Piristystä lastenhuoneeseen

29.05.2015

Pari viikkoa sitten vilautin yhtenä iltana kaapissa lojuneilla akryylimaaleilla ja mustalla tussilla ”taiteilemiani” kuvia, ja lopulta tulin, kiitos teidän, siihen tulokseen että kehtaan ripustaa ne lastenhuoneen seinälle. En kuitenkaan päätynyt ripustamaan kaikkia kuvia, mutta kolme niistä päätyivät Tigerista jo aikoja sitten hankittujen pikkuhyllyjen seuraksi, ja samalla meidän Viljamin Puodista viime vuonna saatu juliste muutti kirjahyllyseinälle. Pieniä muutoksia, mutta jotenkin ainakin omaan silmään huone näyttää taas piristyneeltä, pienikin muutos raikastaa.

Kehykset ostettiin myös Tigerista, hintaa taisi olla 3 euroa kappale eli koko muutoksen hinnaksi tuli hurjat yhdeksän euroa, paitsi jos nuo aiemmin ostetut parin euron hyllyt lasketaan vielä mukaan. Vaikka en pidäkään noita tekemiäni tauluja minään taiteellisina mestariteoksina, musta on kiva ajatella että lastenhuoneessa on kaiken Ikean ja lelujen lisäksi jotain itsetehtyä ja persoonallista, sellaista mitä kenelläkään muulla ei ole.

Sain myös vihdoin yhdistettyä aurinkolasien muotoiset kehykset näiden kaikkien juttujen seuraksi, sillä olen ostanut ne jo varmaan pari vuotta sitten, mutta en ole saanut niitä mitenkään fiksusti esille vaikka ne ovat tosi hauskat. Nyt leikkasin niihin vaan jostain mainoslehtisestä kivat pienet tekstinpätkät ”GOOD MORNING” ja ”Makes you happy” ja mun mielestä niistäkin tuli tosi kivat. Myös arskakehykset ovat Tigerista (käydäänkö me ikinä missään muualla), ja niitä taitaa saada sieltä vieläkin.

Kaikki on aseteltu sopivasti vähän sinnepäin, ei se ole niin tarkkaa ainakaan meillä. En katsonut että taulut menevät viivasuoraan, ihan on silmämääräisesti aseteltu vaan. Sitten kun olin laittanut ne seinään kiinni kysäisin Otolta että no, onkos ne suorassa, hah!

Me vietettiin tänään päivää ihan vaan tyttöjen kesken kun Otto lähti illaksi vielä työpaikan juhliin, mutta meillä oli tyttöjen kanssa aivan ihana päivä. Tämän päivän aikana etenkin roolileikit olivat huipussaan, ja mä pääsin testaamaan niin prinsessan, joulupukin kuin vauvankin roolia. Henkilökohtainen lempparini oli ehdottomasti vauva, joka leikin aikana kasvoi jo vähän lähemmäksi taaperoa. Eläydyin rooliini aivan täysillä ja se oli hauskaa. Että terve vain jos joku naapuri on ihmetellyt miksi mä olen rääkynyt maitoa ja huutanut ”ga-gaaa mammaaaaa”. Lapsista on ihan järjettömän hauskaa kun äiti leikki-itkee ja sitten saa antaa maitoa ja äiti-vauva on hiljaa. Mustakin se oli kyllä aina aika nautinnollista ja helpottavaa jos itkuinen vauva rauhoittui saatuaan maitoa että ymmärrän kyllä täysin meidän lapsia.

Oli kyllä pitkästä aikaa ihana viettää kokonainen päivä vaan kotona verkkareissa ja touhuta lasten kanssa kaikessa rauhassa, ja vielä ihanampaa on ajatella että oikeasti enää ihan muutama viikko kesälomaan. Tällä viikolla säätkin on hellineet että toivo elää sortsikeleistä, ja kaikesta siitä mitä kesän bucketlistiin kirjoitin. Nyt on hyvä fiilis aloitella viikonloppua. Aivan ihanaa viikonloppua kaikille <3


3 Responses to “Piristystä lastenhuoneeseen”

  1. lillamy sanoo:

    Oi teitä ihania 🙂 <3

  2. anna sanoo:

    Ihana lastenhuone ja tuo jätskitaulu varsinkin!

  3. ihanat nuo julisteet ja kivasti yhdistetty Tigerin hyllyihin 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.