Blogin 4v synttäriarvonta + mun kokemukset biotiinista

08.05.2015

Kaupallinen yhteistyö: Apteq Vita

Huomenta ja kukkuu! Tänään mun blogi täyttää neljä vuotta, ihan kreisiä! Sen kunniaksi aloitan blogin syntymäpäivän toivepostauksella biotiinista, johon vielä synttäreiden kunniaksi olen sisällyttänyt aika huikean arvonnan teille kaikille. Synttärit jatkuvat illemmalla, kun varsinainen synttäripostaus ilmestyy, eli ihan pelkällä arvonnalla en ajatellut tätä merkkipäivää kuitata. Nyt kuitenkin kokemuksia biotiinista, ja erityisesti siitä biotiinivalmisteesta jota itse olen syönyt.

Kuten varmaankin aiemmista hiuksia käsittelevistä postauksista moni on lukenutkin, mulla on ollut hiukset todella huonossa kunnossa viimeisen vuoden ajan. Katkeilua, kuivuutta, hidasta kasvua (jos ollenkaan). Sen lisäksi olen kärsinyt iho-ongelmista imetyksen loppumisen jälkeen, sekä kuivuudesta että näppylöistä. Olin lukenut biotiinista paljon keskusteluita ja vinkkejä tuntui olevan laidasta laitaan. Toiset sanoo että auttaa kovasti, toisille ei vaikuta mitään ja osa syö jopa eläimille tarkoitettua biotiinia.

Joskus alkukeväästä me juteltiin Oton kanssa hiuksista, ja mitä niille haluttaisiin tehdä. Molemmat halusivat kasvattaa hiuksia, ja sitten mä tulin jossain sivulauseessa maininneeksi että biotiini saattaisi auttaa, tai niin olin kuullut. Ottokin innostui, ja me mentiin heti seuraavana päivänä kauppareissulla ostamaan biotiinia. Mä olin purkkiviidakossa aivan pihalla, mutta farmaseutti näytti mulle niitä ja kertoi mitä eroa eri merkkien valmisteilla on. Päädyin sitten ostamaan Apteq Vita -merkkistä biotiinia, joka ei ole pelkkä biotiinivalmiste, vaan kokonaisvaltaiseen ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin kehitetty ravintolisä.

Yksi kapseli sisältää 5000µg biotiinia, 6mg pantoteenihappoa, 1,4mg B6-vitamiinia, 15mg sinkkiä ja lisäksi L-metioniinia joka auttaa biotiinia imeytymään, ja bambu-uutetta. Näistä biotiini vaikuttaa siis hiuksiin ja kynsiin, ja sinkki erityisesti ihoon. Mua ei kiinnosta syödä useampia kapseleita päivässä, enkä varmasti olisi tullut ostaneeksi koko sinkkivalmistetta, jos ei sitä tuossa Biotiini Extrassa olisi valmiina. Suoraan sanoen ilman Oton muistuttamista en muistaisi ottaa edes sitä yhtä kapselia päivässä. Siksi musta on tosi hyvä että ne löytyvät samasta kapselista.

Olen syönyt tätä valmistetta nyt n. 3 kuukautta, mutta välissä pidin parin viikon tauon. En muistanut hakea apteekista uutta pakkausta, tai aina kun muistin koko asian, oli apteekki jo mennyt kiinni. Sen tauon aikana kävi niin hassu juttu, että tämän biotiinin valmistaja oli huomannut, että olin vastannut blogini kommentissa jollekin teistä syöväni heidän biotiiniaan, ja sain heiltä Biotiini Extraa lisää kokeiluun. Mutta haluan painottaa, että tämä postaus oli tulossa muutenkin, kun sitä pyydettiin jo heti kun ensimmäistä kertaa mainitsin syöväni kyseistä ravintolisää. Päätin kuitenkin odottaa, että mulla on oikeasti jotain kerrottavaa, kuten kolmen kuukauden jälkeen on, eikä niin että olisin vain heti kirjoittanut että syön tätä ja tätä, ilman konkreettisia tuloksia.

Ensimmäisen pakkauksen syönnin aikana mun hiukset kasvoivat nopeammin kuin aiemmin. Kynnet vahvistuivat silminnähden, ja sain kasvatettua melkein yhtä pitkät kynnet kuin raskausaikoina, jolloin ne ovat kasvaneet vahvoina ja kauniina. Mun oikeaa poskea vaivannut akneräjähdys haalistui haaleiksi arviksi, eikä uusia näppyjä tullut samaan tahtiin kuin aiemmin, tai niin isoina ja kipeinä. Otin kapselin aina illlalla ennen nukkumaanmenoa, koska olin lukenut myös jostain että toisilla menee biotiinista vatsa sekaisin. Mulla ei ole tämä valmiste vaikuttanut ainakaan tällä kikkakolmosella mitenkään vatsan toimintaan.

Sitten pidin sen parin viikon tauon, jonka aikana kaikki muu paitsi hiukset palasi takaisin alkupisteeseen. Hiuksissa tietenkin vaikutus näkyy kaikkein hitaimmin, siksi en usko että tuo pari viikkoa ilman kerkesi niihin vaikuttaa. Naamassa ja kynsissä sen sijaan näkyi. Sen parin viikon tauon lopulla kynnet halkeilivat taas entiseen tapaan, ja poski kukoisti jälleen punaisista isoista näppylöistä. Olin suoraan sanottuna epätoivoinen, koska tämä oli vain paria viikkoa ennen Indiedays Blog Awardseja, joihin en tosiaan halunnut mennä akneposkisena.

Kun aloin syömään valmistetta tauon jälkeen, iho parantui nopeammin kuin ensimmäisellä kerralla, alle parissa viikossa. Kynnet kasvoivat, ja hiuksetkin tietenkin jatkoivat kasvuaan. Nyt aion pitää huolen ettei näitä taukoja enää tule. Jos ihan oikeasti voin tällä yhdellä kapselilla välttää sen jäätävän ahdistuksen jonka näppyläräjähdykset aiheuttavat, ja vielä samalla vahvistaa kärsinyttä kuontaloa ja kynsiä, miksi en sitä tekisi? Hinnasta ei ainakaan ole kyse, sillä 60 kapselia eli kahden kuukauden annos maksaa apteekissa n. 13 euroa.

Aloin syömään biotiinia hiusten takia, mutta huomasinkin että itselleni se tärkein vaikutus on kuitenkin ihon parantuminen joka ei edes biotiinista johdu, vaan siitä sinkistä. Kaikki muu on vain plussaa. Ottokin syö edelleen biotiinia, ja täytyy sanoa näin neljä vuotta hänen hiuksia ja naamakarvojaan tuijotelleena että on tapahtunut jonkin asteista muutosta amisviiksistä vähän miehekkäämpään suuntaan tänä keväänä, hah!

Saan arpoa teille yhdessä Apteq Vitan kanssa yhteensä kolme 60 kapselin pakkausta Biotiini Extraa, eli pääsen arpomaan kolme onnekasta voittajaa! Osallistuaksesi arvontaan, kommentoi postausta ja jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonta päättyy Lauantaina 16.5. klo 23.59. Onnea arvontaan!

Ihanaa perjantaipäivää kaikille, palaan illemmalla <3


488 Responses to “Blogin 4v synttäriarvonta + mun kokemukset biotiinista”

 1. Avatar minä sanoo:

  Toi biotiinivalmiste tulis niin tarpeeseen. Hiusten kasvua haluaisin nopeuttaa, kynnet on olemattoman lyhyet ja iho huonokuntoinen. Arvonnassa siis mukana.

  Ja onnea synttäreiden johdosta!

  • Avatar Marja-Liisa sanoo:

   Hei!
   Olen jo aiemmin lukenut tästä tuotteesta ja ajatellut, että pitäisi ehkä kokeilla. Hiukseni ja kynteni ovat heikossa hapessa.
   Joten arvonnassa mukana täydestä sydämestäni. Kiitos jo etukäteen JOS onni suosii minua.

   • Avatar Marja-Liisa sanoo:

    Hei taas!
    Huomasinkin juuri, että tämä taitaa ollakin jo vanha juttu melkein vuosi mennyt. Joten ei taida enää arvontaa olla?

    • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

     Joo arvonta on valitettavasti päättynyt jo! Mutta voin suositella tuotetta kyllä edelleen! :)

  • Avatar Virve sanoo:

   Hei. Kiva kuulla että tuloksia tullut. Menen huomenna ostamaan biotiinia.

 2. Avatar Tiia sanoo:

  Mulla on hiukset yhtä höttöä ja kynnetkin lohkeilee. Olis kyllä kiva testata onko Biotiinista mun kohdalla hyötyä :)

 3. Avatar emma sanoo:

  Pitääpä kyllä itsekkin kokeilla kyseistä valmistetta !! :)

 4. Avatar Nenna M sanoo:

  Näiden ohuiden hiusten kanssa tuo olisi varmaan suuri apu! Ja paljon onnea neljästä bloggausvuodesta :)

 5. Avatar Elena sanoo:

  Syön just tällä hetkellä tätä samaa tuotetta ja kohta alkaa loppumaan ensimmäinen paketti eli tarpeeseen tulisi. :-)

 6. Avatar Laura sanoo:

  Oon monesti miettiny biotiinin kokeilua ja olis kyllä kiva koittaa onko siitä mitään apua!! :)

 7. Avatar Dora sanoo:

  Hei huippua! Kyllä kiinnostais kokeilla. :-)

 8. Avatar Linda sanoo:

  Osallistun :)

 9. Avatar Krista sanoo:

  Kasvojeni iho on viime aikoina ollut niin huonossa kunnossa, että kaikki konstit ovat kyllä tarpeen! Siksi olisikin mielenkiintoista kokeilla, auttaako biotiini ihooni :) Arvonnassa mukana!

 10. Avatar Anniina sanoo:

  Tää tulis niin tarpeeseen!:)

 11. Avatar Linda sanoo:

  Ei hitsi tulis niin tarpeeseen varsinkin mun iholle ja kynsille. Iho on aina täynnä pieniä näppylöitä ja kynnet halkeilee.
  Ihanaa blogin synttäripäivää! <3

 12. Avatar reetta sanoo:

  Tätä olisi kiinnostava kokeilla! :)

 13. Avatar laura sanoo:

  Olispa huippua voittaa ja testata itekin että tuleeko yhtä hyviä tuloksia :)

 14. Avatar Mira sanoo:

  Jos tuo ihoonkin vaikuttaa tuolla tavalla, niin kyllä kiitos! :)

 15. Avatar Essi sanoo:

  Hiukset ja kynnet kamalan huonossa kunnossa ja monesti ajatellut että pitäis testata biotiinia. Ärsyttävää kun hiuksia lähtee jatkuvasti. :/ ja mikä parasta, arvonta päättyy nimipäivänä ;)

 16. Avatar maikki sanoo:

  Heippa, ja kiitos ihanasta blogista! Tuo kapselikuuri tulisi tarpeeseen sillä raskauden ja imetyksen stressannuttamat hiukseni kaipaavat kipeästi apua

 17. Avatar Siri sanoo:

  Oi tuo tulis niin tarpeeseen! :)

 18. Avatar eve sanoo:

  Huippu juttu, tätä minä just tarvitsen!

 19. Avatar Mintue sanoo:

  Mie kärsin myös katkeilevista hiuksista ja kynsistä, joten voisi olla oikein mielenkiintoista kokeilla, mitä vaikutusta biotiinilla niille olisi. :)

 20. Avatar jellu sanoo:

  tämä arvonta on kuin mua varten tehty :D mulla toisen synnytyksen ja imetyksen jälkeen tuntuu siltä että päässä olisi vaan pari hiusta :D aina tippuu hiuksia ja on niin pirun ohkaiset :( ja kaiken lisäksi naamaankin on ruvennut tulemaan jostain syystä näppylöitä! haluaisin kokeilla biotiinia jos se vaikka auttaisi enkä jäisi kaljuksi :D

 21. Avatar Janni sanoo:

  Haluaisin parantaa hiusten kuntoa ja kynnetkin lohkeaa suht helposti joten tulisi tarpeeseen :)

 22. Avatar Ansku sanoo:

  Ei vitsi nyt pitää kyllä osallistua vaikken yleensä mitään voita, niin ei tässä ainakaan häviä mitään kommentoimalla. Oon aika halunnu kokeilla että toimiiko biotiini. Mukana siis ollaan! :)

 23. Avatar Jenni sanoo:

  Heippa. Kiitos tästä vinkistä, vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta. Tätä haluan kanssa ite testata :)

 24. Avatar elisa sanoo:

  Biotiini todella tehoaa, testattu on :) eli, mukana arvonnassa!

 25. Avatar Aino sanoo:

  Samoja ongelmia täällä! Mukana :)

 26. Avatar Debus sanoo:

  Kaiholla itsekkin muistelen raskauden aikaisia vahvoja hiuksia ja kynsiä! Joten tuote tulisi todella tarpeeseen! :)
  Ja onnea 4-vuotiaasta blogista! :)

 27. Avatar Minä sanoo:

  Tuo biotiinivalmiste tulisi kyllä todella tarpeeseen. Hiukset mennyt huonoon kuntoon, kun olen niitä nyt kolme kertaa vaalentanut enkä ole uskaltanut käydä kampaajalla leikkauttamassa huonoja latvoja pois,koska sitä vain odottaa että jospa ne hiukset kuitenkin kasvaisi. :D Nyt raskauden aikana myös iho ja kynnet ollut hiukan huonommassa kunnossa,olen siis arvonnassa mukana jos sattuisi voitto osumaan kohdalle ja pääsisi biotiinivalmistetta käyttämään niin olisi kyllä todella mahtavaa,olisi mukavaa vauvan ristiäisissä näyttää vähän ”hehkuvammalta” kuin nyt :D T. äiti, joka odottaa vauvan syntymää jo malttamattomana,laskettu aika siis tänään 8.5 :) Ja onnea suuresti blogisi 4v synttäreiden johdosta! <3

 28. Avatar Riikka sanoo:

  Mukana arvonnassa, hiukset ovat kuivat ja huonokuntoiset ja kynnetkin liuskoittuu, enkä todellakaan pistäisi pahakseni jos kasvojen ihokin paranisi.

 29. Avatar Ronja sanoo:

  Eri valmistajan purkki alkaakin loppua, joten uudelle tarvetta :D

 30. Avatar Noora sanoo:

  Pakko kokeilla!!

 31. Raskauden jälkeen omat hiukseni silmin nähden tippuvat päästä, joten olisi mahtavaa päästä kokeilemaan, jos tästä olisi apua! :) Hurjasti onnea synttäreiden johdosta <3

 32. Avatar MILLA sanoo:

  Olis kans mahtavaa päästä testaamaan toimiiko tuollaiset tuotteet oikeasti!! Omat hiukset kun eivät ole kasvaneet moneen moneen vuoteen :(

 33. Avatar Noora sanoo:

  Olen itsekin harkinnut ostavani biotiinia koska hiukseni ovat vaalentamisen jäljiltä heikot, ja kynteni kasvavat toooodella hitaasti ja katkeavat heti kun kasvavat tiettyyn pisteeseen! Mukana ollaan siis :)

 34. Avatar Heielina sanoo:

  mun hiukset niin tarvii tätä!

 35. Avatar Kiia16 sanoo:

  Jos sinulla on tämä vaikuttanut akneen, olisi todella kiva päästä itsekin testamaan, toimisiko minulla! Nimim. 3vuotta lääkkeitä syöty akneen..

 36. Avatar Katzka sanoo:

  Mulla ois kyllä tarve! Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle. Mukana siis. :) Tällä hetkellä olen raskaana (saakohan valmistetta syödä raskauden/imetyksen aikana). Pitää siis ottaa selvää jos arpaonni suosii! Minulla kynnet kyllä lohkeilee vaikka olen raskaana ja muutenkin raskauden jälkeiseen ”sulkasatoon” olen ajatellut kokeilla biotiinia, jos vaikka välttyisi siltä että puolet hiuksista putoaa.

 37. Avatar Meiju sanoo:

  Toivottavasti auttas hiustenkasvatus projektissa!

 38. Avatar Sara sanoo:

  Olen pian 20 vuotias ja edelleen akne vaivaa,, oikeastaan enää arvet, olen koittanut kaikki keinot maasta taivaisiin mutta mikään ei ole tepsinyt huonoon ihoon. Biotiinista en kuitenkaan ole vielä kuullut ja tuli ihan uutena juttuna mulle. Olisi mahtavaa saada kokeilla vielä yhtä konstia.
  P.s. Olen lukenut sun blogia Zeldan syntymästä lähtien ja täytyy sanoa että tämä on yksi parhaimmista blogeista mitä olen lukenut. Niin monipuolisia ja hauskoja postauksia, tykkään :)

 39. Avatar saara sanoo:

  ihan huippua, että noin hyvät vaikutukset noilla kapseleilla sulle! :) Arvonnassa mukana.

 40. Avatar Sussu sanoo:

  Tulisi niin tarpeeseen. Kynnet katkeilevat, hiukset huonokuntoiset. Mukana arvonnassa! :)

 41. Avatar josefiina sanoo:

  Osallistun arvontaan, sillä vaaleissa hiuksissani on kuivat ja hapsottavat latvat, vaikka yritänkin hoitaa niitä. Myös kynnet ovat hauraat ja katkeilee. Syön muutamia lisäravinteita, mutta niistä ei tunnu olevan apua, niin toivoisin tämän biotiinin olevan se auttava rohto!

 42. Avatar Ninsku sanoo:

  Oispa ihana palkinto, tulisi kyllä tarpeeseen! Pidetään peukkuja! ;) Ja onnea 4-vuotiaalle!

 43. Avatar Opri sanoo:

  Kuulostaapa hyvältä tuotteelta :-) itselläni ei hiusten kasvussa niinkään ongelmaa, ne on pitkät ollut aina mutta siinä hiusten laadussa… ei tunnu mikään auttavan!! mutta jos arpaonni suosii niin katsotaan auttaako tämä☺ Ja onnea 4-v blogisynttäreistä!!! Jatka samaan malliin.
  t. uskollinen sun blogifani lähes alusta alkaen

 44. Avatar Emppuliina sanoo:

  Mulla on nyt raskauden aikana lähteny hiuksia todella paljon ja naama kukkinut enemmän kun koskaan. Jouduin leikkaan vaivalla kasvattamia hiuksia varmaan 10cm jotta ne ei näyttäis niin ohuilta ja huonokuntoisilta, toivon että kesällä helpottaisi eikä pahentuisi imetyksen aikana! Todellakin siis mukana arvonnassa.
  Onnea blogisynttäreiden johdosta! :)

 45. Avatar oliviagggg sanoo:

  Yhyyy, miks ei ollut havainnolistavia kuvia :((( :D

  Mutta mukana silti arvonnassa. :)

 46. Avatar Sirkku sanoo:

  Minulla erittäin ohuet hiukset ja kynnet katkeilee, joten kyllä tulisi tuo hyvään tarpeseen!
  Onnea blogille!

 47. Avatar henriikka sanoo:

  Mahtava arvonta, mukana ehdottomasti!:)

 48. Avatar Monika sanoo:

  Mukaan kisaan, biotiini ja sinkki tulisi todellakin tarpeeseen.

 49. Avatar Ella sanoo:

  Haluaisin kovasti apua hiusten huonokuntoisuuteen ja naamaan puskeviin näppyihin, hiusten ja finnien takia itsetuntokin on laskenut. Tuntuu että tämä tuote voisi auttaa!

 50. Avatar artsi sanoo:

  Mukana!!! Mulla oli akryylikynnet moonta vuotta, ja nyt kun otin ne pois niin omat kynnet on hirvittävässä kunnossa (hauraat, lohkeilee) joten olisi kiva kokeilla auttaako :)

 51. Avatar Matilda sanoo:

  Mun kynnet on ihan hirveessä kunnossa. Lohkeilee ja on ihan pehmeät. Töissä ei saa pitää mitään kynsilakkoja eli vahvistavaakaan lakkaa en voi käyttää. Hiuksetkin vaalennusprojektin aikana vähän kärsineet ja tuntuu ettei ne enää kasva vaikka sitä kuinka yritän.

 52. Avatar Isabella sanoo:

  Wow, tää tulisi niin tarpeeseen! Oon ensimmäistä kertaa elämässäni kasvattamassa hiuksia, ja tuntuu että oon jämähtänyt ikuiseen välivaiheeseen hiusteni kanssa. Hyvää syntymäpäivää blogille! ^^

 53. Avatar Ella sanoo:

  Kuulostaa huikeelta, pakko kokeilla muutenkin vaik arpaonni ei suosiskaan! :-)

 54. Avatar Nenne sanoo:

  Mahtava arvonta, ehdottomasti mukana!

  Onnea nelivuotiaasta blogitaipaleesta! Toivottavasti edessä on vähintäänkin yhtä monta rikasta blogivuotta :)

 55. Avatar Ella k sanoo:

  Ehdottomasti mukana, kuulostaa aivan huippu tuotteelta

 56. Avatar Mariia sanoo:

  Vau, sulla on tuo valmiste toiminut tosi hyvin. Kiva olisi kokeilla auttaisiko se omiin lohkeileviin kynsiin ja hiuksillekin tekisi varmasti hyvää :)

 57. Avatar Marika sanoo:

  Mun kynnet ja hiukset on molemmat huonossa kunnossa. Olen aina purrut kynsiä ja nyt on vaikea edes yrittää kasvattaa niitä kun ovat niin pehmeät ja heikot. Hiukset ovat kuivat ja hauraat ja haluaisin kasvattaa pitkän tukan.

  Paljon onnea blogin synttäreiden kunniaksi!

 58. Avatar melksu sanoo:

  Mukana!

 59. Avatar Anna sanoo:

  Mukana!

 60. Avatar Eini sanoo:

  Oon muutama vuosi sitten syönyt jotain biotiini valmistetta ja se sai hiukset ja kynnet kasvamaan ihan räjähdysmäisesti, mutta nyt on tosiaan ollut ihan jäätävän pitkä tauko sen syömisestä. Olis kiva päästä testaamaan totakin biotiini valmistetta, että toisko se yhtään eloa tähän mun kärsineeseen kuontaloon ja jatkuvasti halkeileviin kynsiin.

 61. Avatar heini sanoo:

  Vaikuttaa oikein hyvältä tuotteelta, osallistun arvontaan :).

 62. Avatar jaanamarika sanoo:

  Onnea blogin 4v-synttäreistä, ihan olen alusta asti seurannut :) Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan tuota biotiinia jos se sitten auttaisi minullakin, näin monen vuoden aknen ja hiusten huonon kunnon kanssa tuskailun jälkeen.

 63. Avatar Janna sanoo:

  Minäkin haluan! Oon kokeillut biotiinia ja aina oon huomannut selkeän eron; nyt vaan taas kukkaron kevetessä on joutunut olemaan ilman jonkin aikaa niin tulis niin suureen tarpeeseen tämä !! :)

 64. Avatar Jenna sanoo:

  Tulis kyllä tarpeeseen!! Kirjoitit niin aidon ja hyvänoloisen tekstin tuotteesta, että nyt kyllä harmittaa jos ei arpaonni suosi! Ihana arvonta<3

 65. Avatar Emilia sanoo:

  Tänne tulisi niin tarpeeseen! Nimimerkillä huono iho, lohkeilevat kynnet sekä hitaasti kasvavat hiukset :/

 66. Avatar Oona sanoo:

  Tää tulis niin tarpeeseen! Just olen tuskaillut hiusten kanssa, kun ne ovat niin huonossa kunnossa, että pitäisi kyniä kokonaan pois.. Olkoon biotiini viimeinen yritys pelastaa ne! :D Eli osallistun arvontaan :)

 67. Avatar ew sanoo:

  Kuulostaapa mahtavalta! Täälläkin hiukset ihan korput eikä meinaa kasvaa ollenkaan ja naaman lisäksi ihan koko selkä kukkii, eikä aknelääkityksestä ole ollut kuin hetkellistä apua joten josko tämä olisi se kesän pelastava enkeli eikä tarvitsisi stressata kaikkia näppylöitä :)

 68. Avatar Tytti sanoo:

  Minulla oli noin. reilu vuosi sitten leikaluuleikkaus, jossa yläleukaa siirrettiin eteenpäin 9mm ja alaleukaa 4mm. Tämä tehtiin, koska hampaitani ei oltu hoidettu nuorempana kuntoon jolloin vain hammasraudat olisivat riittänneet. Minulle kasvoi niin iso avopurenta että vain leikkaus auttoi purentaan. Söin 3kk soseruokaa ja vasta 9kk leikkauksen jälkeen jolloin raudatkin otettiin suusta pois, pystyin syömään kunnolla. Rautojen pidikkeet poskissa olivat estäneet suuta aukeamasta kunnolla. Syöminen oli tähän asti todella vaikeaa. Voi sitä ilon päivää kun syöminen ei sattunut!
  Voi kuvitella mitä tämmöinen tekee tukalle. Minulla oli ennen todella tuuhea tukka ja monet sitä kehuivatkin. Tämän rankan vaiheen jälkeen hiukseni olivat KAAMEASSA kunnossa. Nyt hiukset ovat saaneet hieman lisäeloa, mutta voisin kuvitella että biotiini voisi antaa lisäpotkua hiusten vahvistumiseen. #omatukkatakaisin :)

 69. Avatar Oona sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Paketti tosin menisi äidilleni, joka jatkuvasti valittelee sekä hiuksiaan että ihoaan :)

 70. Avatar Tiina sanoo:

  Mukana arvonnassa! Jos onni ei suosi niin taidan käydä itse ostamassa ja kokeilla tuotetta.

 71. Avatar Iitu sanoo:

  Valmiste tulisi kyllä tarpeeseen.. Hiukset eivät kasva ja atooppisen ihottuman kanssa olen taistellut jo vuosia. Jos tuo parantaisi ihon sekä hiusten laatua tai edes toista näistä, olisi huippua!

 72. Avatar sella sanoo:

  Voi että, nuo tulis kyllä todella tarpeeseen! Vaikka omistankin pitkät hiukset, ne tuntuu olevan jotenkin hauraat ja katkeilevat. Ja etenkin tuon sinkinkin takia kiinnostais päästä kokeilemaan, kun iho kukkii edelleen vaikka niin sanottu teini-ikä on jo takana.

 73. Avatar viiviK sanoo:

  Mukanaa kuin peräpukamaa :)

 74. Avatar Jenna sanoo:

  Mukana!! :) synnytyksien jälkeen tuntuu hiukset tippuvan päästä, jospa tää auttais..

 75. Avatar Nuppu sanoo:

  Täällä painiskellaan samojen ongelmien kanssa, joten tää tuote ois enemmän kuin tervetullut :) Mukana siis arvonnassa :)

 76. Avatar Mamba sanoo:

  Oi näitä ois kyllä tosi kiva kokeilla, eli oon mukana arvonnassa :)

 77. Avatar Ne sanoo:

  Oi, pakko osallistua vahvempien hiusten puolesta :-)

 78. Avatar Linta sanoo:

  Mulla ei ikinä ole ollut hiusten kanssa ongelmaa, mutta ohuiden ja katkeilevien kynsien kanssa sitäkin enemmän! Mun kynnet ei oikeasti edes kerkeä kasvaa ennenkun ne katkeilee pois :-D Kynnet kasvaa kyllä sillon kun jaksaa lakata niitä, mutta nyt teen kesän sellasta työtä, ettei kynsiä voi lakata, niin olisi kiva että ne ihan luonnostaankin pysyisi hyvinä :-) Tulisi siis tarpeeseen! :-)

 79. Avatar milli sanoo:

  Mä söin (eri valmistajan) biotiinia yhden paketin kuuriluontoisesti, mutten huomannut mitään vaikutusta. Mutta en tosiaan tajunnut että biotiinitableteissa voisi olla myös muita vitskuja mukana, nuo voisivat olla tehokkaampia!

 80. Avatar uteP sanoo:

  Mukana arvonnassa! Ja onnea 4-vuotiaalle blogille ☺

 81. Avatar Jessica sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 82. Avatar Erika sanoo:

  Oi tota on ehdottomasti kokeiltava!

 83. Avatar Sofia sanoo:

  Voi, kuulostaa mahtavalta! Arvonnassa ehdottomasti mukana :) Ja onnea nelivuotiaalle!

 84. Kuulostaa paremmalta kuin toivoa saattaa! :D Mun hiukset on luonnonkiharat ja tätä myötä myös hyvin karhealaatuiset. Oon pilannut ne teini-ikäni aikana suoristusraudalla ihan täysin. Viime kerralla kampaajalla istuessani mun kampaaja totesi että ”sun hiukset on kuolleita tästä alaspäin” ja viittasi siis siihen, että ainoastaan mun tyvi (n. 5cm) päälaelta alaspäin on tervettä hiusta. En tiennyt että pitäisikö itkeä vai nauraa!!! Oon hakenut hyvää biotiini valmistetta jo kauan, mutta mikään ei tähän mennessä ole tepsinyt. Myös iho-ongelmat ovat täällä ihan liiankin tuttuja, joten tää tuote kuulostaa kuin mulle tehdyltä! :D

 85. Avatar Hanna sanoo:

  Tulis kyllä niin tarpeeseen! :)

 86. Avatar Jenppu sanoo:

  Minulla hiukset kasvaa hyvin, mutta kynnet ja iho on huonossa kunnossa. Jos en nyt näitä kapseleita voita niin kokeillaan ainakin sinkkiä syödä lisänä :)

 87. Avatar nina sanoo:

  Olishan tuota kiva testata toimiiko omalla kohdalla :)

 88. Avatar Rebekka sanoo:

  Oi että! Nyt osui kyllä arvonta niin nappituotteeseen! Hiusten kasvussa mulla ei varsinaisesti ole ongelmia, mutta oon juuri aloittamassa pientä vaalennusprosessia jolloin biotiini tekisi varmasti hyvää! :D
  Kynnet mulla taas on aina ollut todella heikot, enkä ole kkinä eläissäni saanut omista kynsistäni edes normaalimittaisia, kun ne heti halkeilevat ja katkeilevat.
  Iholleni kaipaan myös uutta avustusta, kun olen aknen välttääkseni syönyt jo vuosia e-pillereitä, mutta nyt viimeaikoina leukaan ja poskille on siitä huolimatta alkanut ilmestyä järkyttäviä näppylöitä, kun taas esimerkiksi otsan iho on todella kuiva. Olisi kiva myös lopettaa hormonien ahtaaminen kehooni ja koittaa saada iho kuriin jollain toisella menetelmällä.
  En siis parempaa arvontaa olisi osannut toivoakkaan! Nyt vaan sormet ristissä odottamaan :D

 89. Avatar Juhanna sanoo:

  Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan, millaisia tuloksia itselleni biotiinin käytöstä tulisi!
  Ja onnea blogille! :)

 90. Avatar Suvi sanoo:

  Mukana arvonnassa! :)

 91. Avatar Suski sanoo:

  Mukana arvonnassa! Pitkään olen jo halunnut kokeilla jotain tämänkaltaisia tuotteita :)

 92. Avatar Sanna sanoo:

  Tämä ois ihana voittaa, sillä oma tukka kasvaa erittäin hitaasti, on huonokuntoinen ja katkeilee. Muutenkin ohut, joten välillä tuntuu ettei olis tukkaa ollenkaan. :D

 93. Avatar Hensu sanoo:

  Paljon onnee blogisynttäreistä :)

 94. Avatar Henna sanoo:

  Hei aivan ihana arvonta!! Mun hiukset on mennyt aika pilalle kun värjäsin hiukset tummasta vaaleaan, mutta nyt oon tässä pari kuukautta jo yrittänyt hoitaa hiuksiani mahdollissimman hyvin. Oon lukenut paljon hyvää jo aikaisemmim tosta biotionista mutta el vaan ikinä oo tullut aikaseks ostettua :D

 95. Avatar Koo sanoo:

  Olen myös lukenut biotiinista, mutta ei ole koskaan tullut kokeiltua. En pysty kasvattamaan pitkiä kauniita kynsiä juurikin jatkuvan, erittäin helposti lohkeilevien kynsien vuoksi. Hiustenkin kanssa mulla on jatkuvasti ns. ”vaihtokausi” (tätä on jatkunut jo varmaan +10 vuotta). Ehkä biotiini auttaisi tähänkin ongelmaan? Olisi mukava päästä kokeilemaan itsekin, miten biotiini vaikuttaa.

 96. Avatar Kaisla sanoo:

  Et usko, mut just eilen juteltiin simon kans biotiinista ja et ois kiva jos hiukset kasvais ja ois terveemmät. :D Ollaan kyl jossai telepaattisessa yhteydessä. :D ♥ Ois kiva päästä testaa, onko toi nii hyvä ja vaikuttaako se mulla mitenkää.

 97. Avatar tiia sanoo:

  ois kyl mulle varmaan tosi hyvä :)

 98. Avatar Tytti sanoo:

  Mukana arvonnassa! :)nämä hiukset kaipaisivat ehdottomasti vahvennusta! :)

 99. Avatar marika sanoo:

  Kiitos!! :) minä ainakin toivoin tätä postausta ja oli kiva lukea kokemuksista. Osallistun arvontaan ja käyn kyllä varmaan jo ostamassa tuotteen, kuulosti hyvältä!

 100. Avatar Anna sanoo:

  Nää tulis kyllä ehdottomasti tarpeeseen! Mä oon tässä yrittäny epätoivosesti kasvattaa hiuksia taas pitkiks, ku menin syksyllä leikkaamaan polkkatukan:D

 101. Avatar sansa sanoo:

  Oi, kylläpä tulisi tarpeeseen! Itsekin olen hyvä unohtamaan kaikenlaiset pillerit purkkeihinsa, mutta tuo biotiini kuulosti niin hyvälle, että pitääpä yrittää skarpata :)

 102. Avatar Karkki sanoo:

  Voi vitsi, monesti olen ajatellut biotiinin kokeilemista mutta aina se on jäänyt. Purkki on tuntunut kalliilta enkä ole oikein löytänyt käyttäjäkokemuksia. Itselläni on pitkä tukka joka harveni raskauksien ja imetysten myötä ohueksi liruksi, kynnetkin lohkeilevat ja leukaan pukkaa ikäviä näppyjä..tää oikeasti saattais olla ratkaisu! :)

 103. Avatar Pinja sanoo:

  Oon aina ollut skeptinen kaikkia tollasia kohtaan ja nyt ois hyvä kokeillä josko oikeesti on tollasilla tehoa! Eli mukana ollaan:)

 104. Avatar Marianne sanoo:

  Oispa niin kiva koittaa!

 105. Avatar Bellaba sanoo:

  Oon miettinyt kokeilua jo pitkään, nyt ois loistava tilaisuus siis!

 106. Avatar Janina sanoo:

  onneks olkoon!
  Tuntuu että hiukset ei kasva pituutta sitten ollenkaan ja vaalennuksen myötä noin kolme vuotta sitten hiukseni ohentuivat myös huomattavasti joten ois kiva päästä kokeileen tätä biotiinia eli osallistun :)

 107. Avatar RR sanoo:

  Hyvää blogisynttäriä! :) Mulla jää aina ostamatta kaikki nuo vitamiinit ja muut kapselit itelle, kun ensimmäisenä sitä niistä karsii kun pitää säästää. Tämä biotiini olisi kuitenkin mielenkiintoinen kokeilla, jos siitä ois jotain apua munkin hiusliruihin ja liuskottuviin kynsiin. :)

 108. Avatar Pihla sanoo:

  Oi kuulostaapas hyvältä tuotteelta! Mun hiukset ja kynnet niin tarvii tota :)

 109. Avatar Annina sanoo:

  Miten voikin olla mulle näin ajankohtainen aihe tämä! Olen pian puoli vuotta syönyt antibioottia akneen ja parannus on huima. Nyt vaan pohdin, että kun kuuri loppuu, tuleeko näpyt takaisin? Millä saisin ylläpidettyä tätä tulosta? Kuitenkaan antibiootitkaan ei pitkäaikaisesti käytettyinä ole hyvä juttu. Sä ratkaisit tällä infolla mun ongelman, tai siis ainakin tiedän mitä voisin kokeilla! Haluisin siis NIIN HURJASTI voittaa tämän arvonnan :)

 110. Avatar Rosa-Maria sanoo:

  Haluaisin kokeilla miten biotiinin syöminen vaikuttaisi hiusteni ja ihon kuntoon!:)

 111. Avatar mandi sanoo:

  Voi, tämä ois niin makee voittaa! Olen monta kuukautta aikonut käydä apteekista ostamassa jotain tämmöistä, mutta aina jäänyt. Ja kun ei ole ollut lähipiirissä kokemuksia näistä

 112. Avatar riina sanoo:

  Mun kynnet on superheikot, eikä hiukset tunnu enää kasvavan ollenkaan, joten biotiinin syömisen aloittaminen onkin ollut jo mielessä!

 113. Avatar iina sanoo:

  mukana ehdottomasti! itse olen syönyt nyt jonkin aikaa biotiinia ja huomannut eron kynsissä ja hiuksissa:)

 114. Avatar Katriina sanoo:

  Mukana arvonnassa! :)

 115. Avatar Katri sanoo:

  Osallistun arvontaan! Onnea 4v blogista :)

 116. Avatar Sanna sanoo:

  Olen itse syönyt useamman vuoden säännöllisen epäsäännöllisesti erilaisia biotiinivalmisteita, mutta tämä mikä sulla on ollut kokeilussa on vielä vieras eli kiinnostais ehdottomasti kokeilla! Mulla myös suht hauraat hiukset ja kynnet, joten vahvistusta tarvitsee :)

 117. Avatar Anni sanoo:

  Itsellä samanlaisia iho-ongelmia, joten oli ihana kuulla kokemuksista lisäravinteiden kanssa. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 118. Avatar Riinu sanoo:

  Mukana!

 119. Avatar annnni sanoo:

  Sinkkiä syönkin jo säännöllisesti, mutta tuo biotiini on alkanut kiinnostamaan paljon, koska kynnet ja iho ovat vähän heikommassa kunnossa – joten arvonnassa mukana siis ! :)

 120. Avatar jasmiina sanoo:

  Mukana arvonnassa!:) olisi kiva päästä kokeilemaan kyseistä tuotetta. Paljon Onnea blogillesi!

 121. Avatar Norramaria sanoo:

  Vitsi halusin kyllä niin kovasti päästä itekki testaamaan ku omat kynnet varsinki on tosi onnettomat että auttasko se oikeesti! :)

 122. Avatar Ida sanoo:

  Hei! Olen monesti miettinyt että pitäis kokeilla biotiinia, mutta testaamatta on jäänyt toistaiseksi.. Odotan toista lastani ja laskettu aika on lähellä.. Hiukseni ovat haurastuneet ja kynteni ovat järkyttävän huonossa kunnossa! Ne liuskottuvat ja lohkeilevat.. Nyt vois olla aika testata auttaisiko toi biotiini :)

 123. Avatar Mmie sanoo:

  Oi, kuulostaapa hyvälle tuo valmiste. Jos ei tästä arvonnasta onni kopsahda, niin täytyy varmaan itse kävellä apteekille :)

 124. Avatar Nimetön sanoo:

  Mitä tahansa kokeilen mikä vaan auttaisi mun ihoon ja kynsiin!

 125. Avatar Aune sanoo:

  Itsellänikin tuo tuote käytössä ja en voi kuin kehua! :)

 126. Avatar nepu sanoo:

  tulisi tarpeeseen raskauden ja imetyksen jäljiltä mullakin kynnet ja hiukset niin huonossa kunnossa!

 127. Avatar sikkuralla sanoo:

  Mukana! Kyllä kelpaisi, hiukset ja kynnet ovat aika huonossa kunnossa.

 128. Avatar Pikku-iia sanoo:

  Mukana arvonnassa, tulisi tarpeeseen.

 129. Avatar Eva sanoo:

  Voi että kun tulisi tarpeeseen! 14.5 tulee vuosi täyteen imetystä, unettomia öitä ja oman hoidon laiminlyöntiä. Hiukset, kynnet ja iho sen näköisiäkin :D (eikä oikeesti ees naurata).

 130. Avatar Anniina sanoo:

  Noita ihmekapseleita tänne kiitos! Imetän 7 kk lastani ja hiukseni ovat pahemmassa kunnossa kuin koskaan. Ne ovat ohuet ja lyhyitä ”vauvahiuksia” sojottaa joka puolelta. Olisi kyllä mahtavaa jos tähän löytyisi joku apu.

 131. Avatar Emilia sanoo:

  Osallistun :)

 132. Avatar Tiina sanoo:

  Onnea 4-vuotiaan blogin johdosta! :)

  Tosi kiva tämä arvonta, toivottavasti onni suosii! Itse tarvitsisin vahvistusta etenkin kynsille, jotka raskauksien aikana ovat olleet mahtavan hyvässä kunnossa ja nyt eivät todellakaan ole. Olisi kivaa aloittaa työt kesäkuussa tietäen, että kynnetkin on siistit ilman kuukausittaista kynsihuoltoa ja kemikaaleja.

 133. Avatar Ak sanoo:

  Oi, kokeilisin mielelläni.

 134. Avatar marika sanoo:

  Tämä olisi juuri passeli permanentin pilaamille hiuksilleni! Olen kuitenkin niin pihi tuhlaamaan itseeni, että en itse ostaisi. Permanenttiakin pohdin hyvin piiiiiiitkään :)

 135. Avatar Mimosa_ sanoo:

  Olen vuoden verran syönyt vastaavaa valmistetta ja koen että olen saanut paksummat hiukset ja kynnet. Olisi kiva saada tämä tuote testiin, koska muistaakseni omassa kapselissani on vähemmän biotiinia :)

 136. Avatar Krisse sanoo:

  Wou! Miulla ihossa myös räjähdysherkkyys ja kynnet katkeilee. Oon jotenki aina luullu et noi maksaa iha kauheesti, mut taidankin marssia tästä suoraan apteekkiin jos hinta on oikeesti noin edullinen! :D

  Ja onnea blogisynttäreistä ja ihanaa kevättä teidän perheelle! :)

 137. Avatar zirpale sanoo:

  Viime kerralla imetysaikana hiuksia lähti todella paljon, kauhulla odotan tämän kierroksen tilannetta. Tulisi tarpeeseen :)

 138. Avatar Sesi sanoo:

  Kuulostaa hyvältä!! Haluisin kokeilla.

 139. Avatar Laura sanoo:

  Rohkaisevaa kuulla hyvistä kokemuksista :) Itsellä hiukset tosi huonossa kunnossa lääkkeiden ja sairauden takia ja tällä hetkellä testauksessa kilpaileva tuote.

 140. Avatar Marjo k sanoo:

  Tahtoisin kokeilla.Toiveena ihovaikutukset.

 141. Avatar iina sanoo:

  Toi olis varmasti hyvä näiden lohkeavien kynsieni ja ohuiden hiuksieni kanssa.
  Hyvää synttäriä nelivuotiaalle blogille! :)♡

 142. Avatar Maire sanoo:

  Oon monesti miettinyt biotiinin kokeilua, mutta se on jostain syystä jäänyt. Toivottavasti nyt siis onni potkaisisi! :)

 143. Avatar Rosa sanoo:

  Oi kynnet! Ja oi kaunis iho! Oon itse aloittanut ahkeran kynsien pureskelun jo alakoulussa, varmaan joskus 8-vuotiaana. Nyt olem parin vuoden aikana onnistunut pääsemääm tästä ällöttävästä tavasta eroon, mutta kynnet on ihan haperot ja katkeilee aina. Olis kiva käyttää ihania kynsilakkoja, mutta ei näillä kynsillä.

 144. Avatar Heidi sanoo:

  Mulle käy aina apteekkireissuilla niin, että ostan vaan ne pakolliset särkylääkkeet ym. koska hämmästyn ravintolisien määrää enkä sitten tule ostaneeksi mitään. Biotiini kuulostaisi hyvältä, viimeisen vuoden aikana hiusten latvat on selvästi kärsineet ja kynnet on tosi mitättömät aiempaan verrattuna. Ehkä se sinkki helpottaisi vähän kausi-ihottumaa?

 145. Avatar Aliisa sanoo:

  Vaikuttaapa hyvältä! Ehdottomasti mukana arvonnassa.

 146. Avatar Minna sanoo:

  Mä osallistun! Käytin joskus jotain toisen merkin bioteenia, ne kans oli tosi hyviä, hiukset kasvo ihan huomaamatta ja nyt olis taas tilanne kun vois harkita pidempää tukkaa ni miksipäs ei :)

 147. Avatar Laurap sanoo:

  Itse syön vain sinkkiä, joka ei muutaman kuukauden kokeilun jälkeen ole vaikuttanut ihon kuntoon mitenkään. Myös hiukset ja kynnet huonossa kunnossa, joten mukana arvonnassa!

 148. Avatar Frida sanoo:

  Huippu arvonta, osallistun!

 149. Avatar monskii sanoo:

  Kuulostaapa mahtavalta tuotteelta!

 150. Avatar katjja sanoo:

  Mun hiukset ei oo koskaan ollu näin ohuet ja kamalat kuin nytte. Normaalin kokoinen ponnari on liikaa näille liruille :D

 151. Avatar Johanna sanoo:

  Wau, tuota ois kyl pakko testata ku mun hiukset kasvaa kans niin hitaasti:/ Voikohan sitä syödä imetyksen aikana?

 152. Avatar Ainu sanoo:

  Aikaisemmat kokemukseni biotiinista ovat olleet positiivisia, mutta tällä hetkellä ei yksinkertaisesti ole varaa opiskelijana. Sen kyllä huomaakin, kun hiusten kunto huonontunut ja kynnet hauraat, joten kyseinen biotiinituote kyllä passais!

 153. Avatar Dodo sanoo:

  Hyvää synttärii! :) Auttaako toi mitenkään arpien haalistumiseen?

 154. Avatar Nita sanoo:

  Mukana! Biotiinille ois kyllä käyttöä, hiukset on tosi huonossa kunnossa vaalennusten jälkeen ja kynnet on myös geelikynsien jälkeen tosi haurastuneet.. Mullakin poskissa on nyt kesää kohti alkanut tulemaan näppylöitä näppylöiden jälkeen ja olisi tosi kiva saada edes naama kuntoon ennen kesäkuisia häitä :)

 155. Avatar kanka sanoo:

  Juuri eilen mietinkin että pitäisi biotiinia kokeilla, nyt voisikin olla hyvä tilaisuus! :D

 156. Avatar Mari sanoo:

  osallistun!!
  Mutta taidanpa hakea kuurin jo heti apteekista. Jos tätä harmaata kuollutta kuontaloa ei siis ehkä olisikaan pakko katsella! Jei!

 157. Avatar Hilkku sanoo:

  Oiskohan näistä viimein apu meitsin alati lohkeileville kynsille ja luonnonkiharuuttaan aivan onnettoman kuiville katkeileville hiuksille :)

 158. Avatar eveliinah sanoo:

  tää tulis enemmän kuin tarpeeseen, koska pari-kolme kuukautta sitten napsasin mun hiuksista yli puolet pois eikä tää kasvunopeus päätä huimaa. :)

 159. Avatar Roosa sanoo:

  Mahtavaa, että sulla on auttanut tuo! Tätä on pakko kokeilla itsekin.. Ja olisihan se mukavaa jos vielä ilmaiseksi. ;) Vaikka ei hinta ollut yhtään paha!

 160. Avatar unsku sanoo:

  Mulla on ongelmia kynsien ja ihon takia. Kynnet on pehmeät ja lohkeilee, naamaa kukoistaa näpyt. Hiukset ovat ihan tarpeeksi pitkät, mutta harmittavan ohuet. Olisi kiva kokeilla miten kyseinen valmiste vaikuttaisi minuun. :)

 161. Avatar unsku sanoo:

  Mulla on ongelmia kynsien ja ihon takia. Kynnet on pehmeät ja lohkeilee, naamaa kukoistaa näpyt. Hiukset ovat ihan tarpeeksi pitkät, mutta harmittavan ohuet. Olisi kiva kokeilla miten kyseinen valmiste vaikuttaisi minuun. :)

 162. Avatar anniree sanoo:

  Oooo! Enpä ollut edes ajatellut, että noista voisi olla apua myös iho-ongelmiin! Hiuksenikin ovat aina olleet ohuet ja hauraat, mutta niiden suhteen olen jo menettänyt toivoni. Mutta tuo vaikutus ihoon sai kylä kiinnostumaan heti! Ja minä kun meinasin jo jättää koko jutun lukematta, kun ei niin kiinnostanut tuo biotiini…

 163. Avatar ellik sanoo:

  Tää kyllä herätti mielenkiintoni! Pari kuukautta sitten e-pillerit lopettaneena ihoni on suorastaan räjähtänyt käsiin.. Jatkuvasti epäpuhtauksia ja näppylöitä, vielä kun on kesä tulossa, olisi kiva olla vähemmällä meikillä. Toivottavasti onni osuis kohdalle ja pääsis näitä testaa vaikuttaisko nämä kapselit positiivisesti ihoni kuntoon.

 164. Avatar ErikaM sanoo:

  Raskauden jälkeinen sulkasato vaivaa… Tukkaa lähtee aivan hirveän paljon :( Tää tulis tarpeeseen!

 165. Avatar Jetta sanoo:

  Mä olisin niin onnellinen päästessäni testaamaan kyseistä tuotetta! Sekä hiukset että tänä vuonna oikuttelemaan alkanut naama olis avun tarpeessa. :-)

 166. Avatar Iida sanoo:

  Mulla kynnet lohkeilee pahasti ja iho on myös välillä aika huonossa kunnossa, joten olisi ihana kokeilla! Mukana arvonnassa :)

 167. Avatar Nepu sanoo:

  Olis kiva tietää, kasvoiko oikeasti vai onko kyseessä vain lumetuote (usko niin se toimii :D) tai vaihtoehtoisesti kun postauksen tuotteet on saatu, niin vaikuttaako se päätökseesi :D Noh, jokatapauksessa aina voi testata, hinta kun ei ole paha.

 168. Avatar Anyh sanoo:

  Täälläkin ollaan mukana!

 169. Avatar Helew sanoo:

  Mun hiukset on kans tosi kuivat ja on tosi paljo kakshaarasia. Kynnetki usein kasvaa vaan tietyyyn pisteeseen asti, jonka jälkeen ne alkaa lohkeilla. Ois kivaa kokeilla auttaako biotiini. Olen siis mukana arvonnassa! :)

 170. Avatar Ilona sanoo:

  Onnea 4-vuotiaalle! Olen mukana arvonnassa! Ihoni on viimeisen puolen vuoden aikana huonontunut, ja hiuksiinkin olisi kiva saada lisää vahvuutta. Olisi kiva kokeilla, olisiko tästä hyötyä.

 171. Avatar Elina R sanoo:

  Mun kynnet niin tarvis tota! Ihan kamalaa kun ne ensin kasvaa ja joko niistä sen jälkeen lähtee sellaisia ohuita lastuja tai ne katkeavat puolesta välistä kynttä…on muuten kipeä sen jälkeen.

  Mukana siis arvonnassa!

 172. Avatar Ronja sanoo:

  Alan kyllä olemaan valmis kokeilemaan mitä vaan että saisin hiukset taas kuntoon..

 173. Avatar Salisha sanoo:

  Voi apua, haluan ihan hulluna voittaa tämän arvonnan!

  Raskaus vei tukan ja meen varmaan kaljuna naimisiin :D

  Onnea blogitaipaleesta, mukana olen ollut vasta vuoden verran :)

 174. Avatar Nenne sanoo:

  Mulla on ollut jo pitkään naama ihan kamalassa kunnossa, hiukset ovat alkaneet katkeilla ja kynnet lohkeilla, vaikka ennen niiden kanssa ei ollut ongelmaa. Ehkä tästä olisi apua :)

 175. Avatar HannaKoo sanoo:

  Raskaus ja nyt imetys on saanut hiukseni huonoon kuntoon, joten vahvistus niin hiuksille kuin kynsillekin tulisi tarpeeseen. Kynteni ovat aina olleet haurasta laatua, jotka lohkeilevat koko ajan, joten olisi kiva päästä kokeilemaan onko tästä apua :)

 176. Avatar Vilma sanoo:

  Tuote tulisi todella tarpeeseen täälläkin! Osallistun arvontaan :)

 177. Avatar Satu sanoo:

  Mukana myöskin! Tuleva muutto n.500km päähän nykyisestä kotikaupungista ja tästä aiheutunut stressi on kyllä saanut naaman kukkimaan ja hiukset katkeilemaan ennätystahtia, joten nyt jos koskaan tälle olis tarvetta! Onnea blogin synttäreiden johdosta :)

 178. Avatar Julia sanoo:

  Oliskohan tuosta apua mun akneiseen selkään.. Aknelääkkeet on niin kalliita ettei niitä kyllä koko aikaa osta, sitte kun halvempaa ostaa niin ei auta :D pitäähän sitä nyt kokeilla jos arpaonni suosii! Onnea 4-vuotis synttäreistä!

 179. Avatar e sanoo:

  Tätä olisi kiva päästä testaamaan juurikin huonon ihon vuoksi!

 180. Avatar Iitu sanoo:

  Ihan kuin lukisi omasta elämästäni, hiukseni ovat onnettomat luirut, kynnet eivät kasva vaan lastottuvat ja halkeilevat ja naama kärsii pienestä näppylästä.. Tämä tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen:)

 181. Avatar Piia sanoo:

  Biotiini tulis kyllä niin tarpeeseen! Mulla on aina ollut tosi ohut tukka eikä se kasva tietyn mitan jälkeen enää pidemmäksi. Olisi kiva kokeilla, josko tuon valmisteen jälkeen hiukset vähän vahvistuisivat! :)

 182. Avatar Helena sanoo:

  Mukana :)

 183. Avatar Mirjam sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 184. Avatar Anne sanoo:

  Mukana! Itse olen syönyt nyt vähän aikaa Vitabalansin vastaavaa tuotetta, Biotiini Strongia. Muuten on samat määrät aineita, mutta pantoteenihappo ja B6 puuttuu. Onkohan niillä sitten vielä jotain ekstravaikutusta…? Voisi kyllä tuotakin kokeilla, koska hintakin on aikalailla sama.

 185. Avatar saana sanoo:

  Meikittömästä kesästä haaveilevalle tuollainen sinkkiä sisältävä biotiinikuuri ois varmasti ihan täydellinen ase ihon kirkastamiseksi!

 186. Avatar tiian sanoo:

  Tää ois kyllä jees :) hiukset kaipais vähän uutta hohtoa ja iho myös talven kuivumisen jäljiltä :)

 187. Avatar Laura T. sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 188. Avatar Iina sanoo:

  Mä haluun kokeilla tota! Mulla on mielettömän paksut ja pitkätkin hiukset, jopa liian paksut, mut ei ehkä parhaimmassa kunnossa. Kuitenkin tota valmistetta kokeilisin mielellään, koska mun kynnet on lähes aina tosi pehmeät ja helposti lohkeilevat ja liuskottuvatkin. Lisäksi muakin on vaivannut näpyt poskilla jo pitkään ja vähän kaikkea oon kokeillu, paitsi mitään lääkekuureja koska niitä en halua alkaa syömään. Tähän mennessä ihoon parhaiten mielestäni on tepsinyt pesuaineen vaihto kookosöljyyn, jota oon nyt reilu puoli vuotta käyttänyt. Mut jos tuo sais ihon oikeesti hyväksi niin että vois olla siihen tyytyväinen!:)

 189. Avatar neam sanoo:

  Mukana! Kynnet ovat todella huonossa kunnossa ja olisi kiva kokeilla voisiko kyseinen tuote auttaa asiaan.

 190. Avatar Minna sanoo:

  Pittää kyllä ehottomasti kokeilla! :-)

 191. Avatar maria sanoo:

  Oon puolivuotta miettiny pitäskö hakea tota biotiinia mutta vielä se ei oo vakuuttanut ennen ku luin tän!Mukana siis ehdottomasti! !

 192. Avatar mira sanoo:

  Aaaa tahdon! Jos vaikka muistais näitä kerranki ottaaki, eikä vaan randomisti 1-2 krt viikossa. :D

 193. Avatar Anu sanoo:

  Tämä kyllä tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Raskauden jälkeen iho ja kynnet ovat aivan järkyttävässä kunnossa ja jos hiemankin koitan kynsiä kasvattaa ni samantien lohkeilee. Mukana siis ollaan :)

 194. Avatar Anskuuuu sanoo:

  Mukana :)

 195. Avatar Tiia sanoo:

  Mukana arvonnassa ! Olisi mahtava päästä kokeilemaan vaikuttaako minun hiuksiini :)

 196. Avatar M sanoo:

  Paljon onnea blogin puolesta! :)

  Hiukseni ovat todella kuivat ja katkeilevat helposti. Jouduin leikkaamaan hiuksiani melkein 20cm vähän aikaa sitten, jotta kaikki kuiva osuus saatiin pois :/ Nyt mielellään kasvattaisin takaisin pitkät hiukseni, mutta tavoite tuntuu mahdottomalta. Biotiini voisi auttaa, jotta hiukset kasvaisivat ainakin terveenä!

 197. Avatar Tawunen sanoo:

  Mukava olisi kokeilla tuonkin merkin biotiinia, itsellä vakkarituote ollut käytössä jo pidemmän aikaa.

 198. Avatar Petra sanoo:

  olisi ihanaa saada testata auttaako minun huonoihin kynsiin ja hirveässä kunnossa oleviin hiuksiin :)

 199. Avatar Misse sanoo:

  Oon kauheesti miettiny, että mitä tekisin mun ihon kanssa kun kauheesti näppyjä tullut. Kynnetkin todella huonossa kunnossa eli tästä olisi paljon varmasti apua! Lähtee kokeiluun! :)

 200. Avatar mirka sanoo:

  Nyt ois niin sopiva arvonta! Mulla hiukset oheni pari vuotta sitten, kun oli yhtä aikaa päällä pääsykoestressi, fyysinen stressi jalkaleikkauksesta ja vielä verenohennuspiikitykset leikkauksen takia. Nää kaikkien kolmen yhteisvaikutus sai mun hiukset tipahtelemaan. Ne ei edelleenkään ole palanneet entiselleen. Lisäksi ”aknepillereiden” vaihtaminen vähähormonisempaan on saanut mun kasvoille syntymään pientä ärsyttävää näppyä. Niin toivon, ettei se muutu tuosta pahemmaksi :/

 201. Avatar Sallamalla sanoo:

  Salamana lähdin apteekkiin ostamaan tätä, mutta toinen paketti lisää olis kiva, niin saisin kokeiltua yhtä pitkään kuin sä ! :) näiden teho olis tervetullutta :D

 202. Avatar Jenni sanoo:

  Kuulostaa hyvältä, voisi varmaan auttaa mun iho- ja hiusongelmiin myös :)

 203. Avatar Essi sanoo:

  Mukana!

 204. Avatar Kiiku sanoo:

  Meidän 1-vuotiaalla kaljuhkolla vauvallakin on lähestulkoon enemmän kutreja kun mulla..Vitamiineja on pitänyt alkaa syödä jo vuosia sitten, mutta en ikinä muista ostaa niitä!

 205. Avatar Ronja sanoo:

  Voi vitsit! Tuo biotiini extra ois niin vastaus miun ongelmiin! Tänään käytiin aikaisemmin apteekista ostamassa kissalle lääkettä, nyt menee taas ikuisuus, ennen kuin sinne tulee mentyä. Oon kanssa tosi huono ottamaan pillereitä ilman muistutuksia :D mutta kerta tuo on niin tehokas, ainakin siulla, niin olisin enemmän kuin iloinen, jos pääsisin kokeilemaan, olisiko siitä hyötyä myös miulle.
  Paljon onnea 4. synttärin johdosta! En oo seurannu siun blogia vielä edes vuotta, mutta tosi ihanasti kirjoitat :)

 206. Avatar Anniina / Raidoilla sanoo:

  Mun pitäs kans testata tuota biotiinia kun hiukset ja kynnet on niin huonossa kunnossa.. Mukaan arvontaan siis!

 207. Avatar hennn sanoo:

  mukana, täällä yks kynsien lohkeilusta kärsivä :( ja tuskinpa mieskään pahaksi pistää jos vaikka sais noi sen harvat naamakarvat kasvamaan paremmin ;)

 208. Avatar Jassuli sanoo:

  Mukana! :) Olisi sekä hiuksille, kynsille ja kasvoille tarpeellinen. Jos vaikka auttaisi niihin jokaiseen.

 209. Avatar iina sanoo:

  Mukana olen!

 210. Avatar Emilia Piispanen sanoo:

  Syön tällä hetkellä lääkettä, jonka sivuvaikutuksena on hiustenlähtö, tää tulis enemmän kuin tarpeeseen! Ostin Suomesta saman merkin biotiiniä jonka totesin pitävän hiukset ja kynnet paremmassa kunnossa, mutta ulkomailla asuessa en oo löytäny kyseistä tuotetta, ja kapselit loppui juuri viikko sitten.

 211. Avatar Heli sanoo:

  Itsellä nyt operaatio hiusten uudelleen kasvattaminen, koska vaalentamisella pilasin koko tukan. Tämä siis tulisi todella tarpeeseen ! :)

 212. Avatar nenna sanoo:

  mukana arvonnassa,,tulis kyllä tarpeeseen!!

 213. Avatar maarit sanoo:

  Kiva arvonta ja ihana blogi! Tiaran loppuraskaudesta lähtien oon tätä seuraillut! :)

 214. Avatar Tintti sanoo:

  Just pari päivää sitten googlasin biotiinia, se on ollut mielessä jo kauan! Jos ei arpaonni suosi, meen heti apteekkiin kunhan palaudun Suomeen. Täältä en uskalla ostaa lääkkeitä :D

 215. Avatar vaahtokarkkir sanoo:

  mulla kynnet on aika kamalassa kunnossa ja hiuksetkin kauhean helposti katkeilevaa sorttia…

 216. Avatar Marjaana sanoo:

  Imetyksen jälkeen tukka ohentunut ja kynnet halkeilevat. Tulisi tarpeeseen.

 217. Avatar sonja sanoo:

  Tulis kyllä tarpeeseen!:)

 218. Avatar essipp sanoo:

  Ehdottomasti mukana, ois kiva päästä testailemaan! :)

 219. Avatar Noora sanoo:

  Ehdottomasti mukana!! :)

 220. Avatar Juulia sanoo:

  Tosi kiva, että olet löytänyt tuotteen, joka toimii!
  Mulla myös tosi huonot hiukset ainakin ja niitä lähtee ihan hirveästi! Leikkasin puolet hiuksista pois kun oli niin huonossa kunnossa ja nyt näyttää huomattavasti paremmalta, mutta vielä toivoisin parannusta. Voiko tuota käyttää imetyksen aikana?

 221. Avatar Nelliina sanoo:

  Tää oli hyvä ja tärkeä postaus. Kynteni ovat hauraat ja tukka ja päänahka kuivat. Biotiinia täytyy kokeillä. Mukana arvonnassa :)

 222. Avatar Mia sanoo:

  Tää valmiste kuulostais hyvältä mullekin. Hiukset on todella heikossa hapessa ja kynnet vielä huonommassa, joten jotain parannusta pitäis asiaan saada :) Osallistutaan siis arvontaan täältäkin!

 223. Avatar Jj sanoo:

  Olisi kiva kokeilla. :)

 224. Avatar k sanoo:

  Olisi ihanaa kokeilla, josko tuosta olisi apua iho-ongelmiin!

 225. Avatar jasmin sanoo:

  oman hiusvärin kasvatus takaisin on ollut jo käynnissä pari vuotta, tämä olisi huippu tuote vauhdittamaan tukan kasvua!:) ja tää blogi! ihan mahtava piristysruiske päiviin:)

 226. Avatar juliana sanoo:

  Luonnonkiharien hiusten kanssa hiusten kasvatusta jo vuosia yrittäneenä apu ois tarpeen! Se pieni määrä mitä pituutta tulee joudutaan leikkaamaan seuraavalla kampaamokäynnillä koska hius on niin hauras ja kuiva. Biotiinista ois varmasti apua! Myös iho kaipais kirkastusta!

 227. Avatar Hanna sanoo:

  Kiitos tästä postauksesta! Mä kärsin ajoittaisesta hiustenlähdöstä ja mietin voisiko biotiinista olla mulle apua. Ehkäpä kokeilen :)

 228. Avatar Jonna sanoo:

  Olen meinannut monta kertaa ostaa jo biotiinia, joten tulisi kyllä tarpeeseen kyseinen tuote :-) onnea blogin puolesta!

 229. Avatar ANNIKA sanoo:

  Ehdottomasti mukana kilpailussa! :) Olen itse kokeillut hiusten ohenemiseen ja kynsien katkeiluun muutamia erilaisia biotiini-tuotteita, mutta en ole huomannut niitä käyttäessä juuri mitään vaikutuksia… Tuota kyseistä biotiinivalmistetta en ole testannut, joten olisi mukavaa päästä testailemaan! Ainoa, jonka vaikutukset ainakin hiustenkasvuun on ollut, on Cocovin MSM-jauhe! Se on ihan täyttä myrkkyä maultaan, mutta kyllä omat hiukset ovat kasvaneet silmissä sen jauheen aloittamisen jälkeen!

 230. Avatar Miina sanoo:

  Kiinnostaisi kyllä kokeilla. Mulla on kynnet tosi heikot ja varsinkin töissä eivät kestä kovinkaan kauaa hyvinä. Lisäksi muakin vaivaa naaman näpyt, joita välillä on enemmän ja välillä taas vähemmän. Hiukset kyllä kasvaa ihan kiitettävän nopeasti, joskus jopa ärsyttää kun tarttis kokoajan kampaajalla ravata jos jotain mallia haluaa pitää niissä :D No ehkä kumminkin ostan kokeeksi tuommoisen, ei tosiaan ole hinnalla pilattu ;)

 231. Avatar Henkka sanoo:

  Imetyksen haurastuttamia hiuksiani suren joka päivä ja kokeilen jo melkein mitä tahansa saadakseni ne ennalleen :( Suhtaudun hieman skeptisesti kaikkiin ulkoisiin apukeinoihin, mutta ehkä tulokset puhuisivat puolestaan..

 232. Avatar Neea sanoo:

  Eikä, tää tulis niin tarpeeseen! Kynnet kun meinaa koko ajan lohkeilla ja toi vaikutus ihoon kuulostaa myös niiin hyvältä!!

 233. Avatar PauliinaO sanoo:

  Mieluusti ottaisin nuo testiin! Tekisi varmasti hyvää jälkeä :-)

 234. Avatar taija sanoo:

  Tää tulisi niin tarpeeseen! Vuosi sitten katkes toiselta puolelta hiukset ihan muutaman sentin pituisiksi ja siitä lähtien käynyt eri valmisteita läpi, mutta tuloksetta! Pehko ei ole juurikaan tästä kasvanut, on todella huono kuntoinen ja katkeileva, ikävä kyllä! Joten arvonnassa ollaan mukana! Onnea blogin synttäreistä 4-vuotis synttäreistä <3

 235. Avatar O sanoo:

  Tätä täytyy EHDOTTOMASTI kokeilla! :)

 236. Avatar taija sanoo:

  Tää tulisi niin tarpeeseen, sillä vuosi sitten hiukset kärsi rankasti ja katkesi toiselta puolelta aivan lyhyeksi. Monet valmisteet käyty läpi, mutta tuloksetta. Hiukset ei ole juuri siitä kasvaneet ja on todella hauraat! Joten arvonnassa ollaan mukana! Ja onnea blogin 4- vuotis synttäreistä <3

 237. Avatar Marja sanoo:

  Voi minulle minulle minulle! :)) kynnet ja iho kaipaa kipeästi apua!

 238. Avatar Annika sanoo:

  Kuulostaa aika unelmatuotteelta, ihan yllättävän edullinenkin! Varmaan pakko hankkia tuollainen pakkaus itsellekin kokeiluun, vaikka ei arpaonni suosisikaan :–)

 239. Avatar Anna sanoo:

  Vitsit! Oon aina halunnut kokeilla tätä! mutta ikinä en ole sitä saanut ostettua testiin, joten oi että tulis tarpeen! ;) Hiukset todella tartteis tätä! :)

 240. Avatar Helluw sanoo:

  Mulla on lähtenyt hiuksia jo tosi kauan. Hiustenlähtö ei ole mitään vähäistä, vaan todella runsasta. Mun entinen supervahva tukka on enää vain muisto. Oon miettinyt ja kokeillutkin tähän kaikenlaisia apukeinoja, ja mun mummi itseasiassa mainitsikin mulle joskus tästä biotiinista. Olisi kiva päästä testaamaan, että olisiko tästä apua tähän mun hiustenlähtöön! :)

 241. Avatar Puputin sanoo:

  Tää olisi kyllä kokeilun arvoinen juttu! Kynnet liuskoittuu ja tukka katkeilee ihan liikaa :( eikä näpyiltäkään voi välttyä…kesällä kun olisi ihana olla ilman meikkiä ^^

 242. Avatar KP sanoo:

  Hei!
  Oikeesti tulis niin tarpeeseen hiuksille ja kynsille!Onneks ei ole niin kallis et jos arpaonni ei suosi voi jopa ostaa itse Mukavaa kevättä teidän koko perheelle!!

 243. Avatar Johanna sanoo:

  Vaikuttaapa hyvältä. Täytyy itsekin testata.

 244. Avatar Vilkku sanoo:

  Hauskaa synttäriä sulle ja blogille! :-) Biotiinia oon miettinyt, mutta en saanut aikaiseksi, joten tää ois hyvä mäihä!

 245. Avatar Heidijuulia sanoo:

  Biotiinin kokeilu on ollut jo jonkin ainaa suunnitelmissa joten tulisi tarpeeseen! :)

 246. Avatar Janni sanoo:

  Haluaisin kokeilla, lähinnä ihon takia, että toimiiko tuote mulla!:-)

 247. Avatar vilmulii sanoo:

  Munkin on pitänyt kokeilla biotiinia vaikka kuinka monta vuotta, mutta koskaan en oo saanut aikaiseksi ostaa sitä! Iho mulla on hyvässä kunnossa, mutta kynnet sitäkin huonommassa.. Ehkä biotiini olis ratkasu siihen :)

 248. Avatar AmandaKoo sanoo:

  Uijui! Ennen armeijaa hiukset olivat tosi hyväkuntoiset ja jopa kasvoivat hitaasti mutta varmasti. Intin aikana tukkaa pidettiin tietysti aina tiukalla niskanutturalla ja joskus useita päiviä putkeen kiinni. Nyt hiukseni ovat kuivat ja niitä lähtee paljon pois harjattaessa….kasvamisen pysähtymisestä puhumattakaan! Tämmöset ”hius-dopingit” tulisivat siis tarpeeseen :D

 249. Avatar Piiia sanoo:

  Olen syönyt aiemmin eri valmistajan biotiinia, mutta tuolloin oli kynnet ja tukka kunnossa muutenkin. Nyt kynnet liuskottuvat ja lohkeilevat jo lyhyinäkin… Vaikeinta kaikkien vitamiinien/ravintolisien käytössä on tosiaan niiden muistaminen : D

 250. Avatar noora sanoo:

  mitenhän monesti oon näitä ajatuksissa pyöritellyt, että pitäisi testata. saamaton kun on niin ei saa mitään aikaiseksi :-D …

 251. Avatar Iris sanoo:

  Yleensä en osallistu arvontoihin, mutta biotiini kyllä kiinnostaisi. Iho-ongelmien kanssa painin itsekin, minkä lisäksi kaduttaa vuosikausia pitkinä olleiden hiusten leikkaus. :D

 252. Avatar Kaisuli sanoo:

  Oi, olispas kiva saada tuollainen testaukseen! :) Mukana arvonnassa siis ollaan!

 253. Avatar Sara sanoo:

  Kiitos tästä postauksesta! Mun hiukset on jo reilu 3vuotta olleet todella huonokuntoiset, katkeilevat ja ohuet. Myös pieniä ”kaljuja” kohtia näkyy päässäni ja tämän takia hiukseni laittaminen pelkälle ponnarillekin kestää ainakin 15min koska yritän epätoivoisesti piilotella ”kaljuja” kohtia. Olen huomannut tämän vaikuttavan muhun myös henkisesti. Ulkona kavereiden kanssa ollessani varmistelen aina ystäväviltäni etteiväthän ”kaljut” kohdat ole tulleet näkyviin, enkä voi olla murehtimatta hiuksistani. Olisi siis hyvä ja tarpeellinen palkinto voitettavaksi!:)

 254. Avatar Mimmi sanoo:

  Tarpeeseen tulisi! Kynsiä edes turha unelmoida kasvattavansa kun ne lohkeaa ja liuskoittuu heti, ehkä tästä saisi apua siihenkin?

 255. Avatar Roosa sanoo:

  Olisi kiva päästä kokeilemaan tehooko minun pehkoon enää mikään :D

 256. Avatar llaurap sanoo:

  Niiiin mukana! Pakko kokeilla

 257. Avatar norppa sanoo:

  Kynsille tulisi ainakin tarpeeseen! :)

 258. Avatar miumau sanoo:

  Mukana! Olis niin tarpeeseen! :)

 259. Avatar lellu sanoo:

  Itse lopetin biotiinin käytön viime syksynä. En edes tiedä miksi, sen käyttö vain jotenkin jäi. Kauheasti eroa en huomannut hiusten kasvussa kun ne muutenkin kasvaa niin nopeasti, mutta kynnet, ai että kun ne kasvoi niiiin hurjaa vauhtia :D ei edes haitannut jos kynnet katkesi koska tiesin saavani jälleen pitkät kynnet muutamassa viikossa! Pitäs varmaan käydä ostamassa biotiinia että saa kesäksi jälleen upeat kynnet :)

 260. Avatar Sannak sanoo:

  JES!
  Olisiko tässä ratkaisu, olisiko vielä toivoa?! Minulla on ollut aina ohuehkot hiukset, jotka ohenivat murrosiässä niin että päälaelta alkoi huomata jo kaljuuntumista. Syytä ei löytynyt.. Nyt ne ovat (21v nyt) hieman vahvistuneet, joskin äärettömän kuivat ja hauraat.. mutta tällainen kuurikokeilu voisi antaa piristysruisketta juuri oikeaan hetkeen! :) Tästä päästä huomaisi ainakin tehoaako tuote.

  Onnea blogisi synttäreiden kunniaksi!

  -Sanna

 261. Avatar neai sanoo:

  Olen niin mukana arvonnassa! Jotain tällaista olen ollut vailla kun tuntuu että iho, hiukset ja kynnet ovat kaikki niin huonona nyt raskauden ja imetyksen jälkeen.

 262. Avatar saara sanoo:

  Kelpais mullekin. ;DD Tänään muuten ilmeni apteekissa , että eläimille tarkoitettu biotiini sisältää ihan samoja aineita kun yksi noista ihmisille tarkoitetuista valmisteista.. :D Sitä oon itekki miettiny joskus mut selvis, et samaa tavaraa on se eläinbiotiini eikä yhtään voimakkaampaa.. :D

 263. Avatar Mira sanoo:

  Kärsin eeerittäin hauraista kynsistä. Kokoajan katkeilemassa :/ olis kiva päästä kokeilemaan josko nämä auttaisi :)

 264. Avatar Jasminn sanoo:

  Tämä tuote tulisi todelliseen tarpeeseen ihon ja kynsien takia!! Ehdottomasti mukana! :)

 265. Avatar melia sanoo:

  ihan unelmakapseli! mukana arvonnassa!

 266. Avatar Krista sanoo:

  Ois mahtavaa kokeilla, osallistun :)

 267. Avatar Essi sanoo:

  Olen näppyläisen ihoni kanssa taistellut jo toista vuotta ja lukuisten ihoa ”muka” hoitavien tuotteiden jälkeen alkaa keinot olla vähissä. Mukana!

 268. Avatar Sannna sanoo:

  Mukana ! Mun kynnet on ain ollut todella heikot ja ei kestä mitään. Kiva olisi päästä kokeilemaan oisko tästä mulle apua.

 269. Avatar Pomelo sanoo:

  Olen kärsinyt niin rumista kynsistä jo yli kymmenen vuotta, että koko tämän ajan olen aina piilotellut käsiäni. Olisi ihana päästä testaamaan josko tämmöinen valmiste auttaisi edes hiukan.

 270. Avatar laurakoo sanoo:

  Oijoi! Tulisi tarpeeseen ehdottomasti. Sinkkiä söin vuoden päivät mutta nyt olen ollut ilman puoli vuotta (apteekkiin lähteminen ylitsepääsemättömän haastavaa…) ja eron kyllä huomaa. Tossa pikkupillerissä kuulostais olevan kaikki oleellinen ja vaikka ei onni nyt potkiskaan niin taidampa silti kokeilla toimiiko yhtä hyvin kuin sulla :)

 271. Avatar Maisa sanoo:

  Paljon onnea blogin synttäreiden johdosta! :)

  Mukana arvonnassa – juttusi perusteella kokeilemisen arvoinen juttu!

 272. Avatar Laura sanoo:

  Osallistun arvontaan! Mulla ei hiusten kanssa oo ongelmia, mut iho ja kynnet on ongelmalliset. Töissä en saa kynsilakkaa käyttää ja kynnet on tosi heikot. Lohkeilee ja liuskottuu. Iho taas…no oon menossa alle 3kk päästä naimisiin ja nyt jo stressaa iho. En haluais mennä alttarille näppyläisenä. Tuntuu, että kaikki olis kokeiltu. Täytyy varmaa pistää tääkin kuitenki kokeiluun!

 273. Avatar LauraS sanoo:

  Voi kyllä, tänne tulisi niin tarpeeseen! Raskauden jälkeen hiuksista hupeni varmaan ainakin puolet pois ja takaisinkasvu on ollut erittäin hidasta :( Olisi mukava kokeilla saisko näillä mitään muutosta aikaan.

 274. Avatar Mona sanoo:

  Aknea ja sen aiheuttamia arpia vastaan taistelen nyt neljättä vuotta ja keinot alkaa loppumaan, muutaman kuukauden sinkki on ollut jo päivittäisessä käytössä ja ehkä ehkä hieman paremmassa kunnossa iho on.. mutta ehkä biotiinista saisin vielä kaipaamaani lisätehoa? Toki kynnet ja hiuksetkin vahvistusta kaipaisivat! :)

 275. Avatar mj sanoo:

  mukana.

 276. Avatar tiiu sanoo:

  Mukana arvonassa. Tarpeeseen tulisi, hiukset varsinkin kaipaisivat vahvistusta.

 277. Avatar Jonnanen sanoo:

  olisi mielenkiintoista kokeilla tuotetta sillä kärsin myös iho ongelmista ja haluaisin mahdollisimman luonnollisesti päästä niistä
  Eroon.. Antibiootit ym eivät ole auttaneet juurikaan:(

 278. Avatar Noora sanoo:

  Syön jo yhtä biotiinijuttua, mutta haluan kokeilla tätäkin. noora.pyykko@hotmail.com

 279. Avatar Karoliina sanoo:

  Mukana arvonnassa :)

 280. Avatar Primrose sanoo:

  Kovin mielelläni kokeilisin, vaikuttaisiko biotiini mitenkään tähän minun hiirenhäntääni. Ja onnea vielä neljästä vuodesta, blogisi on suomen perheblogien parhaimpia. :)

 281. Avatar Ninni sanoo:

  Tulis kyllä niiiiin tarpeeseen.Iho ja kynnet on huonossa kunnossa.

 282. Avatar hilla-maria sanoo:

  Mä oon kans miettinyt näiden ostoa, mutt vielä ei oo tullut hankittua. Olisi kyllä mahtava kokeilla, sillä mun hiukset kasvaa vaan tiettyyn pisteeseen asti ja menee huonoon kuntoon…. :)

 283. Avatar janina sanoo:

  mukana!

 284. Avatar Misaemilia sanoo:

  mun on pitänyt koklata biotiiniä vaikka kuinka pitkään mutta aina kun käyn apteekissa niin se vaan jotenkin unohtuu!! Ehkä mä nyt voitan ja sit ei tarvii käydä apteekissa :D

 285. Avatar Tiia sanoo:

  Ois mukava kokeilla!:) mukana siis!

 286. Avatar Sara sanoo:

  Melkonen supertuote, tälle löytyis käyttöä. Oot huikee!

 287. Avatar Suvi N. sanoo:

  Pakko kokeilla! Osallistun. :)

 288. Avatar Maja sanoo:

  Täälläkin muutamia kuureja syöty. Kyllä se ainakin aavistuksen auttaa tukkaa kasvamaan:)

 289. Avatar Tuuliatuulia sanoo:

  Mukana, olisi mielenkiintoista testata :)

 290. Avatar Julia sanoo:

  Apua kuin tyhmä mä oon! En todellakaan oo ikinä tajunnu että millään tollasella vois vaikuttaa noihin asioihin :Dd mul on kans imetyksen jälkee, ja varsinki ku otin hormoonikierukan viime kesänä, naama kukkinut about kokoajan, hiukset katkeilee ja on huonommassa kunnossa kun ikinä, ja no kynnet – tai ne mitä niistä on jälellä lohkeilee ja liuskottuu aina! Pakko hankkia tota!!! :)
  Ja ehdottomasti siis mukana arvonnassa !

 291. Avatar a sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 292. Monesti olen miettinyt biotiinia, ei vain ole tullut kokeiltua. Mukaan arvontaan siis!

 293. Avatar Sini sanoo:

  Mukana arvonnassa :)

 294. Avatar Sini sanoo:

  Mukana arvonnassa :)

 295. Avatar Riina sanoo:

  Kunpa voittaisin, kunpa voittaisin! Oon vasta hiljan alkanut yhdistää mun päänahan kuivuutta, kynsien haperoutta ja hiusten kamaluutta raskauksiin ja imetyksiin. Hormonit on muuttuneet ja nyt se näkyy näin. Jos en voita, niin pakko varmaan silti kokeilla auttaisko tää mun ongelmiin. :)

 296. Avatar niimu sanoo:

  Mukana arvonnassa!
  Pitkään ollut tarkoituksena ostaa joku biotiinivalmiste, plussaa jos sattuis olemaan onnea juuri tässä arvonnassa! =)

 297. Avatar Pallukka sanoo:

  Hiukseni eivät ole koskaan kasvaneet yli hartioiden. Olisin mielenkiintoista kokeilla olisiko biotiini kapseleista apua hiusten kasvuun.

 298. Avatar C sanoo:

  Mukana arvonnassa! :)

  Olen joskus teininä myös itse kokeillut jotakin biotiini -valmistetta, ja kyllä se auttoi. :) Nyt ois kiva taas saada hiusten kasvuun vauhtia, kun mullakin tuntuu junnaavan paikallaan.

 299. Avatar kirppu sanoo:

  Mulla on paha tapa pureskella kynsiä joten mun kädet on aina ihan jäätävän näköset :( hiukset pilasin vaalentamisella joten tulis niillekkin biotiini tarpeeseen :)

  Ja hyvää blogisynttäriä!! :)

 300. Avatar tinskk sanoo:

  Ihana olisi saada testiin näitä, oma tukka putosi ei kivaan tahtiin imetyksen aikana ja edelleenkin on puolet vain siitä mitä joskus oli. :(

 301. Avatar Minä sanoo:

  Ehdottomasti mukana!

 302. Avatar Soffe sanoo:

  Oon jo pitkään harkinnu tollasen kuurin ostamista mutta vielä en oo raaskinut kun oon ajatellu ettei välltis toimi. Nyt olis hyvä mahollisuus saada testattua :)

 303. Avatar laura sanoo:

  Mukana arvonnassa! :)

 304. Avatar Ssaraaa sanoo:

  Olis tosi mahtavaa saada vahvemmat kynnet, nämä kun aina lohkeilee enkä saa näitä kasvamaan. hiuksetkin on erittäin ohuet ja hauraat ja oonkin kauan miettinyt millä saisin vahvemmat hiukset, tätä haluan koittaa, ehdottomasti siis mukana arvonnassa! :)

 305. Avatar kaisa sanoo:

  Olisi ihana päästä kokeilemaan kyseistä tuotetta! :)

 306. Avatar Tiia sanoo:

  Oi biotiini on kyllä pelastaja! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 307. Avatar Elli sanoo:

  Tätä mäkin haluaisin kokeilla! Hiukset on tosi hauraat ja katkeilevat ja kynnet ei ehdi edes kasvaa mihinkään ku ne jo lohkeaa ja liuskottuu jatkuvasti..

 308. Avatar Jenspa sanoo:

  Tuota pitäis kokeilla itseki. :) Kynnet on nykyään niin ohuet ja lohkeilee. Ehkä tästä löytyis apu siihenki.

 309. Avatar losse sanoo:

  Mukana! :)

 310. Avatar Sarkku sanoo:

  Hiukseni todella kaipaisivat kuuria!! :-)

 311. Avatar TiinAa sanoo:

  Mukana! Oon itekkin alottanu biotiinikuurin joku aika sitten mut jollain ihan perus markettibiotiineilla. Pitäisi kyl varmaanki vaihtaa suosiolla näihin

 312. Avatar Sanna sanoo:

  Itsellä hiukset kasvaa todella nopeasti, kunto tosin ei varmasti paras kaikkien vaalennuksien jälkeen…

 313. Avatar anni sanoo:

  Pakko osallistua, kynnet huonossa kunnossa jos tää auttais !

 314. Avatar miia sanoo:

  Oi tulis tarpeeseen! Jos sais kynsien liuskottumisen vähenee, suunympärysihottuman paranee ja hiukset pysyy pääs ois iha mahtavaaa!!

 315. Avatar Nimpppa sanoo:

  Ois kiva kokeilla. Mitenköhän auttaa tälläsiin ohkasiin hiuksiin :D

 316. Avatar nede sanoo:

  Kiva kuulla kokemuksia tästä valmisteesta! Kätevää että kaikki tarvittava on yhdessä kapselissa. Arvonnassa mukana’!

 317. Avatar Nami sanoo:

  Oiiiih tahdon tahdon tahdon! Tää arvonta osu just eikä melkeen oikeeseen kohtaan. Haluun kesällä olla ilman meikkiä eikä se tällä naamalla onnistu joten toivon kyllä syvästi että arpaonni suosisi tällä kertaa minua :)

 318. Avatar Jasmiina sanoo:

  Hiusten kasvatus on mulle ikuisuusprojekti, joten osallistun!

 319. Avatar milla-mai sanoo:

  Tuo biotiini ekstra kuulostaa lähes liian hyvältä ollakseen totta! Mukava kuulla että sillä on oikeasti ollut vaikutusta. Itse olen kokeillut todella monia eri tuotteita huonon ihoni ja ohuiden hiuksieni parantamiseksi, mutta toistaiseksi mikään ei ole tominut. Biotiinia en ole vielä kokeillut, joten olisi kiva jos arpaonni suosisi :)

 320. Avatar Tanja sanoo:

  Raskauden jälkeinen hiustenlähtö tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan,joten boostia hiustenkasvuun tosiaan tarvitaan :)

 321. Avatar Maiju sanoo:

  Töissä ei saa käyttää kynsilakkaa ja mulla on niin heikot kynnet ilman sitä, että nää on pakko pitää ihan lyhyinä.. Jos vaan suinkin ois noin helppo keino saada kynnet siihen kuntoon, ettei aina tartteis olla tällänen nysäkynsi, niin mullemullemulle! :D samoin hiukset raskauden, blondien raitojen laitattamisen ja jostain syystä kuivamisen vuoksi kaipais hoivaa. Joten todellakin mukana arvonnassa! :)

 322. Avatar Salla sanoo:

  Mukkaan tottakai:)

 323. Avatar Sonja sanoo:

  Kokeillaanpa onnea :) kauan pitänyt biotiiniä testailla!

 324. Avatar Tiina sanoo:

  Vau, kuullostaa huipulta! Tätä on varmaan pakko testata! Samat ongelmat kun vaivaa täälläkin, naama kukkii, kynnet halkeilee ja hiukset katkeilee.:( Mukana siis arvonnassa!

 325. Avatar veera sanoo:

  Osallistun! :)

 326. Avatar Elina sanoo:

  Esikoisen syntymän jälkeen mulla lähti hiuksia tosi paljon. Söin silloin ekan kerran biotiinia ja sain hiukset takaisin ennalleen nopeammin. Nyt toisen lapsen synnyttyä pitäisi taas aloittaa valmiste, mutta se on vain jäänyt jostain syystä. Mulla on ollut aina huonot kynnet jotka liuskottuu ja rakastin niitä vahvoja kynsiä jotka biotiinia syödessä oli.

 327. Avatar niinaniin sanoo:

  Kuullostaa täydelliseltä tuotteelta mun katkeileville hiuksille ja lohkeileville kynsille! Ihan pakko kokeilla! :)

 328. Avatar ariela sanoo:

  Mukana ollaan! Mulla loppuu itellä kohta sinkkitabletit ja kaipaisin niiden tilalle jotain, mikä vahvistaisi myös kynsiä ja hiuksia! Ehkäpä tämä voisi olla se?

 329. Avatar Sannaa sanoo:

  Oi tätä kyllä ois ihana päästä kokeilemaan. Leikkasin pitkät ja paksut hiukseni noin kolme vuotta sitten ja tuntuu etten enää ikinä saa kasvatettua entisiin mittoihin…!

 330. Avatar Essi sanoo:

  Tämä tulisi tarpeen hauraille latvoille ja halkeileville kynsille!! :)

 331. Avatar Elise H. sanoo:

  Olipa kiinnostava postaus :) Mieluusti kokeilisin, hiukseni ja ihoni tarvitsisivat ehdottomasti apuja :)

 332. Avatar Amanda sanoo:

  Osallistun! :)

 333. Avatar Tunnepolku sanoo:

  Oi, mahtava arvonta näin hiuksiaan kipeästi kasvattavalle! Mukana arvonnassa, ehdottomasti.

 334. Avatar Kisumau sanoo:

  Haluaisin kokeilla myös! :) T. Ikuinen hiusten kasvattelija….

 335. Avatar Emilia sanoo:

  Miä olenki miettiny mikä ratkasis Tän mun tukkaongelman, kun koko raskauden ja imetyksen on tippunu tukoittain hiuksia, ja Se kuntokin on kauhea. Joten arvonnassa mukana :)

 336. Avatar Rilla sanoo:

  Onneksi olkoon 4vuotisblogille! :)
  Tämäpä kuulostaa mahtavalta monta vuotta hiusten ohenemisesta kärsivälle! Montaa kikkaa on koitettu vähäisillä tuloksilla, toivottavasti tämä toimisi samalla tavalla minuun kuin sinun hiuksiin, kynsiin ja ihoon. Arvonnassa mukana! :)

 337. Avatar laura sanoo:

  Oi että, kullostaa paremmalle ku hyvälle! :) omistan luonnonkiharat, kuivat hiukset, jotka on viime aikoina kuivuneet ja katkeilleet entistä enemmän. Mikä on johtanut siihen että olen alkanut ”inhomaan” hiuksiani entistä enemmän. Ihoni on aina ollut tyypillinen suomalainen; rasvoittuva sekaiho kaikkine epäpuhtauksineen. Tästähän voisi olla apua! Tiedä vaikka toimisi eräänlaisena keinona saada itsetuntoa takaisin kun tietäisi että hiukset ja naamavärkki on paremmassa kunnossa. Osallistun siis arvontaan! :)

 338. Avatar Sanni sanoo:

  Vau, tätä olen itsekkin harkinnut kokeiluun! :)

 339. Avatar Salla sanoo:

  Oon kärsinyt tosi pahasta hiustenlähdöstö imetyksen takia. Poika nyt 1v3kk ja ollaan just lopetettu imetys ja oon miettiny et pitäiskö kokeilla biotiinia, ennen ku oon kokonaan kalju kohta. :D Tämä tulis enemmän ku tarpeeseen!

 340. Avatar Emmi sanoo:

  Oon jo pitempään aatellu et pitäis kokeilla, tosin oon aina vähän epäilly toimiiko nää oikeesti, mut tän postauksen perusteella pakko kokeilla auttaisko munkin lohkeileviin kynsiin :)

 341. Avatar Jaana K. sanoo:

  Tää tulis niin tarpeeseen. Imetys on aiheuttanut kovasti hiustenlähtöä ja näppyjä kasvoihin.

 342. Avatar Jasmiina sanoo:

  Haluaisin kokeilla ehdottomasti, hiuksia kasvatellut jo tovin! :D Mukana arvonnassa.

 343. Avatar SHaidi sanoo:

  mukana arvonnass. Olisi kiva kokeilla toimiiko tuo oikeasti!

 344. Avatar Riikka sanoo:

  olis ihan mieletöntäkokeilla. Mulla on hiukset menny hirveeseen kuntoon!

 345. Avatar Venla sanoo:

  Tä olisi tosi kiva voittaa!! Hiukset on mulla ihan vahvat mutta kynsiin ja ihoon olisi tarpeen!

 346. Avatar annika sanoo:

  hiukset mulla on kyllä melko vahvat, mutta iholle ja kynsille tekis varmasti oikein hyvää! :)

 347. Avatar N sanoo:

  Nyt olisi todella tarpeen vahva biotiini, sillä hiukseni ja kynteni ovat valitettavasti haurastuneet olemattomiin. Olisen valmis kokeilemaan mitä vain jotta saisin vahvistettua varsinkin hiuksiani. Toivottavasti onni suosisi minua tällä kertaa arvonnassa:) kiitos kuitenkin mahtavasta vinkistä!

 348. Avatar Tuuli sanoo:

  Haluaisin kokeilla biotiinia. Iho ja kynnet on ollut aika huonossa kunnossa.

 349. Avatar Satu sanoo:

  Hiukseni ovat viiden vuoden aikana tainneet kasvaa kymmenen senttiä, joten pitkät kutrit ovat kaukana haaveissa. Käyn parturissa muutaman kerran vuodessa siistimässä latvoja. Hiukseni on tosi hentoa ja liukasta. Meinasin jo otattaa mago-tuuhennoksen, että saisin hiuksiini paksuutta, mutta peräännyin. Jos biotiini auttaisi hiuksiini ja tottakai siistit kynnet olisivat mukava lisä. Ehdottomasti mukana :)

 350. Avatar KatjaK sanoo:

  Tällainen valmiste tulisi niin tarpeeseen! =)

 351. Avatar iipa sanoo:

  Osallistun arvontaan! Biotiinilisä tulisi todella tarpeeseen, ja olen miettinytkin sen hankkimista jo kauan – toteutus vaan on jäänyt. Yritän kasvattaa hiuksia, mutta hiusten huonon kunnon takia se on haastavaa. Mun ennen vahvat kynnet on noin viiden vuoden aika kokenut jonkun muutoksen (vaikkei mikään ole muuttunut esim. ruokavaliossa), ja nykyään ne ovat hauraammat ja liuskottuvat. Ihokaan ei ole ongelmaton, se on kuiva ja naamaan tulee helposti näppyjä. Toivottavasti tällainen auttaisi, minunkin on vihdoin mentävä apteekkiin ostamaan tuota ellei onni satu potkaisemaan.

 352. Avatar mirasusanna sanoo:

  mukana :)

 353. Avatar Hanna sanoo:

  Olis kiva päästä testaan tätä! :)

 354. Avatar Viivi sanoo:

  Kyl tarpeeeseen tulis :)

 355. Avatar Kata sanoo:

  Mahtavaa, olen tässä lähiaikoina miettinyt että pitäisi alkaa tekemään jotain, kun kynnet on niin kamalan hauraat. Hyvä postaus!! Nyt vaan peukut pystyyn että onni suosisi tällä kertaa :)

 356. Avatar M* sanoo:

  Mulla on imetyksen sikana hiukset lähtenyt todella kiitettävästi ja raskausaikana naama kukkinut ihan kunnolla. Mitään lisäravinteita en ole kuitenkaan uskaltanut näiden aikana syödä! Nyt kolmas lapsi tuloillaan ja valmiiksi ahdistaa hiusten lähtö! Siksi siis mukaan arvontaan :)

 357. Avatar sole sanoo:

  osallistun. :)

 358. Avatar Annililja sanoo:

  Mulla lohkeilee kynnet, joten haaveilen aina geelikynsistä, mitkä ei kyllä tosiaan sovi yhteen alan kanssa mitä opiskelen nimittäin maalariksi. Eli omat kynnet olisi mukava saada kuntoon. Puolitoista vuotta sitten jätin ehkäisypillerit, jonka jälkeen puhkes akne, eli täällä olis työnsarkaa :D T: tälläkin hetkellä tekokynnet sormissa eilisten juhlien jäljiltä.

 359. Avatar Roosa sanoo:

  Osallistun!

 360. Avatar anninen sanoo:

  Tulisi tosi tarpeeseen, mulla on aina ollut tosi liuskottuvat kynnet enkä oo koskaan saanu nauttia pitkistä ja nätisti lakatuista kynsistä. Vähänki ku kasvaa ni heti liuskottuu.. Naamaki ruvennu nätisti heräämään eloon näin 21-vuotiaana vaikkei nuorempana ollu finnin finniä :(

 361. Avatar kirsikka83 sanoo:

  Mäkin syön sinkkiä ja biotoiinia ihon ja hiusten hyvinvoinnin takia. Hiukset kasvavat nopeasti mutta eivät ole tulleet tuuheammiksi, vaikka sitä nimenomaan haluaisin. Olen syönyt myös kissoille ja koirille tarkoitettua biotiinia, koska siinä on enemmän biotiinia kuin ihmisille tarkoitetuissa valmisteissa. :)

 362. Avatar Mira sanoo:

  Voi että, tuo pakkaus kyllä pitäis hommata itelleki! Mulla tuntuu, että tukka ei kasva mihinkään ja iho on täynnä näppyjä ja punottaa, kynnetkin halkeilevat.. okei, nyt meni toistamiseksi sinun ongelmista :D mutta ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

 363. Avatar Teija H sanoo:

  Biotiinia en ole vielä toistaisesti käyttänyt, vaikka olen sitä useasti miettinyt, olisiko siitä apua ohentuneisiin hiuksiini.

 364. Avatar isse sanoo:

  Mää oon kans niin saamaton ostamaan näitä tuotteita. Monesti miettinyt et pitäisi testata ja samassa jo unohtanut kunnes muistanut taas uudestaan. Aina kärsinyt ohuista ja liuskottuvista kynsistä, katkeilevista hiuksista ja iho on kyllä kans kausittain hankala. Eli mukaan arvontaan jos vaikka kävis onni ja tuplaonni että näistä kapseleista olisi apua :)

 365. Avatar Moi sanoo:

  tulisi todella tarpeeseen, eikä varmasti tarvitse selittää että miksi!! *sydänsilmät

 366. Avatar Jenni sanoo:

  Näin neljävuotta blogisi mukana kulkeneena haluan ihan ensiksi kiittää sinua tästä kaikesta vaivasta jota päivästä toiseen olet tehnyt sen eteen että me muut saataisiin nähdä teidän elämää tätä käsin. Useinkaan blogejen lukijat eivät edes tule ajatelleeksi kuinka paljon blogi vie kun he esimerkiksi tulevat sanomaan kun postauksia ei muutamaan päivään olekkaan kuulunut. Harvemmin sitä kai vain ajattelee että myös bloggaajat ovat niitä ihmisiä arkisien kiireiden ja ongelmien kanssa heilläkin saattaa olla muu työ, perheen ja muun normaalin arjen lisäksi. Joku saattaa myös olla opiskelemassa.

  Aivan uskomatonta kuitenkin miten paljon blogisi on tuonut valoa kun on ottanut päähän ja toisinaan on saanut aivan samaistua ajatuksiin eri asioista. Kauniit valokuvat saavat aina mielen hyvälle tuulella ja tietenkin kauniit lapsenne. Niin haluan vain kiittää joka ainoasta postauksesta ja toivottaa aivan uskomattoman hyvää kesänodotusta teidän perheellenne <3

  Itse aijon jatkaa polkuani teidän mukana täältä ruudun toiselta puolelta ja osallistua myös arvontaan, toiveena lohkeamattomimmista kynsistä ja vahvemmasta hiuksesta !

 367. Avatar Meriina sanoo:

  Tota tuotetta pitää ehdottomasti kokeilla :)

 368. Avatar Marye sanoo:

  Oi, tätä kiinnostaisi kokeilla! Josko tällä saisi omat katkeilleet hiukset parenpaan kuntoon :)

 369. Avatar Peura sanoo:

  Mukana! Miun ohuet ja hauraat hiukset ja kynnet niin kaipais tämmöstä!

 370. Avatar Takkutukka sanoo:

  Olen raskaana ja luulen että tämän jälkeen tulisi tarpeen. :)

 371. Avatar Mirpend sanoo:

  Tämä tulisi niin tarpeeseen! Sain esikoisen syyskuussa ja siitä lähtien jokaisen harjaus kerran jälkeen wcn pönttö näyttää aivan punaiselta. Pitää siis sinne harjata hiukset, kun niitä lähtee niin paljon. Tukkani on muuten erinomaisessa kunnossa, mutta harvenee päivä päivältä. Taidan olla tätä menoa 40 ja kaljuuntunut.
  Onnea blogillesi!

 372. Avatar Sanni sanoo:

  Olenkin tässä jo 18 vuotta kasvattanut hiuksiani, eivätkä ne vieläkään pitkät ole. Mukana arvonnassa siis! :))

 373. Avatar Sennu sanoo:

  Nyt kyllä sait ainakin mut niin vakuuttuneeksi tästä tuotteesta, että pakko tsekata seuraavalla apteekkireissulla jos tätä sieltä löytyisi :)

 374. Avatar Tööt sanoo:

  Mie oon miettiny biotiinin kokeilua jo iät ja ajat ,mutta en vaan oo saanu aikaseks. Raskauden jälkeen tilanne on aika toivoton joten nyt taitaa olla aika marssia apteekkiin -jollei satu käymään tuuri tässä arvonnassa ;)

 375. Avatar Jasmiina sanoo:

  Oon pitkään myös miettinyt näitä käyttöön mutta vielä on toteutus jäänyt. Olisi ihanaa jos omat hiukset kasvaisi niin että edes joskus voisi luopua pidennyksistä! Se olisi niin hienoa ja helppoa :)

 376. Avatar Sophh sanoo:

  On kyllä tullu mietittyä oisko joku poppakonsti saada kynnet kasvamaan edes ”normaali” mittaisiksi. :)
  Pitänee kokeilla

 377. Avatar julia sanoo:

  Täällä biotiini tulisi niin tarpeeseen. Raskauden jälkeen hiukset vaan tippuu päästä ja kynnet lohkeilee:D

 378. Avatar rike sanoo:

  Osallistun kyllä arvontaan! Siskoni on syönyt biotiinia pari vuotta epätasaisesti mutta väittää, että huomaa eron hiuksissaan – kasvavat kuulemma kiiltävänä ja vahvempana. Itse kärsin atopisesta ihosta ja päänahan psoriaasiksesta ja monesti olen miettinyt, auttaisiko biotiini ihoon mitenkään, joten tästäpä nyt mahdollisuus kokeiluun! Enkä pahoittais mieltäni jos hiuksetkin kasvais hiukka terveempinä :)

 379. Avatar janika sanoo:

  Raskauden hehku takanapäin, toinen lapsi syntyi 5kk sitten ja hehku tiessään. Olisi mahtavaa saada edes jotain helpotusta tähän tukanlähtöön, kynsien lohkeiluun ja naaman kukintaa. Osuupa arpaonni kohalleen tai ei niin pakko yrittää kys. Tuotetta!

 380. Avatar Hanna sanoo:

  Oon pitkään lukenut sun blogia (kirjoitat tosi hyvin!) mutten ikinä ole kuitenkaan kommentoinut. Nyt on niin houkutteleva arvonta että pakko liittyä toiveekkaasti mukaan! Mulla erityisesti iho on nimittäin sellaisessa kunnossa että todellakin kiinnostaisi päästä kokeilemaan, olisiko tuosta valmisteesta apua.

 381. Avatar Maria sanoo:

  Tulis todellakin tarpeeseen! Näin pääsykokeisiin lukemisen loppumetreillä stressi on jo tosi korkealla tasolla ja hiukset on ohentuneet silmin nähden. Osallistun :)

 382. Avatar pihka sanoo:

  Tykkäisimpä kokeilla tällaista valmistetta kunhan vauva syntyy. Pelottaa nimittäin jo etukäteen se hiustenlähtö raskauden jälkeen.
  Onnea 4-vuotiaalle :)

 383. Avatar Maisa sanoo:

  Itselleni tulisi todellakin käyttöön kyseinen tuote. Hiukseni ovat erittäin huonokuntoiset, katkeilee, ovat kovin ohuet eikä hiukset juurikaan kasva. Iho on myös huonossa kunnossa näppyineen ja ihoa kiristää kuivuuden vuoksi. Olisi hienoa päästä kokeilemaan tuotetta, jos siitä todellakin olisi apua!

 384. Avatar Jaana Anitta sanoo:

  No tätähän pitää kokeilla!

 385. Avatar Enni sanoo:

  Kyllä! Tällaselle olis todella tarvetta! Mun kynnet on kamalat ja hiukset on niin kuivat ja katkeilevat et todellakin olis kokeilun arvoinen tuote! Ja vaikka arpaonni mua aika harvoin suosii (en voittanu ees eurojackpotissa :c), näihin nappuloihin saattais just olla opuskelijallakin varaa! :)

 386. Avatar Essi sanoo:

  Voi vitsi!!! En oo ennen kuullut tällaisesta ja tulos kyl niiiin tarpeen! Mun hiukset ei meinaa kasvaa millään ja jos kasvaa, niin vaan vähän ja haara hiuksia pitää leikata kuukauden välein(siis ei aikalailla kasva muuten kuin haarahiuksiksi). Mun naamassa on myös näppyjä, jotka ei lähe sitten millään pois ja kynnet, ne vasta huonot onkin… ;( Ne kasvaa vähän ja heti liuskottuu ja halkeilee ja ne on sellaiset kuhmuraiset, että pitää kokoajan hioa sellaisella erikois viilalla…….. No tää nyt on meljosta valitusta:)). MUTTA SIIS OLIS IHAN TOSI MAHTAVAA VOITTAA!! <<3

 387. Avatar Kirsi sanoo:

  Mä oon itse kokeillu vaan sitä kaupasta ostettavaa biotiinia (piimax c + biotiini) eikä siitä oo kyllä ollu ainakaan mulle apua. Tuo paketti tulis enemmän kuin tarpeeseen! Mulla myös hiukset ihan tosi huonossa kunnossa, katkeilleet ja kuivat ja kasvaa todella huonosti. Samoin noita näppylöitä on kasvoilla, erityisesti poskilla. Olisi huikeeta, jos tuollainen auttaisi mullekin!

 388. Avatar Nimetön sanoo:

  Oi, mielellään kokeilisin tämmöstä! :) taidampa ostaa vaikka en tätä voittaiskaan!

 389. Avatar Iitu sanoo:

  Nyt kun synnytyksestä on puolivuotta, alkaa raskausaikana hyvin kasvaneet hiukset tippua ja voida selkeästi huonommin. Biotiini tulisi todella tarpeeseen! :)

 390. Avatar emmylou sanoo:

  Heh, hevoselle oon syöttänyt biotiinia mutta itselle en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia, nyt ois siis hyvä sauma!

 391. Avatar lillamy sanoo:

  Ooo, vaikuttaapa hyvältä valmisteelta! Mulla on käytössä iHerbistä tilattu biotiini, joka on vahvuudeltaan sama kuin toi sun käyttämä, mutta tässä mun ei ole mukana sinkkiä. Kun purkki tyhjenee ensi viikolla, aion kipittää ehdottomasti apteekkiin ja testata tätä :)

 392. Avatar mipa sanoo:

  :)!!

 393. Avatar B sanoo:

  Mukana! Minun hauraat hiukset, jotka eivät edes kasva, sekä kynnet niin kaipais tämmöstä!

 394. Avatar i123 sanoo:

  Mukana,tulisi tarpeeseen!

 395. Avatar alisa sanoo:

  Täällä yksi aknen kanssa kamppaileva ilmoittautuu mukaan arvontaan :)

 396. Avatar Kristarzan sanoo:

  Tuota mun on pakko päästä kokeilemaan! Kärsin atooppisesta ihosta eikä vielä ole mikään rasva kunnolla auttanut parantamaan ihoa ja olen miettinyt mitä täytyisi kokeilla. Hiuksia olen yrittänyt kasvattaa mutta tuntuu ettei ne kasva olkapäistä yli ja katkeilee. Tämä voisi siis olla pelastus mun ongelmiin. Eikä hintakaan ole paha, joten kokeiluun lähtee, jos ei tämän arvonnan kautta niin sitten käyn itse hankkimassa! :)

 397. Avatar Kia sanoo:

  Tätä on pakko testata vaikken voittaisikaan! :)

 398. Avatar Mari sanoo:

  Mukana arvonnassa! Olen monesti miettinyt että pitäisi testata, joten tämä olisi täydellinen tilaisuus siihen!

 399. Avatar vensi sanoo:

  Jee!

 400. Avatar Veera sanoo:

  Ihana kuulla kokemuksia kohtuuhintaisesta biotiinituotteesta saman ikäiseltä henkilöltä! Olen kanssa pitkään miettinyt jotain tällaista valmistetta, ja tämä kuulosti hyvältä. Toivottavasti tehoaa myös tukkaan kun itsellä se kaipaisi apua enemmän kuin naama tai kynnet…

 401. Avatar kikke sanoo:

  mukana arvonnassa

 402. Avatar EmmiG sanoo:

  Oi tulisi tarpeeseen! Kiva faktapläjäys biotiinista :)

 403. Avatar Salla sanoo:

  Sairastuin kilpirauhasen vajaatoimintaan ja hiuksistani on tippunut varmaan puolet pois, ja ne loputkin on huonokuntoiset. Olisi mahtavaa saada hiukseni takaisin :)

 404. Avatar Tiina sanoo:

  Osallistun myös arvontaan :) Ongelma juurikin iho ja ohuet hiukset. Voisi olla aika jännä jos ihan näinkin yksinkertainen juttu auttaisi!

 405. Avatar Tiia sanoo:

  Tämä tulis kyllä todellakin tarpeeseen, kun jostain syystä mulla on jo pidemmän aikaa alkanut kynnet lohkeilemaan ja hiukset heikontuneet todella paljon. Ois niin kiva kokeilla auttaisko tämä!

 406. Avatar mirde sanoo:

  Mukana arvonnassa :)

 407. Avatar Lipe sanoo:

  Oii biotiini kelpais tännekin! :)

 408. Avatar tepe sanoo:

  Ehdottomasti olis tarvetta! Kynnet on tosi huonossa kunnossa, kun lohkeilee ja liuskoittuu jatkuvasti. Hiukset sais kyllä kasvaa nopeammin ja onhan nuo aika kuivat ja huonokuntoiset muutenkin, vaikka paksut onkin.

  Teillä on molemmilla kyllä ihan mielettömät blogit, niitä on kiva lukea ja saa nauraa ääneen :) Hyvää äitienpäivää ja huippua kevättä!

 409. Avatar M sanoo:

  tätä olis kyllä kiva päästä kokeilemaan!

  Kiva arvonta :)

 410. Avatar Henna sanoo:

  Moikka! Törmäsin sattumalta blogiisi sekä tähän postaukseen ja alankin seurailemaan!
  Itselläni alkoi vajaa vuosi sitten raju hiustenlähtö, joka on helpompien kausien jälkeen taas pahentunut, ja aiheuttaa valtavaa stressiä ja murhetta. Olen kokeillut vaikka mitä aina shampoista vitamiineihin, mutta biotiiniä en ole vielä keksinyt koittaa! Olisi siis hienoa päästä testaamaan, vaikuttaisko tämä valmiste myös mun hiuksiin yhtä positiivisella tavalla :)!

 411. Avatar klaara sanoo:

  Onnittelut 4-vuotiaasta blogistasi.
  Tuote tekisi varmasti hyvää ohentuville hiuksilleni.

 412. Avatar Essi sanoo:

  Osallistun :) olis kiva kokeilla miten hyvin itsellä vaikuttaisi hiuksiin, kynsiin ja ihoon kun yleensä oon vähän ennakkoluuloinen tällaisten suhteen :D

 413. Avatar Emiliaa sanoo:

  Osallistun! Iho on mennyt yhtäkkiä paljon pahempaan kuntoon, kuin koskaan ja apu olisi todellakin tarpeen myös hiusten osalta.

 414. Avatar mintsi sanoo:

  Nää tulis niin tarpeeseen! Kovasti haluaisin hiusten kasvua nopeuttaa, mulla kun ei koskaan oo pitkiä hiuksia ollut ja nyt kun olen innostunut erilaisista lettikampauksista niin olis kiva että olis pitempi tukka! :)
  Sun blogia on kiva lukea!

 415. Avatar jjanika sanoo:

  Ehkä tällä saisi vahvemmat hiukset sekö kynnet! Merkonomin ammatissa kynnet kärsivät paljon ja olisi mukava saada kynnet kuntoon, sekä tietty hiukset :)

 416. Avatar Karol sanoo:

  Kuulostaapa hyvältä! Ja ok hintakin

 417. Avatar Olivia sanoo:

  Osallistun!
  Oho, pitää varmaan koittaa tollasia. :D Vaikuttaa hyviltä! Pitääpä nyt sitten mennä vauhdilla apteekkiin… Sieltähän näitä taisi saada. ^^ Toivottavasti arpaonnikin suosisi niin ei tarttis ostaa. ;)

 418. Avatar Alma sanoo:

  Onnea blogisyntymäpäivän johdosta! Biotiinille olis kyllä tarvetta täälläki! (:

 419. Avatar Laura sanoo:

  Mulla on kynnet ihan kamalassa kunnossa, liuskottuu vaan minkä kerkee tukka kasvaa mut värjäämisen ansiosta huonossa kunnossa ja musta vähän tuntuu et värjäämätän tyvikin on yhtä huonossa kunnossa ku latvatkin……..

 420. Avatar SanniLuu sanoo:

  Ihana arvonta! Haluaison ja varsinkin tarvitsisin. Mun kynnet varsinkin on niin huonossa kunnossa, täytyykin käydä ostamassa jos ei arpaonni suosi :)

 421. Avatar Isithra sanoo:

  Mukana arvonnassa! :)

 422. Avatar iidamariaq sanoo:

  Mahtavaa että teit aiheesta postauksen. Itsellä on aina ollut käsitys, että kaikki biotiinit ovat ihan älyttömän kalliita joten olen jättänyt ne hankkimatta. Jos nyt ei onnetar suosi niin lähdenkin apteekkiin biotiiniostoksille. :)

 423. Avatar lottav sanoo:

  Vautsi. Itse olen aiemmin kokeillut priorinia hiusten kasvuun mutta se ei oikeen auttanu. Menee hermo itsellä kun jatkuvasti hiukset katkeilee ja irtohiuksia on joka paikassa! Myös nuo posken näpyt on todella inhottavia.. täytyisi itekkin siis kokeilla tätä biotiinia!

 424. Avatar Pautsi sanoo:

  Osallistun!! Mun hiukset on todella huonossa kunnossa kahden raskauden jälkeen. Katkenneet, eivätkä kasva ollenkaan. Nnyt peukut pystyyn! :)

 425. Avatar riina sanoo:

  Ehdottomasti haluan kokeilla :)

 426. Avatar Reetta sanoo:

  Olen sun blogin melko tuore (pari kuukautta) lukija, mutta on kyllä mukava lukea kahvikupin kanssa kun muksut nukkuu :) Biotiini olisi tosi jees varmaan myös mun iholle!

 427. Avatar Riia sanoo:

  Huuh, mulla on häät heinäkuun alussa eli alle 2 kk päästä! Nyt pitäisi tehdä pieni ryhtiliike ja laittaa esim. sokeri pannaan, että kasvojen iho olisi sitten vähän tasaisempi hääpäivänä. Tämä biotiinivalmiste kuulostaa myös ihanalta kauneuskuurilta tähän väliin!

 428. Avatar veramarika sanoo:

  Mukana arvonnassa! Imetys loppuu iha just ja voisin ennakoida :)

 429. Avatar Karo sanoo:

  Osallistun :) tää tulis niin tarpeeseen minun ohuille hiuksille ja kynsille!

 430. Avatar Enya sanoo:

  Osallistun, tulis niin tarpeeseen! :)

 431. Avatar Fani sanoo:

  Aivan mahtava arvonta! Jos onni sattuisi kohdalle, niin voisin testata olisiko siitä apua mun hiuksiin, jotka voi todella huonosti tällä hetkellä :D

 432. Avatar mirdie sanoo:

  osallistun!! :)

 433. Avatar Laura sanoo:

  Mukana arvonnassa :)

 434. Avatar Nora sanoo:

  Mukana ! :)

 435. Avatar Pauliina sanoo:

  Pakko kyllä saada testaukseen! Jos ei onni suosi tässä arvonnassa, niin täytyypä marssia sitte apteekista ite hakemaan ja kokeilla jospa tuloksia tulis! :)

 436. Avatar Taru sanoo:

  Mä oon kans pitkään tapellu hiusten ja ihon kans! Naama on väritön, jos siinä jotain väriä on niin sitä ei-niin-imartelevaa punaista. Hiukset katkeilevat ja latvat ovat kuivat. Jos ei arvonnassa tärppää niin pitääpä kipaista apteekkiin! :)

 437. Avatar Essi sanoo:

  Ehdottomasti mukana! :) Olen jo pitkään harkinnut ostavani ja nyt olisi oiva tilaisuus tutustua tuotteeseen.

 438. Avatar Tjja sanoo:

  Ehdottomasti tulisi tarpeeseen kokeilla tätä. Olen kesän 2015 morsian ja mikä olisi parempi motivaattori näyttää hyvältä tuolloin :)

 439. Avatar Henna Eveliina sanoo:

  Olen huomannut huomattavaa hiusten ohenemista viime aikoina ja toivoisin jollain konstilla saada kuontaloni kuntoon ! (:

 440. Avatar Julia sanoo:

  Ehdottomasti mukana !:)

 441. Avatar xod sanoo:

  Kuulostaa niin hyvältä että pakko varmaan itekin käydä ostamassa!

 442. Avatar Heli sanoo:

  Mukana :)!!!

 443. Avatar Emmmmsu sanoo:

  Hiukseni, ihoni ja kynteni ovat erittäin heikossa kunnossa pitkään jatkuneen sairauteni vuoksi. Kaikenlaisia konsteja olen yrittänyt, jotta saisin ainakin jonkin alueen parempaan kuntoon- tuloksetta.
  Kyseistä valmistetta en ole kokeillut, ja olisinkin erittäin kiinnostunut kokeilemaan, joska siitä voisi olla apua ongelmiini.
  Kärsin todella paljon varsinkin hiusteni ja kynsieni huonosta kunnosta. Hiukseni olivat ennen niin kiiltävät ja paksut, että aina sain kehuja niistä. Nyt hiukseni katkeilevat jatkuvasti ja hiustenlähtö on ainainen vaiva. Kaipaan vanhaa tukkaani niin kovin paljon!

 444. Avatar Marjo sanoo:

  Kuulostaapa mukavalta tuo biotiinimäärä tuossa… Itse olen syönyt useamman purkin Piimaxia tässä vuosien vieriessä säännöllisen epäsäännöllisesti. Kyllä huomaa kuinka helposti lohkeilevat kynnet vahvistuu aina ja eiköhän se tosiaan hiuksiinkin vaikuta vaikka sen näkymistä ei heti edes huomaa..
  Ja ihana ku tota voi ottaa vain yhden kapselin päivässä… usein ärsyttääkin edellä mainitussa tuotteessa kun kolme pitää syödä. Täytyy laittaa ostoslistalle. Ja ehdottomasti osallistun,

 445. Avatar Jasmiina sanoo:

  Kuulostaapa hyvältä! Mullekin tuottaa vaikeuksia muistaa syödä kaiken maailman vitamiinit päivittäin niin tällänen combo voiskin toimia paremmin :)

 446. Avatar Milla sanoo:

  Mukana ollaan, hiukset ja kynnet kaipaisivat uutta elinvoimaa. :)

 447. Avatar Jonha sanoo:

  tahtoisin kokeilla!! Vaalennus prosessin myötä tucca on vielä kuiva, että pituutta lähti aikas paljon. Joten haluaisin kokeilla tulisiko pituutta lisää nopeammin :)

 448. Avatar Jassu sanoo:

  Mukana ehdottomasti! Mulla itselläni on ollut ongelmia hiustenlähdön ja kynsien halkeilun kanssa kun jätin maidon pois ja vaikka nyt olenkin maitoa taas juonut, niin ongelmat eivät valitettavasti ole poistuneet. Toivon siis, että onni suosii ja pääsen testaamaan näitä! Harmi, että yleensä nämä tuotteet ovat niin kalliita etteivät sovi omaan budjettiin…

 449. Avatar Nana sanoo:

  Kuulostaa hyvältä! Itsellä on luonnostaan nopeasti kasvava ja tuuhea tukka, mutta ihmisiltä kuulee kuinka naamastani näkee vitamiinin puutteen. Multivitamiinia, magnesiumia ja rautaa syön päivittäin, sinkki on ollut hankintalistalla pitkään! ;) Mielelläni näkisin peilissä tuon vaikutuksen kasvoilla :)

 450. Avatar Ansy sanoo:

  noita oliskin kiva kokeilla, erityisesti sinkin vaikutukset kiinnostaa!

 451. Avatar äm sanoo:

  Voi vitsi, tulipas tää hyvään aikaan. Lopetin vähän aikaa sitten e-pillerit ja nyt mun paksut ja hyvinvoivat hiukset on muisto vaan. :D

 452. Avatar annis sanoo:

  Lääkityksen myötä hiukset oheni huomattavasti niin oispa kyl kiva kokeilla et auttaisko tää asiaan :)

 453. Avatar Sonnja sanoo:

  Tulisi kyllä tarpeeseen! :)

 454. Avatar katriv sanoo:

  Tulisi kyllä tosi tarpeeseen, suosisipa arpaonni! :-)

 455. Avatar heidi sanoo:

  Tän päivän saldo: kaksi lohjennutta kynttä. Eli jotain tarvis tehdä jotta nää kynnet vahvistuisi.

 456. Avatar Elsi sanoo:

  Olispa mahtavaa saada biotiinia kokeiluun, mulla on tosi ohkaiset hiukset!

 457. Avatar Taija sanoo:

  Osallistun ehdottomasti! Hiuksia viitisen vuotta kasvattaneena voin sanoa, että tämä rotanhäntä kaipaa jotakin vippaskonstia paksuuntuakseen ja kasvaakseen pituutta. :D Ja tokkopa atooppinen ja näppyläinen ihokaan siitä pahastuisi jos tuolla valmisteella saisi ihon kuntoon…

 458. Avatar Mimmi sanoo:

  Osalllistun arvontaan! Joskus opiskeluaikoina söin kaverin suosittelemana eläinten biotiinia, tai yritin syödä. Oksensin ensimmäisen annoksen jälkeen ja siihen se jäi, haisiki niin pahalta!

 459. Avatar suvi sanoo:

  Mulla kynnet lohkeilee pahasti ja iho on myös välillä aika huonossa kunnossa, joten olisi ihana kokeilla!

 460. Avatar Anmari sanoo:

  Mulla on juurikin vähän samoja ongelmia hiusten, kynsien ja ihon suhteen joten olen todellakin mukana arvonnassa!

 461. Avatar melina sanoo:

  Olisi mahtavaa päästä testaamaan kyseistä tuotetta! Hiukset ovat ihan ok kunnossa ja suhteellisen pitkätkin, mutta kynteni ovat aina järkyttävän huonossa kunnossa ja lohkeilevat. Myös ihoni on ollut jo 14-vuotiaasta lähtien välillä enemmän ja välillä vähemmän akneoireinen. Siis mukana arvonnassa!

 462. Avatar Essiih sanoo:

  Mun hiukset on melkeen kaikki lähteny vekd, kynnet ei oo ikinä kasvanu. Ihoki on mitä on..

 463. Avatar Emma sanoo:

  Monesti olen miettinyt kokeilevani, mutta aina se on jäänyt. Ohuille ja katkeileville hiuksilleni tekisi hyvää, joten mukana ollaan!

 464. Avatar Laia sanoo:

  Mukana!

 465. Avatar kayaa sanoo:

  Hiusten ja ihon kunnon kohentamiseen voisin kyseistä valmistetta kokeilla! Aknen lisäksi minua vaivaa käsi-ihottuma, joka myös vaikuttaa inhottavasti kynsiin. Olen huomannut, että erilaisten voiteiden käytöllä on yleensä enemmän negatiivisia kuin positiivisia vaikutuksia ainakin itsellä käsi-ihottumaan, joten senkin takia sisäisesti vaikuttava valmiste kiinnostaisi!

 466. Avatar annika sanoo:

  Mukana arvonnassa! :) kävin jo uteliaana näitä apteekissa katselemassa

 467. Avatar nipa sanoo:

  Mukana ollaan :)

 468. Avatar Cherrycloud sanoo:

  Olisi kyllä kiva testata tätä, etenkin jos vaikutukset olisivat noin selvät itselläkin! :)

 469. Avatar Kiiru sanoo:

  Kuulostaa senverta hyvältä että olisi kiva päästä testaamaan vaikutusta itsekkin :)

 470. Avatar Ronja sanoo:

  :)

 471. Avatar ninnu sanoo:

  Oi olis niin hienoa kokeilla tehoisko toi omiinkin akne jälkiin :) Opiskelijana toi 13 euroakin on vaan hurja menoerä kaiken muun lisäksi :/ Ihana kuulla tällaisia vinkkejä joista on varmasti monelle hyötyä! :)

 472. Avatar krista sanoo:

  Itsellenikin voisin kokeilla, mutta uskoisin että varsinkin miehelleni tekisi hyvää kokeilla noita

 473. Avatar Marja sanoo:

  Voisin testata.

 474. Avatar Laura sanoo:

  Eikä, tää on mennyt multa ihan ohi mutta ilmeisesti vielä ehtii osallistua arvontaan -jee! :–) Pääsykoepanikointi on aiheuttanu entistä enemmän hiustenlähtöä tässä kuluneina kuukausina ja oonki miettinyt josko biotiinista ois apua. Kiva kuulla että sulla on toiminut ! :)

 475. Avatar laurahello sanoo:

  Oon monesti miettiny ostavani biotiiniä, mutta jostain syystä se jää aina ostamatta D:

  Mukana arvonnassa (:

 476. Avatar Enni sanoo:

  Oon monesti miettiny että pitäis alkaa syömään biotiinia joten nyt on hyvä sauma koittaa onneaan :D erityisesti hiukset ja kynnet kaipais vaihvistusta joten tämä vois olla mulle hyvä tuote!

 477. Avatar Soppuli sanoo:

  Pitääpä kyllä päästä testaamaan! :)

 478. Avatar Marja-Liisa sanoo:

  Erityisesti kynnet on ongelma, mutta voisihan sitä hiuksiakin vahvistaa

 479. Avatar Maikki sanoo:

  Itselläni on superhennot hiukset, joten olisi kiva testata.

 480. Avatar Layra sanoo:

  Ois kiva testata itsekin

 481. Avatar Laali sanoo:

  En tiä, huomaatko tätä kommenttia näin vanhasta postauksesta keskeltä valtavaa kommenttimerta, mutta kokeillaan! Miten biotiini vaikuttaa muiden karvojen (kuin hiusten) kasvuun? Rupeeko säärikarvatkin villiintymään? Nää on näitä tyhmiä kysymyksiä, mutta arvostaisin jos vastaisit tähänkin

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Ei ole mulla ainakaan villiintynyt sääri- tai muutkaan karvat :D Mutta Otolla taas sitten kasvaa parta ja viikset tuuheampana kuin ennen :D Ei ole tyhmiä kysymyksiä! :)

 482. Avatar Maijju sanoo:

  Moi! Vieläkö syöt biotiinia, ja joko sulla on tukka nilkkoihin asti? :)

Kommentoi