Aina väärässä paikassa

22.05.2015

Musta on jo hetken aikaa tuntunut, että mä olen aina väärässä paikassa nykyään, tai toisinsanoen, teen väärää asiaa. Tänä keväänä meidän koko elämänrytmi on kokenut mullistuksen kun mä aloitin työt ja tytöt päiväkodin. Samaan aikaan olen kuitenkin halunnut pitää yllä blogia tismalleen samanlaisena kuin aina ennenkin, ja olen yrittänyt olla tinkimättä tyylistäni, tahdistani tai postausten laadusta. Välillä se on tarkoittanut sitä, että mä olen ihan piipussa, kirjaimellisesti aivan loppu, ja silti yritän takki tyhjänä vielä yömyöhällä selviytyä mun puuhista, mikä kostautuu aamulla entistä pahempana väsymyksenä.

Kun mä sanon että musta tuntuu että olen aina väärässä paikassa, tai teen väärää asiaa, mä tarkoitan sitä tunnetta, että aina pitäisi olla tekemässä jotain muuta. Kun tyhjennän astianpesukonetta, mietin sähköposteja. Kun katson leffaa ja vastaan kommentteihin samalla, mietin että pitäisi muokata kuvat ja vastata sähköpostit. Kun olen metrossa ja kuuntelen spotifya, mietin postausideaa. Töissä mä pystyn keskittymään täysillä töihin ja unohtamaan kaiken muun, ja lasten kanssa ollessa myös, mutta ”oma aika” on ollut viime kuukausina täysin vieras käsite mulle, ja siihen on tultava muutos. Koska jokainen tarvitsee myös niitä rentoutumisen hetkiä, jolloin antaa aikaa vain itselleen ja antaa itsensä levätä.

Mä tiedän että blogin ylläpitäminen päivätyön ja äitiyden ohella ei ole mahdottomuus, olenhan siitä itsekin selvinnyt nämä kuluneet kuukaudet, ja niin monet muut mun lisäksi, ja vielä paljon paremmin kuin minä. Mulla on vain ollut hurjasti opettelua aikatauluttamisessa ja siinä että osaisin suunnitella itselleni hetkiä niin että ehdin tehdä kaikki asiat JA että aikaa jää myös sille rentoutumiselle.

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet niin järkyttävän täynnä tekemistä, että en ole yksinkertaisesti ehtinyt vastaamaan kommentteihin tai sähköposteihin. Kun illalla raahautuu seitsemän aikaan kotiin, ehtii olla lasten kanssa tunnin ennenkuin he menevät nukkumaan, ja sen jälkeen lösähtää sohvalle ensimmäistä kertaa päivän aikana istuen (jos ei metroa lasketa) ei vaan enää riitä energiaa mihinkään, vaikka silti jotain yrittääkin tehdä. Ja niinä päivinä kun on lasten kanssa kotona, haluaa vaan olla koko päivän heidän kanssaan ja ottaa kiinni sen kaiken ajan jonka on viettänyt heistä erossa työpäivinä. Iltaisin yritän sitten kuroa umpeen loputonta tehtävälistaa.

P1011881-1

Hyvä ja huono puoli on se, että ideoiden puutteesta ei ole kyse, eikä myöskään haluttomuudesta kirjoittaa. Mulla on pitkä lista tulevia postauksia, mun pää pursuaa juttuja ja muistivihko on täynnä ajatuskarttoja, mieleen putkahtaneita mietteitä ja myös teidän toiveita. Mä rakastan edelleen kirjoittaa, postauksen kirjoittaminen on rentouttavaa ja mä uppoudun aina täysillä kirjoittamiseen, into blogia kohtaan ei ole laantunut. Joskus vaan toivoo että vuorokaudessa olisi ne ylimääräiset viisi tuntia.

P1011896-1x

Juuri nyt mun on helppo avautua tästä aiheesta, joka on pyörinyt mielessä jo viikkokaudet, koska tiedän että ihan pian helpottaa. Oton kesäloma kolkuttelee jo muutaman viikon päässä, mikä tarkoittaa että mun päivät lyhenevät huomattavasti kun pois jää tarhaan viennit ja hakemiset, työpäivän jälkeiset kauppareissut ja muut. Lisäksi saan helpommin itselleni blogiaikaa niinä päivinä kun en ole töissä, koska Otto voi lähteä lasten kanssa vaikka pariksi tunniksi puistoon päivällä, eikä mun tarvitse jättää ihan kaikkia blogijuttuja yömyöhälle.

P1011814-1x

Mun ei ole helppo sanoa että en jaksa, ja siksi olen yrittänyt kaikin keinoin jatkaa niinkuin ennenkin, siinä kuitenkaan täysin onnistumatta, varsinkaan kommenttien osalta. Mä pyydän sitä anteeksi, ja lupaan teille että tähän tulee muutos. Mä alan oppia pikkuhiljaa aikatauluttamaan paremmin ja paremmin, ja olen vihdoinkin ymmärtänyt sen kuinka paljon niinkin yksinkertaiset jutut kuin järjestys, taulukot ja kalenterin ylläpitäminen auttavat tässä(kin) asiassa. Silti mulla on edelleen kiinniotettavaa, ja paljon onkin.

Lupaan yrittää parhaani, että pääsen ajantasalle kaikessa. Lupaan silti myös itselleni, että en stressaa ja kiusaa itseäni silloin kun kalenteri on tupaten täynnä, vaan annan myös itselleni luvan rentoutua ja ottaa joskus sen oman hetken, vaikka se tarkoittaisikin jonkin tehtävän asian lykkääntymistä. Tällainen kevyt avautuminen tähän perjantain myöhäisiltaan. Hyvällä filiksellä täällä ollaan, varsinkin nyt kun sain nämä mielessä pyörineet ajatukset kakistettua ulos. Onneksi te tyypit siellä olette parhaita, ja uskon että moni äiti osaa myös samaistua siihen kuinka oma rooli menee ehkä vähän hukkaan kun aloittaa työt, ja aika pitääkin jakaa täysin eri tavalla kuin aiemmin.

Ihanaa viikonloppua kaikille, ottakaa rennosti<3


53 Responses to “Aina väärässä paikassa”

 1. Oot blogannu niin pitkää ja niin aktiivisesti,että älä stressaa liikaa :). Ota aikaa itelles jos siltä tuntuu! Helpommin sanottu kyl ku tehty, itekin koen myös välillä huonoo omaatuntoa kun en postaa niin usein :D

 2. napin sanoo:

  Hei ei mitään hätää! :) Kyllä me lukijat täällä pysytään, pidä itsestäsi huolta. Arjen rytmittäminen on oikeesti vaikeaa kun on usealta eri taholta velvollisuuksia. Mulla itsellä auttoi viime vuonna töiden ja koulun yhteensovittamisessa perinteinen viikkolukujärjestys, johon merkitsin luennot ja ajat jolloin olen töissä. Se selkeytti elämää, kun aiemmin olin ihan sekaisin sen suhteen että missä pitäisi olla milloinkin (on siis tosi joustavat työajat) :D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ihana sinä, kiitos hurjasti <3 Ja se on nimenomaan totta, kun on moneen suuntaan velvollisuuksia on vaikea rytmittää se aika kullekin asialle. Mullekin varmasti tekisi hyvää tuollainen kunnon lukujärjestys!

 3. Emmye sanoo:

  Kirjoitat tärkeästä aiheesta; on varmasti monia ihmisiä/äitejä, joilla on samanlainen tunne, vaikka tilanne ei olisikaan täysin samanlainen. Mutta sun pitää ottaa aikaa myös itsellesi. Sä postaat tosi usein, mikä on toki tosi kivaa, mutta ei me lukijat hävitä täältä mihinkään, vaikka et postaisikaan joka päivä. Sulla on kaksi ihanaa prinsessaa, jotka tarvitsevat sinua. Ja, että tytöt voivat hyvin, on sinunkin voitava hyvin. Oikein paljon tsemppiä ja jaksamisia! Pidä huolta! <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos sinulle <3 Ja vertaistuen toivossa mä tämän kirjoitinkin, on aina helpottavaa tietää ettei ole ainoa joka painii samanlaisten tuntemusten kanssa. :) Onneksi mulla on noin ihania lukijoita kuin sinä<3 Ihanaa sunnuntaita!

 4. Karoliina sanoo:

  Kannattaa kokeilla kirjottaa sinne kalenteriin etukäteen myös niitä oman ajan -hetkiä. Jotain mukavia asioita, mitä se sinulle sitten tarkoittaakaan:) Se tulee helpommin toteutetuksi, kun se lukee siellä samalla tavalla kuin muut tärkeät menot!

 5. Sanna Nousiainen sanoo:

  Hei beib! Nyt otat rennosti, etkä stressaa! SÄ ole tärkeintä tässä elämässä, SUN pitää voida hyvin! Jos SÄ et voi hyvin, niin et silloin jaksa tehdä pian töitä, hoitaa lapsia, etkä varsinkaan hoitaa blogia. Minun mielestä me tosi lukijat pysytään täällä odottamassa niin kauan, kun aina uusi postaus putkahtaa ja taas seuraava odotellaan :) Pääasia, että kun jaksat ja ehdit, käyt kertoon sit kuvin ja sanoin meille mitä teille kuuluu ;) Sä oot aivan huippu muija ja teillä on aivan huippu perhe! Oon vasta hetken lukenut tätä blogia mutta oon saanut sulta aivan valtavasti. Sun hymyilevä persoona saa kyllä aina hyvälle tuulelle! Ja hei, pääasia et muistat instan ;) Ihan huippukivaa ja huippurentoa ja huippurakkaudentäyteistä viikonloppua sulle ja sun perheelle!!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha ihana olet <3 IHana kommentti! Ja kiitos paljon sun kaikista kauniista sanoista, tuli niin hyvä mieli! Kyllä mä tiedänkin sen että te lukijat olette juuri tuollaisia mahtityyppejä niinkuin sä jotka ymmärrätte ja tuette, mutta siksipä se juuri tuntuukin entistä pahemmalta että ei voi blogata niin usein ja niin paljon kun haluaisi :D Instagram pitää kyllä muistaa! Toivottavasti sullakin on ollut huippukiva ja ihana viikonloppu, ja iso kiitos vielä<3

 6. Annina sanoo:

  Jos jotain tekemistä karsit, niin mun puolesta karsi tästä blogipäivittämisestä, koska mä ainakin olen aina täällä sun juttuja seuraamassa vaikka et niin tiuhaan kirjoittelisikaan :) Kun se oma aika on ihan hurjan tärkeää! Pitää vaan, vaikka pakolla, olla välillä tekemättä yhtään mitään.
  Terkuin toinen samanlainen loputtomien tehtävien -listan suorittaja :D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ihana olet <3 Mulle se blogin kirjoittaminen ja päivittäminen on sitä rentoa aikaa josta nautin, lähinnä ne on ne blogiin kuuluvat oheisjutut joista otan painetta, kuten kommentteihin (ajoissa) vastailu, kuvien muokkaus ja sähköpostit. :D Kiitos paljon ja tsemppiä sinnekin <3

 7. Jennie sanoo:

  Ihailtavaa miten jaksat pitää huolta perheestäsi, tehdä töitä ja muistaa vielä meitä lukijoitakin! :-) Täytyy kuitenkin sanoa että kyllä me täällä ruudun takana jaksetaan odottaa postausta vähän pidempäänkin, varsinkin kun tiedämme että elämäsi on hyvinkin kiireistä ja tasapainottelua asioiden välillä. Nyt otat omaa aikaa ja pidät vaikkapa pienen kesäloman blogista, mielummin pieni tauko että saat levätä kuin että palat loppuun. Aurinkoista kevättä sinulle ja ihanalle perheellesi!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hirmuisesti <3 Teidän sanoista on tullut jo niin paljon rennompi olo ja olen nyt koittanut ottaa vähän rauhallisemmin :) Aurinkoista kesää sinnekin<3

 8. Tytti sanoo:

  Heippa! Tätä vähän mietinkin yksi päivä, miten ehditkään tekemään kaiken! Postailet tosi ahkerasti ja postaukset eivät koskaan ole mitään nopeita hutaisuja! Näät kovasti vaivaa blogiin ja se myös näkyy! Kivaa meille lukijoille, mutta ole itsellesi armollinen

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha no jooo, on tullut itsekin mietittyä että miten ehdin :DD Mutta kiitos hurjasti, ihana kuulla jos näkyy, mä toivon vaan että voin aina kirjoittaa sellaista blogia mistä te lukijatkin saatte irti asioita, enkä vaan tyhjää kuorta :) Ihanaa kesää<3

 9. Milla sanoo:

  Kuullostaapa tutulta ja oli aika samanlainen tilanne itselläkin silloin, kun palasin töihin. Varsinkin kun yhdisteltävänä oli kokoaikatyö, oma toiminimi, blogi ja tanssitunnit. :) Ja tottakai halusin aikaa jättää perheellekin. Miulla auttoi aika paljon se, että määrittelin etukäteen päivät milloin kirjoittelen ja kuljetan iPadia mukana usein – monesti esim. Automatkat, kahvittelut ja ravintolassa ruokaa odottaessa on helppo kirjoittaa Evernoteen postauksia. Tsemppiä arjen aikatauluttamiseen! :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Toi on kyllä hyvä taktiikka :) Mullakin on ipadi ja siinä vieläpä se Evernote mutta en oo vielä hiffannut sen kätevyyttä :DD Kiitos paljon ja tsemppiä sinnekin<3

 10. Tuttu tunne. Mullakin meni ns. pasmat sekasin, kun hyppäsin kotiäitiydestä opiskelun maailmaan. Ei tuntunut aika riittävän mitenkään kaikkeen, kun koulusta saattaa päästä välillä vasta kolmelta (usein kahdelta ja se tuntuu luksukselle!) matkaan menee tunti, sitten on ruokapuuhat kun on hakenut lapsen ensin hoidosta ja sitten vielä kouluhommat siihin päälle, kotihommat, yrittää huomioida ipanaa niin paljon kuin suinkin, olisi omasta hyvinvoinnista huolehtiminen, blogin kirjoitus… Kaverien näkeminen jäi auttamatta viikonloppuihin, samoin suuremmat siivoukset.. Vuosi taputeltu ja jestas olen onnellinen tästä kesälomasta jonka pystyn viettämään kokonaan kotona lapsen kanssa!
  Seuraava vuosi on viiminen ja kauhulla jo ajattelen sitä kun mukaan astuu kaiken edellämainitun lisäksi opinnäytetyön teko ja loppupuolella työpaikan etsiminen… HUHHEI!

  Mutta älä huoli, mä en ole huomannut blogisi tasossa mitään laskua! Ainut tosiaan tuo kommentteihin vastaaminen, mutta älä siitäkään ota paineita, jokainen fiksu ihminen ymmärtää tilanteesi! Jaksamisia kiireisen arjen keskelle ♥

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Huh, kuulostaa niin tutulta! Ihanaa kun saat kunnon kesälomalla viettää aikaa lapsen kanssa ja rentoutua ennen seuraavan lukukauden opiskeluita ja opparia! :) Kiitos paljon sun kauniista sanoista <3 Mä yritän olla stressaamatta!

 11. Emilia sanoo:

  Toivon, että otat nyt pian sitä omaa aikaa itsellesi. Ei se haittaa, jos päivityksiä tulee vaikka yksi tai kaksi viikossa vähemmän. Tärkeintä on, että sä et pala ihan loppuun. Paljon tsemppiä kiireen keskelle! :)

 12. anna sanoo:

  Samaa mieltä kuin edelliset! Nyt otat omaa aikaa ja mulle riittäisi hyvin vaikka 1 postaus viikossa. :) sun blogi ja ja koko perhe on niin huippu. Moni sais ottaa esimerkkiä sun asenteesta!

 13. Anniina sanoo:

  Onneksi pian helpottaa ja voithan välillä tehdä lyhyempiäkin postauksia tai nipistää tekstistä tai kuvista. Haitko muuten mihinkään kouluun tänä vuonna?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No niinpä, se on ihan totta :) En hakenut, se olisi ollut jo ihan liikaa tämän kevään työtahdilla :DD Ehtii sitä myöhemminkin, mä keskityn nyt mieluummin töihin kun niitä riittää!

 14. Juulia sanoo:

  Olenkin ihmetellyt, että miten ihmeessä kerkeät ja jaksat! Yritä olla stressaamatta ja ota ihan oikeasti sitä omaa aikaa kun siltä tuntuu <3

 15. Linkku sanoo:

  Voi sua, älä murehdi tai pyytele anteeks! <3 Mut täytyy kyllä sanoa että tunnistin itteeni paljon tästä tekstistä. Vaikka mun kiireet ei oo varmasti mitään verrattuna sun, niin tulee joskus itsekin stressattua täysin samoista asioista. Mun on ainakin tosi hankala tasapainoilla ammattikorkeeopintojen, kilpacheerleadingin, sosiaalisen elämän ja oman rentoutumisajan välillä. Itselläkin on juuri tuo sama fiilis usein, että kun tekee jotain yhtä asiaa niin tuntuu, että pitäisikin olla tekemässä jotain muuta. Ja varsinkin omana rentoiluaikana tunnen tosi usein huonoa omaatuntoa, vaikka tiedän, että ei koko ajan voi olla tekemässä jotakin "järkevää", koska muuten ihminen ei jaksa!

  Tsemppiä sulle ihan tosi paljon kaikkiin kiireisiin ja ota vaan ihan hyvällä tunnolla sitä omaa aikaa niin paljon kun mahdollista! Ajattele sitä sellasena voimavarana, jota ilman et vois muutenkaan suoriutua kaikista pakollisista menoista :) Toivottavasti opin ite ajattelemaan samoin :D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No ei pidä sanoa noin että ei ois muka sun kiireet verrattuna mitään mun kiireisiin, sun elämä kuulostaa kyllä hurjan kiireiseltä ja vertailu on muutenkin ihan turhaa, jokaisella meillä on ne omat taakat kannettavana! :D Mutta joo, kuulostaa tutulta sun tunteet, ja se on niin hyvin sanottu että ei aina voi olla tekemässä jotain järkevää, joskus pitää vaan olla! Kiitos ihana Linkku, jälleen kerran, ja samat sanat sulle, opetellaan molemmat :D<3

 16. jenni sanoo:

  Moi, eihän sun nyt tarvii ittees piippuun ajaa. Pari postausta viikossa riittää hyvin :) kannattaisko kalenteriin ihan merkata millon teet blogia esim tunnin-parin.. Toivottavasti tasapaino löytyy, sulla on kiva blogi!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Se on vaan vähän siinä että nykyään ei blogille riitä tunti-pari, tämä on ihan melkein kokopäivätyötä mulle oheisjuttuineen, kyllä teen blogiin liittyviä töitä sen 4-6h vähintään päivittäin maanantaista sunnuntaihin. :D Kiitos paljon<3

 17. Elisabet sanoo:

  Ei stressiä! Teet just sillä tahdilla, kun koet parhaimmaksi. Me lukijat kyllä osataan odottaa. :) Oma hyvinvointi on tärkein.

 18. jonu sanoo:

  Hurjan hyvin olet jaksanut kuitenkin töiden ohella postailla! Oot ollu tehokas, mutta todellakin sitä omaa aikaakin täytyy olla!! Onneksi varmasti lukijat ymmärtää jos kommentteihin ei tule vastauksia samalla tahdilla kuin ennen!

 19. Katarooma sanoo:

  Miten ois esim. maanantai, keskiviikko, perjantai päivinä postaus ulos? Sulla jäis aikaa muullekin… ^_^

 20. milla-mai sanoo:

  Mä en ainakaan itse koskaan huomaa jos blokkaaja ei postaa joka päivä, en kiinnitä huomiota edes viikon postaus taukoon, ja olen aina ihan ihmeissäni kun joku alkaa pahoittelemaan hiljaiseloa jne. Luen niin monia blogeja, että aina löytyy luettavaa muualta, jos ei joku ole päivittänyt. Mun mielestä sun on siis turha ottaa paineita tästä blogista, ei haittaisi ollenkaan jos kirjoittelisit vain muutamana päivänä viikossa :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No sekin on ihan totta että päivitystahtia lukijat eivät välttämättä huomaa, mutta kun se blogi on niin paljon muutakin kuin nämä teille näkyvät tekstit, se on kymmeniä sähköposteja päivittäin, kommentteja, sosiaalista mediaa, tapahtumia joita saattaa olla viisi samana päivänä kiireisimpinä viikkoina, tapaamisia ja puheluita. Postausten kirjoittaminen on siitä se vähiten stressaava osuus :D

 21. Minä sanoo:

  Ei ole kiva ettet julkaise kaikkia kommentteja…

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ei ole kiva että tänne kommentoidaan keskustelupalstahuhujen perusteella, asioista jotka eivät tänne kuulu. Mulla on tämän blogin omistajana oikeus valita mitä julkaisen ja mitä en, ja yksityisasioiden spekulointi ystävälliseenkään sävyyn kirjoitettuna ei kuulu julkaistavien listaan. Usko pois, mustakin olisi hurjan kiva voida julkaista ihan jokaikinen kommentti, mutta mä en voi vaikuttaa siihen mitä ihmiset tänne käyvät kirjoittelemassa :)

 22. Mervi sanoo:

  Ihan samanlainen tunne. Hienoa, että otat tavoitteeksesi päästä tilanteen herraksi, niinkuin sanotaan. Itse olen tuntenut samanlaista riittämättömyyden tunnetta siitä asti, kun lapset oli pieniä. Sitten kun he kasvoivat isoiksi, eivätkä enää tarvitse äitiä samalla lailla, aloin yrittäjäksi.

  Se on vielä kamalampi aikavaras. Koko ajan on tunne tekemättömistä töistä – kotona suunnittelet firman asioita ja putiikissa mietit omia tekemättömiä juttuja. Molemmat on kivoja, mutta syövät toistaan.

  Pahaa pelkään, että minä ainakaan en saakaan tätä balanssiin. Toisaalta tiedän senkin, että pieni stressi auttaa ainakin minua, teenkin asiat vasta ”viime hetkellä”. Se, että on itse valinnut elämänsä ja uransa helpottaa sikäli, ettei voi ketään syyttää kiireestään. Tätähän minä haluan, ja itse vastan seurauksista.

  Sinulla on pienet lapset ja uskon, että laitat heidät kaiken edelle. Siitä ei voi tinkiä, mutta jos sitten jostain muusta – nimittäin jos aika kuitenkin loppuu kesken.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Tosi samanlasisia ajatuksia täälläkin, osaan samaistua suhun kyllä. Ehdottomasti laitan aina lapset ykköseksi, enkä heidän ajastaan tingi. Omasta ajasta sitä on tingitty tähänkin asti ja niin varmasti jatkossakin, mutta eri tavalla. Niin että aina joskus heittäytyy täysin niihin omiin hetkiin, vaikka niitä harvemmin olisikin :)

 23. Ida sanoo:

  Mullaki on samanlainen kerkeämätön fiilis joka välissä, vaikkei lapsia ja blogia olekaan. Olen aloittanut kunnon elämäntaparemontin kolmivuorotyön ohessa, joten voimat ovat vähissä ja aikataulut kusevat lujaa. Yritän olla lannistumatta ja jatkaa parhaaseen malliin näännyttämättä itseäni. Muista sinäkin joskus käydä nauttimassa lenkkeilystä illalla, kun Otto on kotona lasten kanssa, jotta saat sitä omaa aikaa ja samalla käydä juoksemassa kun siitä tykkäätkin niin kovasti :) Blogisi lukijat eivät katoa mihinkään, vaikka pitäisitkin pari päivää taukoa kirjoittamisesta ja viettäisit aikaa perheesi kanssa ja tehden mitä haluat (rästijuttuja tms), minä ainakin maltan odottaa! Monesti kirjoittajastakin silloin tuntuu, että teksti on parempaa kun on saanut levättyä hyvin. Kuvistasi huokuu ihanasti perheen onnellinen arki ja olen siitä hyvin kateellinen, sillä haluaisin jo kovasti omiakin lapsia, mutta taloustilanne ei anna myöten.. Perheellenne kaikkea hyvää ja muistakaa molemmat, että perhe on etusijalla, kyllä lukijat odottavat! Ihanaa kesää teille kaikille <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi miten ihana kommentti Ida, kiitoksia hurjan paljon<3 Mä toivotan sullekin hurjasti tsemppiä ja voimia elämäntapamuutokseen, kuulostat ainakin todella päättäväiseltä ja motivoituneelta :)! Kaikkea hyvää sinnekin ja ihanaa kesää<3

 24. Mirka sanoo:

  Ei haittaa! Tätä blogia on kiva tulla lukemaan vaikka et joka päivä päivittäisikään! Nyt aikaa itselle, lapsille ja rentoutumiselle :)

 25. ss sanoo:

  Mä teen lähihoitajana vuorotyötä ja olen usein työpäivien jälkeen todella väsynyt. Mulla ei ole vielä lapsia ja en tiedä, kuinka selviäisin työ + lapsiperhearjesta. Olen toki nähnyt paljon ihmisiä, jotka pystyy yhdistämään työn ja perheen ongelmitta, mutta omalla kohdallani se varmasti vaatisi totuttelua ja aikataulutusta.

  Ota aikaa itsellesi, vaikka blogi ei päivittyisikään samaan tahtiin kuin aiemmin. On blogin laadun, työsi ja lastenkin kannalta parempi, että saat levättyä etkä ole niin stressaantunut. Hyvää alkavaa kesää teidän perheelle! :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No se on varmasti todellista totuttelua ja aikataulutusta kyllä, mutta kaipa siitäkin selviää, kun niin monella se tilanne kuitenkin on! Kiitos paljon ja ihanaa kesää sinnekin<3

 26. laa sanoo:

  Tästä se vanhemmuuden alamäki alkaa. :) Tästä lähtien se on tuota samaa suorittamista siihen asti kun nuorimmainen täyttää 15 vuotta – ja sen jälkeen alkaakin ne huolet että kenen vieressä se tyttö tänä yönä on ja koska mahtaa tulla kotiin.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.