädä. Suosittelen harkitsemaan android sovellusta, toki se on rahallinen panostus, mutta toisi varmasti hurjasti lisää asiakkaita.

 6. Avatar Elisabet sanoo:

  Mä tykästyin tuohon ideaan, jossa koruun tulisi lasten nimet/nimikirjaimet ja syntymävuosi. :) Olispa aika ihana! Tosi kivoja kyllä kaikki.

 7. Avatar H sanoo:

  Etkös sä viime vuonna kylläkin saanut kans laukun sen läpinäkyvän otolta? Jäi häiritsemään! :-)

  • Avatar - v sanoo:

   Lauserakenne on vähän sekava. Mä ymmärsin tekstin niin, että jo vuodesta 2012 alkaen on lahjana ollut laukku.

 8. Avatar Jelena sanoo:

  Mulla ei myöskään ole laitetta, jolla saisin suunniteltua näitä… Mutta mielenkiinnosta kysyn (jos vaikka saisin mahollisuuden kaverin puhelimella väsätä…), että paljon korun tilaaminen teiltä maksaa? Tänää tuli hirveen nostalgiset fiilikset, kun kuuntelin vanhoja teini-iän suosikkibiisejä ja rupesin miettimään, että olis kyllä upeaa suunnitella itselleni kaulakoru viidennen vuosipäivän kunniaksi.

 9. Avatar Mia sanoo:

  Sovellus oli jotenkin todella sekava.. Ja olisi hienoa jos kielen saisi valita, tai saitko, ei ainakaan löytynyt. Hyvä idea kyllä, ihania koruja saisi aikaan!

 10. Avatar P sanoo:

  Hei saako tätä ladattua tietokoneelle?? mulla on samsungin puhelin, mutta macin kone löytyy! Haluaisin tälläsen ehdottomasti omalle äidille äitienpäivälahjaksi :)

 11. Avatar Jenna sanoo:

  Saako noita koruja kultaisina? :) Tai kullan värisinä..

 12. Avatar Henna sanoo:

  Ihana idea olisi äitienpäiväksi tällainen koru. Latasin sovelluksen iPadilleni, mutta en löydä mistään kohtaa, jossa pääsen koruja suunnittelemaan. Näyttää vain, että ”gallery is empty”, eikä mitään mahdollisuutta painaa mistään. Enkö vain osaa? :D

Kommentoi