Vaatekaapin uusi lemppari

30.05.2015

Ostin muutama viikko sitten Zarasta valkoisen vajaamittaisen puuvillaneuleen, josta on tullut nopeasti mun lempparivaate. Puuvilla on ihanan pehmeä, ja lämmin mutta kuitenkaan ei hiostava materiaali. Tykkään puuvillaisista neuleista myös siksi, että niitä pestessä ei tarvitse noudattaa mitään erityisvarovaisuutta, toisin kuin villan ja villasekoitteiden kanssa. Puuvillaneuleen saa pestä neljässäkympissä eikä tarvitse miettiä että tuleeko koneesta lopuksi ulos kuopukselle vai kenties tämän nukelle sopivaksi kutistunut paita.

Neule löytyi Zarasta, ja mun mielestä se sopii kivasti myös viileämpiin kesäpäiviin, joita varmasti tässä alkukesästä riittää. Vajaamittaiset yläosat on mun tän hetken lemppareita, tai no olleet jo muutaman vuoden, ja on ihanaa kun niiden valikoima tuntuu paranevan vuosi vuodelta. Erityisesti tänä keväänä musta on tuntunut että on tullut enemmän niitä tyylikkäämpiä ja pelkistetympiä croptopeja pitsien ja korsettimallien tilalle.

Yhdistin neuleen tekonahkahameeseen, mustiin sukkahousuihin ja teräväkärkisiin ballerinoihin. Musta tuntuu että käytän edelleenkin tosi vähän hameita, koska farkut ja lenkkarit on vaan niin helppo yhdistelmä. Siksi yritän edes välillä ulkoiluttaa noita kaikkia ihania hameitakin, että tulisi vähän vaihtelua repertuaariin ja lempifarkut saisivat levätä edes yhden päivän.

Tämä asu oli mun päällä viime viikon Asus-kuvauksissa, joista on tulossa lisää juttua myöhemmin, sekä Gina Tricotin puutarhajuhlissa kuvausten jälkeen. Ihanan rento ja mukava asu, tosin puutarhajuhlissa sai vielä hytistä, kun ne olivat varjossa ja lämpöasteet eivät olleet käyneet ennen tätä viikkoa vielä edes viidessätoista.

P1011604-1 P1011579-1

Neule ZARA / Hame Sheinside* / Sukkikset Lindex / Kengät Sheinside* / Kello Marc by Marc Jacobs* / Laukku Marc by Marc Jacobs / Korvakorut Marc by Marc Jacobs / *saatu blogin kautta

Mä uskon että tämä neule pääsee kesällä ahkeraan käyttöön sekä hameiden, farkkujen että shortsienkin kanssa, monikäyttöinen kun on. Crop-neule hot or not?


7 Responses to “Vaatekaapin uusi lemppari”

  1. niina sanoo:

    Sulle sopii hyvin tuo neule. 🙂

  2. Rebekka sanoo:

    Todellakin hot!
    Upee paita, aivan kuten kantajansakin 🙂

  3. Natali sanoo:

    Looking absolutely beautiful and very stylish Iina!! Have a great weekend!

    http://lartoffashion.com

  4. vj sanoo:

    Haha just ku luin tän nii itellä lähes samanlainen asu päällä! 😀

  5. miu sanoo:

    ootko värjännyt/vaalentanut nyt hiuksia? näyttää niin raikkailta ja vaaleilta 🙂

  6. AnnikaN sanoo:

    Ooo ihana asu ja tuo tukka, sopii sulle niin hyvin! Ruusuja sun elämään, oot mahtava inspiraation lähde. 🙂

  7. Anniina sanoo:

    Hei:) mikä koko kengissä ja vastaako sheinsiden kenkien koko samaa? 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.