#Katumuotiviikot

24.05.2015

Olen mukana Indiedaysin ja Olympuksen #katumuotiviikot -kampanjassa, johon lähdin innosta hihkuen mukaan! Mä olen seurannut tätä jo klassikoksi muodostunutta kamppista aina aiempina vuosina ihastellen, ja olen niin iloinen että pääsin nyt itsekin osallistumaan, ja kuvaamaan upeita katutyylejä. Aiemmin tämä kampanja on ollut samalla myös kilpailu bloggaajille, mutta tänä vuonna kampanja ottaa askeleen eteenpäin valloittamalla Instagramin, ja nyt bloggaajien lisäksi myös kaikilla teillä lukijoilla on mahdollisuus ottaa osaa tähän kilpailuun, ja voittaa Olympuksen uutuuttaan kiiltelevä Pen E-PL-7 kamera.

Sain kampanjan ajaksi itselleni käyttöön tuon kameran ja 25mm objektiivin, ja tykkään kyllä todella paljon molemmista. Olympuksesta mulla on jo aiempaa kokemusta, eikä tullut ollenkaan yllärinä että tykkään myös tästä Pen E-PL-7:sta. Ihan ekana täytyy sanoa että raikkaan valkoinen väri yhdistettynä vaaleaan nahkaan on erittäin toimiva yhdistelmä, mä olen aina tykännyt valkoisesta teknologiasta. Mutta Pen on paljon muutakin kuin tyylikäs ulkonäkö, se on nopea, tarkka ja kätevä. Penin näyttö kääntyy 180 astetta, joten se soveltuu myös selfiekuvaamiseen loistavasti.

sp_camera_epl7_productgallery_01Paras ominaisuus mun mielestä on sisäänrakennettu wi-fi, jolla kuvat saa kamerasta luuriin heti. Sisäänrakennettu wi-fi mahdollistaa myös puhelimen käyttämisen kaukosäätimenä kuvatessa, eli ei tarvitse mitään hankalia ajastuksia jos yrittää ottaa kuvaa itsestään jalustalla, sen kun vain asettelee kameran, itsensä ja napauttaa puhelinta sitten kun kaikki tuntuu olevan kondiksessa kuvaa varten. Pen toimii saumattomasti yhdessä mun puhelimen kanssa, koska kuvat tosiaan saa sinne heti, ilman välikäsiä kuten johtoja tai tietokonetta.

sp_camera_e_pl7_feature_01

Olympukselle taattuun tyyliin tällä kameralla saa todella tarkkoja kuvia, ja 25mm Zuiko-objektiivi on samanlainen minkä ostin itselleni jo aiemmin keväällä. Valovoimainen, mutta ei tarvitse kävellä kilometrin päähän että saa kokonaisen ihmisen mahtumaan kuvaruutuun kerralla.

Himottaako jo oma kamera? Osallistu ihmeessä #katumuotiviikkoihin Instagramissa, sillä kaikkien osallistuneiden on mahdollisuus voittaa yhteensä kolme Pen E-PL-7 + 25mm objektiivi -settiä. Te voitte osallistua katumuotiviikkoihin julkaisemalla omat kilpailukuvanne hashtagein #katumuotiviikot & @olympussuomi, tai tykkäämällä kampanjatagatuista kuvista. Kuvatkaa itseänne, kavereitanne tai mielettömiä katutyylejä ja julkaiskaa kuva kuvattavan luvalla Instagramissa.

1. palkinto lähtee bloggaajalle/lukijalle, jonka kuva kerää Instagramissa eniten tykkäyksiä
2. palkinto arvotaan kaikkien #katumuotiviikot @olympussuomi kuvan julkaisseiden kesken
3. palkinto arvotaan kaikkien #katumuotiviikot @olympussuomi kuvista tykänneiden kesken

Kaikki katumuotikuvat nostetaan myös #katumuotiviikkojen kampanjasivulle josta myös kilpailun ohjeet ja säännöt löytyvät. Mä olen käynyt jo ihastelemassa ensimmäisiä katutyylejä tuon hashtagin takana, ja kuvannut siis myös ensimmäiset omat katumuotikuvani ever! Mua jännitti kauheasti kysyä kuvattavia mukaan, mutta uskalsin ja näiden tässä postauksessa näkyvien tyylien lisäksi kampanjan aikana tulen julkaisemaan lisää katutyylejä omalla instagram-tililläni, joten seurailkaa @iinalaura tai #katumuotiviikot -hashtagia jos haluatte niitä nähdä.

KIRA / HELSINKI / KALEVANKATU

SILJA / HELSINKI / YRJÖNKATU

Kiitos Kira ja Silja että suostuitte kuvattavaksi!  Osallistukaa ihmeessä kisaan kuvaamalla, jakamalla ja/tai tykkäämällä jos uusi kamera kesäkuvien ottamista varten on himotuslistalla. Ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille <3


7 Responses to “#Katumuotiviikot”

 1. Laura sanoo:

  Hei Iina! Löysin blogisi jokin aika sitten ja luin satunnaisia postauksia. Innostuin kuitenkin aloittamaan aivan alusta, ja nyt on lähes jokainen postauksesi luettu! Muuta en voi sanoa kuin että wau! Oot upee, aivan mieletön kehityskaari ja aivan superihana perhe sulla! Jään ehdottomasti seuraamaan jatkossakin, jatka samaan malliin :)

 2. Elina sanoo:

  Eikös sunkin kamerassa ole tuo Wi-Fi toiminta :)?

 3. Lappe sanoo:

  Olen lukenut blogiasi ihan alkuajoista lähtien, mutta tämä on lähes ensimmäinen kommentti ikinä. Eikä nytkään kuulu asiaan.
  Kun odotitte Tiaraa, muistan miten haaveilit Emmaljungan vaunuista. Päädyitte kuitenkin kustannussyistä huomattavasti edullisempiin. Zeldan syntymän jälkeen totesit jossain vaunupostauksessa, että jos Tiaran odotusaikana Bugaboo Buffalot olisi olleet olemassa niin sellaiset teillä olisi. Vaikka ehkä itsekin tiedät ettei asia olisi ihan niin. Se, että tämä on vaivannut minua kertoo varmasti enemmän minusta kuin sinusta, mutta kerroin nyt kuitenkin.
  Ja ei, en ole kateellinen. En ikinä haluaisi tuoda itseäni tai perhettäni julkisuuteen enkä kertoa tekemisistäni kymmenilletuhansille ventovieraille. Ainoastaan jotain väitöskirjaani voisin esitellä tuollaiselle yleisölle. Olen kuitenkin tosi iloinen, että jotkut haluavat ja uskaltavat. Teidän kasvutarinaa on ollut mahtava seurata ja sanomattakin on selvää, että kasvattajina ja avioparina olette kadehdittavan täydellisiä!

 4. Tinkerbell sanoo:

  Kumpiko parempi Olympus PEN E-PL7 vai Olympus OM-D (E-M10) ? Ajattelen ostaa :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.