Kesätyyliä pienille

16.05.2015

Vaikka lämpömittarin lukemat ei vielä täällä Helsingissä ainakaan päätä huimaa, elättelen pienenpientä toivetta että kyllä se kesä sieltä joskus kuitenkin vielä tulee. Shoppailtiin vähän uusia kesävaatteita tytöille tällä viikolla, sillä ohuista kesähousuista ja sortseista oli pulaa. Zelda on kasvanut pituutta vähän nopeammin kuin isosiskonsa aikoinaan, ja siksi monet Tiaran viimekesäiset vaatteet ovatkin jo Zeldalle lyhyitä tänä kesänä, ja Tiaralle on pitänyt hamstrata sitten isompaa kokoa kun ei ne viimekesäiset tietenkään enää mene. Onneksi paidat, mekot ja sortsihaalarit ovat käyttökelpoisia pidempään kuin pelkät alaosat, kun ei tarvitse välittää lahkeiden pituuksista, olisi harmittanut jos olisi pitänyt luopua jo nyt niin monista viime kesän lempivaatteista.

Kukkatopit H&M

Mä tykkään kesävaatteissa vaaleista ja kirkkaista väreistä, ja kaikki ihanat hedelmäkuosit ja värikkäät linnut ja kukat ovat myös mieleen. Viime kesänä jo ihastelin kaikkea ananaskuosista, nyt on ananaksen kaveriksi tullut vesimelonia, ja löydettiinpä me samalla reissulla Otolle banaanikuvioiset sortsitkin. Saapa nähdä vilauttaako herra niitä joku kerta omassa instassaan tai jossain, ne on niin makeat että voisin ottaa itsellenikin. Zeldalle löytyi myös ihana pinkki Ramones-paita joka näyttää päheältä asussa kuin asussa.

Kaikki paidat ZARA

Raikkaan väriset kesäpökät ovat ihan ehdoton juttu, varsinkin nyt kun ei tosiaankaan ole vielä sortsikelejä. Kesähousuilla saa kesäfiilistä jo nyt vaikka vähän sataisikin vettä. Zeldalla oli viime kesänä maailman söpöimmät keltaiset hedelmäpöksyt, jotka jäivät ihan liian pieniksi. Onneksi löysin ihan saman tyyliset, vaikkakin eri värissä, myös täksi kesäksi. Valkoinen neonväreillä höystettynä on ihana yhdistelmä, ja Tiara tykkää tosi paljon omista uusista kukkahousuistaan ja ”kolmio”-housuistaan, niinkuin hän niitä kutsuu.

Hedelmäpöksyt ja henkselisortsit ZARA Vaaleanpunaiset housut, kukkahousut ja mintunvirheät sortsit H&M

Molemmat sortsit ovat meidän kaikkien mieleen. Henkselisortseista saa henkselit irti, jolloin ne ovat ihan tavalliset farkkusortsit, mikä on aika kätevää. Vielä pitäisi etsiä sellaisia mukavampia ja pehmeämpiä sortseja, vaikka aika joustavia nuo farkkusortsitkin tuntuvat nykyään olevan. Lisäksi molemmat tarvitsevat uudet uikkarit, koska vanhat ovat jääneet myös pieneksi. Mistähän löytyisi kivoja?

Siinä missä lapsille ostin paljon värejä, ja Otolle banaaneja, löysin itselleni kaksi kokovalkoista yläosaa ja paketillisen sukkia. Ihan hyvä löytö nekin, ja sukat olivat sentään värikkäitä.

Mitä tykkäätte kesäuutuuksista? Millaisia vaatteita te ostatte lapsille kesäksi?


22 Responses to “Kesätyyliä pienille”

  1. anna sanoo:

    Mäkin tykkään kyllä jossain määrin neonväreistä ja hedelmistä lasten vaatteissa. Tyttö tykkää kissoista ja koirista niin h&m:ltä olen ostanut keltaisen kisumekon jo kesäksi. Muutama viime kesän vaate sopii vielä. Mm. Yksi Pomp de luxin keltainen toppi. Tykkään siis sekä värikkäistä että hempeämmistä lastenvaatteista. Kesäisin varmaan lempiväri on keltainen ja sininen ja myös vaaleanpunaista ripauksena.. Ainakin pakko hankkia vielä Pompin vaaleanpunainen kukkamekko (tämän kesän mallistosta)

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Meilläkin kissat ja koirat on ihan hittejä! 🙂 Hempeäkon tyyli on kyllä niin ihana, vaikka itse yleensä väreistä enemmän innostunkin 😀 Ja oi keltainen, se on aina ihana kesäpiristys!

  2. Juulia sanoo:

    Kaunis Tiara! <3
    Ihanat varsinkin nuo shortsit, joissa on pitsiä! Itsellekin ois aika kivat! Meillä ei ole aloitettu kesävaatteiden hankintaa, koska helteet tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta vielä 😀
    Nextillä on mun mielestä ihania uikkareita! 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Hän on<3 Ja joo mäkin voisin ottaa nuo minttushortsit vaikka kesähelteet tosiaan tuntuvat vielä kaukaiselta 😀 Hei ainiin Next, hyvä kun sanoit en oo pitkään aikaan tilannut sieltä mitään!

  3. Elina sanoo:

    Ihania kesävaatteita! Meillä lapsille on ostettu farkkushortsit ja muutamia t-paitoja/toppeja. Vielä olisi hankittava 3v neidille parit shortsit ja topit ja pikkuveljelle teeppareita. Värikkäät kesävaatteet on mun mielestä parhaita!

  4. Nella sanoo:

    Ihania vaatteita ootte löytäny tytöille 🙂 kannattaa muuten lindexistä käydä kattomassa sellasia rennompia kesäshortseja! Siellä on paljon eri värisiä ja ne myös kuuluu mix tarjoukseen eli ota 3 maksa 2! Meijän tytölle löytäny paljon kaikkea kivaa ja tohon samaan tarjoukseen, kun pystyy yhistää myös perus toppeja, tpaitoja ja eri pitusia leggareita.

  5. jonu sanoo:

    Ihanan pirteän värisiä ja kivat kuosit vaatteissa! me ei olla edes vielä hankittu uusia kesävaatteita vielä. Saa nähdä löytyykö pojille kivoja kesäuutuuksia. Lähden heinäkuussa kolmeksi yöksi Prahaan, sieltä täytyy ehdottomasti etsiä pojalle kaikkea kivaa!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Kiitos paljon :)! Kyllä mä ainakin oon nähnyt pojille jo vaikka mitä ihanaa ja harmitellut kun en ole voinut ostaa kun ei ole tarvetta, haha 😀 Oi Praha on varmasti ihana kaupunki, sieltä löytyy varmana vaikka mitä! 🙂

  6. K sanoo:

    Ihania vaatteita <3 rakastan värejä 🙂 varsinkin nuo Zaran löydöt <3

    Minkä kokoisia vaatteita Zelda käyttää?:)

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Värit & Zara, siinä munkin lempparit 😀 Kiitos<3 Zelda käyttää 92-kokoa, vaikka paitoja tulee kyllä käytettyä myös samoja Tiaran kanssa eli osa on 98-kokoisia.

  7. Julia sanoo:

    Tää ei liity tähän postaukseen, mutta haluisin kysyy sun allergioista. Selailin sun vanhoja postauksia ja kerroit niissä että oot allerginen tosi monelle hedelmälle yms. Mä oon kans tosi allerginen monille marjoille, hedelmille ja vihanneksille ja mietin että miten oot selittäny sun lapsille asian. Mun lapsi on vielä alle vuoden ikänen, mutta pian hän varmasti huomaa ettei äiti syö kaikkea ja pelkään että hän kieltäytyy syömästä hedelmiä koska minäkään en syö.

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Meillä mä oon ihan reilusti sanonut että olen allerginen ja lapset ovat siitä huolimatta syöneet aina kiltisti niitäkin mitä minä en syö. Nyt kun isompi lähentelee jo neljää vuotta, hän on tosi empaattinen ja esimerkiksi omenaa syödessään harmittelee kuinka äiti ei saa maistaa ihanaa omenaa kun on sille allerginen 😀 Ei kannata stressata, rohkeasti vaan tarjoat lapselle kaikkia mahdollisia hedelmiä, tuskin hän niistä luopuu siksi ettet sinä syö, jos on tottunut tykkäämään! 🙂

  8. Mira sanoo:

    Voi miten ihania vaatteita! 🙂 niitä uikkareita vois varmaan myös löytyä H&M:ltä tai Zarasta?

  9. Milla sanoo:

    Ihania kuvia ja kesäisiä vaatteita! 🙂 Me ostettiin pojalle tuossa helmikuun tienoilla pari paperikassillista vaatetta tutuilta, kun oli heidän pojalleen jäänyt pieneksi. Eilen tuli parit paidat Popista haettua ja meinasin vähän, että hihattomia paitoja ja värikkäitä shortseja pitäisi pojalle vielä ostaa. Ja laadukkaat sandaalit! 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi kiitos paljon<3 🙂 Kätevää kun on tutuilla sopivan ikäinen lapsi jolta saa hyväkuntoisia vaatteita! 🙂 Mä en oo käynytkään Popissa aikoihin, sen jälkeen kun ostettiin Zeldalle vk-haalari. pitäs varmaan mennä tutkimaan sinnekin valikoimaa 😀

  10. mother,little girls sanoo:

    Meillä on kaikki lastenvaatteet ostettu useimmiten kirpparilta.
    sieltä tekee joskus hyviä löytöjä esim eurollakin 🙂
    Laskin tuossa et viime kesän vaatteet kolmelle tytölle tuli maksamaan about 30€ kirpparilta.
    sisälsi t-paitaa,hametta,mekkoa,shortseja,toppeja yms.
    Asumme vielä pienellä paikkakunnalla missä on tasan kaksi lastenkirpparia ja aina tehty hyviä löytöjä 🙂
    täällä ei oikein ole mitään kivoja kauppoja edes mistä mitään ostelisi.
    Tietysti joskus löytää kaupastakin.sukat/alusvaatteet ostetaan uutena kyllä kaupasta.
    joskus myös saadaan kierrätettynä miehen siskon lapsilta hyväkuntoista vaatetta.
    Tokmannista tein aika löydön tuossa viime vuonna,kolmet uikkarit hintaan kolme euroa 😀
    hehkutin sitä jonkun aikaa kotonakin miehelle.

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Toihan on aivan loistavaa että pienen paikkakunnan kirppiksiltäkin onnistuu tekemään hyviä löytöjä, kun tuntuu että vaikka on isossa kaupungissa ja hurjasti kirppiksiä niin ei silti löydy 😀 Tuo Tokmannin uikkarilöytö on jo aika uskomaton, wau!! 😀 Hehkuttaisin minäkin!

  11. Mira nda sanoo:

    Nextiltä löytyy aivan ihania ja teidän tyylisiä uikkareita! 🙂 kantsii tsekata. 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.