Uudet korusuosikit

06.05.2015

Taisin mainita jo Indiedays Inspiration Daysta postatessani, että olin Kultajousen pisteellä esittelemässä ihania My iMenso-koruja ja upeita merkkikelloja? Olen siis mukana Indiedaysin ja Kultajousen kampanjassa, jonka kautta päädyin sinne ständille tutustumaan näihin ihanuuksiin. Ständillä mun tarkoitus oli opastaa bloggaajia suunnittelemaan omantyylisensä My iMenso-koru, ja valitsemaan koruun sopiva kello suuresta merkkikellojen valikoimasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bloggaajakollegat suunnittelivat mitä hienoimpia koruja itselleen My iMenson medaljonkikokoelmasta. Ideana on siis valita koruun kolmesta eri väristä medaljonki,  kivellinen tai kivetön, iso tai pieni. Lisäksi riipukseen valitaan joko yksi tai kaksi erilaista riipuslaattaa, joita voi yhdistellä toistensa kanssa. Riipuslaattoja voi toki kerätä vaikka koko valikoiman ja vaihtaa vaikka jokaiseen asuun omanlaisensa. My iMenso -medaljonkeja oli saatavana hopeisena, keltakultaisena ja ruusukultaisena. Mä tykkäsin kovasti isoista ja näyttävistä riipuksista, joiden ilmettä sai vielä muutettua eripituisilla ja erivärisillä ketjuilla, mutta päädyin sitten kuitenkin suunnittelemaan itselleni rannekorun, jollaisia medaljongeista on myös mahdollista tehdä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valitsin omaan koruuni pienen hopeisen pienen medaljongin, valkoisen simpukankuoresta valmistetun laatan ja hopeisen koristelaatan. Pidin medaljongin sisältöineen yksinkertaisena, koska tykästyin simpukankuoresta valmistettuun helminauhaan, jollaisia on saatavilla sekä rannekoruihin että kaulakoruihin ketjujen lisäksi. Rannekoruun en laittaisi isoa medaljonkia, koska se olisi varmaan aika hankala käytössä 33mm halkaisijallaan, mutta tuo pieni ei haittaa menoa ollenkaan, vaan näyttää kauniilta ja persoonalliselta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen oikeastaan vasta aikuisiällä opetellut käyttämään enemmän asusteita. Kellosta on tullut ihan ehdoton juttu, joka on aina kädessä kun jonnekin lähden. Pitkään meni että tsekkasin kellonajan silti aina puhelimesta, mutta n. vuoden verran kelloa pidettyäni mä olen vihdoin oppinut vilkaisemaan välillä sitäkin. Mulla on kaksi aika näyttävää kelloa jo entuudestaan, toinen hopeinen ja toinen ruusukultainen, joten valitsin itselleni keltakultaisen kellon Marc by Marc Jacobsin valikoimista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska kaksi muuta kelloani ovat aika isoja, ja toinen vielä koristekivin viimeistelty, mä halusin jotain yksinkertaisempaa ja vähän pienempää. Marc by Marc Jacobsin Baker -kello oli juuri sellainen, yksinkertainen mutta kuitenkin näyttävä, joka mun kokoelmasta puuttui. Ständillä esilläolleista kelloista mä ihastuin myös DKNY:n siroon ruusukultaiseen kelloon, mutta sitä ei ollut ainakaan esillä keltakultaisena, ja siksi valitsin Bakerin. Se siro kello jäi kuitenkin mun mieleen kummittelemaan, ehkä vielä joku kerta ostan sen itselleni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bakerissa ei ole koristekiviä tai tehostevärejä, ainoastaan valkoinen kellotaulu ja oikealla puolella olevat M A R C -kirjaimet numeroita korvaavien viivojen tilalla. Tämä kello sopii kauniisti myös mun jo aiemmin Otolta lahjaksi saamiini Marc by Marc Jacobsin korvakoruihin ja kaulakoruun.

Käykää ihmeessä kurkkimassa Kultajousen instagram-tililtä lisää ihanuuksia, sieltä löytyy vaikka minkälaista koruinspiraatiota esimerkiksi kevään valmistujaisjuhlia ja kesän rippi- ja hääjuhlia ajatellen. Ja muistakaa ständillä vierailleet kanssabloggaajat ihmeessä osallistua kisaan, jos ihana merkkikello ja My iMenso-korukokonaisuus houkuttelevat.

Ihanaa päivää kaikille! <3

Mitä tykkäätte koruista ja kellosta? Millaisista kelloista te pidätte itsellänne?

 


3 Responses to “Uudet korusuosikit”

  1. essi sanoo:

    Oi ihania molemmat! Itellä kans kultanen kello puuttuu, viis muuta kelloa kyllä on…toiset ihan merkkikelloja ja sit on semmosia halpiksia mut mä tykkään kans pitää aina kelloa ni mul on sit oltava joka värissä! 😀 minkäs hintasia nuo sun ihanuudet on? Toi koru on kans mielettömän upee!

  2. Juulia sanoo:

    Tosi upeita kaikki! Eniten tykkään tuosta sun valitsemasta kellosta 🙂
    Itse en omista kelloa, koska kaikki halppikseni on menneet rikki 😀 Ehkä pitäisi satsata kunnolliseen 🙂 Pitää vinkata miehelle, että olisi hyvä lahja 😉

  3. Elina sanoo:

    Mie haaveilen sellaisesta hopeisesta melko yksinkertaisesta kellosta, jossa olisi siis se rannekekin hopeaa…. Nuo on kyllä todella nättejä!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.