4 vuotta bloggaajana

08.05.2015

En voi ehkä uskoa sitä, mutta pakko kai se on! Tänään mä olen blogannut neljä vuotta. Neljä vuotta jotka ovat menneet eteenpäin aivan hujauksessa, neljä vuotta joiden aikana meidän koko elämä on mullistunut usempaan otteeseen, ja jonka aikana blogi on elänyt vahvasti mukana. Kun luen nyt mun ensimmäistä postausta, joka on kirjoitettu 8.5.2011, mä näen edelleen ne samat elementit kuin vielä tänä päivänäkin kirjoittaessani. Ootteko muuten lukeneet, aika jäätävää settiä ihan oikeasti, apua! Mutta jokatapauksessa, siinäkin näkyy positiivinen, tuttavallinen höpötys ja mun oma persoona, joka ainakin omasta mielestäni paistaa läpi jokaisesta tekstistä.

Vaikka elämä on muuttunut, kirjoitustaito ainakin omasta mielestäni kehittynyt ja blogi kasvanut kymmenistä lukijoista kymmeniin tuhansiin lukijoihin, mun persoona on edelleen mukana, samanlaisena, kaikissa teksteissä. En osaa piilottaa sitä, enkä halua.

Neljä vuotta sitten olin toisella kolmanneksella raskaana, jännittynyt mutta onnellinen esikoisen odottaja. En tiennyt silloin tulevaisuudesta mitään, en osannut toivoa enkä odottaa edes mitään muuta kuin tulevaa vauvaa. Nautin senhetkisestä elämästä Oton kanssa umpirakastuneena, enkä osannut huolehtia huomisesta. Silloin mä olin vielä tosi nuori, 19-vuotias joka oli elänyt siihen asti aivan erilaista elämää. Aloin kirjoittamaan blogia ” kun alkanu oleen tota ylimäärästä aikaa ja tuli kauniit ilmatki nii tekee mieli taas ottaa kuvii.” (suora lainaus ensimmäisestä postauksestani).

Miettikää, noin kevyesti, vähättelevästi ja tietämättömästi mä kirjoitin bloggaamisesta, joka on kuitenkin muotoutunut yhdeksi suurimmista meidän elämään nykypäivänä vaikuttavista tekijöistä. Alusta asti suhtauduin kuitenkin blogiini kunnianhimoisesti, vaikka muille sitä vähättelinkin. Halusin kehittyä, halusin kirjoittaa usein ja tavoittaa samanhenkisiä ihmisiä, löytää itselleni ystäviä toisista bloggaavista äideistä. En kuitenkaan osannut ikimaailmassa kuvitella blogista itselleni sellaista tekijää joka se nykypäivänä on. Kuluneen vuoden aikana mun blogi on laittanut pyörät pyörimään, ja määritellyt sen puolen meidän arjesta joka mun tekemisistä muodostuu.

Ilman niitä ensimmäisiä noloja höpöhöpöpostauksia, keltaisia tärähtäneitä kuvia ja miljoonaa hymiötä lauseiden välissä, mulla ei olisi nyt kahta unelmatyöpaikkaa enkä oikeastaan edes tiedä mitä mä tekisin tai millainen olisin. Tottakai on ne rakkaat ihmiset jotka tunsin jo ennen blogia, ja he ovat pysyneet matkassa tähän päivään saakka, mutta sitten on myös ne kaikki upeat tyypit joihin olen tutustunut vain ja ainoastaan blogin kautta. Ja sitten on te lukijat, joita ilman mun blogi ei olisi mitään.

Musta tuntuu ihan hullulta, miten monta teitä siellä ruutujen takana on. Ei sitä ymmärrä kun kirjoittaa täällä kotona, höpöttelee vaan ja kertaa päivän kuulumisia tai avautuu isommistakin asioista. Se on aina taustalla, ja sen tiedostaa tavallaan, mutta ei sitä oikeasti ymmärrä. Google Analytics on vain numeroita, jotka kasvavat päivä päivältä mutta joita ei ajattele sen enempää. Silti se järkyttävän suuri ihmismassa joka on joskus mun juttujani lukenut, on olemassa, siellä jossain, ympäri Suomea, ympäri maailmaa.

Jos sitä pysähtyy ajattelemaan, tulee samalla kiitollinen ja samalla hölmistynyt olo. Ne hetket kun se ajatus nousee pintaan liittyvät yleensä lukijan satunnaiseen tapaamiseen. Musta on ihan mielettömän hienoa tavata teitä, ja yleensä mulle jää siitä maailman paras fiilis. Näiden vuosien aikana olen saanut tavata ihan mahtavia tyyppejä, ja moni nimimerkki on saanut kasvot. Silti sitä hämmästyy joka ikinen kerta kun joku moikkaa spontaanisti, ja iskee kauhea jännitys ja epäusko siitä, että ihan oikeasti tämä mua kadulla vastaan kävellyt ihminen josta en tiedä mitään tietää kuka mä olen ja tykkää mun jutuista!

Kiitos, teille jokaiselle jotka tätäkin postausta nyt luette. Kiitos teille kaikille jotka kommentoitte, tykkäätte ja piristätte päivää. Kiitos teille jotka seuraatte instagramissa, ja kiitos teille kaikille jotka osallistuitte #oikeanainen-haasteeseen. Kiitos <3

Konkareiden rinnalla mun 4-vuotias blogi on vielä ihan lapsen kengissä, ja tiedän että kehitettävää riittää aina. Blogimaailma elää nopeasti eikä paikoilleen saa pysähtyä, vaan pitää kehittyä ja kasvaa, uudistua. Lifestyleblogi on siitä hyvä, että se elää elämän mukana. Se voi ja saa muuttua ja päivittyä siinä missä bloggaajan elämäkin muuttuu. Myös mun blogi on käynyt läpi erilaisia vaiheita (ks. kuva alla, apua!), isompia ja pienempiä muutoksia. Aion jatkossakin kirjoittaa kepeän höpöttäväiseen tyyliini, meidän arjesta, meidän juhlasta, hömppää ja asiaa, muotia, ruokaa ja kasvatusta.

20112015

Mun tärkein tavoite blogin suhteen nyt ja tulevaisuudessa on, että haluan kirjoittaa enemmän merkityksellisistä asioista sen kepeän hömpän lisäksi. Koska mulla on väylä tuoda ihmisten tietoisuuteen asioita, joihin mun mielestä on tärkeää kiinnittää huomiota, miksi ihmeessä en sitä tekisi? Oikea nainen oli alkua tälle, ja varmasti jatkossa aina jos koen että haluan jotain sanoa, sen myös sanon. Jos edes yksi ihminen saa mun blogin kautta pienen hippusen lisää itsevarmuutta, iloisen hymyn kasvoilleen tai tunteen että joku ymmärtää, se on sen arvoista.

Mä taputan tänään itseäni selkään, ja iloitsen hienosti sujuneista neljästä vuodesta. Onnea But I’m a human not a sandwich 4v! Toivottavasti hienoja vuosia on edessä paljon lisää. Blogiarki jatkuu, mutta yhden jo aiemmilta vuosilta tutun synttäriviikon perinteen mä aion toteuttaa tänäkin vuonna, nimittäin äitienpäivä videoina -postauksen.

Aivan mielettömän ihanaa viikonloppua kaikille, te olette parhaita <3

Ja hei, huikkaappa ihmeessä tähän postaukseen, kauanko olet lukenut blogiani! Mua kiinnostaa ihan älyttömästi kuulla jos siellä ruutujen takana on vielä tyyppejä, jotka ovat lukeneet mun blogia ihan ensimmäisestä postauksesta lähtien.


125 Responses to “4 vuotta bloggaajana”

 1. Kia sanoo:

  Ihana postaus <3 Ja onnea 4-vuotiaalle blogille :) mä oon lukenu sun blogia vasta alle puoli vuotta, mutta sun sekä Oton blogista nous heti mun lempparit! ❤️

 2. Hansumi sanoo:

  Löysin sun blogin vähän sen jälkeen kun sain tietää odottavani esikoistani, aikalailla 2 vuotta sitten! :)

 3. Laura T. sanoo:

  Oon lukenut blogia suunnilleen Tipan 1v synttäreistä saakka. Hurjaa ajatella kuinka nopeasti aika meneekin. Blogin perusteella tuntuu, että tuntisin teidät paremmin kuin hyvin, outoa!

 4. Petra sanoo:

  Ihan ekasta postauksesta asti oon lukenut. Muistan vieläkin ettineeni toukokuussa -11 blogeja jossa on nuorehko äiti raskaana ja pam! Löysin sun blogin! Ja tässä sitä ollaan vieläkin, lukemassa sun blogia! :)

 5. maarit sanoo:

  Ihan alusta asti en oo munana ollut, Tiaran odotuksen loppuvaiheesta asti kuitenkin! Sulla on ihana blogi :)

 6. Emmi sanoo:

  Mä olen lukenut siitä saakka kun Tiara oli noin puolivuotias. Aluksi luin aina silläaikaa kun nukutin meidän esikoista, silloista taaperoa, joka täytti nyt jo 5 vuotta. Kiitos huipusta blogista!

 7. Laura sanoo:

  Mä löysin sun blogin silloin kun odotit vielä Zeldaa. Olin itse silloin 17-vuotias ja mulla oli silloin kauhea vauvakuume niin luin siihen aikaan tosi paljon vauva- ja odotusblogeja :D. Blogisi on kyllä noussut ihan lemppariksi! Jatka samaan malliin! :)

 8. anniree sanoo:

  Siskoni esikoinen on Tiaran kanssa kuukaudelleen (onkotääsana??) samanikäinen ja silloin siskoni ollessa vielä raskaana aloin lukea blogiasi. En kuitenkaan ollut vielä seuraaja millekään blogille, ja hetkeksi unohtui sinunkin blogisi! Jossain vaiheessa sen taas löysin ja ryhdyin virallisesti lukijaksikin. Minulla itselläni on Zeldaa 2kk vanhempi esikoinen, joten aiheet ovat usein olleet minullekin ajankohtaisia :)
  Blogisi on ehdottomasti kiinnostavin seuraamistani blogeista ja ihmisenä vaikutat aivan ihanalta ja aidolta jajaja… Olisi ihana tavata kyllä livenä, mutta asun vähän kauempana niin ei kyllä helposti törmäillä :D

 9. jenna sanoo:

  Ihana eka postaus :) olet kyllä kehittynyt paljon kirjoittajana ajan mittaan. En edes muista milloin aloin lukemaan blogiasi, varmaan sillon ku Tiara oli vauva. Sulla on ihana blogi. Kivasti kirjoitat eri aihealueista. :)

 10. Tiia sanoo:

  Ihana sinä! Mä oon lukenut tätä blogia vaivaiset pari kuukautta, mutta oot kyllä yksi mun suosikeista ja aina oon innoissani lukemassa sun postauksia :) Ihanaa kevättä ja blogiuran jatkoa, täällä seuraillaan! <3

 11. Viivi sanoo:

  Hei, mä olen lukenut blogiasi lähes alusta asti. Löysin sen sattumalta ja hetkeksi jäi lukematta. Mutta sitten etsin sen uudestaan ja olen lukenut sitä lähes päivittäin. On ollut ilo seurata teidän perhe-elämää. :) hyvää jatkoa ja iloa kirjoittamiseen. Täällä yksi lukija onnittelee ! 

 12. Ella k sanoo:

  Aika alkumetreiltä – kolmas postaus tais olla mistä hyppäsin mukaan ja täällä ollaan edelleen, valehtelematta alle 10 postausta jäänyt lukematta. :)

 13. nuuppa sanoo:

  Alotin lukemaan sillonkun Zelda oli vielä massussa, muistaakseni sun raskauden keskivaiheilla :) Voin kyllä sanoa että kyllä huomaa että kuvat ja teksti kehittynyt huimasti ja niin myös sun tyylisi, tottakai hyvään suuntaan kaikki ;)

 14. Ida sanoo:

  Vuoden, mutta lukenut oon kyllä kaikki postaukset:)

 15. Ronja sanoo:

  Löysin tän siun blogin joskus viime syksynä muistaakseni. Ennen esikoiseni syntymää, hän syntyi lokakuun alussa :)
  Mutta oikeasti, siun tyyli kirjoittaa on jotenkin niin hurmaava, että ekasta lukemastani postauksesta lähtien oon jäänyt seurailemaan…

 16. F sanoo:

  HEP! Täällä ilmottautuu yksi, joka on lukenut blogia ihan ekoista postauksista asti. Aikoinaan taisin blogin löytää etsiessäni oululaisia bloggaajia ja siitä asti on mukana kuljettu :) Sun, Oton, Tiaran, Zeldan ja blogin kasvua ja aikuistumista on ollut hirvittävän hienoa seurata ja joskus tuntuu ihan kuin oman lapsen kasvua olis seurannut! Kaikkea hyvää teille tulevaisuuteen – ja seuraavaan 4 vuoteen ;)

 17. Essi sanoo:

  Oon lukenu sun blogia reilun vuoden ja tätä kautta löysin myös Oton blogin, molemmat tosi ihania! :) Ja huomaa kyllä, että oot aikuistunut; kuvista ja tekstistä sen näkee. Ihana lukea teidän elämästä.

 18. Pinja sanoo:

  Oon lukenut sun blogia jo tosi kauan, alotin vähän jälkeen Tiaran syntymän. Hauska miten oot muuttunut ja kasvanut näinkin pienessä ajassa. Ensimmäisissä postauksissa huokuu teinimäisyys ja nyt olet upea nainen, äiti!

 19. emmiina sanoo:

  Oon lukenu siun blogia reilusti yli kolme vuotta!

 20. ellamarina sanoo:

  Oi Iina, oot niin upea ihminen! Ihanaa blogisynttäriä <3

 21. Annika sanoo:

  Voi kauhistus, miten nopeasti aika kuluu! Ihan hämmentävää, että oon lukenut sun blogiasi nyt melkein neljä vuotta — pari ekaa kuukautta missasin, mutta sen jälkeen olen lukenut innoissani jokaisen postauksen vain päivän tai parin viiveellä :D Lisäksi tämä on ollut mun lemppariblogini suunnilleen yhtä kauan kuin olen tätä lukenutkin.

  Mun tulee jätettyä kommenttia aivan liian harvoin, mutta se johtuu oikeastaan siitä, ettei mulla juuri koskaan ole mitään uutta sanottavaa ja ainainen kehuminenkin tuntuu vähän puuduttavalta. Mun pitäisi kyllä silti parantaa tapani ja heittää kommenttia vähän useammin… Tää blogi on jo melkein sen neljä vuotta aina tuonut mulle tosi hyvän mielen ja/tai ajattelemisen aihetta — oon hymyillyt ties kuinka monesti ja pari kertaa itkeä tirauttanutkin. On vähän ihmeellistä, miten paljon yhteen blogiin voi kiintyä, mutta mulle on ihan päivittäinen tapa tsekata, onko tänne tullut uutta postausta, ja aina vaan oon törkeen innoissani lukemassa, haha :D Sulla on todellakin kyky pitää blogi tarpeeksi freesinä, sillä ainakaan mä en ole ehtinyt missään vaiheessa kyllästyä postausaiheisiisi, tyyliisi tai käsittelytapaasi. Olet ihan loistava kirjoittaja, sulla on hyviä ajatuksia, ihana perhe ja ennen kaikkea vaikutat ihmisenä ihan mielettömältä :) Kiitos siis näistä neljästä vuodesta, odotan jo innolla jatkoa! <3

 22. Anu sanoo:

  Olisikohan reilut 2 vuotta lukenut sun blogia. Sun blogi onkin ainut mistä innolla aina odotan uutta postausta

 23. Laura sanoo:

  Hei!
  Mä oon lukenut sun blogia melkein ensimmäisestä postauksesta lähtien,en ihan sillä siskoni vinkkasi sun blogista kun olit jo ehkä noin kuukauden kirjotellut. Lueskelin joskus viime vuoden puolella niitä sun ensimmäisiä postauksia ja kyllä niistä huomasi kuinka paljon oot kehittynyt bloggaajana ja ihan normaalina ihmisenä (sen verran mitä kerrot elämästäsi täällä). Olit ihan ensimmäisiä blogeja joita aloin lukemaan,silloin kun ei vielä ollut blogit niin ”muodissa” kuin nyt on ja edelleenkin oot yks mun lempparibloggaaja! :) toivottavasti jatkat samaan malliin vielä kauan! :)

 24. erica sanoo:

  Moi!
  Olen ollut lukijanasi siitä surullisen kuuluistasta ”tissigatesta” saakka. Pienirintaisena (me and my itikanpistot <3) suivaannuin erittäin paljon maisa torpan kommenteista ja kaikessa siinä argumentoinnissa eksyin lukemaan Oton päivityksen aiheesta (jonka puolesta liputin suurella sydämellä, sen lukeminen sai oikeasti paremmalle tuulelle ja unohtamaan torppaukset) Oton blogista eksyin sinun blogiisi, johon olen tykästynyt täysin ja tuli jäätyä lukijakdi. +++ aktiivisuudestasi bloggaajana ja aitoudestasi. Kiitos että kirjoitat tätä :)

 25. Lilli sanoo:

  Täällä suhteellisen uusi lukija, mutta vau minkä matkan oot kulkenut ja onnittelut blogin merkkipäivästä! :) Ps. Näytät upealta näissä kuvissa!

 26. Laura sanoo:

  Muistelen kyllä lukeneeni sun blogia lähes sen alkumetreiltä ja melko aktiivisesti aina, nykyään lähes päivittäin. Oot tehny ison vaikutuksen muhun sun positiivisella elämänasenteella, hyvällä kirjotustekniikalla ja todellisilla hyvän mielen postauksilla <3 Annat itsestäsi tosi fiksun ja iloisen vaikutelman, joten ei tästä blogista vaan voi olla pitämättä!! Iso kiitos mun monien päivien piristämisestä ja kaikkea hyvää tulevaan! <3 :)

 27. Saarakoo sanoo:

  Yksi kaikki 4 vuotta mukana roikkunut lukija ilmoittautuu! Jostain demi.fi-keskustelusta aikoinaan blogisi bongasin ja siitä se ajatus sitten lähti :) But i’m a human not a sandwich on yksi lempiblogeistani edelleen, vaikka perhe-elämä ei ole todellakaan vielä ajankohtaista minulle.
  Onnea kuluneista vuosista, toivottavasti niitä tulee runsaasti lisääkin!

 28. Tiia sanoo:

  Olen lukenut blogiasi alkumetreiltä saakka, muistan edelleen kun luin tuon ensimmäisen postauksesi ja heti kolahti. Odotin silloin myös itse lasta 18 vuotiaana joten oli mielenkiintoista lukea toisen nuoren äidin mietteitä :)

 29. Riikka sanoo:

  Olen lukenut aktiivisesti blogiasi Tiaran syntymästä saakka. Joitakin viikkoja aiemmin olin törmännyt blogiisi sattumalta ja muistan edelleen niin selvästi ajatelleeni että ”voi ei, mikä teiniäiti”.. Nyt ajatukset jo nolottavat, ja onkin ollut hienoa seurata teidän perheen eloa ja eteenpäinmenoa. Kirjoitustyylisi on hauska, ja näkee että panostat blogiisi aivan todella paljon! Kiitokset sinulle, ja onnea blogisi 4-vuotiaasta taipaleesta. :)

 30. Marikak sanoo:

  Täälläkin ollaan oltu mukana jo lähes neljä vuotta! Muistan, kun löysin sun blogin, mutta en ymmärrä miten, koska tää oli ensimmäinen blogi mitä koskaan oon lukenu tai seurannu :) ilmeisesti jotenki sattumalta googlesta :D

  Enpäs muistanukkaa alkuaikojen kirjotustyyliäsi ja nyt ku luin tajuaa miten paljo ootkaan kehittyny! Ja seki kertoo jotain, että 14v tyttö on alkanu ja jääny lukemaan, vaikka elämäntilanteet on ollu kaikkee muuta ku samanlaiset :D

  Lyhyesti sun blogi on huippu! Eläväinen ja AITO. Se on tärkeetä ja varmasti suuri syy menestykseen. Jatka samaan malliin, mä pysyn varmasti mukana! :)

 31. rinde sanoo:

  Mä aloin seurailla sun blogia kun odotit Tiaraa ja jokaisen postauksen olen siitä asti lukenut. Kiitos näistä neljästä vuodesta, toivottavasti niitä tulee paljon lisää! Teidän perheen juttuja on ihana lukea :-)

 32. Varpu sanoo:

  Voi miten aika kuluu. Tiaran syntymästä saakka olen lukenut :)

 33. Mymmeli sanoo:

  Mukana on kuljettu säännöllisen epäsäännöllisesti vuoden 2012 kesästä saakka ja mukana muuten pysytään jatkossakin. :-)

 34. J sanoo:

  onnea blogille! Itse noin kaksi vuotta Hollannista käsin olen seurannut ja matkassa pysytään! Yksi lemppareistani!

 35. Ansku sanoo:

  Moi! Oon lukenu blogiasi muutamaa ensimmäistä postausta lukuunottamatta, alusta asti ja jatkan edelleen :) Itsellläni ei ole lapsia,mutta jokin blogissasi herätti kiinnostuksen!

 36. Sanna sanoo:

  Elokuusta -11 ollut lukija ja yks lempiblogeista. :)

 37. Laureea sanoo:

  Voi mä muistan niin hyvin ku aloin lukemaan sun blogia, juurikin tuosta sun ekasta postauksesta alkaen. Olit silloin saman ikänen ku mä olen nyt ja muistan ajatelleeni, sua niin aikuisena. ;) Näinä neljänä vuonna sä olet Iina useamman kerran piristänyt mun harmaata arkea tai huonoa päivää, kohottanut mun itsetuntoa ja antanut voimaa elämään. Yksi juttu mitä ihailen sussa on se kuinka olet läsnä lukijoille ja vastailet kommentteihin. Oikein mukavaa kesän odotusta koko perheelle!❤️

 38. Mimmu sanoo:

  Löysin sun blogin teidän häiden aikaan ja jäin heti koukkuun. Oli pakko lukea myös kaikki vanhemmat postaukset. Ehdottomasti mun lemppariblogi, toivottavasti jaksat jatkaa vielä pitkään. Hyvää kevättä koko perheelle!:)

 39. M sanoo:

  mukana oon ollu ihan alku ajoista, oisko sulla ollu neljä postausta julkaistuna kun aloin seuraamaan :) sun blogia on miellyttävä lukea ja oot vaan ihan mahtavan olonen tyyppi! :) <3

 40. krista sanoo:

  Onnea 4-vuotiaalle blogille kirjotat niin hyviä tekstejä tai ainakin mä tykkään lukea niitä :) ja mä ite täytin tänää 20-vuotta! :)

 41. V sanoo:

  Alusta asti lueskellut sun juttuja. Kiitos mielettömästi ihanasta blogista, joka saa aina hyvälle tuulelle!

 42. Miina sanoo:

  Oon lukenu reilu pari vuotta, löysin blogisi kun odotit Zeldaa. Tästä tuli heti yksi mun suosikki blogi enkä montaa postausta ole jättänyt lukematta sen jälkeen.. Nimesin jopa pienen koiranpentuni jeldaksi, Zeldan nimen inspiroimana :DD

 43. minnis sanoo:

  Hei ihan uskomatonta!!!! Oonko lukenu tätä jo 4 vuotta ?! No siltä se kyllä tavallaan tuntuukin ku tää on niin jokapäiväistä lukea tätä ! :D enkä vieläkään ole suhun tainnut törmätä niin, että voisin sulle/teille heipat sanoa :) ja voi kyllä, se päivä tulee vielä !!! ♥ hahaha kerronpahan vielä siitä mun hampaiden valkaisu jutusta minkä täältä tilasin :D no ensimmäinen muottihan siis suli kaksinkerroin ja jymähti kiinni :D toisellekkin taisi käydä samalla tavalla! :D kolmas jotenkuten onnistui ja annostelu valkaisugeeliä varmaan tripla annoksen :D! Siinä sitten istuin ehkä 20 min muotti suussa ja kuolakin valui ku bethovenilla konsanaan :Dddd siinä hetken ajan mietin että mitä taas teen ja päätin luovuttaa. Ei nämä kotikonstein tehdyt valkaisut vain ole mua varten ja kärsivällisyys ei riitä sitten millään ! :D eurojackpottikaan ei valitettavasti -tällä kertaa- osunut mulle joten rahaa säästöön ni ehkä saan joskus häikäisevän hymyn :)))))) vaikka ei sen kummempaa tarvetta siihen ole. :D mut mitäpä tässä enempää pölöttää. Onnea blogisi ja ennenkaikkea elämäsi saavutuksista :) ilo on seurata jälleen :)♥!

 44. sandra sanoo:

  Oot hirmu kaunis :)

 45. Sarianna sanoo:

  Hellurei! Tää on nyt kyllä paha kysymys, villi veikkaus, että reilu 2,5 vuotta. Tuntuu ihan hullulta esim. Se että ”taas” oli Zeldan synttärit, kun juurihan se oli. Hassua, miten sitä eläytyy mukana. :’D Toinen juttu mikä tuli mieleen tuosta kun mainitsit hymiöt, niin todella moni tarvitsee tekstiinsä hymiöitä, jotta se kuulosta iloiselta. Sulla ei ihan joka välissä niitä ole, mutta et tarvikaan, koska teksti itsessään jotenkin huokuu sun iloisuutta ja positiivista energiaa! Pidä se! Ja vielä loppuun, paljon paljon onnea!! :)<3

 46. Tiina sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi vissiinkin 2012 syksyllä, kun kaveri vinkkasi. aika nopeasti jäinkin koukkuun ja niistä ajoista asti ollutkin sitten mukana menossa :) Taitaa tää blogi olla muuten myös yhtiä ensimmäisiä blogeja, joita aloin säännöllisesti lueskelemaan. Sulla on ihana blogi ja sitäkin ihanempi elämän asenne!

 47. Roosa sanoo:

  Aloitin blogiasi lukemaan vasta noin pari kuukautta sitten ja olen nyt jo täysin rakastunut.. <3

 48. Katri sanoo:

  Olen ollut alusta saakka lukemassa blogiasi mutta liian harvoin kommentoin mitään. Blogisi on ainoa jota seuraan säännöllisesti ja jonka kaikki postaukset olen lukenut, aion myös lukea niin kauan kuin sinulla riittää intoa kirjoittaa sekä jakaa asioita elämästänne. Tekstiä on miellyttävää lukea eikä tule tyhmää tunnetta että asia jäisi kesken, en voi sanoilla ylistää tarpeeksi! Paljon onnea 4-vuotiaalle blogille ja toivon että useita vuosia olisi vielä edessäpäin.

 49. Spokki sanoo:

  Aloitin lukemisen ennen kuin aloit odottaa Zeldaa, mutta Tiaran syntymän jälkeen. Kylläpä teille on ehtinyt tapahtua! Mutta toisaalta, on sitä itsekin ehtinyt vaihtaa lukemisen aloittamisen jälkeen maata kaksi kertaa :) tällaiset enimmäkseen tavallisesta, kauniista arjesta kertovat blogit on mulle nykyään tosi tärkeitä, näin ulkomailla asuessa tuntuvat tuovan kosketuspintaa kotimaahan. Kiiltokuvablogeissa ei juuri kosketuspintaa ole, sun on juuri sopiva kun et ole piilottanut persoonaasi kaiken muun taakse. Toivottavasti bloggaat vielä pitkään!

 50. Laura sanoo:

  Mä oon lukenu sun blogia ihan ekoista postauksista lähtien. En siis ihan ekasta mutta kesällä 2011 löysin sun blogin ja jäin koukkuun samantien :)

 51. AnnaMaria sanoo:

  Aika tasan kaksi vuotta olen seurannut blogiasi. Jäin seuraamaan aluksi varmaankin siksi, koska Zelda on vain 6 päivää vanhempi omaa esikoistani ja tarvitsin jotain uutta sisältöä vauva-aikaan. Ja sitä sisältöä olen saanut nyt parin vuoden ajan, kiitos :) Enää en tosin seuraile ihan päivittäin, mutta useamman kerran viikossa kuitenkin luen kaikki uudet postaukset. Ja siitä kehittymisestä. Oot muuttunut tosi paljon aikuisempaan suuntaan, vaikka sama hyväntuulisuus on onneksi pysynyt.

  Jatka samaan malliin vaan, täällä pysytään. :)

  T. Elina Porista

 52. Minka sanoo:

  Kerron taas saman tarinan, että 22.1.2012 oli ensimmäinen postaus, jonka luin ja ihan vaan sen takia ku eksyin toisen teiniäitin blogista sun blogiin ja se Otto muistutti sitä mun serkkua. Ajatella, että pian on vuosi siitä Pakkahuoneen kirpparipäivästä, ku kävin moikkaamassa sua Arielin ja Ericin kanssa. Ostin myös sen Tiaran vanhan kissatunikan ja mekon. Ja muistin niin hyvin postaukset missä ne olivat olleet tytön päällä. Jatka samaan malliin. Älä välitä negatiivisista kommenteista, muuta kun rakentavassa mielessä blogin kannalta ja ota kaikki positiivisuus vastaan, koska se jaat sitä niin paljon meille muille koko perheesi kanssa. Ihanaa äitienpäivää :)

 53. Vilkku sanoo:

  Täällä on lueskeltu jo pari vuotta, minkä huomaa aina näistä synttäripostauksista. Aika rientää ihan huimaa vauhtia! Sulla on ihana blogi, jota seuraamalla tulee niin onnelliseksi ja teillä on kaksi upeaa tyttöä, jotka on kasvanut ja kehittynyt tosi paljon. Itse toivon, että saan joskus omia ihania naperoita tähän maailmaan, mutta vielä ei ole sen aika. Jään seurailemaan sun saavutuksia ja sun elämänmakuisia höpöhöpöpostauksia. Oikein paljon onnea! :-)

 54. jonu sanoo:

  Paljon paljon onnea !! <3 mukana lukemassa olen ollut kohta kolme vuotta, enkä voisi kyllä kuvitella etten enää lukisi. Olet kehittynyt huimasti neljän vuoden aikana ja blogisi on kyllä ansainnut todellakin palkinnot joita olet voittanut! Hyvää äitienpäivä viikonloppua!

 55. RR sanoo:

  En muista yhtään, milloin aloin lukemaan tätä…Joskus sillloin se oli, kun omakin esikoiseni (joka on Tiaraa noin 3viikkoa vanhempi) oli vauva. Löysin tämän blogin, ja luin muutaman päivän aikana sen kaikki postaukset ja siitä eteenpäin olen seurannut aktiivisesti :) Kuopukseni on Zeldaa paria kuukautta nuorempi, eli lapsemme ovat siis melkein samanikäisiä, ja tämä blogi onkin toiminut minulle vertaistukena tavallaan koko äitiyteni ajan.

  Pidän sinusta ja blogista erityisesti aitouden, positiivisuuden ja tietynlaisen uskomattoman järkevyyden takia. Välillä kun olen lukenut joitakin postauksiasi, tulee sellainen olo, että Luojan kiitos tällaisia järkeviä ihmisiä on olemassa :D Ja juuri tuo mistä itse kirjoitit, että se oma persoonasi on mukana jokaisessa postauksessa…Se todellakin on! Keep up the good work!

 56. Moikka! Onnea blogisynttäreidesi johdosta. Oon seurannut blogiasi ensimmäisistä merkinnöistä lähtien ja on ollut hienoa huomata kuinka olet kehittynyt bloggaajana sekä ennen kaikkea kasvanut ihmisenä – oot mahtava! Kaikkea hyvää. <3

 57. Kia sanoo:

  Häistä asti olen lukenut ☺️ Oltiin muuten samassa kassajonossa torstaina, en kehdannu tulla moikkaamaan.. :D

 58. Tytti sanoo:

  Onnea blogille! Löysin blogisi kun jäin äitiyslomalle, apua siis siitäkin on jo aikaa kaksi vuotta! Kiitos sinulle ihanasta blogista!

 59. Annina sanoo:

  Paljon onnea 4-vuotiaalle blogillesi! :)
  Aloin seuraamaan sun blogia Zeldan odotuksesta eteenpäin, jos oikein muistan.

 60. Roosa sanoo:

  Onnea blogin syntymäpäivän johdosta ja onnea myös tuleville vuosille (joita toivottavasti on vielä monta)! Itse olen lukenut aikalailla alusta lähtien sinun blogia. Tarkkaa ajankohtaa en muista, mutta odotit silloin vielä Tiaraa!

 61. äm sanoo:

  Oon lukenut sun blogia muistaakseni siitä asti kun Tiara syntyi. Yleensä selaan blogit alusta asti kun alan lukea niitä ja taisin päästä ajantasalle ihan Tiaran syntymän läheisinä päivinä. Eli aika kauan oon ollut matkassa. Muistan harmitelleeni silloin kun sulle alkoi tulla ihan älyttömästi lukijoita ja (ymmärrettävästi) blogi muuttui vähemmän henkilökohtaiseksi, mutta onneksi pysyin silti mukana, sillä ei se ole blogia huonommaksi muuttanut. Paljon onnea neljävuotiaalle upealle blogille ja blogin ihanalle kirjoittajalle!<3

 62. Lauranen sanoo:

  Mukana alusta asti. Aluksi en lukenut kovin säännöllisesti, mutta nykyinen tyylisi kolahtaa täysin ja pyrin lukemaan joka päivä :D. Itsekin olen nuori kahden tytön äiti niin pystyy hyvin samaistumaan.

  Ps. Olet todella kaunis ja raikas ilmestys ilman hiustenpidennyksiä vaaleissa hiuksissasi :)

 63. Essi sanoo:

  2011 kesällä aloin lukemaan, kun itse vasta vauvakuumeilin ja 2012 syyskuussa sitten syntyi tyttö :)

 64. Tiia sanoo:

  Zeldan vauva-ajoista lähtien mukana, alkuun epäsäännöllisesti lueskellen. Sun vahvuus on juurikin se persoona, mikä paistaa läpi jokaisesta postauksesta. Ja tietysti hyväntuulisuus, täältä saa todella usein piristystä ja hyvää mieltä omiinkin päiviin.
  Onnea neljä vee blogille ja upeelle bloggaajalle! <3 ootpas mielettömän kaunis taas näissä kuvissa!

  T.Tiia

 65. Alisa sanoo:

  Onnea blogille! :) Aloitin lukemaan blogiasi 2013 helmikuussa! Ja siitä asti ollut yksi lemppari blogi! :) <3 Ihana sinä ja ihana blogi! <3

 66. oliviagggg sanoo:

  Ihan hullua et mä oon lukenu sun blogia tasan 3-vuotta! Siis kolme vuotta mä oon lukenu sun elämästä ja tapahtumista. Niin hullua! :D Ensimmäinen postaus minkä luin on ollut tuo 2012 äitienpäivävideopostaus. :D Muistan sen niin elävästi, koska muistan tuon pinkin laukun. Heh. :D Sun blogi oli niitä ensimmäisiä blogeja joita oon ikinä alkanut seuraamaan. Kiitos sun. Matkasta en tipu pois, en ikinä. Niin hyvin oot saanu mut koukutettua sun elämään. Heh. :D

  P.s oon alusta asti kommentoinu sun blogia, mut oon ollu siitä niin tyhmä et oon kommentoinu sun blogia aina eri nimellä. :/ Ehkä vuos-puoli vuotta sitten vakiintu tää oliviagggg, jota oon sitte käyttäny. Keep going girl! Oot ihana, blogis on ihana. Matka ei oo ku ylöspäin ja sä pystyt siihen! ♡♡

 67. Milla sanoo:

  Onnea nelivuotiaalle blogille! :) Nämä asukuvat ovat aivan upeat, ehdottomasti parhaimpia mitä siun blogissa on nähty. Upea olet ja mukavaa on ollut seurata siun kehittymistä bloggaajana. :)

 68. Oot ihana! ♥

  Mä oon lukenu muistaakseni jostain sieltä vähän ennenkuin kerroit toisesta raskaudesta ja nykyään kun oma elämä on kiireellisempää niin sun blogi on yks harvoja jonka luen aina vaikka samalla kun juoksen kouluun, monet muut jää lojumaan, että luen vasta kun ehdin.
  Sun juttuja on vaan aina ilo lukea, tulee usein itsekin niin hyvälle mielelle sun positiivisesta asenteesta :)

 69. Henna sanoo:

  Useamman vuoden olen jo blogiasi seuraillut. Muistaakseni niistä ajoista, kun Tipa oli vuoden ikäinen. Sun blogista on tullut näiden vuosien aikana mun ehdoton lemppari! Sun positiivisuus ja innostus sekä elämää että blogin kirjoittamista kohtaan kutsuvat lukemaan aina uudestaan. Tänäkin aamuna aamupuuroa kauhoessani tulin tsekkaamaan uusimman postauksesi ja taas täältä tarttui päiväksi matkaan hyvä fiilis. Paljon onnea nelivuotisesta taipaleesta ja kiitos! Jatkoa odotellessa :-*

 70. Jellu sanoo:

  täällä näin! Ihan alusta asti oon ollut mukana ja pysyn aina mukana! :) <3 ihan tajuttoman nopeasti on kyllä aika mennyt! Ja mä välillä käyn lukemassa jotain vanhoja postauksia,niitä on kiva katsoa :D

 71. noora sanoo:

  Taisin löytää blogin juuri vähän ennen kuin Zelda syntyi. Kävin muutaman kerran vilkuilemassa ja aluksi mietin, että ei tällainen ”mammablogi” ehkä kuitenkaan kiinnosta, vaikka kirjoittaja onkin melkein samanikäinen kuin minä. Sitten Zelda syntyi ja satuin lukemaan sun synnytyskertomuksen ja pian sen jälkeen jäin koukkuun ja aloin seuraamaan blogia. :) Tällaiselle suht samanikäiselle, mutta vielä lapsettomalle, on ollut jotenkin hirveän mielenkiintoista seurata lapsiperheen elämää, kivaa tyyliä ja ihania reseptejä. :)

 72. zirpale sanoo:

  Muistan nähneeni postauksen, jossa oli masukuvia Tiarasta. Varsinaisesti aloin kuitenkin seuraamaan blogia Tiaran raskauden ajoilta, esikoinen on vähän vanhempi kuin hän. Luin heti aluksi kaikki vanhat postaukset läpi, en osaa vain jäädä seuraamaan ilman taustoja :) huippu blogi, kaikista seuraamistani laatu on pysynyt tasaisimpana vuosien mittaan vaikka teilläkin varmasti välillä on ollut melko hulinaa!

 73. Esmi sanoo:

  Olen lukenut blogiasi vuodesta 2012 :) ja lempibloggaajani olet! Aina, kun blogiisi on tullut uusi postaus niin tietää että se on takuuvarmasti hyvä postaus:)

 74. Mira sanoo:

  En muista yhtään, koska löysin ihanan blogisi, mut heitetään nyt tähän että varmaan viime vuoden puolella :)

 75. annika sanoo:

  oon tainnut seurata sun blogia ehkä puoli vuotta. Selailin bloglovinin noita suosittuja postauksia ja sieltä törmäsin johonkin sun postaukseen ja ihastuin sun tapaan kirjottaa ja täällä sitä seuraillaan :) Itse en osannut itseasiassa kuvitellakaan että lukisin blogia, jossa puhutaan mitään lapsiin tai kasvatukseen liittyvästä, ikäähän mulla on kuitenkin vasta kohta 17 vuotta, eikä minkäänlaista ole vauvakuumetta :D mutta nytpähän luen enkä aio lopettakaan! ihana blogi ja ihana sinä :)

 76. Hannamari sanoo:

  Heippa! Täälläkin yksi joka lukenut alusta asti :) Toivottavasti bloggailu jatkuukin vielä ainakin yhtä pitkään,ja pidempäänkin! Lemppariblogi :)

 77. ssps sanoo:

  Mä liityin vakkarilukijaksi vähän ennen Zeldan syntymää :) Sitä ennen olin satunnaisesti käynyt kurkkimassa kun mun sisko oli jo silloin sun lukija ja puhunut mulle sun blogista :D Ja musta on kauheen kiva kun sulla on edelleen nähtävissä noita vanhoja postauksia, (etkä oo piilottanut niitä kuten jotkut tekee vanhojen postauksien ollessa liian ”noloja” :D), sillä kiva käydä lukemassa miten teidän elämä on muuttunut ja kuinka sun tyyli on muuttunut ja kuinka oot kehittynyt näiden vuosien varrella :)

 78. Elisa sanoo:

  Säännöllisesti oon lukenut sun blogia varmaan puolisen vuotta. Sitä ennen varmaan noin vuoden satunnaisesti. Sun tyyli kirjoittaa on aivan huippu ja monipuolisuus on parasta. Ihanaa kesää! :)

 79. iina sanoo:

  Moi! Aivan alusta asti olen lukenut blogiasi. :) jokaikisen postauksen olen lukenut ja edelleen mukana ollaan, ehdottomasti parhain blogi ikinä.

 80. J sanoo:

  Olen lukenut blogia alusta alkaen. Meidän esikoiset ovat melkein samanikäiset :) alusta asti kävin päivittäin katsomassa onko tullut uutta. Oot kehittynyt huimasti tänä aikana! Ja mikä muutos tyylissäsi, huimaa! :)

 81. Rebekka sanoo:

  Paljon onnea 4v blogille!
  Oon nyt lukenut sun blogia reilun vuoden, suunnilleen teidän häistä saakka. Jossain kommentissani tässä hetki sitten mainitsinkin että oon kuitenkin kevään aikana lukenut nyös paljon sun vanhoja tekstejä ja seurannut sun kehittymistä ihmisenä, kirjoittajana ja bloggaajana. Upeeta työtä! :)

 82. Nimetön sanoo:

  Heippa! Ja oikein paljon onnea! :)
  Pidän blogisi monipuolisuudesta ja juuri siitä, että (ihana) persoonasi paistaa läpi kirjoituksistasi :) Olen seurannut blogiasi vuodesta 2012 :)

 83. Jassuli sanoo:

  Olen lukenut blogiasi alusta asti. Tykkään älyttömästi siitä miten kirjoitat ja olet ihanan positiivinen ja iloinen ihminen, kaikenpuolin mahtava persoonasi välittyy teksin kautta ! :) Jatka samaan malliin. ♡

 84. Katri sanoo:

  Mä ajauduin sun blogiin joskus sun loppuraskauden aikoihin kun odotit Tiaraa, eli melkein alusta asti ja siitä lähtien oon lukenut aikalailla kaikki postaukset. Ihan huikeen työn oot tehny sun blogin kanssa ja tää on mun ehdoton lemppariblogi:) niin aito ja positiivinen, ja ootte vaan niin symppisperhe! Ja sä oot jotenkin tosi samaistuttava ihminen, mikä tekee lukemisesta vielä mielekkäämpää kun tosi usein tulee sellasia niimpä tai veit sanat suustani -fiiliksiä. Aurinkoista kevättä teille ja onnea jatkoon:) ihana olet!

 85. Sara sanoo:

  Heippa! Mulle blogisi on vasta ihan uusi kuukauden parin vanha tuttavuus, mutta jokin siinä vaan koukuttaa! Mukavaa kesää sinne teille! :)

 86. Jenni sanoo:

  Mitä tuotteita olet käyttänyt tässä meikissä meikkipohjaasi ja kulmiisi, uskomattoman kaunis lopputulos

 87. Peura sanoo:

  Onnea! ♥ Ihan ensimmäisestä postauksesta lähtien en ole lukenut, mutta muistan jotain kautta eksyneeni blogiisi toukokuussa 2011 kun suoritin päiväkodissa työssäoppimista, eli aika alusta asti olen ollut mukana kuitenkin! Huimaa kyllä ajatella, miten hurjasti olet kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella, kiitos ihanasta blogista ja jatka samaan malliin :>

 88. paula sanoo:

  Alusta asti mukana, hyvin harvoin kommentoin.. ihan alussa huomion kiinnitti hyvin erikoinen blogin nimi, ja syystä tai toisesta koukkuun jäin, ja hyvä niin. Samassa elämäntilanteessa olen aika monessa suhteessa, melko nuorena itsekin äidiksi tullut jne. Olet ollut ihanan rohkea ja sinun, lapsiesi ja perheesi kasvua kokonaisuudessaan on ollut ilo seurata! Vakkarilukijana pysyn siis ;) oikein paljon onnea 4v. blogille ja hyvää alkavaa kesää!

 89. Terhi sanoo:

  Miten nopeesti tää aika menee?! Mä aloin lukemaan sun blogia lähes alkuajoista asti, Silloin kun odotit Tiaraa. Siitä asti tää blogi ollu niin lemppari! Monet blogit on vaihtunu vuosien aikana mutta en ikinä oo edes harkinnu lopettavani sun juttujen lukemista koska ne on niin huippuja! Kerran näin sut Helsingin Vilassa ja meinasin tulla juttelemaan sulle, mutta en uskaltanukkaa… ja sekös mua harmittaa. Ajattelin että sun kaveria häirittis jos keskeytän teidän laatuajan mutta ehkä joskus sitte jos saan vielä mahdollisuude!:D Ja pakko vielä mainita että olit luonnossa vielä kauniimpi mitä kuvissa!

 90. Juulia sanoo:

  Paljon onnea 4v päivän johdosta! Itse olen lukenut blogiasi ehkä noin kolme vuotta ja aion lukea jatkossakin. Sun kirjoitustaito paranee vain kokoajan ja postauksia on tosi miellyttävä lukea :) Myös aiheet kolahtaa, sillä lapset on samaa ikäluokkaa, ruoka kiinnostaa ja oikeastaan kaikki :D Eli kaikin puolin todella hyvä blogi :)

 91. Elina R sanoo:

  Mä olen seurannut sun blogia ihan ensimmäisestä postauksesta lähtien. Joka ikinen kerta odotan sun kirjoituksia yhtä suurella innolla, koska ne on yksinkertaisesti ihan mahtavia! Sun tyyli on ihanan raikas ja sun blogi on vaan niin koukuttava ettei yhtäkään postausta voi jättää välistä! On ihanaa ollut seurata sua, sun perhettä ja itse blogia ja sen kehitystä jo 4 vuotta ja toivottavasti vielä monta lisää! Kiitos ihanasta, piristävästä ja monipuolisesta blogista!

 92. tipsi sanoo:

  Hei en kestä onko siitä jo neljä vuotta!! :D siis mä löysin jotenkin ihan randomilla ton sun blogin melkeen heti kun sen alotit ja oon seurannut tätä siitä asti! Tuleepa itelle vanha olo… :D oon tänä aikana kun oon lukenu sun blogia tavannu ihanan miehen, valmistunu kahdesta koulusta, muuttanu omilleni, mennyt kihloihin, ottanut koiran ja 2kk sitten saanut lapsen <3 Ja silti aina vaan lukenu sun blogia!
  Oot jotenkin niin fiksu tyyppi. Niin normaali, jos näin voi sanoa. Sellanen johon voi samaistua ja josta haluaa ottaa mallia. Toivon, että voin olla mun pojalle yhtä hyvä äiti kun sä oot sun tyttärille.
  Hassua en oo koskaan kommentoinu mitään sulle vaikka oonki tosi kauan seurannu, nyt melkeen tulee itku, jotenkin vaan niin hyvä mieli, koska tekisi vaan mieli kehua, että oot mahtava esikuva!

 93. Elina sanoo:

  Hyvää syntymäpäivää blogille :-)
  Täällä ollaan lueskeltu jo vuodesta 2013 saakka, jos muistan oikein :D

 94. Maiju sanoo:

  Ensiksikin, Paljon onnea 4 -vuotiaalle blogille ja kiitos tästä ajasta! Olen seurannut sua alusta asti (tai 5 postausta olit jo tehnyt kun bongasin tän, mutta luin ne kaikki heti samantien). Ihana on ollut tutustua sinuun ja teidän perheeseen ruudun tältä puolen. Ihailen teitä niin valtavasti ja toivon vain kaikkea parasta tulevaisuuteen. Pysyn ehdottomasti vakkarilukijanasi. :) päivän paras hetki on ehdottomasti se, kun tulee töistä ja istuu kahvikupin kera lukemaan uusia postauksiasi :)

 95. Nimetön sanoo:

  Ensimmäinen lukemani postaus oli kun pohditte Tiaralle vaunuja :) minua siis kiinnostaa etenkin kaikki tarvikkeisiin liittyvä,mutta toki olen lukenut mielenkiinnolla postauksiasi ja sitä teen edelleen. Olisiko sun muuten mahdollista kertoa kokemuksia niistä teidän Stokke scoot rattaista? Miten ovat toimineet? Onko Seisomalauta toiminut hyvin? Kiitos jo etukäteen ja kaikkea hyvää teidän perheelle!

 96. roosa sanoo:

  Onnea 4-vuotiaalle! ;) Aloin seuraamaan sun blogia joskus parisen vuotta sitten, Zelda oli kuitenkin jo syntynyt ja hänellä oli nimi. Eka lukemani postaus oli joku, jossa teillä oli uima-allas parvekkeella :)

  Sun blogi on vaan parantunut vanhetessaan ja on ollut kiva lukea vakavempiakin tekstejä. Mun mielestä blogi on toimiva sekoitus lapsiperhearkea, hius-, meikki- jne. kauneusjuttuja, muotia (aikuisten sekä lasten), mainospostauksia ja painavaa asiaa.

  Terkkuja Kanadasta :)

 97. Kaisa sanoo:

  Paljon onnea synttareiden johdosta! Noin pari vuotta olen aktiivisesti seuraillut Uudesta-Seelannista, ja on jotenkin tosi ihanaa lukea tavallisesta arjesta Suomessa. Tekstit on niin aitoja ja aina onnistuu piristamaan, varsinkin jos on ollut vahan huono paiva tai poden pienta koti-ikavaa! Innolla odotan myos seuraavaa neljaa vuotta :)

 98. Jeanette sanoo:

  Olen lukenut Tiaran syntymästä asti, eli aika alusta. Blogisi on ollut suosikkini siitä asti. Koen että tämä blogi on kasvanut ja kehittynyt myös minun mukanani, vaikka todella erilaista elämää vietämmekin.

 99. Annaby sanoo:

  Vähän ohi aiheen, mutta wau mikä asu taas! lukikohan postauksessa mistä toi toppi on..?

  Mä olin kuullut sun blogista jo kauan sitten, mutta en jotenkaan ollu ottanu aikaa lukea yhtäkään postausta. Sitten ehkä 2v(?) sitten luin jonkun postauksen ja aloinkin selaamaan postauksia taaksepäin. Siitä lähtien blogi ollu lukulistalla ja kyllä yks lemppareista :)

 100. Jarno sanoo:

  Siis oot vaan niin kaunis ja upea! ♥ Katon näitä uusimpia kuvia ihan, että wow! :D
  Edelleen ainoa blogi jota luen lause lauseelta! ;D
  ps. Ikävöin – olipa sinänsä yllätys! :DD

 101. Marika sanoo:

  Oon seuranut sun blogia jostain about siitä asti kun olit Tiarasta toisella kolmanneksella. About. Täytyy kyllä sanoa että aika reissun oot tehnyt! Duckface-aurinkopuuteri-pissis -Iina näyttää sun kadonneelta sisarukselta kun oot muotoutunut tuollaiseksi upeaksi uranaiseksi. Sama lämmin sydän on kuitenkin ollut matkassa aina alusta asti, ja se näkyy.
  Olisi kiva jos tekisit postauksen siitä, että miten blogi tulee muuttumaan, esim kuin muksut aloittavat koulun.

 102. Mertsi sanoo:

  Ihan mieletön kasvu kyllä näkyy sussa, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin ja vain siis positiiviseen suuntaan. Samoin se näkyy tässä blogissa. Aloin itse seuraamaan sun blogia vasta, kun Tiara tais olla jo lähemmäs vuoden ikäinen, mutta siitä pitäen olen pysynyt mukana. Luulin myös lukeneeni sun ekoja postauksia, mutta en ilmeisesti ole niin tehnyt, koska yllätyin niin paljon tosta ekasta postauksesta. :D Alkoi melkein naurattaa. Tavallaan siitä näkyy edelleen sama, mitä nykyäänkin, mutta onhan se aika hauska. Siinä näkyy enemmän murre ja semmonen ehkä tietynlainen asiallisuus, mitä nykyään on, puuttuu tuosta ekasta. En oikein osaa selittää, mutta pitää lueskella enemmänkin vanhoja!

 103. Inga sanoo:

  Löysin blogin hieman Tiaran syntymän jälkeen ja siitä lähtien oon seurannut tiivisti, sillä tää on niin koukuttava! Sun blogisi on aina niin ihana piristysruiske päivään, ilman tätä olisi monet hymyt jäänyt saamatta. :) Kiitos huikeasta blogista, jatka samalla mallilla eteenpäin!

 104. Sannak sanoo:

  Vaalee tukka kyllä sopii sulle! Oli kiva katsella ensimmäistä postausta ja kuvia.
  Olen lukenut blogia muutaman kuun ehkä vuosi sitten muutamaa postausta luin ja jäi siihen, mutta nyt olen koukussa :)

 105. Kristarzan sanoo:

  En muista tarkalleen kauanko olen lukenut blogiasi, mutta muistan kun odotit vielä Zeldaa. Joten varmaankin sieltä Zeldan odotusajoilta :)

 106. veera sanoo:

  Oon lukenu sun blogia ihan alusta asti!

  Aluksi pidin sua tyhjäpäisenä ”teiniäitinä” ja luin postauksia lähinnä ajatellen, että ompa nolo tyyppi…. Mutta vuosien mittaan mielipide on kyllä muuttunut täysin! Oot selkeästi aikuistunut ja muuttunut homssuisesta duckface-teinistä tyylikkääksi ja asialliseksi, no, äidiksi. (? :D) Oot kuitenki onnistunu pitämään kirjoituksesi rentoina ja maanläheisinä, joten teidän perheen kuulumisia on jaksanu lukea näinkin pitkään. (Valitettavan usein käy silleen, että blogin suosion kasvaessa myös kirjoittajan oma ääni ikään kuin valuu osaksi harmaata massaa ja kaikesta tulee asiallista ja pelkistettyä=tylsää!.)

  Jos mun pitäis kuvailla sua ja sun blogia yhdellä sanalla, niin se olisi RAIKAS! älä kysy miksi :D

  Kaikkea hyvää koko teidän perheelle! :)

 107. EmmiG sanoo:

  Löysin sun blogin vasta kun siirryit Indiedaysille, mutta nykyään oot jo yksi mun lempparibloggaajista! On ihana seurata Tiaraa ja Zeldaa ja varsinkin niiden aivan ihanaa pukeutumista. Ihan mahtavia asukokonaisuuksia :) On jännää miten sitä luulee tuntevansa aivan tuntemattoman ihmisen pelkästään blogin kautta! Kukaan tuskin kirjottaa kaikesta, eikä tarvitsekaan, mutta silti sen ihmisen niiden kirjoitusten takana oppii omalla tavallaan tuntemaan. On ihana seurata teidän perhettä ja innolla elän teidän elämässä mukana!

 108. Mila sanoo:

  Aloin lukea blogiasi niihin aikoihin, kun Tiara oli aivan pieni vauva :) Sun blogi on kyllä muuttunut koko ajan parempaan suuntaan näiden vuosien aikana!

 109. Henna sanoo:

  Mä oon lukenut sun blogia ihan alusta asti. Niin omituista, kun laitat välillä noita vanhoja kuvia, kuten tossa tuo sun kuva vuodelta 2011. Muistan sen ihan täysin! Tuntuu, että ei siitä ole edes kauaa aikaa, kun olen tuonkin kuvan nähnyt. :D Sama fiilis joskus niiden Tiaran vauvakuvien kanssa, että vasta luin postauksen, jossa julkaisit sen kuvan ekaa kertaa.

 110. A sanoo:

  Näin ekana pakko sanoa että mä en oikeasti tiedä miten sä sen teet, mutta sun blogi on mulle sellainen blogi, jonne aina vaan palaan uudelleen muiden ”ihan kivojen” blogien unohtuessa taustalle. Sun postaukset on kiinnostavia, laadukkaita ja ennen kaikkea täynnä aitoutta. Mä oon lukenut sun blogia ensimmäisen kerran jo kun odotit Tiaraa, hassua ajatella että itse olin sillon vasta 14-vuotias! Mutta täällä ollaan edelleen, ja kun itselle on tullut ikää lisää, tuntuu että saan tästä blogista koko ajan irti enemmän ja enemmän.

  Kiitos Iina aivan ihanasta blogista ja ihan huippua blogin 4v. synttäriä! <3

 111. M sanoo:

  Täällä yksi alusta asti lukenut!

 112. Amanda sanoo:

  Aktiiviseksi lukijaksi liityin silloin, kun paljastit odottavasi Zeldaa. Sitä ennen oli kyllä tullut satunnaisesti blogissasi piipahdettua.

 113. Anne sanoo:

  Oon lukenu varmaan vajaa puol vuotta. Onneks olkoon blogille! :D

 114. Olivia sanoo:

  Voi että miten ihania kuvia! :) Ja en kestä tuota aikajanakuvaa, tossa ekassa kuvassa sun meikit, hyvin erilaista meininkiä nykyiseen verrattuna. :D Oot kyllä paljon muuttunut ihan tyylinkin puolesta ja parempaan suuntaan, ainakin omasta mielestäni! :)

  Aloin seuraamaan sun blogia joskus siinä elokuussa 2011 varmaankin, eli melkolailla alusta asti. Jonkin aikaa ennen Tiaran syntymää kuitenkin ja saikin siinä jännittää hänen syntymäänsä täältä ruudun toiselta puolelta! Oot pysynyt blogimaailmassa niin hyvin mukana, hyvin harvaa blogia olen seurannut yhtä kauan, suurimmaksi osaksi siitä syystä että moni blogi aina hiljenee jossain vaiheessa eikä postauksia juurikaan tule, tai sitten blogi vaan ei enää pysy mielenkiintoisena. Ihanaa että oot pysynyt täällä niin aktiivisena. :) On se huikeaa miten paljon voi kehittyä ja päästä eteenpäin! Ja musta on kans niin siistiä ettet oo piilotellut tai poistellut vanhoja postauksia vaikka ne nolottaisikin, vaan hyväksyt sen että ne on osa sun silloista sinääsi (olipa hienosti muotoiltu XD). Mullakin on vuodelta 2010 postaukset edelleen esillä ja onhan ne ihan supernoloja mut antaa olla, se on kivaa kun on viiden vuoden ajalta dokumenttia omasta elämästä! :)

 115. Niiskuneiti sanoo:

  Oon lukenu ennen Zeldan syntymästä asti :) Onnee 4v blogille! :) Sun blogi on ehdottomasti mun suosikki! Ihanaa, et oot säästäny vanhatkin postaukset. Ja aikajana (?) oikeella sivus, josta pystyy ettii postauksia on kätevä. Kerranki etin Michael Korsin laukusta kuvaa ja muistin sen olevan äitienpäivälahja, joten toukokuun postauksistahan se löytyi :)

 116. M sanoo:

  Olen lukenut blogiasi muistaakseni jostain Tiaran vauva-ajasta asti.

 117. lillamy sanoo:

  Onnea neljävuotiaalle blogille <3 Haha oli kyllä hauska lukea toi sun eka postaus, on kyllä kirjoitustapa ja taito hioutunut ihan hirveästi tässä ajan kuluessa :D

 118. Fani sanoo:

  Olen lukenut blogiasi ihan ensimmäisestä postauksesta lähtien ja edelleen mukana ollaan. :)

 119. noora sanoo:

  hmm mistähän noi sun farkut on ja minkä malliset? :-)

 120. E sanoo:

  Mun oli pakko mennä selaa noita sun ekoja postauksia ja muistini mukaan 13.5.2011 tulleesta postauksesta lähtien oon mukana roikkunut! Kauheeta miten se aika vaan rientää :D Ja jotenkin ahdistaa miten oma elämä on pysyny tässä neljä vuotta ihan samanlaisena, kun samassa ajassa toiset kerkee saamaan kaksi lasta ja menemään naimisiin ja rakentamaan uraa.. :D Mut annatte mulle paljon inspiraatiota ja ootte just sellanen mun esikuvaperhe ja -pari! :) <3

 121. santsu sanoo:

  Moikka!
  Mä aloin seuraamaan blogiasi noin kolme vuotta sitten. En koskaan aiemmin ollut lukenut yhtäkään blogitekstiä ennen tätä ja samantien luin kaikki jo tulleet postaukset ja jäin innolla odottamaan uusia!! :) mulla ei oo muistikuvaa mistä oon blogisi löytänyt, eikä sillä oo väliäkään täällä oon edelleen joka päivä odottamassa uutta postausta yhtä innolla kuin aiemminkin, ja niin odotan jatkossakin!!

 122. amrjo sanoo:

  Muistan löytäneeni sun blogin toukokuun lopussa 2011! Ja vieläkin ollaan mukana! :) muistan hyvin sen kun jännitin että milloin lähet Tiaraa synnyttämään. En kommentoi monestikaan mutta aina innolla odottaa seuraavaa postausta :)
  Terkkuja oulusta! :)

 123. Elsi sanoo:

  Löysin blogiisi postauksen kautta, jossa haaveilit Cosatton matkarattaista Tiaralle. Olin googlettanut kyseisiä rattaita :) Eli olisiko vuosi ollut 2012.. Mulla on suht samanikäiset lapset kun teillä! Ja niin monesti tehny mieli sanoa, että sulla on niiiiiiin suloiset lapset!! Ja blogi on ihana, onnea ja menestystä myös seuraavalle blogivuodelle!!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.